czytelnikus 28.04.25, 18:46 Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idiota. Który ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czytelnikus 2 % miałem na mysli 28.04.25, 18:51 czytelnikus napisała: > > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idiota. Kt > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota to wymy > ślił? > Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debata, czy błazenada 28.04.25, 19:11 czytelnikus napisała: > > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idiota. Kt > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota to wymy > ślił? Frustracje starego komunisty, do którego właśnie dotarło, że znowu przegrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Debata, czy błazenada 28.04.25, 20:53 Pisowski przyglupie wybory za 3 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 10:12 szwampuch58 napisał: > Pisowski przyglupie wybory za 3 tygodnie Komunistyczny frustracie co do daty masz rację ale to tylko jest dalszy zjazd w dół Trzaskowskiego. Polski wyborca nie dopóści do powrotu komunizmu w jego nowej wersji: youtu.be/pGsrB-Tt4BY?t=31 Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Mój życiorys inny niż Twój 29.04.25, 14:50 no-popis napisała: > czytelnikus napisała: > > > > > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idio > ta. Kt > > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota t > o wymy > > ślił? > Frustracje starego komunisty, do którego właśnie dotarło, że znowu przegrał wyb > ory. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Mój życiorys inny niż Twój 01.05.25, 10:13 czytelnikus napisała: > no-popis napisała: > > > czytelnikus napisała: > > > > > > > > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kied > y idio > > ta. Kt > > > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za id > iota t > > o wymy > > > ślił? > > Frustracje starego komunisty, do którego właśnie dotarło, że znowu przegr > ał wyb > > ory. Zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Debata, czy błazenada 28.04.25, 22:16 Trzaskowski świetnie sobie poradził. Jest dobrze przygotowany do pełnienia funkcji prezydenta. Hołownia - mistrz żonglowania słowem, Biejat -utożsamienie lewicowej wrażliwości. Zandberg podobno zaczął zyskiwać mlodych kosztem Mentzena. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Debata, czy błazenada 29.04.25, 08:59 To nie debata, to piśia napierdalanka na Trzaskowskiego ku uciesze zdziczalej trzody kosciolkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 00:13 youtu.be/1WJ83MiFfVY?si=G1DqwXypQuMslHjN Wywiad z Magdaleną Biejat. Wyjątkowa osoba: polityczka, która nie lawiruje dla poparcia, ale jest wierna swym poglądom, działa dla ludzi, a nie ideologii, zwyczajna mama, żona. Przebiła zasięgi Mentzena - przyszłość należy do lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 03:14 Debata Biejak-Hołownia u mnie zapunktowała ze wskazaniem na korzyść Biejat. Ogólnie uważam, że to była pierwsza debata merytoryczna i na oczekiwanym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debata, czy błazenada 29.04.25, 15:07 czytelnikus napisała: > > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idiota. Kt > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota to wymy > ślił? W sumie to ponoć demokrację wymyślili Grecy. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Debata, czy błazenada 30.04.25, 04:57 W każdym bądź razie nie tego się spodziewałem i oczekiwałem. Momentami przybierało to mało poważny charakter zabawy podwórkowej nakierowanej na wyeliminowanie przeciwników a zbyt mało oczekiwanych konkretów. Pozostaje jedynie poszukać odpowiedzi na pytanie, czy takie debaty mają sens? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Debata, czy błazenada 30.04.25, 06:26 Ale prezydent to może mało konkretów zrealizować Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Debata, czy błazenada 30.04.25, 21:25 To, co mógłby, pominę milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 10:15 privus napisał: > W każdym bądź razie nie tego się spodziewałem i oczekiwałem. Momentami przybier > ało to mało poważny charakter zabawy podwórkowej nakierowanej na wyeliminowanie > przeciwników a zbyt mało oczekiwanych konkretów. Pozostaje jedynie poszukać od > powiedzi na pytanie, czy takie debaty mają sens? Jak nie ma innych debat to te mają sens. Tak naprawdę to najlepiej prezentuje kandydatów Kanał Zero w swoich wywiadach ale pustak Trzaskowski się nie odważył i nie odważy nawet z psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
watch_you_want Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 01:39 A ma mówić że będzie złym. Byłby idiotą jeszcze większym. Odpowiedz Link Zgłoś