Dodaj do ulubionych

Jak ten idiotyzm skomentować?

20.01.25, 10:15
nawrocki wydalił z siebie taki tekst, w sprawie zarzutów że nieprawnie korzystał ze służbowego mieszkania, które mu się nie należało, Punktualność jest elementem etosu pracy - jako Dyrektor Muzeum nie mogłem sobie pozwolić na spóźnianie się do pracy przez poranne korki. Dlatego uznałem za właściwe nocować blisko pracy, by punktualnością dawać przykład podwładnym. Mógł dodać że owi podwładni mają mieć wygląd lichy i bezmyślny, tak jak "derektor", i muszą uwierzy c w jego bzdury rodem z burdelu. Mieszka ów burak 5 kilometrów od miejsca pracy, albo bezczelny, albo głupi, jak to u pisiorów w modzie jest.
Obserwuj wątek
    • margit49 Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 10:57
      Dlatego uznałem za właściwe nocować blisko
      > pracy, by punktualnością dawać przykład podwładnym.[/b]
      >
      No ok, gdyby za to mieszkanie zapłacił. I to jest dobry przykład dla podwładnych
      Kuriozalne tłumaczenie, bo podwładni musieli wcześniej wstawać, żeby nie spóźniać się do roboty
      Przykład punktualności, bo zamieszkał w zakładzie pracy😀
    • m.c.hrabia Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 11:00
      Mieszka ów burak 5 kilometrów od miejsca pracy, albo bezczelny, albo głupi, jak to u pisiorów w modzie jest.

po prostu jak na pisiora przystało ZŁODZIEJ
    • don.kichote Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 12:30
      To, że - parafrazując klasyka - każdy PiS-ior to burak a co niektóry i złodziej - był czas przywyknąć.
      Dlatego sprawa z mieszkaniem i durne tłumaczenia, nie zrobiło na mnie wrażenia.

Gorzej - i tu moje serce krwawi - że jego potencjalni wyborcy, uznają sprawę za naturalną i żadnego głosu z tego powodu nie straci...
      • margit49 Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 13:38
        don.kichote napisał:

> Gorzej - i tu moje serce krwawi - że jego potencjalni wyborcy, uznają sprawę za
        > naturalną i żadnego głosu z tego powodu nie straci...
        >

Był czas przywyknąć😎

Wg kaczystów - w tym też wyborców, potencjalnych też, okradanie budżetu państwa, rozkradanie publicznych pieniędzy jest dopuszczalną czynnością polityczną. No jest okazja...
        Nie jest to dla nich sprawa natury kryminalnej, a tym bardziej etycznej
    • ukos Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 12:32
      "Niezależny", a uczciwy jak PiSSior.
      • ukos Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 12:33
        ukos napisał:

> "Niezależny", a uczciwy jak PiSSior.

Złoty, a skromny.
    • yoma Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 12:36
      To po co mu mieszkanie? Mógł se karimatę pod eksponatem. Rano by przyszła sprzątaczka i jeszcze go odkurzyła.
    • czytelnikus I po kandydaci obywatela Kaczynskiego 20.01.25, 14:15
      czan-dra napisał:

> nawrocki wydalił z siebie taki tekst, w sprawie zarzutów że nieprawnie korzysta
      > ł ze służbowego mieszkania, które mu się nie należało, Punktualność jest ele
      > mentem etosu pracy - jako Dyrektor Muzeum nie mogłem sobie pozwolić na spóźnian
      > ie się do pracy przez poranne korki. Dlatego uznałem za właściwe nocować blisko
      > pracy, by punktualnością dawać przykład podwładnym.
      Mógł dodać że owi podw
      > ładni mają mieć wygląd lichy i bezmyślny, tak jak "derektor", i muszą uwierzy c
      > w jego bzdury rodem z burdelu. Mieszka ów burak 5 kilometrów od miejsca
      > pracy, albo bezczelny, albo głupi, jak to u pisiorów w modzie jest.
      >
      >
    • no-popis Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 14:49
      czan-dra napisał:

> nawrocki wydalił z siebie taki tekst, w sprawie zarzutów że nieprawnie korzysta
      > mentem etosu pracy - jako Dyrektor Muzeum nie mogłem sobie pozwolić na spóźnian
      > ie się do pracy przez poranne korki. Dlatego uznałem za właściwe nocować blisko
      Mógł dodać że owi podw
      > ładni mają mieć wygląd lichy i bezmyślny, tak jak "derektor", i muszą uwierzy c
      >
      Idiotyczne wyjaśnienie Nawrockiego i to nie ulega wątpliwości. Jedyną okolicznością łagodzącą jest to, że nie mógł w tej sytuacji powiedzieć jak jego konkurent, że " o czym nie wiedziałem". :)
    • alicia033 Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 17:50
      jestem ciekawa, co na to tłumaczenie żona tego alfonsa 🤣🤣🤣. Podejrzewam, że dowiedziała się o tym dziś, tak, jak cała reszta narodu;).
      • czytelnikus Bingo!!! 20.01.25, 18:19
        alicia033 napisała:

> jestem ciekawa, co na to tłumaczenie żona tego alfonsa 🤣🤣🤣. Podejrzewam, że
        > dowiedziała się o tym dziś, tak, jak cała reszta narodu;).
        >
    • xerkses Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 17:57
      czan-dra napisał:

Mógł dodać że owi podw
      >
      > Powiedzialbym ze, cwany i bezczelny...zresztą czesc pisiego elektoratu pomysli :ot odpowiedzialny dyrektor
      Tu też nie mam problemu z tym ze zajmowal apartament
      Tylko qźwa dlaczego za darmoche ?
      • yoma Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 18:45
        No bo mu się to po prostu należało kuźwa!
    • basia_nobile Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 18:48
      ponieważ wszyscy się zgadzają z wpisem założycielskim proponuję wprowadzenie na tym forum popieranie poprzez aklamację.
      • yoma Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 19:52
        Ponieważ basia popełniła debilny wpis, proponuję uznanie basi za debilkę na wieki wieków amen.
        • bobislaw.borboje Ode mnie masz aklamację ;) 20.01.25, 19:54

yoma napisała:

• basia_nobile Re: Jak ten idiotyzm skomentować? 20.01.25, 20:02
          yoma napisała:

> Ponieważ basia popełniła debilny wpis, proponuję uznanie basi za debilkę na wie
          > ki wieków amen.

ty to pewnie jesteś mądra, tylko nie wpadnij w samouwielbienie.
    • j-k nie komentować 20.01.25, 19:58
      proste?

, proste.
      • bobislaw.borboje Re: nie komentować 20.01.25, 20:04
        A dlaczego nie?
        • j-k Re: nie komentować 20.01.25, 20:08
          bobislaw.borboje napisała:
          > A dlaczego nie?

zeby cie chandra - jak czandry - nie dopadla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka