Gość: An drzej Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.d.pppool.de 09.11.04, 19:15 A co tam kulczyk,to jest ciekawe jak z Romeczka robia wala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywal Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:23 Romeczek sam z siebie robi wala, bez niczyjej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakak bo OLEWAŁ i OLEWA dalej polskie prawo IP: *.twmi.rr.com 09.11.04, 19:16 i Polską Racje Stanu i własnie dzieki czemu się WZBOGACIŁ. On bedzie teraz SYMULOWAC choroby i płacić tą forsą co się "dorbił" w hoksztaplerski sposób za spowodowaniem ROZWIAZANIA kazdego Parlamentu co jemu NIE SŁUZY aby dalej DORABIAĆ na SABOTAŻU i PRZEKRETACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: bo OLEWAŁ i OLEWA dalej polskie prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:23 Kolejny maly wsciekly pieseczek ujada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:25 NIE WIEM JAKA JEST PRAWDA,ALE ŻEBY NIE BYŁ TO SYNDROM CHODORKOWSKIEGO,KTÓREGO SKUTECZNIE WYKOŃCZYLI ROSJANIE. CHYBA AKURAT OD NICH NIE POWINNIŚMY BRAĆ PRZYKŁADU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: Jan Kulczyk musi byc rozliczony!!! IP: *.proxy.aol.com 09.11.04, 19:34 kiedy wrescie bedzie prawo na oszustow,zdrajcow i zlodzieji!!!bezkarny kulczyk robi co chce i nie ma prawa na niego!!!on sie smieje z polskiego wymiaru sprawiedliwosci!!!!skonfiskowac majatek kulczyka!!!!!oszust dorobil sie majatku na przekretach!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Jan Kulczyk musi byc rozliczony!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:55 Ale jestes duren! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sa Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.frombork.sdi.tpnet.pl 09.11.04, 19:40 Ja bym też unikał takiej komisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetrafix Malpi cyrk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:00 Publika ma radoche a mlpy starja sie jak moga - stroja miny, puszczaja bki, lapia wszy... wesolo. Ma Pan racje Panie Kulczyk - to nie jest spektakl dla Pana - to rozrywka dla plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:01 Pani w szkole pyta małego Kulczyka:-Jasiu,kim chcesz zostać jak dorośniesz? Biznesmenem.Jasiu,u nas nie ma biznesmenów.A ty Olku?-pyta pani małego Kwaśniewskiego.Prezydentem! Ależ Olku,u nas nie ma prezydentów!No a ty Wołodia? Pyta pani małego Ałganowa.A ja to wszystko kolegom załatwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2promille LUDZIE RATUJTA!!!! w moim kiblu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:10 siedzą doktor kulczyk, doktor cwach i doktor no. Którego mam oddac Zaarkawiemu???? wpisujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtaramtamtam Re: LUDZIE RATUJTA!!!! w moim kiblu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:55 Tego na G.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.nys.biz.rr.com 09.11.04, 20:33 Tak ucieka sie tylko przed rosyjska mafia KGB i GRU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz LPR rozmowa z Giertychem musiała być dłuższ skoro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:37 poseł zlecił ekspetom przygotowanie opini o mozliwosci jego odwołania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: rozmowa z Giertychem musiała być dłuższ skoro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:51 BYla duzo, duzo dluzsza, wlasnie Giertych to mowi w TVN - a wczesniej klamal, ze "potracili sie" w korytarzu. Ten typ jest obrzydliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:54 To się dopiero okaże, as! Ja sądzę, że Kulczyk jest już przegrany! I on to też wie! Po to te ruchy i oświadczenia o rzekomym zagrożeniu dla niego. Z czyjej strony: posłów Komisji?! Wolne żarty! Od tych spraw są Al K., Lesio M., Zbysio S., Wiesio K., Andrzejek B. i reszta kumpli z LSD. A oni swojakowi przeciez krzywdy nie zrobią, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Re: Kulczyk z Arafatem na tej samej sali leżą....i IP: 213.17.142.* 09.11.04, 21:07 I nikt nie wie, kto chory, kto zdrów, kto żyw, kto trup. CZESKI FILM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius nie sadzilem, ze kulczyk i widacki sa az tak glupi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.11.04, 21:10 wniosek o wykluczenie 3 poslow swiadczy o totalnej glupocie zarowno kulczyka, jak i widackiego. w ten sposob strzelili sobie pieknego "samoboja": w tej chwili juz dla kazdego jest jasne, ze kulczyk chce wszelkimi sposobami wyeliminowac z komisji ludzi, ktorzy zagrazaja jemu, kwachowi i reszcie tej czerwonej bandy. jak mozna byloby byc az tak glupim. teraz czekam tylko na to, zeby kulczyk ze swoim pomagierem widackim sami zaproponowali taki sklad komisji, ktory by odpowiadal jemu, kwachowi, alganowowi, i wszystkim innym mafiosom. wstyd mi tylko za widackiego: kiedys bywal rozsadny, a teraz sam - pewnie za bardzo duza kase - wdepnal w to g.... nawet celinski, ktory giertycha nie darzy wielka sympatia sie wk....l. tylko czlonkowie mafii z sld glosowali "za" (ale tutaj czegos innego trudno byloby sie spodziewac: labedzi spiew ludzi juz dawno wyrzuconych poza margines). ciekawe dla mnie jest co innego: widacki jest bardzo blisko zwiazany z uw: czyzby frasyniuk (ktory niedawno zbluzgal kaczynskich i rokite) az tak bardzo bal sie kontroli swojego, i swoich uw-owskich kolesi majatku? coraz ciekawiej sie robi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Na dobranoc- wydarzenie z mego dzieciństwa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 21:11 Z okien mieszkania w poniemieckiej kamienicy w której mieszkałem roztaczał się piękny widok na wyspę i hen dalej na Ostrów Tumski. Któregoś ranka, jak miałem już wychodzić do szkoły, zobaczyłem z okna zbiegowisko ludzi nad rzeką. Zaciekawiony wybiegłem z domu i dołączyłem do gapiów. W Odrze topiła sie kobieta, a raczej próbowała się topić narzekając, że ma męża pijaka i sama nie potrafi podołać w wykarmieniu swoich dzieci. Ludzie zaczeli wołać "Niech Pani się szybciej topi. My nie mamy czasu. Spóźnimy sie do pracy. Pani nas oszukuje." Dalszy ciąg był jeszcze ciekawszy, ale o tym może kiedyś innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RicoB Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.11.04, 21:15 Osobiście nie śledzę prac Sejmowej Komisji Śledczej ds. ORLEN-u, bo nie mam zbyt wiele czasu. Przeczytałem jednak ten artykuł i dziwę się Panu Janowi Kulczykowi,że jak struś chowa głowę w piasek. Ten Pan chyba nie wie,że nieobecni nie mają racji. Może nie jestem tak inteligentny jak Pan Jan, ale doświadczenie życiowe mi podpowiada, że w jego działaności musiało być coś bardzo nieczystego, skoro zrejterował z pola walki przed odtrąbienie sygnału do ataku. Nie zwycięża, ten kto kuli ogon i bierze nogi za pas. Porównywanie Pana Kulczyka z Panem Kluską jest nie smaczne. Prezes Kluska nie złożył broni, nawet gdy go przyprali do muru. Podjął rękawicę, bo był uczciwy i czuł się niewinny. Wygrał bitwę w sądzie i teraz on przystąpił do natarcia. Zabawa w ucieczki i oświadczenia to dziecinada. Na koniec przypomnę, że i prokuratura czeka na zeznania Pana Doktora, bo prowadzi, aż dwa dochodzenia w jego sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.11.04, 21:16 ukarać, ..ukarze piszemy rz gdy piszemy przez ż zaznaczamy bowiem że mamy na mysli czasownik ukazywać...tak że być powinno ukarze. Do czego to doszło, że w gazecie, która standardy ma wyznaczać dziennikarzom słoma z butów wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Upolowac go 30.11. Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 21:29 Jesli ktos zna jakis skuteczny sposob jak upanstwowic majatek DR JANA to niech tutaj to poda, moze przeczytaja w komisji, itp...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 21:44 Komuna wiecznie zywa..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELIKS DZ. Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 21:35 PROPONUJE PRZESLUCHANIE SWIADKA W PHENIANIE, PEWNA GRATISOWA DOSTAWA NA 30 LISTOPADA, F.DZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stajenny Nosił wilk (koń) razy kilka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.04, 21:56 Jeżeli porównać wypowiedzi R. Giertyha z dzisiejszych rannych obrad komisji, a tym co powiedział przed chwilą w programie "Przesłuchanie w TVN24, to b. prawdopodobna jest wersja Kulczyka. Przytaczam sens wypowiedzi: 1. "na Jasnej Górze Kulczyk zagadnął mnie w przejściu, .. i poradziłem mu by mówił prawdę" - impulsywna wypowiedź rano zaraz po oświadczeniu Kulczyka. 2. "na jasnej Górze zostałem przedstawiony Kulczykowi przez Paulina, rozmawialiśmy 2 godz. o ... ble ble ble i poradziłem mu by mówił prawdę" - TVN24 wieczorem o 20.30 po przemyśleniu swojego położenia. Coś cuchnie!!! I to bardzo cuchnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi102 Re: Nosił wilk (koń) razy kilka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:02 nie widziałem romanka wypowiedzi z wieczora TVN24 ale plota od dawna mówiła że Lperowcy szukają kwitów i haków na Kwacha . Twoja wypowiedz jak najbardziwj słuszna .Pozdrawiam zdrowomyślących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi102 Roman oh Roman IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 21:56 No iwyszło szydło z worka nie 2minuty a 2 godziny nie w korytarzu a w jadalni nie o niewinności a o papiery na Kwacha.... I to młody kandydat na Vce premiera a tatuś na prezydenta tak kłamie i to ma być katolik ? Ludzie ratujcie ten kraj przed oszołomami..... Dzień Świra....Dżizus,Qwa,ja pi......lę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 09.11.04, 21:58 Oj, Panie Profesorze Widacki, ładnie to tak sie sprzedawać. Chyba profesorowie jednak nie powinni być adwokatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajkonik Widacki jest z Krakowa a tam pracy nie ma IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 22:08 i każdy prof gotów wychłeptać całe błoto z Rynku byle tylko dostać lukratywne zlecenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi102 Re: Widacki jest z Krakowa a tam pracy nie ma IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:14 wstydziłbyś się używać tego logina,coś ci się pokoziołkowało doszczętnie. Nie każdy , i nie błoto -bo remont Rynku-,a idż do nieprofesora Gertycha który nawet zapomina że 2 miesiące temu jadł obiad z Kulczykiem na Jasnej Górze.... zastanów się co piszesz... i nie obrażaj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydlak boi sie wiezienia ubek pieprzony IP: *.client.comcast.net 09.11.04, 22:13 ten bydlak ubecki i zlodziej kulczyk boi sie ze sie wyda ze posiadal z 20 procent akcji orlenu a nie 5 tak jak mowil, wiec ta kanalia popelnila jeszcze jeden przekret i za to pojdzie do pierdla. ten bydlak po cichu z millerem i banda ubecka kontrolowal miliardowe przekrety orlenu, zgnoic bydlaka, zgnoic sld, zgnoic ubekow, zaorac pokomune. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamtaramtamtam Re: boi sie wiezienia ubek pieprzony IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:19 jeśli ubek to nie pójdzie do kicia z natury i mocy prawa to po pierwsze a po drugie dołącz koleś jeszcze Buzkowatych którzy z nim pobawili się TPSĄ i tak tak Orlenem .Pogadaj z Krzaklewskim..... PIS i LPR za wszelką cenę kierują oskarżenia na lewo bo dobrze wiedzą że i oni utytłani są po szyję w tym łajnie.Ale przyschnięte gów..o jak rozgnieciesz też śmierdzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Profesor Widacki byl pelnomocnikiem firmy BGM IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 09.11.04, 22:36 Profesor Widacki byl pelnomocnikiem firmy BGM której szef siedzi w zwiazku z afera paliwowa? I co Wy na to , Giertychozercy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi102 Re: Profesor Widacki byl pelnomocnikiem firmy BGM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:39 Czy to nie za jednego z trzyliterowej nazwy pana Paulini z Jasnej góry dali 2 mln zł na poręczenie ?!I czy nie tam się spotkał Gertych z Kulczykiem?! Czyż nie za dużo zbiegów okoliczności kolego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.aster.pl 09.11.04, 22:19 Trzeba odwagi, panie Kulczyk. Zwykłej cywilnej odwagi, żeby stanąć przed Komisją i powiedzieć prawdę w sprawie Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Re: Jan Kulczyk nie stawił się przed komisją IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 10.11.04, 00:14 Noi co przyjdzie mu z tej odwagi, jesli to moze byc gest ostatni. Przeciez pan komediant Maria Rokita cos tam o wypadku w wiezieniu mowil, no nie? A moze mi sie pokrecilo? Nie obraze sie za sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy Gosc panu doktorowi faktycznie moga... IP: *.jasien.net / *.jasien.net 09.11.04, 22:32 ...zrobic to co on panu majstrowi, ale ja nie o tym. Pod artykulem podpisala sie niejaka Agnieszka Kublik. Czy to jakas krewna tego Kublika, ktory pisze obrazliwe paszkwile i pozniej, gdy okazuje sie, ze nie ma racji, nie uwaza tez za stosowne przeprosic za swoje slowa o sprostowaniu juz nie wspominajac? No wiec jezeli na tym polega obiektywizm to ja jestem dumny ze swojego braku obiektywizmu droga Pani redaktor. A. PS. Panie Kublik - gdyby Pan nie wiedzial o czym pisze, to prosze dac mi znac. Czlowiek z Pana zapleczem napewno znajdzie do mnie kontakt (w razie klopotow prosze zapytac Pana Przemka). A jezeli Pan wie, to zapewne bedzie chcial Pan wiedziec wiecej co sie dzieje jeszcze w tej firmie. W takim przypadku tez bedzie wiedzial Pan jak mnie poszukac. No chyba, ze nie jest Pan zainteresowany faktami tylko uwielbia byc 'na pierwszej stronie', a niekoniecznie prostowac na ostatniej. Wtedy ja postaram sie by opublikowano to, co pan zapomnial opublikowac. Wraz ze stosownym kometarzem rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy Gosc Re: panu doktorowi faktycznie moga... IP: *.jasien.net / *.jasien.net 10.11.04, 00:46 A - na wszelki wypadek dodam to. Nie jest tajemnica chyba, ze mąż Pani Agnieszki Kublik to Andrzej Kublik i oboje pracuja w Agorze. Pan Andrzej Kublik specjalizuje sie w artykulach, ktore jego zdaniem sa wynikiem sledztwa dziennikarskiego, de facto jednak sa w wiekszosci strzalami kula w plot. Zona Pana Andrzeja, Pani Agnieszka, stara sie chyba dotrzymac kroku mężowi, choc jej to nie wychodzi (moze na cale szczescie - moze jednak cos z niej bedzie). Co do Pana, Panie Andrzeju: nie liczac na zbyt wysoki iloraz inteligencji z Pana strony, podpowiem, iż to o czym mowilem poprzednio dotyczy sprawy pewnego sporego przedsiebiorstwa oraz osoby Leszka K. , ktorego pomowil Pan na lamach GW ze skutkiem, ktory w normalnych okolicznosciach i normalnym panstwie powinien skutkowac rozwiazaniem umowy o prace z Panem, zas GW powinna wyplacic odszkodowanie. Tym bardziej dziwnym wydaje sie fakt, iz w swietle kolejnych afer w tym przedsiebiorstwie nie zabiera Pan glosu rownie ochoczo. Pytania pozostale pozwole sobie zachowac na pozniej, gdyz sa one dosc ciekawe, glownie w odniesieniu do Pana małżonki. A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Re: ALE WESOLO. Mam nadzieje a wlaciwie jestem pew IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 22:37 ALE WESOLO. Mam nadzieje a wlaciwie jestem pewien, bedzie jeszcze weselej kiedy czlonkow komisji beda stawiac przed nastepna komisja. Brawo cudaki trzeba przeciez rozrywki narodowi. Przydalyby sie jeszcze holowinowe maski. Odpowiedz Link Zgłoś