Dodaj do ulubionych

Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!!

28.04.02, 09:54
Ten charyzmatyczny i legendarny przywódca polskiej prawicy oraz największego
szczęścia jakie mogło spotkać Polaków tj. NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" - wszedł do akcji
aby zrobić wreszcie porządek w Kraju !
Nareszcie polska prawica ma zdecydowanego, niezwykle przystojnego i bardzo
mądrego przywódcę !
Brawo !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 10:03
      lech.niedzielski napisał(a):

> Ten charyzmatyczny i legendarny przywódca polskiej prawicy oraz największego
      > szczęścia jakie mogło spotkać Polaków tj. NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" - wszedł do akcji
      > aby zrobić wreszcie porządek w Kraju !
      > Nareszcie polska prawica ma zdecydowanego, niezwykle przystojnego i bardzo
      > mądrego przywódcę !
      > Brawo !!!!!!!!!!!!!!

Tak, to naprawdę wielkie szczęście.
      • Gość: Rap Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.04.02, 10:50
        To jest nieszczescie i nawet nie zdajecie sobie sprawe JAKIE!
        Ten legendarny pajac juz zdazyl ujawnic swiatu kim jest?
        Jest zatem ogniwem w teorii Darwina!Zblaznil "Solidarnosc" i pograzyl to co
        wniej bylo jeszcze kiedys do uratowania.Ten polityczny amator (bo nie
        zwiazkowiec) zaprezentowal siebie jako karierowicza tylko,ze bez precedensu.
        Obudzcie sie Wy biedni otumaniali!
        • Gość: Czciciel Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: 212.47.183.* 28.04.02, 11:09
          O Maryjan, Maryjan K. Czlowiek wielkich ambicji i horyzontow,posiadajocy tytul
          doktora uzyskany z szybkoscia blyskawicy, pociogajocy z ukrycia za sznurki. Dla
          niego kariera polityczna i zwiozkowa to nic, czysty jak lza, obce mu wszelkie
          afery i falsz, zawsze stawia na wybitnych fachowcow a nie na kolesiow - piekny
          przyklad znamienity fachowiec polonista Alot ktory doprowadzil do rozkwitu
          system emerytalny w naszym kraju. Glupi narod polski nie chcial tego wybitnego
          meza stanu na prezydenta. Ale coz to stanowisko prezydenta dla tak znamienitego
          meza, proponuje wyniesc go na oltarze!!!! :)
          • Gość: Mirek S. Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 09:53
            Gość portalu: Czciciel napisał(a):

> O Maryjan, Maryjan K. Czlowiek wielkich ambicji i horyzontow,posiadajocy tytul
            > doktora uzyskany z szybkoscia blyskawicy, pociogajocy z ukrycia za sznurki. Dla
            >
            > niego kariera polityczna i zwiozkowa to nic, czysty jak lza, obce mu wszelkie
            > afery i falsz, zawsze stawia na wybitnych fachowcow a nie na kolesiow - piekny
            > przyklad znamienity fachowiec polonista Alot ktory doprowadzil do rozkwitu
            > system emerytalny w naszym kraju. Glupi narod polski nie chcial tego wybitnego
            > meza stanu na prezydenta. Ale coz to stanowisko prezydenta dla tak znamienitego
            >
            > meza, proponuje wyniesc go na oltarze!!!! :)

To kompletny palant !
    • cesspit Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! 28.04.02, 13:54

> szczęścia jakie mogło spotkać Polaków tj. NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" - wszedł do akcji
      > mądrego przywódcę !
      > Brawo !!!!!!!!!!!!!!

Buahahahahhahaha... zajebisty text... aż z chęcią się dopiszę....

Marian K. na prezydenta!!!!!.... Zimbabwe;] (choć w sumie lepiej nie... nie życz
      drugiemu co tobie niemiłe;))

Pozdrawiam

• Gość: Knoor Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.04.02, 08:43
        Chory narodzie!
        Twoja wizja Polski z blaznami w roli glownej,to idee ktore toba miotaja.
        Taka nasza Ojczyzna jakich ma przedstawicieli.
        Maniek ten "okreslony" karierowicz doprowadzilby nas zapewnie do szczescia
        rodzinnego!Cud boski sprawil,ze tylko pomarzyl o prezydenturze,lecz do faktu
        tego nie doszlo.Patron Manka (Buzek)tez agregat jak cien spelnial postulaty
        Maniusia wiedzac o ewentualnych osobistych politycznych korzysciach.
        Dosyc tej blazenady z "bohaterami" niecnego poziomu! Won z areny
        dziejowej.Kretynow tej miary juz mielismy i nie powtorzmy bledu tego ponownie.
        • Gość: Ania Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 08:47
          Gość portalu: Knoor napisał(a):

> Chory narodzie!
          > Twoja wizja Polski z blaznami w roli glownej,to idee ktore toba miotaja.
          > Taka nasza Ojczyzna jakich ma przedstawicieli.
          > Maniek ten "okreslony" karierowicz doprowadzilby nas zapewnie do szczescia
          > rodzinnego!Cud boski sprawil,ze tylko pomarzyl o prezydenturze,lecz do faktu
          > tego nie doszlo.Patron Manka (Buzek)tez agregat jak cien spelnial postulaty
          > Maniusia wiedzac o ewentualnych osobistych politycznych korzysciach.
          > Dosyc tej blazenady z "bohaterami" niecnego poziomu! Won z areny
          > dziejowej.Kretynow tej miary juz mielismy i nie powtorzmy bledu tego ponownie.

Jest maly problem on sie tak do tej areny przywiazal,ze za nic nie chce jej
          opuscic.
    • Gość: jacek84 Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: 212.160.238.* 29.04.02, 08:49
      Zadziwiające jest w tym wszystkim to, że istnieją jeszcze błazny i chorzy
      psychicznie, którzy pamiętają niejakiego Krzaklewskiego. Superblazna i zdrajcę.
      WSTYD SKOŃCZONE DURNIE !!!
    • Gość: Asia Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.04.02, 09:05
      Zapomnieliście napisać jeszcze, że do tego wszystkiego PIĘKNY ... ten uśmiech,
      uwodzicielski wzrok, nisko zawieszony tyłeczek na krótkich nózkach.
    • Gość: odys Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: 213.158.197.* 29.04.02, 10:38

> mądrego przywódcę !
      > Brawo !!!!!!!!!!!!!!

Krzaklewski w porównaniu z Millerem i Kwaśniewskim to rzeczywiście krynica
      mądrości ale nie musisz głupku się tak tym podniecać bo to oczywiste
      • Gość: Ania Re:Do Odysa IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 10:45
        Wielu ludzi,ktorzy uwazaja protest Solidarnosci za sluszny mysli,ze Krzaklewski
        bardzo mu swoja obecnoscia zaszkodzil.Ja tez a "glupek" to nie najlepszy
        argument w dyskusji.
        • Gość: odys Re:Do Odysa IP: 213.158.197.* 29.04.02, 10:59
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Wielu ludzi,ktorzy uwazaja protest Solidarnosci za sluszny mysli,ze Krzaklewski
          >
          > bardzo mu swoja obecnoscia zaszkodzil.Ja tez a "glupek" to nie najlepszy
          > argument w dyskusji.

wielu ludzi, łącznie ze mną, uważa jednak inaczej; Krzaklewski jest jakimś tam
          politykiem, wg mnie, jak to w Polsce nie najlepszym. Jednak ta cała propaganda,
          która robi durnia ze skądinąd dość inteligentnego, nienajgorzej wyedukowanego
          faceta, jednocześnie promując ewidentnych cwaniaków i nieuków, którzy poza
          elokwencją i refleksem nie reprezentują nic- to jest coś co mi się bardzo nie
          podoba, czemu dałem wyraz, no może niezbyt elegancko
          • Gość: Ania Re:Do Odysa IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 11:06
            Gość portalu: odys napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
            >
            > > Wielu ludzi,ktorzy uwazaja protest Solidarnosci za sluszny mysli,ze Krzakl
            > ewski
            > >
            > > bardzo mu swoja obecnoscia zaszkodzil.Ja tez a "glupek" to nie najlepszy
            > > argument w dyskusji.
            >
            > wielu ludzi, łącznie ze mną, uważa jednak inaczej; Krzaklewski jest jakimś tam
            > politykiem, wg mnie, jak to w Polsce nie najlepszym. Jednak ta cała propaganda,
            >
            > która robi durnia ze skądinąd dość inteligentnego, nienajgorzej wyedukowanego
            >
            > faceta, jednocześnie promując ewidentnych cwaniaków i nieuków, którzy poza
            > elokwencją i refleksem nie reprezentują nic- to jest coś co mi się bardzo nie
            > podoba, czemu dałem wyraz, no może niezbyt elegancko

Odys nie zgodze sie z Toba to Krzaklewski sam zrobil z siebie durnia.Gdyby bylo
            inaczej gdyby wiekszosc ludzi oceniala go pozytywnie to on bylby dzisiaj
            prezydentem .Dodaj jeszcze afery pieniezne .Uwazam ja i nie tylko ja,ze on
            powinien sie wycofac.Poza tym rola zwiazkow jest bronic spraw pracowniczych,a
            polityke niech zostawia politykom.Krzaklewski wykorzystal zwiaze bo myslal,ze uda
            mu sie tak jak Walesie zostac prezydentem.Nie udalo sie powinien wiec sie wycofac
            i nie szlodzic zwiazkowi.
            • Gość: odys Re:Do Odysa IP: 213.158.197.* 29.04.02, 11:49

> Gość portalu: odys napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Ania napisał(a):
              > >
              > > > Wielu ludzi,ktorzy uwazaja protest Solidarnosci za sluszny mysli,ze K
              > rzakl
              > > ewski
              > > >
              > > > bardzo mu swoja obecnoscia zaszkodzil.Ja tez a "glupek" to nie najlep
              > szy
              > > > argument w dyskusji.
              > >
              > > wielu ludzi, łącznie ze mną, uważa jednak inaczej; Krzaklewski jest jakimś
              > tam
              > > politykiem, wg mnie, jak to w Polsce nie najlepszym. Jednak ta cała propag
              > anda,
              > >
              > > która robi durnia ze skądinąd dość inteligentnego, nienajgorzej wyedukowa
              > nego
              > >
              > > faceta, jednocześnie promując ewidentnych cwaniaków i nieuków, którzy poza
              >
              > > elokwencją i refleksem nie reprezentują nic- to jest coś co mi się bardzo
              > nie
              > > podoba, czemu dałem wyraz, no może niezbyt elegancko
              >
              > Odys nie zgodze sie z Toba to Krzaklewski sam zrobil z siebie durnia.Gdyby bylo
              >
              > inaczej gdyby wiekszosc ludzi oceniala go pozytywnie to on bylby dzisiaj
              > prezydentem .Dodaj jeszcze afery pieniezne .Uwazam ja i nie tylko ja,ze on
              > powinien sie wycofac.Poza tym rola zwiazkow jest bronic spraw pracowniczych,a
              > polityke niech zostawia politykom.Krzaklewski wykorzystal zwiaze bo myslal,ze u
              > da
              > mu sie tak jak Walesie zostac prezydentem.Nie udalo sie powinien wiec sie wycof
              > ac
              > i nie szlodzic zwiazkowi.

większość to głosuje na Millera i Leppera i Kwaśniewskiego- w 95 roku Krzaklewski
              nie startował; większość nienawidzi Solidarności jak psa ale to nie znaczy, że
              mam się z tym zgodzić; Krzaklewski jest wyśmiewany i opluwany od czasu gdy stał
              się grozny dla komunistów; doszło do tego, że sympatyczny i inteligentny facet-
              stał się uosobieniem karierowiczostwa i zakłamania; natomiast ewidentni
              karierowicze, aparatczycy komunistyczni rządzą w Polsce i takie są fakty;
              trzymają w garści TV, i robią z nas dziadów tak jak dawniej, bo niczego nie
              potrafią prócz udawania i oszukiwania, kreują się na wielkich fachowców, ale to
              tacy sami fachowcy jak Urban wielki dziennikarz; plują do dziś na rządy
              Solidarności, która czując się w Polsce gospodarzem wykonała olbrzymią pracę,
              przeprowadziła masę potrzebnych krajowi zmian, i chociaż spierniczyła wiele, to
              nie dlatego, że z zasady Solidarność jest gniazdem korupcji i niekompetencji- jak
              to tłoczono przez cztery lata ludziom do głowy we wszystkich polskich telewizjach-
              tylko dlatego, że tacy są Polacy, nie ma u nas super fachowców, najlepszych
              pomysłów, super wykonawców, to się u nas powoli rodzi i trwa, a przynajmniej
              twało, teraz to mam wątpliwości bo Polacy z każdym rokiem stają się coraz głupsi-
              co widać po wynikach Leppera; można szydzić z Krzaklewskiego do woli, tyle, że
              potem trzeba tu żyć i podporządkowywać się zasadom tworzonym przez takie miernoty
              jak Lepper i bohaterowie big brothera;
              Krzaklewski poległ w wyborach, być może nie powinien startować ale co z
              pozostałymi kandydatami? dla mnie był najsensowniejszym kandydatem i żałuję, że
              przegrał; oczywiście nie miałem złudzeń, tak jak teraz gdy wiem, że czekają nas
              trudne czasy, rządy ciemniaków i krętów przy których Krzaklewski z jakimiś
              gierkami o władzę na przawicy- to niewinna owieczka
              • Gość: Ania Re:Do Odysa IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 11:56
                A czy Ty zastanowiles sie dlaczego wiekszosc glosuje tak a nie inaczej?Jezeli
                ludzie nie chca go w polityce czemu ten czlowiek sie nie wycofa.Czy w tym
                zwiazku jest tylko on jeden?Poczytaj sobie co pisza o nim ludzie i to nie
                zwolennicy Millera.No i na temat aferek finansowych tez nic nie powiedziales.
                • Gość: odys Re:Do Odysa IP: 213.158.197.* 29.04.02, 12:42

> A czy Ty zastanowiles sie dlaczego wiekszosc glosuje tak a nie inaczej?Jezeli
                  > ludzie nie chca go w polityce czemu ten czlowiek sie nie wycofa.Czy w tym
                  > zwiazku jest tylko on jeden?Poczytaj sobie co pisza o nim ludzie i to nie
                  > zwolennicy Millera.No i na temat aferek finansowych tez nic nie powiedziales.

16% w wyborach to słabo ale nie beznadziejnie, ktoś jednak go w Polsce chce w
                  polityce; większość w Polsce głosuje na komunistów i ich popleczników, wg mnie
                  spora część z tego to frustraci i ludzie, którzy w jakiś sposób stracili na
                  przemianach ale to nie znaczy, że mam pochwalać ich wybór; głosując na SLD wg
                  mnie postępują w najgorszy z możliwych sposobów; dla mnie Solidarność, choć
                  popełnia błędy to jednak jest wiarygodna; Krzaklewski wziął na siebie
                  odpowiedzialność i przegrał wybory, ale koalicja, której był współautorem ruszyła
                  z miejsca najistotniejsze dla kraju sprawy i wg mnie warto było polec choćby
                  dlatego ; afery o których wspominasz to wg mnie efekt moralności Polaków w ogóle,
                  tacy jesteśmy, niestety
                  • Gość: Ania Re:Do Odysa IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 12:48
                    Tak ruszyla kasy chorych.Ruszyla programy szkolne.No i dalej nic o przekrettach
                    finansowych Mariana.Jeszcze raz Ci powtarzam,ze nie mam nic przeciw zwiazkowi
                    Solidarnosc ale przeciw jej przywodcy.Jemu nie chodzi o dobro zwiazku,jemu
                    chodzi o jego wlasne dobro.Jezeli dodac,ze jest smieszny z tymi swoimi minami,z
                    ktorych smieje sie cala Polska jeszcze raz Ci powtorze,ze on szkodzi i powinien
                    sie wycofac.
                    • Gość: odys Re:Do Odysa IP: 213.158.197.* 29.04.02, 13:26

> Tak ruszyla kasy chorych.Ruszyla programy szkolne.No i dalej nic o przekrettach
                      >
                      > finansowych Mariana.Jeszcze raz Ci powtarzam,ze nie mam nic przeciw zwiazkowi
                      > Solidarnosc ale przeciw jej przywodcy.Jemu nie chodzi o dobro zwiazku,jemu
                      > chodzi o jego wlasne dobro.Jezeli dodac,ze jest smieszny z tymi swoimi minami,z
                      >
                      > ktorych smieje sie cala Polska jeszcze raz Ci powtorze,ze on szkodzi i powinien
                      >
                      > sie wycofac.

ruszyła kasy chorych i programy szkolne bo to należało zrobić i zostało to
                      zrobione wg mnie nienajgorzej, system funkcjonuje całkiem poprawnie o czym nieraz
                      się przekonałem; leczę się w Polsce, tu posyłam swoje dzieci do szkoły i mam
                      własną ocenę tego co się dzieje, niezależną od oficjalnej SLD-owskiej propagandy;
                      to, że w naszych gazetach i TV od pierwszego dnia reformy wieszano psy na całym
                      projekcie , dudniąc od rana do wieczora jaka to tragedia dla Polski to nie
                      znaczy, że taka była prawda; jak w Polsce robisz coś nowego, dużym nakładem pracy
                      to zawsze znajdą się "życzliwi", którzy twoje działanie zmieszają z błotem,
                      pomimo, że sami nie potrafią nic ( o czym możemy się teraz przekonać); z min
                      Krzaklewskiego nie śmieje się cała Polska, co to w ogóle za argument; dla ciebie
                      robi głupie miny, dla mnie nie, a wręcz odwrotnie, zachowuje się jak normalny
                      facet, inżynier, który nie jest salonowym lwem ani medialną gwiazdą; równie
                      dobrze mogę ci sypnąć głupi kawałek na temat każdego polityka
                      • Gość: Ania Re:Do Odysa IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 13:36
                        Jezeli jest taki dobry to czemu ludzie go nie chca.No i co z tymi przekretami ?
                        • Gość: odys Re:Do Odysa IP: 213.158.197.* 29.04.02, 13:43

> Jezeli jest taki dobry to czemu ludzie go nie chca.No i co z tymi przekretami ?

nie chcą jego tak jak nie chcieli Wałęsy a woleli Kwaśniewskiego; tacy są Polacy,
                          przeważnie głupi, niestety; takie jest moje zdanie, nic na to nie poradzę, że
                          rodacy są tępi i głosują na Millera i Leppera; piszesz o przekrętach
                          Krzaklewskiego, podaj jakiś przykład, bo ja nic o tym nie wiem
                          • Gość: Ania Re:Do Odysa IP: *.upc.chello.be 29.04.02, 13:47
                            A chocby ten milion dla Jankowskiego no i nieprawidlowosci w rozliczeniu
                            kampanii wyborczej.Nie wmawiaj mi,ze wiekszosc Polakow to idioci a tylko Ty
                            jestes ten madry.Jest tu watek o najgorszych wynalazkach III RP zobacz co tam
                            uznano za te najgorsz wynalazki i zabierz glos.
                            • Gość: odys Re:Do Odysa IP: 213.158.197.* 29.04.02, 14:04

> A chocby ten milion dla Jankowskiego no i nieprawidlowosci w rozliczeniu
                              > kampanii wyborczej.Nie wmawiaj mi,ze wiekszosc Polakow to idioci a tylko Ty
                              > jestes ten madry.Jest tu watek o najgorszych wynalazkach III RP zobacz co tam
                              > uznano za te najgorsz wynalazki i zabierz glos.

co milion dla Jankowskiego- Krzaklewski go ukradł i dał na ołtarz, to chcesz
                              powiedzieć? przecież to nieprawda, duża państwowa firma zachowala się jak mecenas
                              i dała forsę na coś zo zostanie na pokolenia, tak dzieje się na całym świecie i
                              nie ma w tym nic złego, KGHM tak jak Poczta Polska, TPSA i wiele innych gigantów
                              sponsoruje od zawsze takie rzeczy, i to, że Jankowski ci się nie podoba to nie
                              znaczy, że Krzaklewski jest złodziej; nieprawidłowości w rozliczeniu kampanii
                              wyborczej Krzaklewskiego to ulubiona śpiewka komunistów, słyszałaś o prawomocnym
                              wyroku sądu w tej sprawie? ja nie, i dopóki tak nie jest to można tu się jedynie
                              powoływać na dzielnych "niezależnych" dziennikarzy; nie jestem jedynym mądrym,
                              jeszcze tu trochę takich zostało, nie wszyscy wierzą komunistom i samoobronie
                              • Gość: hen Re:Do Odysa IP: *.ols.vectranet.pl 29.04.02, 17:06
                                Nie wiem, ile masz lat, ale proponuję naukę historii na faktach.
                                Jest na tym świecie parę krajów, w których bandyci stwierdzili, że największą
                                władzę daje polityka. Zaczęto realizować przejmowanie tej dziedziny poprzez
                                finansowanie związków zawodowych i ich przywódców. Ci, którzy chcieli pozostać
                                uczciwi bardzo szybko znaleźli swój kawałek ziemi lub łóżko w szpitalu. Ci,
                                którzy ustąpili, kierowali związkami i ich członkami tak, jak kazali im
                                bandyci. Jeżeli porównamy to, co w tym kraju się dzieje od około dziesięciu
                                lat, z zapisami istniejącymi już w historii, będziemy mieli kliniczny wprost
                                obraz rodzenie się mafii. Jeśli myślisz, że "S" jest od tego wolna to oznacza,
                                że kolejne lata nauki zaliczałeś za "kury i masło".
                                • Gość: odys Re:Do Odysa IP: 213.158.197.* 30.04.02, 09:28
                                  Gość portalu: hen napisał(a):

> Nie wiem, ile masz lat, ale proponuję naukę historii na faktach.
                                  > Jest na tym świecie parę krajów, w których bandyci stwierdzili, że największą
                                  > władzę daje polityka. Zaczęto realizować przejmowanie tej dziedziny poprzez
                                  > finansowanie związków zawodowych i ich przywódców. Ci, którzy chcieli pozostać
                                  > uczciwi bardzo szybko znaleźli swój kawałek ziemi lub łóżko w szpitalu. Ci,
                                  > którzy ustąpili, kierowali związkami i ich członkami tak, jak kazali im
                                  > bandyci. Jeżeli porównamy to, co w tym kraju się dzieje od około dziesięciu
                                  > lat, z zapisami istniejącymi już w historii, będziemy mieli kliniczny wprost
                                  > obraz rodzenie się mafii. Jeśli myślisz, że "S" jest od tego wolna to oznacza,
                                  > że kolejne lata nauki zaliczałeś za "kury i masło".

wygląda na to, że jesteś ekspertem od "historii na faktach"; gratuluję, jestem
                                  wzruszony; do tego jestem zdruzgotany własną naiwnością i ślepotą; Solidarność to
                                  mafia, jak mogłem tego przez te wszystkie lata nie zauważyć; jeśli chodzi o naukę
                                  to na nią synu nigdy za póżno; wytrzyj nos, zawiąż sznurówki i idż do najbliższej
                                  biblioteki i jeśli jeszcze będziesz w stanie (wiadomo, wysiłek) poczytaj trochę
                                  gadzinówek z lat 80-tych; w ten sposób dotrzesz do tekstów żródłowych twoich
                                  postępowych, nie ma co kryć, poglądów!
            • margaritta1 Re:Do Odysa 30.04.02, 16:32

> Gość portalu: odys napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Ania napisał(a):
              > >
              > > > Wielu ludzi,ktorzy uwazaja protest Solidarnosci za sluszny mysli,ze K
              > rzakl
              > > ewski
              > > >
              > > > bardzo mu swoja obecnoscia zaszkodzil.Ja tez a "glupek" to nie najlep
              > szy
              > > > argument w dyskusji.
              > >
              > > wielu ludzi, łącznie ze mną, uważa jednak inaczej; Krzaklewski jest jakimś
              > tam
              > > politykiem, wg mnie, jak to w Polsce nie najlepszym. Jednak ta cała propag
              > anda,
              > >
              > > która robi durnia ze skądinąd dość inteligentnego, nienajgorzej wyedukowa
              > nego
              > >
              > > faceta, jednocześnie promując ewidentnych cwaniaków i nieuków, którzy poza
              >
              > > elokwencją i refleksem nie reprezentują nic- to jest coś co mi się bardzo
              > nie
              > > podoba, czemu dałem wyraz, no może niezbyt elegancko
              >
              > Odys nie zgodze sie z Toba to Krzaklewski sam zrobil z siebie durnia.Gdyby bylo
              >
              > inaczej gdyby wiekszosc ludzi oceniala go pozytywnie to on bylby dzisiaj
              > prezydentem .Dodaj jeszcze afery pieniezne .Uwazam ja i nie tylko ja,ze on
              > powinien sie wycofac.Poza tym rola zwiazkow jest bronic spraw pracowniczych,a
              > polityke niech zostawia politykom.Krzaklewski wykorzystal zwiaze bo myslal,ze u
              > da
              > mu sie tak jak Walesie zostac prezydentem.Nie udalo sie powinien wiec sie wycof
              > ac
              > i nie szlodzic zwiazkowi.

Zauwaz , ze w 1989 roku pan Miller tez nie cieszyl sie popularnoscia, i tez
              mial za soba "afery dolarowe " i FOZZ. Polacy maja jednak krotka pamiec,
              i kazdy kto nagada im pierdulek bedzie premierem i prezydentem .Dlatego nie
              przekreslaj Krzaka, on tak jak Miller po prostu sie przyczai, napisze se
              jeszcze bardziej populistyczny program i za kilka lat .......zobaczysz.

• Gość: Poke Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.4c.pl 29.04.02, 11:07
      Kim jest nasz Marian K.? Ano drogie dzieci jest:

Ojciec i przyjaciel młodzieży
      Słodki pocałunek ojczystej ziemi
      Architekt kraju
      Mężczyzna jak jodła
      Czysty jak światło
      Uniwersalny geniusz
      Wypróbowany przywódca
      Cudowne wcielenie dobroci
      Pierwszy robotnik w kraju
      Człowiek o moralności świętego
      Niezrównany strateg
      Jutrzenka nowej ery
      Mąż natchniony
      Nasze Słońce
      Olbrzym myśli i czynu
      Prometeusz nowej ery
      Ten, który ukochał prostego człowieka

Wlasnie taki jest, moje drogie dzieci, nasz ukochany Marian Krzaklewski. Jak nie mnozecie zasnac lub boicie sie wilka zlego (np. Millera lub Balcerowicza) to pomyscie o Nim i serce wasze ogarnie spokoj i radosc. Dobranoc kochane dzieci.
      • Gość: jędrek a może to jest Leszek M. ? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.04.02, 13:34
        Gość portalu: Poke napisał(a):

> Kim jest nasz Marian K.? Ano drogie dzieci jest:
        > Ojciec i przyjaciel młodzieży
        > Słodki pocałunek ojczystej ziemi
        > Architekt kraju
        > Mężczyzna jak jodła
        > Czysty jak światło
        > Uniwersalny geniusz
        > Wypróbowany przywódca
        > Cudowne wcielenie dobroci
        > Pierwszy robotnik w kraju
        > Człowiek o moralności świętego
        > Niezrównany strateg
        > Jutrzenka nowej ery
        > Mąż natchniony
        > Nasze Słońce
        > Olbrzym myśli i czynu
        > Prometeusz nowej ery
        > Ten, który ukochał prostego człowieka
        >
        wypisz wymaluj Leszek Myler
        również :
        Leszek Myler
        to prawicy kiler
        Słuszny wzrost siwa głowa
        przy leszku Marian się chowa
        wszystkie polki podnieca
        Leszek , ten co chleb z niejednego żarł pieca
        To co wstrętne solidaruchy zepsuły
        leszek w mig naprawi
        normalność nam przywróci,portfele napełni
        Jak Leszek rozkaże
        to gruszki nawet na wierzbie zakwitną
        Wnet czerwone sztandary z dumą załopotają
        gdy leszek wszem i wobec obwieści :
        zwalczylem bezrobocie , wszyscy pracę mają
        a prywaciarze i inni kapitalistyczni krwiopijcy
        drżyjcie!! już wam Leszek kota popędzi
        przyśle wam inspekcję chłopsko - robotniczą
        i oni się z wami odpowiednio policzą.
    • Gość: LIS Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: 212.47.183.* 29.04.02, 18:41
      Marian Krzaklewski zawsze byl czlowiekiem czynu i tlumu. Jako polityk juz sie
      zblaznil, jako zwiozkowiec blazni sie teraz, a jak juz sie zblazni to zostanie
      szalikowcem Legii, i w tej roli wroze mu sukces jak sie nauczyl
      krzyczec "Solidarnosc" to i "Legia pany" sie nauczy, a na tle kolegow na pewno
      bedzie blyszczal intelektem.
      • Gość: Jaceq Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.szeptel.net.pl 29.04.02, 19:18
        Z pewnością wielu jest ludzi, dzięki którym słowo 'sierpień' kojarzy się ludziom z tym, z czym się
        kojarzy, ale M.Krzaklewski w owym szeregu znajduje się na poczesnym, jeśli nie pierwszym miejscu.
        Polityk pierwszego rzutu + związkowiec = sprzeczność absolutna.
        Tzw. instynkt polityczny praktycznie zerowy. G. mnie obchodzi, czy uczciwy, czy nie, ale m.in. dzięki
        niemu wypłynęły takie męty. Na szczęście Krzaklewski to już historia.
        • Gość: zoon Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.04.02, 09:30
          odp.dla:odysa
          Przez chwile probowalem odnosic sie z szacunkiem (choc i rezerwa) do Pana
          przekonan,ale jak w jednym z postow uzyl Pan sublimacyjnego porownania Walesy z
          Kwasniewskim to we mnie zawrzalo.Nie mam zamiaru analizowac zaslug Walesy (a
          znam pewne kulisy tej persony)lecz porownanie to nie przypadlo mi do gustu.
          Zostawmy pewne uprzedzenia ,ale jak mozna zestawiac kulture,intelekt (choc bez
          mgr-a),dyplomacje z wyjatkowo naiwna prostota Walesy.Tego koguta,ktory bedac
          prezydentem jedynie pyszczyl,poroznial i nawet sensownego zdania nie potrafil
          sklecic.Przyznam,ze te wiele pseudo-zaslug narod mu przypisujac skredytowal!
          Przypomnijmy sobie jego wyglupy w parlamencie,debacie tv itp.Ciezki wstyd mnie
          bylo,ze mamy w kraju takiego prostaka.To ten burak Lepper,ktorego nie toleruje
          potrafi chociaz czasami sensownie budowac zdania.Dobrze sie stalo,ze ow
          legendarny bohater Walesa (z pewnoscia nie altruista) usunal sie w cien.Zreszta
          dorobil sie wystarczajaco duzo,ze teraz racje robotniczej klasy mu "wisza"!
          • Gość: odys Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: 213.158.197.* 30.04.02, 09:59
            Gość portalu: zoon napisał(a):

> odp.dla:odysa
            > Przez chwile probowalem odnosic sie z szacunkiem (choc i rezerwa) do Pana
            > przekonan,ale jak w jednym z postow uzyl Pan sublimacyjnego porownania Walesy z
            >
            > Kwasniewskim to we mnie zawrzalo.Nie mam zamiaru analizowac zaslug Walesy (a
            > znam pewne kulisy tej persony)lecz porownanie to nie przypadlo mi do gustu.
            > Zostawmy pewne uprzedzenia ,ale jak mozna zestawiac kulture,intelekt (choc bez
            > mgr-a),dyplomacje z wyjatkowo naiwna prostota Walesy.Tego koguta,ktory bedac
            > prezydentem jedynie pyszczyl,poroznial i nawet sensownego zdania nie potrafil
            > sklecic.Przyznam,ze te wiele pseudo-zaslug narod mu przypisujac skredytowal!
            > Przypomnijmy sobie jego wyglupy w parlamencie,debacie tv itp.Ciezki wstyd mnie
            > bylo,ze mamy w kraju takiego prostaka.To ten burak Lepper,ktorego nie toleruje
            > potrafi chociaz czasami sensownie budowac zdania.Dobrze sie stalo,ze ow
            > legendarny bohater Walesa (z pewnoscia nie altruista) usunal sie w cien.Zreszta
            >
            > dorobil sie wystarczajaco duzo,ze teraz racje robotniczej klasy mu "wisza"!

Wałęsa można się czepiać o wiele rzeczy, szczególnie drażni cię jego prostactwo;
            jeśli chodzi o maniery to z pewnością tak jest, jeśli chodzi o politykę to wg
            mnie już nie, tu jest dobry choć nie zawsze skuteczny; uważam prezydenturę Wałęsy
            za o wiele lepszą od tego co robi Kwaśniewski, dla mnie to przepaść; prosty
            Wałęsa nigdy nikomu się nie podlizywał, przegapił i skopał parę istotnych spraw,
            ale się nie oszczędzał i gdyby tym prezydentem był dalej to wiele polskich spraw
            załatwionych byłoby dużo lepiej, poczynając od negocjacji z UE a kończąc na
            reformach
            • mmikki2 Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! 01.05.02, 15:21
              Marian Krzaklewski to typowy solidaruch. Głupi, fałszywy i pazerny na szmal.
              Taki jak np. jego wyznawca "odys".
              Razem solidaruchy tworzą motłoch bez honoru, klasy i wiedzy.
              • lech.niedzielski Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! 01.05.02, 15:31
                mmikki2 napisał(a):

> Marian Krzaklewski to typowy solidaruch. Głupi, fałszywy i pazerny na szmal.
                > Taki jak np. jego wyznawca "odys".
                > Razem solidaruchy tworzą motłoch bez honoru, klasy i wiedzy.

"odys" jest przy tym kompletnym matołem, ale to u nich norma.
                Maniuś jest wzorem !

• Gość: odys Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: 213.158.197.* 06.05.02, 15:54

> mmikki2 napisał(a):
                  >
                  > > Marian Krzaklewski to typowy solidaruch. Głupi, fałszywy i pazerny na szma
                  > l.
                  > > Taki jak np. jego wyznawca "odys".
                  > > Razem solidaruchy tworzą motłoch bez honoru, klasy i wiedzy.
                  >
                  > "odys" jest przy tym kompletnym matołem, ale to u nich norma.
                  > Maniuś jest wzorem !
                  >

no pierdoło, to co piszesz, świadczy, że masz honor, klasę i wiedzę ale zwykłej
                  komunistycznej łajzy; w zasadzie to bardzo dobrze, dzięki złamasie, oby tak dalej!
    • Gość: )))))))) Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.05.02, 15:30
      Oczywiscie ten watek to prowokacja i smieszne pisanie.
      Z Prawica niejaka NSZZ Solidarnosc to ma tyle wspolnego co LPR z ateizmem i
      kosmopolityzmem .....
      No ale oczywiscie dla Postempakow wyuczonych na Trybunie,GW,Gazecie
      Polskiej,Polityce to Maniek Krzak to prawica...)))))
      • mmikki2 Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! 02.05.02, 17:57
        Powtrarzam : Marian Krzaklewski to typowy solidaruch. Głupi, fałszywy i pazerny
        na szmal. Czyli klasyczny przywódca polskiej prawicy !
        • Gość: Szczery Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 04.05.02, 12:29
          mmikki2 napisał(a):

> Powtrarzam :

Marian Krzaklewski to typowy solidaruch. Głupi, fałszywy i pazerny
          >
          > na szmal. Czyli klasyczny przywódca polskiej prawicy !

Jestem tego samego zdania !

• lech.niedzielski Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! 04.05.02, 12:41
            Gość portalu: Szczery napisał(a):

> mmikki2 napisał(a):
            >
            > > Powtrarzam :
            >
            > Marian Krzaklewski to typowy solidaruch. Głupi, fałszywy i pazerny
            > >
            > > na szmal. Czyli klasyczny przywódca polskiej prawicy !
            >
            > Jestem tego samego zdania !
            >
            Nic dodać. Nic ująć !

• Gość: Marek Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *. / *.B2.srv.t-online.de 04.05.02, 22:47
      Niestety ma cechy "zydowskiego gajowego"-boi sie.Udowodnil to w 1997r.
      • lech.niedzielski Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! 05.05.02, 13:10
        Powtarzam !:
        " Ten charyzmatyczny i legendarny przywódca polskiej prawicy oraz największego
        szczęścia jakie mogło spotkać Polaków tj. NSZZ "SOLIDARNOŚĆ" - wszedł do akcji
        aby zrobić wreszcie porządek w Kraju !
        Nareszcie polska prawica ma zdecydowanego, niezwykle przystojnego i bardzo
        mądrego przywódcę !
        Brawo !!!!!!!!!!!!!! "

Na kolana antychrysty, antysolidaruchy i inna swołocz !
        Wielki Maryjan nadchodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: jędrek odgrzewane kotlety IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 01:14
          może zamiast tak zamiast odgrzewać temat Mariana popatrzcie co robi Leszek-
          komuszek i gruba świnia z OPZZ-u Manicki
          TQM - teraz Qrwa my ( czyli ubecka nomenklatura ) - do potęgi piątej.
    • Gość: Elf Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 01:22
      To pacan .Raz walczy z komunizmem, a innym razem to go szerzy . zwiazkowiec co
      hehehe. W niemcach dopiero bedziemy miec prawdziwo prawice.
      • mmikki2 Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! 06.05.02, 13:10
        Brawo jędrek - przydupasie Maryjanka - on cię wynagrodzi. Posmaruj sobie i
        nachyl się jak to tylko potrafisz !
        • Gość: odys Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: 213.158.197.* 06.05.02, 16:04
          mmikki2 napisał(a):

> Brawo jędrek - przydupasie Maryjanka - on cię wynagrodzi. Posmaruj sobie i
          > nachyl się jak to tylko potrafisz !

masz skojarzenia typowego homosa; jestem tolerancyjny ale czuję, przyznaję, pewne
          obrzydzenie, dlatego pocałuj w dupę kogoś innego

• Gość: jędrek Re: Marian Krzaklewski wchodzi do akcji !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.02, 13:30
            odys - ty męska solidarnościowa postytuko ! Kto cię śmieciu prosił żebyś
            zabierał głos, ty gnido !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka