141288bs 11.01.23, 18:35 - było o jego locie do Kijowa- no-popis zaproponował podróż z Sławkiem Nowakiem ...a ja dodałem, że z pozycji Sławka to niemożliwe bo on wie, że tam powróz na niego czeka..,no i usunęli ten post...czerscy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Odważny Trzaskowski 11.01.23, 18:52 141288bs napisał: > że z pozycji Sławka to niemożliwe bo on wie, że tam powróz na niego czeka To jedynie twoje mokre sny. "Ukraińskie służby antykorupcyjne nie przesyłały do Polski nowych materiałów dotyczących Sławomira Nowaka. Również media nie poświęcają mu uwagi, jeśli już to wspominają... niewielką skalę korupcji przy budowie dróg za jego czasów. Po odejściu Nowaka z Ukrawtodora korupcja znacznie wzrosła." www.money.pl/gospodarka/sprawa-nowaka-nie-budzi-w-ukrainie-emocji-urzad-raz-po-raz-musi-sie-mierzyc-z-kolejnymi-zarzutami-6628993995684768a.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odważny Trzaskowski 11.01.23, 18:55 I jeszcze: "NABU [Narodowego Biura Antykorupcyjnego Ukrainy] nie odpowiada na pytanie o to, czy termin ujawnienia nowych informacji w jego sprawie jest powiązany z wypuszczeniem Sławomira Nowaka z aresztu w Polsce. Wiadomo jednak, że sprawa Nowaka nie budzi na Ukrainie większych emocji." To pislamiści rozpaczliwie usiłują znaleźć cokolwiek na Nowaka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Odważny Trzaskowski 11.01.23, 19:02 Sławek ma obywatelstwo ukraińskie,a teraz Ukraina ma poważniejszy problem i gdy z nim się upora, upomni się o Sławka. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Odważny Trzaskowski 12.01.23, 14:18 Rozmawiałeś z prezydentem Zełenskim na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Odważny Trzaskowski 11.01.23, 19:05 A gowno świnoujskie popłynęło yachtem do kijowa. . Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Odważny Trzaskowski 11.01.23, 19:09 m.c.hrabia napisał: > A gowno świnoujskie popłynęło yachtem do kijowa. > . - nie, brylujesz jeszcze na redzie fk Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Odważny Trzaskowski 12.01.23, 05:31 141288bs napisał: > - było o jego locie do Kijowa- no-popis zaproponował podróż z Sławkiem Nowakiem > ...a ja dodałem, że z pozycji Sławka to niemożliwe bo on wie, że tam powróz na > niego czeka..,no i usunęli ten post...czerscy. bo czerscy są z Wolne Media i walczą o konstytucję jak Putin o pokój i dlatego stosują cenzurę POlityczną...czego jeszcze nie rozumiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Odważny Trzaskowski 12.01.23, 14:19 Żadnej okazji nie stracisz zeby zaprezentować swoją mendowatość. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Trzaskowski sam nie powinien tam jechać 12.01.23, 14:12 Powinien wziąć ze sobą Sławomira Nowaka! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Trzaskowski sam nie powinien tam jechać 12.01.23, 18:05 Powinien wziąć ze sobą Mejze. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Trzaskowski sam nie powinien tam jechać 13.01.23, 05:27 emeryt-myslacy napisał: > Powinien wziąć ze sobą Mejze. Czemu nie! Dobry Pomył. Mejza i Nowak i Trzaskowski....pasuje do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Trzaskowski sam nie powinien tam jechać 13.01.23, 13:06 Melza to woli się z Kaczyńskim zadawać. A i Kaczyński woli aby on jednak był z nim Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Trzaskowski sam nie powinien tam jechać 13.01.23, 15:38 stasi1 napisał: > Melza to woli się z Kaczyńskim zadawać. A i Kaczyński woli aby on jednak był z > nim A Nowak i ten podefil z PO woli z Tuskiem :) No i co zostaje z Teojego trollingu? Zerrro. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Trzaskowski sam nie powinien tam jechać 14.01.23, 17:33 Tylko że Nowak jak i ten pedofil nic nie może a jednak Mejza coś ma w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Odważny Trzaskowski 13.01.23, 12:36 Sikorski tez juz tam był a Tusk nadal się cyka... Odpowiedz Link Zgłoś
motocyklista175 Re: Odważny Trzaskowski 13.01.23, 12:52 Ta, Ukraińcy nie mają akurat nic do roboty, tylko wycieczki przyjmować.... Odpowiedz Link Zgłoś
oszol.lom.z.rm Re: Odważny Trzaskowski 13.01.23, 14:01 no to leć! szerokiej drogi mlecznej! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Odważny Trzaskowski 13.01.23, 14:28 A dziękuję, ładne :) Widzisz oszoł, jak się bardzo, ale to bardzo postarasz, to potrafisz dobrze życzyć bliźniemu swemu. Tyle że ty jesteś podróba. Oddawaj prawdziwego oszoła! Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Odważny Trzaskowski 13.01.23, 15:57 Nigdy nikogo nie udawałem . Kiepski ze mnie aktor Odpowiedz Link Zgłoś