Dodaj do ulubionych

Pęczak zrzekł się immunitetu

• Gość: kosoń Re: Takich Pęczaków i Jaskierni mamy na pęczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:51
      dlatego dla dobrego przykładu te żałosne kreatury, ze polskiej sceny
      politycznej, powinny zniknąć raz na zawsze. Mam nadzieję, że po przejęciu
      władzy prawica, z równym zapałem, będzie tępić korupcję i w swoich szeregach.
      Ale patrząc na R. Giertycha, który okazał się krętaczem, można mieć
      wątpliwości. Tym niemniej miło patrzeć jak ćwierć inteligentom z SLD (Janik,
      Dyduch) strach dupę ściska. Szkoda tylko, że koalicjantem PO będzie PiS bo
      takich kabotynów, jakimi są bracia Kaczyńscy, Wujek, Wassermann, Dorn i inni z
      tej formacji to ze świecą szukać. Ale pocieszam się: coś, za coś.
      • Gość: MEERKAT Zeby to chociaz za RR czy Maybacha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:01
        A to za pospolitego Merca! Nie ceni sie polska Lewica, oj nie ceni! :-((((((((((
    • Gość: Aktor Re: Pęczak To GWIAZDA MEDIALNA szalenie sympatyczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:29
      y na tle tych ponurych MAFIOZO z SLD to rodzynek .Wyparruje gdzie go mozna
      zobaczyć lub usłyszeć lub choziażby poczytać co mówi w wywiadzie.To mitoman ale
      nie złodziej.
    • Gość: miły Re: Pęczak zrzekł się immunitetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:36
      może wreszcie jacyś ludzie obojętnie abw czy cbś zajmie sie PAWELCEM przeciesz
      to przez niego przechodziła kasa pęczaka on załatwiał sprawy z orlenem
    • Gość: jaro Re: Pęczak - maly gnojek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:54
      I jeszcze chce policyjna jakas "ochrone" bekart jeden i to za nasze pieniadze!
      Niech sobie ochroniarzy wynajmmie, ja NIE chce na to g... placic!
    • Gość: gość Następny tydzień, następna afera SLD IP: *.chello.pl 16.11.04, 01:20

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka