Dodaj do ulubionych

Debata, czy błazenada

28.04.25, 18:46

Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idiota. Który ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota to wymyślił?
Obserwuj wątek
    • czytelnikus 2 % miałem na mysli 28.04.25, 18:51
      czytelnikus napisała:

>
      > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idiota. Kt
      > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota to wymy
      > ślił?
      >
    • no-popis Re: Debata, czy błazenada 28.04.25, 19:11
      czytelnikus napisała:

>
      > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idiota. Kt
      > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota to wymy
      > ślił?
      Frustracje starego komunisty, do którego właśnie dotarło, że znowu przegrał wybory.
      • szwampuch58 Re: Debata, czy błazenada 28.04.25, 20:53
        Pisowski przyglupie wybory za 3 tygodnie
        • no-popis Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 10:12
          szwampuch58 napisał:

> Pisowski przyglupie wybory za 3 tygodnie
          Komunistyczny frustracie co do daty masz rację ale to tylko jest dalszy zjazd w dół Trzaskowskiego.
          Polski wyborca nie dopóści do powrotu komunizmu w jego nowej wersji:
          youtu.be/pGsrB-Tt4BY?t=31
      • czytelnikus Mój życiorys inny niż Twój 29.04.25, 14:50
        no-popis napisała:

> czytelnikus napisała:
        >
        > >
        > > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kiedy idio
        > ta. Kt
        > > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za idiota t
        > o wymy
        > > ślił?
        > Frustracje starego komunisty, do którego właśnie dotarło, że znowu przegrał wyb
        > ory.
        >
        >
        >
        >
        • no-popis Re: Mój życiorys inny niż Twój 01.05.25, 10:13
          czytelnikus napisała:

> no-popis napisała:
          >
          > > czytelnikus napisała:
          > >
          > > >
          > > > Krótko zapytam i komu to i po co i dlaczego? Jaki to. Ma sens. Kied
          > y idio
          > > ta. Kt
          > > > óry ma 22.% poparcia mówi. Że będzie ddobtym prezydentem? Co za id
          > iota t
          > > o wymy
          > > > ślił?
          > > Frustracje starego komunisty, do którego właśnie dotarło, że znowu przegr
          > ał wyb
          > > ory.
          Zgoda
    • hana2 Re: Debata, czy błazenada 28.04.25, 22:16
      Trzaskowski świetnie sobie poradził. Jest dobrze przygotowany do pełnienia funkcji prezydenta.

Hołownia - mistrz żonglowania słowem, Biejat -utożsamienie lewicowej wrażliwości. Zandberg podobno zaczął zyskiwać mlodych kosztem Mentzena.

• wsk175 Re: Debata, czy błazenada 29.04.25, 08:59
        To nie debata, to piśia napierdalanka na Trzaskowskiego ku uciesze zdziczalej trzody kosciolkowej.
      • hana2 Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 00:13
        youtu.be/1WJ83MiFfVY?si=G1DqwXypQuMslHjN

Wywiad z Magdaleną Biejat. Wyjątkowa osoba: polityczka, która nie lawiruje dla poparcia, ale jest wierna swym poglądom, działa dla ludzi, a nie ideologii, zwyczajna mama, żona. Przebiła zasięgi Mentzena - przyszłość należy do lewicy.
        • privus Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 03:14
          Debata Biejak-Hołownia u mnie zapunktowała ze wskazaniem na korzyść Biejat. Ogólnie uważam, że to była pierwsza debata merytoryczna i na oczekiwanym poziomie.
    • no-popis Re: Debata, czy błazenada 29.04.25, 15:07
      czytelnikus napisała:

>
      > ślił?
      W sumie to ponoć demokrację wymyślili Grecy.
    • privus Re: Debata, czy błazenada 30.04.25, 04:57
      W każdym bądź razie nie tego się spodziewałem i oczekiwałem. Momentami przybierało to mało poważny charakter zabawy podwórkowej nakierowanej na wyeliminowanie przeciwników a zbyt mało oczekiwanych konkretów. Pozostaje jedynie poszukać odpowiedzi na pytanie, czy takie debaty mają sens?
      • stasi1 Re: Debata, czy błazenada 30.04.25, 06:26
        Ale prezydent to może mało konkretów zrealizować
        • privus Re: Debata, czy błazenada 30.04.25, 21:25
          To, co mógłby, pominę milczeniem.
      • no-popis Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 10:15
        privus napisał:

> W każdym bądź razie nie tego się spodziewałem i oczekiwałem. Momentami przybier
        > ało to mało poważny charakter zabawy podwórkowej nakierowanej na wyeliminowanie
        > przeciwników a zbyt mało oczekiwanych konkretów. Pozostaje jedynie poszukać od
        > powiedzi na pytanie, czy takie debaty mają sens?
        Jak nie ma innych debat to te mają sens.
        Tak naprawdę to najlepiej prezentuje kandydatów Kanał Zero w swoich wywiadach ale pustak Trzaskowski się nie odważył i nie odważy nawet z psychologiem.
    • watch_you_want Re: Debata, czy błazenada 01.05.25, 01:39
      A ma mówić że będzie złym. Byłby idiotą jeszcze większym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka