Dodaj do ulubionych

Dziś dzień flagi

02.05.22, 11:09
Były prezydent (nie panprezydent) Bronisław Komorowski przemawiając w tym dniu na Pl. Piłsudskiego powiedział, ze nic go nigdy tak nie zabolało jak wyprowadzenie flagi unijnej z gabinetu premiera przez byłą premier Beatę Szydło.
Faktycznie to było tak ohydne jak nazwanie flagi unijnej szmatą przez inną PiSiorkę wiecznie nienażartą Krychę z magla.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 11:25
      Wczoraj był dzień flagi Narodowego Robotnika z symbolem szczęścia..
    • szwampuch58 Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 12:20
      Jest juz lepiej?
      youtu.be/gqcsSvdE5Rg
    • xiazeluka Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 12:38
      Unijna szmata nie ma żadnego statusu prawnego, należy więc traktować ją tak samo jak flagę Wisły Kraków czy proporczyk kieleckiego towarzystwa Anonimowych Alkoholików.
      • szwampuch58 Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 12:48
        Ja ja naturlisz kartofel,hehehe
    • pozytonium Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 13:24
      Wyszedłem na balkon. Biało-czerwono jak nigdy nie bywało. Polskość przestała być obciachem
      Co więcej ludzie z okien wywieszają flagi biało-czerwone a nie te, że są okrętami wojennymi.
      Dali nam przykład UA, że nie należy wstydzić się swych braw.

https://img18.dmty.pl//uploads/202205/1651378361_flsb95_600.jpg
      • no-popis Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 16:04
        pozytonium napisał(a):

> Wyszedłem na balkon. Biało-czerwono jak nigdy nie bywało. Polskość przestała by
        > ć obciachem
        > Co więcej ludzie z okien wywieszają flagi biało-czerwone a nie te, że są okręta
        > mi wojennymi.
        > Dali nam przykład UA, że nie należy wstydzić się swych braw.
        >
        > https://img18.dmty.pl//uploads/202205/1651378361_flsb95_600.jpg
        A jednak łza w oku się kręci za Orłem Z Biaľej Czekolady :).
        • snajper55 Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 16:31
          no-popis napisała:

> A jednak łza w oku się kręci za Orłem Z Biaľej Czekolady :).

Faktycznie. Dziś znów nadmuchane balony dukają drętwe mowy. Jeszcze tylko akademii brakuje z pieśniami patriotycznymi śpiewanymi przez gospodynie domowe ubrane w regionalne stroje. Brrr...

S.
          • mienkiszon Wolałbyś Pana Jezusa z czekolady dla dzieci? 02.05.22, 16:39
            snajper55 napisał:

> no-popis napisała:
            >
            > > A jednak łza w oku się kręci za Orłem Z Biaľej Czekolady :).
            >
            > Faktycznie. Dziś znów nadmuchane balony dukają drętwe mowy. Jeszcze tylko akade
            > mii brakuje z pieśniami patriotycznymi śpiewanymi przez gospodynie domowe ubran
            > e w regionalne stroje. Brrr...
            >
            > S.

Dzieciom się wtedy ten biały orzeł bardzo podobał i smakował.
            Wolę ten radosny marsz z Komorowski, niż Kiboli Bąkiewicza z pochodniami i petardami podpalającymi warszawskie kamienice
      • 141288bs Re: Dziś dzień flagi 03.05.22, 17:36
        Nie wszędzie w Polsce tak jest, że Polskość przestała być obciachem. W poniedziałek 2.05.2022, wracalem z Białowieży i w Hajnówce biało-czerwonych flag gdzie nie gdzie można było zauważyć..., dalej była wieś Dubiny ani jednej flagi kolejna wieś Nowosady podobnie. - Jak to rozumieć?...,wsie te zamieszkuje ludność narodowości białoruskiej, ale chyba posiada obywatelstwo polskie?
        • stefan4 Re: Dziś dzień flagi 03.05.22, 18:20
          141288bs:
          > wracalem z Białowieży i w Hajnówce biało-czerwonych flag gdzie nie gdzie można
          > było zauważyć...,

W stronach, gdzie wojskowe męty z polskimi emblementami spychają wycieńczonych ludzi na bagna, człowiek zaczyna się wstydzić swojej polskości...

- Stefan
          • 141288bs Re: Dziś dzień flagi 03.05.22, 19:28
            Bo ty stefan jesteś tu obcy emblement i nie sądzę, że się wstydzisz tego o czym piszesz...wykonujesz tylko zleconą ci robotę szkodzenia Polsce i wszystkiemu co polskie.
    • j-k ta flaga dobrze sie pali i jeszcze wolno :) 02.05.22, 14:51
      w Reichu idziesz za to do pudla.:
      .
      bezprawnik.pl/spalenie-flagi-unii-europejskiej/
    • pies.na.czarnych Re: Dziś dzień flagi 02.05.22, 15:00
      Dzień flagi. Czym tu się podniecać? Znowu jakieś zapożyczone patriotyczne wzdęcie.
      • j-k lepiej pisac o gowniarstwie ? 02.05.22, 16:50
        pies.na.czarnych napisała:
        > Dzień flagi. Czym tu się podniecać? Znowu jakieś zapożyczone patriotyczne wzdęcie.
        >

lepiej pisac o gowniarstwie - ktore ciebie zreszta tez nie dotyczy ?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,173543380,173543380,Netflix_na_zywo_z_dzikiego_kraju.html
        • pies.na.czarnych Re: lepiej pisac o gowniarstwie ? 02.05.22, 17:18
          Mylisz gówniarstwo ze zrywem patriotycznym pisowskiej młodzieży.
          • j-k belkoczesz na polskim foro o niczym 02.05.22, 20:02
            - byle tylko tu zaistniec.

mimo, ze nie mieszkasz od dawna w PL.

wozek inwalidzki - nie naprawiony ?
            • margit49 Re: belkoczesz na polskim foro o niczym 03.05.22, 20:31
              j-k napisał:

> - byle tylko tu zaistniec.
              >
              > mimo, ze nie mieszkasz od dawna w PL.
              >
              > wozek inwalidzki - nie naprawiony ?

Przyganiał kocioł garnkowi :D Lojalny Jasiu, też smecisz i smecisz na polskim foro, i to niejednym. Z obcego landu
    • dybusia Re: Dziś dzień flagi 03.05.22, 21:24
      Dzis tj. 3 maja w nasze narodowe swieto ta unia rownych i rowniejszych zorganizowala kolejna orke po Polsce.
      • yoma Re: Dziś dzień flagi 03.05.22, 21:34
        Wiosna przyszła, roztopy wyschły, czas orać :) Co rozumiesz przez orkę po Polsce?
    • klan_fan Re: Dziś dzień flagi 04.05.22, 10:13
      Nie lepiej być patriotą na co dzień? To znaczy postępować jak patriota? Śmieci do lasu nie wywozić, nie strzelać do zwierząt, nie truć sąsiadów smogiem etc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka