Gość: kosoń Re: Takich Pęczaków i Jaskierni mamy na pęczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:51 dlatego dla dobrego przykładu te żałosne kreatury, ze polskiej sceny politycznej, powinny zniknąć raz na zawsze. Mam nadzieję, że po przejęciu władzy prawica, z równym zapałem, będzie tępić korupcję i w swoich szeregach. Ale patrząc na R. Giertycha, który okazał się krętaczem, można mieć wątpliwości. Tym niemniej miło patrzeć jak ćwierć inteligentom z SLD (Janik, Dyduch) strach dupę ściska. Szkoda tylko, że koalicjantem PO będzie PiS bo takich kabotynów, jakimi są bracia Kaczyńscy, Wujek, Wassermann, Dorn i inni z tej formacji to ze świecą szukać. Ale pocieszam się: coś, za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEERKAT Zeby to chociaz za RR czy Maybacha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 21:01 A to za pospolitego Merca! Nie ceni sie polska Lewica, oj nie ceni! :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aktor Re: Pęczak To GWIAZDA MEDIALNA szalenie sympatyczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:29 y na tle tych ponurych MAFIOZO z SLD to rodzynek .Wyparruje gdzie go mozna zobaczyć lub usłyszeć lub choziażby poczytać co mówi w wywiadzie.To mitoman ale nie złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: Pęczak zrzekł się immunitetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:36 może wreszcie jacyś ludzie obojętnie abw czy cbś zajmie sie PAWELCEM przeciesz to przez niego przechodziła kasa pęczaka on załatwiał sprawy z orlenem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Pęczak - maly gnojek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 22:54 I jeszcze chce policyjna jakas "ochrone" bekart jeden i to za nasze pieniadze! Niech sobie ochroniarzy wynajmmie, ja NIE chce na to g... placic! Odpowiedz Link Zgłoś