pies.na.czarnych 02.12.22, 15:18 Rosyjski agent konkret24.tvn24.pl/polityka/smolensk-antoni-macierewicz-tlumaczy-swoja-wrzutke-punktujemy-co-nie-jest-prawda-6304974 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 02.12.22, 15:21 tvn24.pl/polska/sejm-klaudia-jachira-chciala-zadac-pytania-macierewiczowi-i-kaczynskiemu-marek-suski-wyrwal-telefon-jachirze-awantura-w-sejmie-6304831 Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Rosyjski agent 02.12.22, 16:32 Macierewicz jest całkiem zdrowy na umyśle, on jest po prostu bardzo skutecznym agentem wpływu. Co właśnie kolejny raz udowodnił. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Rosyjski agent 03.12.22, 12:12 Wciąż jest i to pomimo to, że wiadomo kto on. Ostatnie wątpliwości, jeśli kto miał, prysły po ujawnieniu kontaktów z człowiekiem mafii sołncewskiej (krysza w GRU) D'Amato. Antoni twardo wypierał się znajomości z D'Amato, D'Amato na swojej opublikował oświadczenie o tym, że nie zna się z Antonim, nawet nieposzlakowanej reputacji portal mail.ru poświadczał niewinność Antoniego. I byłoby OK., gdyby ktoś nie znalazł wspólnych zdjęć Antona z D'Amato. Tak dobrze żarło i nagle zdechło. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 02.12.22, 16:58 Było sobie głosowanie w sprawie jakiegoś uregulowania światopoglądowego. Dawno temu. Wszystko było dogadane, z lewicą uzgodniono wersję dla niej do przełknięcia. Niestety, premier T. był przeciw. I oto nagle, tuż przed głosowaniem, pojawia się poprawka nie do przełknięcia przez lewicę. Uregulowanie nie przeszło. Cholerna pamięć podsuwa obrazy z przeszłości i okazuje się, że PiS kroczy przetartym szlakiem, nie robi niczego, czego wcześniej tyle, że na mniejszą skalę. nie wypróbowałby ten czy tamten. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 02.12.22, 17:58 Jak zwykle nie zrozumiałeś w jaki sposób agent Macierewicz uwalił głosowanie, a twoje porównanie jak zwykle jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 02.12.22, 18:22 pies.na.czarnych napisała: > Jak zwykle nie zrozumiałeś w jaki sposób agent Macierewicz uwalił głosow > anie, a twoje porównanie jak zwykle jest do dupy. Uwalił w taki sam sposób jak wtedy. To nie jest porównanie, to smutna konstatacja, że do wyboru mamy tych, którzy dewastują kraj i tych, którzy dewastowali go wcześniej. PiS podwoiło dług i PO z PSL-em podwoiło dług. Przy okazji rozwalając system emerytalny. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosyjski agent 02.12.22, 19:00 oby.watel napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Jak zwykle nie zrozumiałeś w jaki sposób agent Macierewicz uwalił > głosow > > anie, a twoje porównanie jak zwykle jest do dupy. > > Uwalił w taki sam sposób jak wtedy. To nie jest porównanie, to smutna konstatac > ja, że do wyboru mamy tych, którzy dewastują kraj i tych, którzy dewastowali go > wcześniej. PiS podwoiło dług i PO z PSL-em podwoiło dług. Przy okazji rozwalaj > ąc system emerytalny. > - ależ, ja tylko o roli tuska w katastrofie smoleńskiej, a ty o rozwaleniu systemu emerytalnego, a emeryci są zadowoleni na przekor kosiniakowi i kamyszowi Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 02.12.22, 19:09 141288bs napisał: > - ależ, ja tylko o roli tuska w katastrofie smoleńskiej, a ty o rozwaleniu syst > emu emerytalnego, a emeryci są zadowoleni na przekor kosiniakowi i kamyszowi Ależ ja nie na Twój post odpowiadałem. Emeryci są coraz mniej zadowoleni. Na przekór rządzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosyjski agent 02.12.22, 18:24 Stawiasz na szalę Tuska i Macierewicza? - Oj co to by było gdyby w Sejmie RP uznano Rosję za kolebke terroryzmu - Putin by nie wytrzymał i by powiedział o dogaworze smoleńskim. Na 100% opozycja totalna będzie przeciwko uznania Rosji za kolebkę terroryzmu, bo Tusk w przypadku takiego uznania doczeka się wypowiedzi Putina o smoleńskiej "katastrofie"...i tu nie będzie,że był to błąd pilotów. Dziwi mnie to, że taki jeden tusk zteryrozował całą opozycję. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Rosyjski agent 02.12.22, 20:11 ty oszuście, zaklamany tak jak ludzikow. Twoja PISowska mafia już 2 tygodnie po katastrofie bredziła o zamachu i broni elektromagnetycznej, Zychowicz tak łgał w Radio Józef. Później kłamaliście o wybuchach, przy których w samolocie zostały całe okna. I tego też wam oszustom było mało i wymyśliliście okruchy helu. Won z Polski za Don, predateli i swołoczi. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Rosyjski agent 03.12.22, 00:58 Jesteś zakłamaną pisowską gnidą. Pisze to do ciebie "zadowolony" emeryt, który dostał 9% waloryzacji świadczenia, ale za to płaci więcej: 40% za zużycie wody i jej podgrzanie, 30% za czynsz mieszkaniowy, 80% za podstawowe produkty żywnościowe, 30% za benzynę itd..... Wiec z łaski swojej nie pier*ol, że emeryci są zadowoleni z rządów PiSdebilizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Rosyjski agent 03.12.22, 12:15 Niektórzy są, ale to debile i wierzą, że wszystko, co ich złego spotyka, to wina Tuska. Niestety ich głosy w wyborach mają taką samą wagę, co głosy ludzi myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 12:21 horpyna4 napisała: > Niektórzy są, ale to debile i wierzą, że wszystko, co ich złego spotyka, to win > a Tuska. Niestety ich głosy w wyborach mają taką samą wagę, co głosy ludzi myśl > ących. Na hasło "wina Tuska" można otrzymać zniżkę w wybranych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 02.12.22, 18:47 Ruski agent i jego zleceniodawca wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29214690,to-ruski-agent-a-to-jego-zleceniodawca-jachira-pokazala.html#s=BoxOpImg1 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosyjski agent 02.12.22, 18:53 gazeta.pl najlepsza wiadomość dla ciebie ciapku vel. burku Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 02.12.22, 19:12 141288bs napisał: > gazeta.pl najlepsza wiadomość dla ciebie ciapku vel. burku To wszystko na co Cię stać? Taki jesteś cieniutki, że argumenty zastępujesz inwektywami? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosyjski agent 02.12.22, 19:17 oby.watel napisał: > 141288bs napisał: > > > gazeta.pl najlepsza wiadomość dla ciebie ciapku vel. burku > > To wszystko na co Cię stać? Taki jesteś cieniutki, że argumenty zastępujesz inw > ektywami? > - argumenty...,? Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 02.12.22, 19:27 141288bs napisał: > - argumenty...,? Argumenty. Wiesz co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Rosyjski agent 03.12.22, 12:41 Numerek to forumowy przygłup, którego wpisy należy taktować z przymrużeniem oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Rosyjski agent suplement 03.12.22, 10:04 wyborcza.pl/magazyn/7,124059,29199960,niemiecka-armatohaubica-psuje-sie-od-zlej-amunicji-polska-lyka.html Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 02.12.22, 21:43 Zaiste. Rozdwojenie jaźni faceta mieszkającego w Rosji. Broni terrorystę putinka będąc jego tubą na FK, a z drugiej strony "krytykuje" Macierewicza, który uniemożliwia przejście ustawy świadczącej że Rosja jest państwem terrorystycznym. Nikt nie produkuje tu większych bredni. Przecząc samemu sobie. I uwydatniając ciągłe łgarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 02.12.22, 22:16 storima napisał: > Zaiste. > Rozdwojenie jaźni faceta mieszkającego w Rosji. > Broni terrorystę putinka będąc jego tubą na FK, a z drugiej strony "krytykuje" > Macierewicza, który uniemożliwia przejście ustawy świadczącej że Rosja jest pa > ństwem terrorystycznym. > > Nikt nie produkuje tu większych bredni. Przecząc samemu sobie. I uwydatniając c > iągłe łgarstwa. Kiedy ukazała się Tomasza Piątka książka o Macierewiczu? Dlaczego nikomu dotąd jego działalność nie przeszkadzała? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 02.12.22, 22:44 oby.watel napisał: > storima napisał: > > > Zaiste. > > Rozdwojenie jaźni faceta mieszkającego w Rosji. > > Broni terrorystę putinka będąc jego tubą na FK, a z drugiej strony "kryt > ykuje" > > Macierewicza, który uniemożliwia przejście ustawy świadczącej że Rosja j > est pa > > ństwem terrorystycznym. > > > > Nikt nie produkuje tu większych bredni. Przecząc samemu sobie. I uwydatni > ając c > > iągłe łgarstwa. > > Kiedy ukazała się Tomasza Piątka książka o Macierewiczu? Dlacz > ego nikomu dotąd jego działalność nie przeszkadzała? > Nie mam zielonego pojęcia. Nie zajmowałem sie tym tematem na FK. Odniosłem sie w tym wpisie JEDYNIE do moich publikacji na temat sprzecznych ze sobą wypowiedzi. Którymi pies.na.czarnych fałszuje rzeczywistość PRL. Wypisując pretendujące do prawdy historycznej brednie. Wykazując jednocześnie, ze nikt kto mieszkał w Polsce na stałe nie wypisywałby takich absurdów. Komentuje JEDYNIE wpisy na temat pies.na.czarnych na Forum Kraj. I nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 02.12.22, 22:53 Komentuje w tym przypadku jak i w podobnych temu tematowi, opisuję jedynie publikacje pies.na.czarnych na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 00:26 > Komentuje JEDYNIE wpisy na temat... > Komentuje w tym przypadku jak... Kto je komentuje, a może tylko braki z języka polskiego się tu ujawniają. Byłeś na wagarach, czy nie słuchałeś gdy pani uczyła odmiany czasowników przez osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 00:52 pies.na.czarnych napisała: storima: Komentuje w tym przypadku jak i w podobnych temu tematowi, opisuję jedynie publikacje pies.na.czarnych na FK. > > Kto je komentuje, a może tylko braki z języka polskiego się tu ujawniają. Byłeś > na wagarach, czy nie słuchałeś gdy pani uczyła odmiany czasowników przez osoby > . Zanim zrozumiesz ten tekst. Wrócić i popraw twe błędy w zrozumieniu prostego tekstu: forum.gazeta.pl/forum/w,28,174356456,174356456,Bylo_pinkne_patriotyczne_i_bardzo_huczne_otwarcie.html?p=174366082 Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 09:01 storima napisał: > Nie mam zielonego pojęcia. Nie zajmowałem sie tym tematem na FK. > > Odniosłem sie w tym wpisie JEDYNIE do moich publikacji na temat sprzecznych ze > sobą wypowiedzi. > Którymi pies.na.czarnych fałszuje rzeczywistość PRL. > Wypisując pretendujące do prawdy historycznej brednie. Wykazując jednocześnie, > ze nikt kto mieszkał w Polsce na stałe nie wypisywałby takich absurdów. > Komentuje JEDYNIE wpisy na temat pies.na.czarnych na Forum Kraj. > I nic więcej. Wybacz. Zapomniałem, że nie po to wchodzisz na FK, żeby porozmawiać lecz po to, żeby prowadzić swoją prywatną wojenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 09:23 oby.watel napisał: > Wybacz. Zapomniałem, że nie po to wchodzisz na FK, żeby porozmawiać lecz po to, > żeby prowadzić swoją prywatną wojenkę. > Jeśli ktoś bezczelnie kłamie, fałszuje historię Polski, chamsko ubliża, łże wspierając bandyckie rozgrywki Moskwy na FK dodam PUBLICZNYM FORUM to Twój wpis jest baaaaardzo nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 09:55 storima napisał: > Jeśli ktoś bezczelnie kłamie, > fałszuje historię Polski, > chamsko ubliża, > łże > wspierając bandyckie rozgrywki Moskwy na FK > dodam PUBLICZNYM FORUM > to Twój wpis jest baaaaardzo nie na miejscu. Mógłbys mi wyjasnic na czym polegało to "bezczelne kłamstwo"? Napisał > Ruski agent i jego zleceniodawca i podlinkował: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29214690,to-ruski-agent-a-to-jego-zleceniodawca-jachira-pokazala.html Co tu jest kłamstwem tak wielkim, że aż trzeba było użyć ciężkiej artylerii? W jaki sposób > Broni terrorystę putinka będąc jego tubą na FK, a z drugiej strony "krytykuje" > Macierewicza, który uniemożliwia przejście ustawy świadczącej że Rosja > jest państwem terrorystycznym. Odpowiadając Ci zwróciłem uwagę, że książka o Macierewiczu ma już kilka lat. Pisi nie mają żadnych oporów przed nazywanie Wałęsy agentem. Z tym, że to były polskie służby bądź co bądź. Opozycji przez gardło nie przejdzie wiązanie Macierewicza z ruską agenturą. Mało Borysowi Budce trudność nie do przezwyciężenia sprawia wymówienie nazwiska. Z uporem maniaka mówi Maciarewicz. Ciekawe jak by zareagował gdyby ktoś zwrócił się do niego per panie Wódka. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 10:21 oby.watel napisał: Nie używam FK do prywatnych konwersacji. Masz ochotę na prywatkę. Pisz tam gdzie zwykłeś do mnie PRYWATNIE pisać. Ale nie oczekuj odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 11:14 storima napisał: > Nie używam FK do prywatnych konwersacji. > > Masz ochotę na prywatkę. > > Pisz tam gdzie zwykłeś do mnie > PRYWATNIE > pisać. > > Ale nie oczekuj odpowiedzi. Pytania dotyczyły kwestii poruszanych publicznie. Nigdy nie ujawniam z kim prywatnie koresponduję. Ktoś kto nie potrafi utrzymać języka za zębami natychmiast jest usuwany z listy mailingowej i oznaczany jako spam. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 11:24 Zwyczajowo. Gdy wysyłamy prywatną wiadomość możemy zasygnalizować to na forum. Nie ma w tym NIC niestosownego. Inną sprawą jest ujawnianie treści prywatnej korespondencji. Forum Kraj jest pełne mojej polemiki z wpisami w których po prostu bezczelnie kłamie. I oskarża mnie. Między innymi o kradzież tożsamości. I fałszowanie rządowych dokumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 11:38 PS Odpowiadałem na wpisy „zdezorientowanych” w sprawie które jest DOSKONALE udokumentowana i olinkowana naczyń forum. Korzystanie z forumowej wyszukiwarki tym temacie jest więc NIEPRAWDOPODOBNIE ułatwione. Nie nam zamiaru tracić ponownie czasu na jałowe wpisy. Linkuję komentarze do aktualnych Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 12:19 storima napisał: > I oskarża mnie. Między innymi o kradzież tożsamości. I fałszowanie rządowych do > kumentów. pies.na.czarnych napisała: > Ruski agent i jego zleceniodawca wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29214690,to-ruski-agent-a-to-jego-zleceniodawca-jachira-pokazala.html Gdzie Cię oskarża? W podlinkowanym tekście? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:04 oby.watel napisał: Obywatelu Drogi. To już staje się HIPER irytujące. Prosiłem WIELOKROTNIE. Nie dociera. To nie jest Twój. To mój problem. Pisz jak chcesz z kim chcesz. WYSZUKIWARKA ! Pozdrawiam, MP forum.gazeta.pl/forum/w,28,173993491,173993491,Wady_PRL_a_zalety_.html?p=174376990 Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:13 storima napisał: > oby.watel napisał: > > Obywatelu Drogi. > To już staje się HIPER irytujące. > Prosiłem > WIELOKROTNIE. > > Nie dociera. > > To nie jest Twój. To mój problem. > Pisz jak chcesz z kim chcesz. > > WYSZUKIWARKA ! > > Pozdrawiam, Po co te nerwy? Jeśli w jednym wątku odpierasz zarzuty wyrażone w innym, to po prostu to zaznaczaj i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:24 oby.watel napisał: zarzuty wyrażone w innym, Nie odbieram tego jako zarzutów. Od wczoraj staram się uprzejmie Ci wyjaśnić. A od dziś precyzuje: Wyszukiwarka Pozdrawiam, MP Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:30 To co tu pod tym tematem się dzieje - to, "uderz w stół a nożyce się odezwą". Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:40 141288bs napisał: > To co tu pod tym tematem się dzieje - to, "uderz w stół a nożyce się odezwą". SB-arhiwista jak zwykle wypełnia swoje główne zadanie. Odciągnąć od głównego tematu wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 17:44 pies.na.czarnych napisała: > 141288bs napisał: > > > To co tu pod tym tematem się dzieje - to, "uderz w stół a nożyce się odez > wą". > > SB-arhiwista jak zwykle wypełnia swoje główne zadanie. Odciągnąć od głównego te > matu wątku. > > pies.na.czarnych wynajduje na FK SBeków. Kolejny brak wiedzy na temat najnowszej historii Polski. SBecy to naturalni sprzymierzeńcy sowieckiego imperium. Tacy jak pies.na.czarnych. Wspierającego otwarcie na forach Agory bandyckiego putinka. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:25 pies.na.czarnych napisała: > 141288bs napisał: > > > To co tu pod tym tematem się dzieje - to, "uderz w stół a nożyce się odez > wą". > > SB-arhiwista jak zwykle wypełnia swoje główne zadanie. Odciągnąć od głównego te > matu wątku. > - aleś ty bystrzak jesteś, burku Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 11:48 oby.watel > Pytania dotyczyły kwestii poruszanych publicznie. KILKAKROTNIE na nie Ci odpowiadałem. Nie podoba mi się to wywieranie presji. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:17 Zjedz sobie rosołku i wszystko będzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:30 Tym razem paprykarz w rosole: forum.gazeta.pl/forum/w,28,174262068,174262068,Tego_suweren_nie_popusci.html?p=174366725 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:39 :) Znowu rozwolnienia dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:46 pies.na.czarnych napisała: > Zjedz sobie rosołku i wszystko będzie dobrze :) Nie mam rozeznania w tej materii, ale czy aby woda święcona po przegotowaniu nie utraci swoich cudownych właściwości? Bo mineralna, zwłaszcza gazowana, traci. Minerały osadzają się na ściankach, a płyn staje się mdły i ani śladu bąbelków. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 17:12 > ale czy aby woda święcona po przegotowaniu nie utraci swoich cudownych właściwości? Oczywiscie, że nie. Woda święconą radzi sobie nawet z ogniem piekielnym. Myślę, że w wypadku storima ten rosół będzie idealny na zwalczanie jego psychicznych problemów, a głównie jego piesfobii :) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 17:30 pies.na.czarnych napisała: piesfobii > Nie ma najmniejszego poważania wobec wspierających bandyckiego putinka Rosjan czyli pies.na. czarnych. Ani wobec permanentnego łgarza który udaje Polaka wsypując się na kompletnym braku wiedzy powszechnie znanej wychowanym i mieszkającym na stałe za PRL mym rodakom. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 17:41 pies.na.czarnych napisała: > Oczywiscie, że nie. Woda święconą radzi sobie nawet z ogniem piekielnym. Myślę, > że w wypadku storima ten rosół będzie idealny na zwalczanie jego psychicznych > problemów, a głównie jego piesfobii :) A można sobie samemu przygotować taką wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 17:50 oby.watel napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Oczywiscie, że nie. Woda święconą radzi sobie nawet z ogniem piekielnym. > Myślę, > > że w wypadku storima ten rosół będzie idealny na zwalczanie jego psychic > znych > > problemów, a głównie jego piesfobii :) > > A można sobie samemu przygotować taką wodę? > Popatrz Obywatelu. Ty mi KAŻESZ gdzieś tam bronić "wolności słowa" na FK. I i ne takie bzdury. A mnie to w ogóle nie przeszkadza o czym Ty sobie piszesz na FK. Tematy fobii, czy problemy psychiczne forumowiczów. Pisz facet o czym masz ochotę, ale PRZESTAŃ narzucać innym wątki, tematy i inne takie. PozdrawiaMP Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 17:58 > PRZESTAŃ narzucać innym wątki, tematy i inne takie. Autoterapia. Znowu do siebie gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 18:03 pies.na.czarnych napisała: do samego siebie > > PRZESTAŃ > narzucać innym[/b] wątki, tematy i inne takie. > > Autoterapia. Znowu do siebie gadasz. > To nie w mojej ojczyźnie giną codziennie bliscy, znajomi, sąsiedzi. To się dzieję wokół ciebie pies.na.czarnych. Współczuję. To nie autoterapia zatrzyma ten horror. Wystarczy, że zaczniesz od pierwszego kroku: nie wspieraj bandyckiego putinka. Oczywiście zrobisz jak uważasz. I będziesz pisał o czym tylko chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 18:12 Pogadaj jeszcze ze sobą o tym, ze nie powinno narzucać innym >> > PRZESTAŃ > narzucać innym[/b] wątki, tematy i inne takie. Może w końcu do siebie przemówisz z pożądanym skutkiem. Polecam rosół, on pomaga na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Rosyjski agent 03.12.22, 18:35 pies.na.czarnych napisała: > Pogadaj jeszcze ze sobą o tym, ze nie powinno narzucać innym > >> > PRZESTAŃ > > narzucać innym[/b] wątki, tematy i inne takie. > > Może w końcu do siebie przemówisz z pożądanym skutkiem. Polecam rosół, on pomag > a na wszystko. > Uparcie manifestujesz, że nigdy nie przebywałeś w naszym kraju na stałe. forum.gazeta.pl/forum/w,28,174336060,174336060,Logika_Pi_.html?p=174354152 Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:14 pies.na.czarnych napisała: > Może w końcu do siebie przemówisz z pożądanym skutkiem. Polecam rosół, on pomag > a na wszystko. Czy możesz odpowiedzieć na narzucone przeze mnie siłom pytanie? Planuje rosół w niedzielę. Odkładałem miesiąc na tę okazję. Nie stać mnie na profesjonalne święcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:37 Co ty na podrobionej wodzie święconej rosół chcesz robić. Toż:) to jest świętokradztwo, że nie wspomnę o okradaniu kasy polskiego patriotycznego Kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:39 Jeżeli już koniecznie chcesz jechać na podróbkach to zapytaj się pozytonium. On w swoim kąciku "Zrób to Sam" na pewno znajdzie rozwiązanie tego pilnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 20:03 pies.na.czarnych napisała: > Co ty na podrobionej wodzie święconej rosół chcesz robić. Toż:) to jest świętok > radztwo, że nie wspomnę o okradaniu kasy polskiego patriotycznego Kościoła. Chcesz mi wmówić, że bimber to podróba? To wyrób uświęcony tradycją. Podobnie jest z domowej produkcji wodą święconą. Tylko nie wiem jak to się pędzi. Znam formułę, ale tam trzeba chyba coś zaśpiewać a ja śpiewać nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 20:07 Ty masz pomysł. Wóda na wodzie święconej pędzona. Q... cię mać! Wchodzę w ten interes :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 13:44 storima napisał: > Nie używam FK do prywatnych konwersacji. > Jedynie do prywatnej wojenki z psem. 😂 W tym jesteś mistrzem w odwracaniu kota ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Rosyjski agent 03.12.22, 11:30 Kundelku, wersje tvnowskie zawsze beda po linii sluzb rodem z prl-u, to przeciez one w ten koncern pierwsze zainwestowaly, co potwierdzal i skremowany wtorkowy bezlebub HUrban. FOZZ to byla kasa! Co do Antoniego: Eins: jak mawia jeden z moich ulubionych publicystow; salon polityczny z poczatku lat 90 nigdy nie daruje mu, ze na oczach calego narodu sciagnal im majtki przez publikacje teczek TW. Zreszta rudy pilnowal, jak to widac w dokumencie filmowym, zeby glosow za odwolaniem rzadu premiera Olszewskiego 'wystarczylo. Zwei: Tajniacy /tudziez Komoruskie itp. swolocz/ z kolei maja do Antoniego gleboka uraze za lidwidacje WSI. Drei: No i w koncu caracale /pieniazki pod stolem poszly, no i trzeba bylo oddac, ale z czego, w tak zwanym miedzyczasie sie rozeszly.:)/ No to teraz pora na odwet forumowych troli : Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Rosyjski agent 03.12.22, 12:55 Macierewicz to ten, który za PRL w krótkich spodenkach z totemem w garści skakał druhnami i druhami z Czarnej Jedynki. Jemu całe życie coś przeszkadza. Jedyna rzecz, którą uwielbia to język rosyjski, który zna lepiej niż język polski. Przyjaciół z biznesu ma ma na wschodzie a nie w Polsce. Teczkami TW świadomie rozwalił solidarnościową scenę polityczną w Polsce. Likwidując WSI zniszczył agenturę polskiego wywiadu. Zlecił włamanie do Biura NATO w W-wie, z którego zabrano aktualne kody i szyfry, które ponoć "zaginęły". Czy jest agentem Kremla w Polsce to już każdy sam musi sobie odpowiedzieć. Niewątpliwie jest ponurą postacią polskiej sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:30 O spodenkach nic nie wiem, moze razem z nim skakales do wody. Skad ty wiesz, co on uwielbia? Robiles mu dobrze? Solidarnosciowa scena polityczna w Polsce w tamtym czasie byla obsadzona wg. wytycznych Kiszczaka do Walesy i geremasow. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 13:48 > Eins: jak mawia jeden z moich ulubionych publicystow; salon polityczny z poczatku lat 90 nigdy nie daruje mu, ze na >oczach calego narodu sciagnal im majtki przez publikacje teczek TW. Jedne ujawnił inne ukrył, lub zniszczył. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:22 Wielotygodniowe przeszukiwanie zasobow ipn-u przeprowadzil z kilkoma zaufanymi ludzmi przeprowadzil za prztzwoleniem owczesnych wladz na poczatku lat 90 michnnnik /tzw. komisja michnika/ Wynikiem tego czyszczenia teczek bylo m.in. znikniecie zawartosci teczki geremkowskiego. Ile jeszzce 'powyczyszal' to juz on sam wie. To fakt znany i bezdyskusyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:43 > przeszukiwanie zasobow ipn-u przeprowadzil z kilkoma zaufanymi ludzmi Swoimi ludźmi. Wynikiem tego czyszczenia teczek bylo m.innnymi zdobycie haków na Kulawego i jego gang. Prawdziwa lojalka Kulawego nadal znajduje się w łapach Macierewicza/KGB (ty możesz sam wybrać). Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: Rosyjski agent 03.12.22, 20:11 Skad to wiesz?? Byles tam, kundelku? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 21:07 a ty byłeś, że moją tezę poddajesz w wątpliwość? Fakty, które sam z łatwością znajdziesz w sieci potwierdzają to co ja piszę. Dodaj jeszcze działalność Lecha K. z czasów kiedy był ministrem od sprawiedliwości i będziesz miał wyraźny obraz jak kryto działalność Pielgrzyma z Nowogrodzkiej i jak ulegano Macierewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 14:24 > Kundelku, > wersje tvnowskie zawsze beda po linii sluzb rodem z prl-u Kutasiku czerwony prawda cię wyzwoli. To on hartował poglądy twojego wodza. Stanisław Ehrlich, promotor pracy doktorskiej Jarosława Kaczyńskiego był fanatycznym komunistą, a jego donosy można znaleźć w teczkach IPN. www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,29155770,tomasz-piatek-promotor-kaczynskiego-byl-stalinowcem-ale.html#s=BoxOpImg4 Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Rosyjski agent 03.12.22, 16:49 Powtórzę skoro nie dotarło. Antoni to rosyjski agent. Ostatnie wątpliwości, jeśli kto miał, prysły po ujawnieniu kontaktów z człowiekiem mafii sołncewskiej (kryszowanej przez GRU) D'Amato. Antoni twardo wypierał się znajomości z D'Amato, D'Amato na swojej opublikował oświadczenie o tym, że nie zna się z Antonim, nawet nieposzlakowanej reputacji portal mail.ru poświadczał niewinność Antoniego. I byłoby OK., gdyby ktoś nie znalazł wspólnych zdjęć Antona z D'Amato, i oświadczenie D'Amato znikło z jego strony. Tak dobrze żarło i nagle zdechło. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 15:32 PiS wprowadza w Sejmie ukraińskie standardy parlamentarne. Tam doszło do tego, że pan Suski wyrwał i zabrał telefon pani Jachirze. Gdyby się to działo na ulicy, to się nazywa rozbój i kodeks karny, odpowiednio to traktuje. Myślę, że nawet dresiarze na ulicy postępują bardziej kulturalnie, niż to się działo w Sejmie wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29216131,dosadna-ocena-awantury-w-sejmie-nawet-dresiarze-postepuja.html#s=BoxOpImg3 Ukraina parlamentida bahs Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 15:53 pies.na.czarnych napisała: > PiS wprowadza w Sejmie ukraińskie standardy parlamentarne. > > [i]Tam doszło do tego, że pan Suski wyrwał i zabrał telefon pani Jachirze. Gdyby się to działo na ulicy, to się nazywa rozbój i kodeks karny, odpowiednio to traktuje. Myślę, że nawet dresiarze na ulicy postępują bardziej kulturalnie, niż to się działo w Sejmie Nawet jeśliby to było niezgodne z prawem, to ze środy na czwartek uchwali się poselski projekt ustawy o zaniechaniu ścigania za wyrywanie telefonów przez posłów obozu rządzącego posłom opozycyjnym w latach 2015-2050. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Rosyjski agent 03.12.22, 17:02 Jeszcze nie, jeszcze muszą się uczyć, żeby do tego dojść Драка в Украинской Раде (яйца и дымовые шашки) 27.04.2010 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 03.12.22, 18:55 Przyszła nowa iskrówka z Moskwy i ich agent próbuje znowu. Poseł PiS i szef podkomisji smoleńskiej, były szef Ministerstwa Obrony Narodowej Antoni Macierewicz w sobotę w Polskim Radiu 24 był pytany, co dalej z głosowaniem nad uchwałą. Powiedział, że "decyzja Prawa i Sprawiedliwości jest jednoznaczna". - My do tej uchwały wrócimy na najbliższej sesji i na pewno ją przyjmiemy - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Rosyjski agent 03.12.22, 19:17 pies.na.czarnych napisała: > Przyszła nowa iskrówka z Moskwy i ich agent próbuje znowu. > > Poseł PiS i szef podkomisji smoleńskiej, były szef Ministerstwa Obrony Narodowe > j Antoni Macierewicz w sobotę w Polskim Radiu 24 był pytany, co dalej z głosowa > niem nad uchwałą. Powiedział, że "decyzja Prawa i Sprawiedliwości jest jednozna > czna". - My do tej uchwały wrócimy na najbliższej sesji i na pewno > ] ją przyjmiemy - dodał. Przecież o to chodzi. Oskarżenie dyktatora o zbrodnię, z którą nie miał nic wspólnego, ośmieszy uchwałę. Cała antyrosyjskość PiS-u jest na pokaz, w przeciwieństwie do antyeuropejskości. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Rosyjski agent 04.12.22, 03:59 Antoni jako jedyny z internowanych w stanie wojennym został z niego zwolniony (podobno że względu na stan zdrowia). Wtedy "Swoi" byli traktowani przez WRON inaczej niż inni. Odpowiedz Link Zgłoś