Gość: AniaS Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.interecho.com / *.interecho.com 20.11.04, 19:33 Kiedy ten rok się skończy?Tylu cudownych ludzi odeszło....(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:33 wspaniały Człowiek, oddany pracy i ceniony za profesjonalizm... Dlaczego właśnie odchodzą Ci Wspaniali??To NIE jest sprawiedliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacey szacunek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.04, 19:33 wspaniale zachowanie sie TVN-u. relacja w glownych faktach byla poruszajaca. jeszcze to puste krzeslo na koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:34 puste krzeslo...i te stop klatki jak bardzo chudl...chudl...znikal....i juz go nie ma...(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nov Re: szacunek IP: *.pasztet / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:35 musialam wyjść z pokoju, żeby nie płakać przy wszystkich. brak słów, tylko ręce mi się trzęsą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spacey Re: szacunek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.04, 19:40 rowniez tvp1 potrafilo sie zachowac, szkoda ze solidarnosc jest tylko w tak tragicznych chwilach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tod Re: Zmarł Marcin Pawłowski (*) (*) [*] [*] IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.142.* 20.11.04, 19:34 Dziękuje CI Marcin za to że byłeś [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano żal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 19:35 po prostu żal - po prostu żal.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznań Game Arena Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 19:35 Weź go jak wiatr, skrzydła ptaka Weź go jak woda łagodną falą Weź go jak słońce ciepłą rosę A on się wzniesie, podniesie, bo musi... [']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['] ['][']. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.238.87.88.adsl.inetia.pl 20.11.04, 19:37 Bardzo współczuję rodzinie. Szkoda; to prawda że był świetnym dziennikarzem.....takim prawdziwym. I na pewno dobrym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna_betka co na to A. Resich-Modlińska? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 19:37 ciekawe, czy TO mieści się w jej pustej głowie? Czy jakiś komentarz na ten temat, w końcu - jak Kamil Durczok - przestał być 'łysym łbem'... A słowa 'przepraszam' to ta intelektualistka nie zna. Dla niej to tylko ostracyzm, a nie kolejne programy w TV. Jest mi strasznie przykro. Młody człowiek.... Tak szybko przegrał... Medycyna ciągle jeszcze nie jest w stanie walczyć z nowotworami - nawet kliniki zachodnie... Moja Mama też zmarła na tę chorobę. Męczyła się 14 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartez Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 19:38 strasznie ale to strasznie mi smutno, to naprawde byl swietny gosc, pamietam go jeszce z czasow kiedy z korwin -piotrowska prowadzil filmidlo w tym roku od jego poczatku do maja zmagalem sie z nowotworem i swiadomosc ze gosciom takim jak marcin czy kamil durczok sie udalo dodawal mi otuchy ze mozna wygrac z choroba (jedynie resich-modlinska na tyle glupia jest ze nie mogla zrozumiec ze unaocznienie ludziom w tv ze z choroba mozna wygrac to cos wiecej niz jej walniete odczucia estetyczne czerpane z ogladania telewizji) dzieki Ci Marcin za wszystko, zapamietam Cie do konca zycia, strasznie zal ze tacy porzadni ludzie odchodza, strasznie zal zegnaj gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
moonika_l Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:40 Będzie mi Go brakowało. Ceniłam Jego profesjonalizm i cały czas wierzyłam, że pokona chorobę. ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 20.11.04, 19:42 Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie Odpowiedz Link Zgłoś
jandersun Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:42 Wielka strata Niech po drugiej stronie znajdzie lepszy świat niż ten. Zdrowszy. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grundi Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 20.11.04, 19:43 Kurcze, dlaczego tak musi być????To straszna wiadomość!Panie Boże, czemu go nam zabrałeś?Czy w niebie też są Fakty do prowadzenia?Żegnaj Marcinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annab Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:44 dzieki za te solidarnosc .mediom. i szacunek oddany czloweikowi cierpiacemu... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swoboda_T ['] ['] ['] ['] ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:43 ['] ['] ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tomaszow.mm.pl 20.11.04, 19:46 Żegnamy cię, Marcinie. Będzie nam cię brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 19:47 tvn zasługuje na uznanie. gest taktowny, wzruszający i podkreślający znaczenie Marcina dla stacji. poruszające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Login Ogromna strata. Jak się go widziało ostatnio, to IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.11.04, 19:49 aż serce się krajało ze współczucia... A "Fakty" pięknie go pożegnały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 19:53 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polanna Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.04, 19:54 smutno mi bardzo.. pamiętam go jeszcze z czasów, kiedy prowadził w 1tv "Filmidło".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:54 "warszawianin"? nie jestem z warszawy... tak sie u was mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:55 Dziękuję że byłeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PFG Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.autocom.pl 20.11.04, 19:57 Szkoda Marcina Pawłowskiego. To był dobry dziennikarz i dzielny człowiek. Ale go przynajmniej z klasą w dziesiejszych Faktach pożegnano - zjęcie Marcina Pawłowskiego wyświetlone w tle, pusty fotel prezentera, brak słów zwyczajowo kończących program. Prezenter umarł, nie ma kto zakończyć. Wstrząsające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:57 Zachowam go w pamięci. Żal ściska mi gardło. Najszczersze wyrazy współczucia dla Jego rodziny i bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś