basia_nobile 24.04.25, 22:18 latarnikwyborczy.pl/wynik/ 1. Mentzen 2. Jakubiak 3. Braun 4. Nawrocki . 9. Trzaskowski 10. Biejat 11. Zandberg 12. Senyszyn Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuda.na.plebanii Re: latarnik wyborczy 24.04.25, 23:21 Gdzie ta latarnia stoi? A może to ta latarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: latarnik wyborczy 25.04.25, 04:00 Latarnia morska Thridrangaviti zdała egzamin. Twoją zaliczam do rojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: latarnik wyborczy 26.04.25, 00:10 Gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Gazeta wyborcza cię oświeci he, he 25.04.25, 05:51 A skąd wiesz jak działa algorytm tego testu? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Gazeta wyborcza cię oświeci he, he 25.04.25, 07:05 Algorytm jak algorytm, ale jak dla mnie cała idea latarnika to raczej zabawa, aniżeli poznanie zgodności poglądów z kandydatem. Widzę na przykład, że Mentzen jest zwolennikiem tezy, że wolność słowa ważniejsza od przeciwdziałaniu dezinformacji. Uzasadnia to stwierdzeniem, ze to prosta droga do cenzury przez korporacje. Drugi też jest zwolennikiem tej tezy, ale odpowiada, że od tego są przecież sądy. Dwie różne filozofie, pomimo wspólnego stanowiska. A przecież jescze ten pierwszy niby jest zwolennikiem wolności słowa, ale nie czyni tutaj swojego zastrzeżenia, że przecież nie można obrażać jego religii. Taka to zgodność:) Odpowiedz Link Zgłoś
cuda.na.plebanii Re: Gazeta wyborcza cię oświeci he, he 25.04.25, 10:24 Tego typu testy to jest bullshit. Diabeł tkwi w szczegółach, a odpowiadając na te pytania nie możesz w swoich odpowiedziach uwzględnić pewnych warunków, czyli "tak, ale". Sam wypełniałem kiedyś tego typu ankiety i wychodziło mi, ze powinienem głosować na prawicowych populistów 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Gazeta wyborcza cię oświeci he, he 26.04.25, 04:24 hordol napisała: > A skąd wiesz jak działa algorytm tego testu? To jest jak w tym dowcipie o wyścigu Reagana z Breżniewem, TASS ogłosiła ze Breżniew byl drugi, a Reagan przedostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: latarnik wyborczy 26.04.25, 04:19 basia_nobile napisała: > latarnikwyborczy.pl/wynik/ > 1. Mentzen > 2. Jakubiak > 3. Braun > 4. Nawrocki > . > 9. Trzaskowski > 10. Biejat > 11. Zandberg > 12. Senyszyn > > Latarnik w stylu: dla każdego coś miłego. Odpowiedz Link Zgłoś