Dodaj do ulubionych

Grand Hotel… :)

27.05.25, 00:03
Perukarz David Low, który otworzył "Grand Hotel" w Londynie 250 lat temu, 25 stycznia :)

Donosi Onet :)
podroze.onet.pl/ciekawe/skad-sie-wzial-grand-hotel-historia-250-lat-luksusowych-podrozy/cwwkqn7
Grand Hotel jest na tyle znaną marką, przez ponad 250 lat, że po niemieckim Onecie nie zostanie ślad na Ziemi.
Proces może potrwać i z 10 lat. Ale Onet zniknie. Grand Hotel to nie jest burdel.
Donald Franciszek I Wielki Pomorski musiał być bardzo zdesperowany, by pokusić się na pozew od Grand Hotelu.
Za tą marką stoi całe Imperium z Królem na czele. Cysarz Europy I Pomorski, kontra Król Karol III:) Ze swymi burdelami. Będzie ciekawie…

Karol III (ang. Charles Philip Arthur George; ur. 14 listopada 1948 w Londynie) – król Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej oraz 14 innych suwerennych królestw Wspólnoty, w tym ich terytoriów i obszarów zależnych, od 8 września 2022. Ponadto głowa Wspólnoty, głowa Kościoła Anglii (Obrońca Wiary) i naczelny dowódca Brytyjskich Sił Zbrojnych.

Pochodzi z dynastii Windsorów. Jest pierworodnym synem królowej Elżbiety II i jej małżonka Filipa, księcia Edynburga.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/Charles_III_parliamentary_procession_2024_%28cropped%29.jpg
Obserwuj wątek
    • hrasier_2 Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:17
      Źródło Onetu. Jacek Murański.W wieku zaledwie 28 lat zmarł w Gdyni Mateusz Murański, aktor i jeden z najpopularniejszych polskich freak fighterów. Oficjalną przyczyną śmierci młodego człowieka był ekstremalny nocny bezdech. Jeśli Onet powołuje się na takie źródło i premier tego kraju klepie o tym. To już jest zajęcie dla niezależnej prokuratury. www.rmf24.pl/raporty/raport-wybory-prezydenckie-2025/news-burza-wokol-nawrockiego-kaczynski-i-tusk-zabrali-glos,nId,7972520
      • prze.nick Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:36
        5 lat temu niemiecki Fakt chciał pomóc Trzaskowskiemu tuż przed wyborami atakując Dudę teraz niemiecki Onet atakuje Nawrockiego
        widać kogo Niemcy chcą na prezydenta Polski
        tylko że to jest mieszanie się Niemiec w wewnętrzne sprawy Polski
        • prze.nick Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:39
          mamy jeszcze niemiecki RMF i zagraniczny strategiczny TVN

obcy mieszają się nam w wybory prezydenckie i Tuskowi to nie przeszkadza?!
          • privus Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:44
            I pisią Republikę :)
            • hrasier_2 Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:54
              privus napisał:

> I pisią Republikę :)
              Republika oprócz wPolsce. To dwie. Naprzeciw służby państwowe i kasa. Nawrocki takich pieniędzy nie ma.
              • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:00
                hrasier_2 napisał:

> privus napisał:
                >
                > > I pisią Republikę :)
                > Republika oprócz wPolsce. To dwie. Naprzeciw służby państwowe i kasa. Nawrocki
                > takich pieniędzy nie ma.

Wystarczy MI5. Onet oskarżył Karola III, że ten prowadzi burdele…
                • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:27
                  > Wystarczy MI5. Onet oskarżył Karola III, że ten prowadzi burdele…

MI6 idioto pisowski. MI5 nie zajmuje się zagranicą.
                  • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:38
                    don.kulawy napisał:

> > Wystarczy MI5. Onet oskarżył Karola III, że ten prowadzi burdele…
                    >
                    > MI6 idioto pisowski. MI5 nie zajmuje się zagranicą.

Grand Hotel to brytyjska firma :)
                    • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:43
                      Ale tylko ten w Sopocie stał się świątynią nowej sekty katolickiej.
                      • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:52
                        don.kulawy napisał:

> Ale tylko ten w Sopocie stał się świątynią nowej sekty katolickiej.

No i?
                        Karol III nie jest tak spolegliwy, jak Elżbieta II.

Choć i ta zakończyła wojnę o Falklandy piorunem.
                        https://media-cldnry.s-nbcnews.com/image/upload/t_fit-860w,f_auto,q_auto:best/rockcms/2022-06/220627-queen-obit-mb-1047-05e322.jpg
                        • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 02:02
                          Odstaw borygo i zacznij trzeźwieć bo cie do lokalu wyborczego nie wpuszczá.
                          • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 03:29
                            don.kulawy napisał:

> Odstaw borygo i zacznij trzeźwieć bo cie do lokalu wyborczego nie wpuszczá.

Karol III ma mowę tronową dziś w Kanadzie. Nie często się to zdarza.
                            tvn24.pl/swiat/kanada-wiadomosc-dla-trumpa-od-karola-iii-st8479006
                            Ostatni raz Król WB przemawiał prawie 50 lat temu.

Donek nie wie z kim zadarł.
          • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:53
            prze.nick napisał:

> mamy jeszcze niemiecki RMF i zagraniczny strategiczny TVN
            >
            > obcy mieszają się nam w wybory prezydenckie i Tuskowi to nie przeszkadza?!

Wciągnęli w to United Kingdom. Grant Hotel to marka brytyjska. Znana od ponad 250 lat.
            Jakiś kretyn od Donalda Franciszka chciał konfrontacji ABW kontra MI5. :)
            • sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 05:34
              "Wciągnęli w to United Kingdom. Grant Hotel to marka brytyjska. Znana od ponad 250 lat.
              Jakiś kretyn od Donalda Franciszka chciał konfrontacji ABW kontra MI5. :)"

Grand Hotel od 2024 r. należy do Sinfam Investments, polskiej firmy z Jachranki. Wcześniej od 2005 roku należał do francuskiej firmy Accor, a poprzednio do Orbisu. Rozwiń jednak proszę wątek brytyjskich powiązań, bo myślę, że w kontekście tzw. księcia Andrzeja z pewnością są wiarygodne.
              • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 10:14
                sverir napisał:

> "Wciągnęli w to United Kingdom. Grant Hotel to marka brytyjska. Znana od ponad
                > 250 lat.
                > Jakiś kretyn od Donalda Franciszka chciał konfrontacji ABW kontra MI5. :)"
                >
                > Grand Hotel od 2024 r. należy do Sinfam Investments, polskiej firmy z Jachranki
                > . Wcześniej od 2005 roku należał do francuskiej firmy Accor, a poprzednio do O
                > rbisu. Rozwiń jednak proszę wątek brytyjskich powiązań, bo myślę, że w kontekśc
                > ie tzw. księcia Andrzeja z pewnością są wiarygodne.

Wolny rynek. Ale Grand Hotel jest kojarzony z Anglią.
                • ta Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 10:58
                  negativum napisał:

> Wolny rynek. Ale Grand Hotel jest kojarzony z Anglią.

Książę Edward, brat królewski bywał tam z nieletnimi?

Król Karol nie miał oporów, by pozbawić brata królewskich godności,
                  więc z alfonsami brudzącymi dobre imię hotelu też sobie poradzi :)

Pomysł z kosmosu, by zasłaniać alfonsów rodziną królewską,
                  tylko ty mogłeś to wymyślić po jakimś snusie 🤣

• sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 12:02
                  "Wolny rynek. Ale Grand Hotel jest kojarzony z Anglią"

I to wszystko? Brytyjska rodzina królewska ma interweniować w tej sprawie, bo Tobie Grand Hotel kojarzy się z Anglią?
                  • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 14:24
                    sverir napisał:

> "Wolny rynek. Ale Grand Hotel jest kojarzony z Anglią"
                    >
                    > I to wszystko? Brytyjska rodzina królewska ma interweniować w tej sprawie, bo T
                    > obie Grand Hotel kojarzy się z Anglią?

Tak i ma stawić się osobiście przed polskim sądem w trybie wyborczym:) Jak się Karol III pośpieszy, to zdąży z Kanady przed ciszą wyborczą. Teraz ma tam mowę tronową.
                    • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 14:30
                      Nadal jesteś z wizytą kurtuazyjną u doktora j-k?
        • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:48
          prze.nick napisał:

> 5 lat temu niemiecki Fakt chciał pomóc Trzaskowskiemu tuż przed wyborami atakuj
          > ąc Dudę teraz niemiecki Onet atakuje Nawrockiego
          > widać kogo Niemcy chcą na prezydenta Polski
          > tylko że to jest mieszanie się Niemiec w wewnętrzne sprawy Polski

Grand Hotel jest brytyjską marką, znaną marką. Donald Franciszek czuje, że tym razem przesadził…
          • hrasier_2 Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:59
            negativum napisał:

> prze.nick napisał:
            >
            > > 5 lat temu niemiecki Fakt chciał pomóc Trzaskowskiemu tuż przed wyborami
            > atakuj
            > > ąc Dudę teraz niemiecki Onet atakuje Nawrockiego
            > > widać kogo Niemcy chcą na prezydenta Polski
            > > tylko że to jest mieszanie się Niemiec w wewnętrzne sprawy Polski
            >
            > Grand Hotel jest brytyjską marką, znaną marką. Donald Franciszek czuje, że tym
            > razem przesadził…
            > Przypomnij ile spraw było wyciągniętych wobec Trampa. I jaką nagonkę prowadzili. Jak się wyrażali o nim czołowi politycy PO. To jest taki wzór brudów z tamtych wyborów w Ameryce. Trochę ludzi da się nabrać na te manipulacje. Jak zwykle zresztą. Było do przewidzenia, że wyciągną takiego asiora jak Murański.
            >
            • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:02
              hrasier_2 napisał:

> negativum napisał:
              >
              > > prze.nick napisał:
              > >
              > > > 5 lat temu niemiecki Fakt chciał pomóc Trzaskowskiemu tuż przed wyb
              > orami
              > > atakuj
              > > > ąc Dudę teraz niemiecki Onet atakuje Nawrockiego
              > > > widać kogo Niemcy chcą na prezydenta Polski
              > > > tylko że to jest mieszanie się Niemiec w wewnętrzne sprawy Polski
              > >
              > > Grand Hotel jest brytyjską marką, znaną marką. Donald Franciszek czuje, ż
              > e tym
              > > razem przesadził…
              > > Przypomnij ile spraw było wyciągniętych wobec Trampa. I jaką nagonkę prow
              > adzili. Jak się wyrażali o nim czołowi politycy PO. To jest taki wzór brudów z
              > tamtych wyborów w Ameryce. Trochę ludzi da się nabrać na te manipulacje. Jak zw
              > ykle zresztą. Było do przewidzenia, że wyciągną takiego asiora jak Murański.
              >
              > >

Murański to ten od Legii Cudzoziemskiej, który nie zna słowa po francusku?
        • bobislaw.borboje Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 22:35
          > widać kogo Niemcy chcą na prezydenta Polski

No i fakt, że Niemiec Mentzen wybierze nam prezydenta, hehehe.
      • negativum Po Onecie 27.05.25, 00:45
        hrasier_2 napisał:

> Źródło Onetu.

RiP. Proces cywilny może się ciągnąć latami. Prezydent Nawrocki ma na to czas i nie musi działać.
        Anglicy są mocno przewrażliwieni na punkcie Niemiec. Choć sami z Niemiec się wywodzą.
        Security Service (lub MI5) – brytyjska Służba Bezpieczeństwa odpowiedzialna za ochronę kraju przed penetracją obcych służb wywiadowczych (kontrwywiad), walkę z terroryzmem, bezpieczeństwo wewnętrzne Wielkiej Brytanii oraz ochronę tajemnicy państwowej, utworzona w 1909 roku.
        • hrasier_2 Re: Po Onecie 27.05.25, 00:50
          negativum napisał:

> hrasier_2 napisał:
          >
          > > Źródło Onetu.
          >
          > RiP. Proces cywilny może się ciągnąć latami. Prezydent Nawrocki ma na to czas i
          > nie musi działać.
          > Anglicy są mocno przewrażliwieni na punkcie Niemiec. Choć sami z Niemiec się wy
          > wodzą.
          > Security Service (lub MI5) – brytyjska Służba Bezpieczeństwa odpowiedzialna
          > za ochronę kraju przed penetracją obcych służb wywiadowczych (kontrwywiad), wal
          > kę z terroryzmem, bezpieczeństwo wewnętrzne Wielkiej Brytanii oraz ochronę taje
          > mnicy państwowej, utworzona w 1909 roku.

> Ale to wiadomo. Nawrocki przechodził procedury sprawdzające od 2009 (rządy PO). Tusk od 2 lat znów jest premierem i de facto szefem służb. I nagle na tydzień przed wyborami olśnienie, że przez 15 lat żadna służba, pod rządami różnych partii nie rozgryzła" sutenerki "Nawrockiego. Niezły numer napisał Kukiz.
          • negativum Re: Po Onecie 27.05.25, 00:57
            hrasier_2 napisał:

> negativum napisał:
            >
            > > hrasier_2 napisał:
            > >
            > > > Źródło Onetu.
            > >
            > > RiP. Proces cywilny może się ciągnąć latami. Prezydent Nawrocki ma na to
            > czas i
            > > nie musi działać.
            > > Anglicy są mocno przewrażliwieni na punkcie Niemiec. Choć sami z Niemiec
            > się wy
            > > wodzą.
            > > Security Service (lub MI5) – brytyjska Służba Bezpieczeństwa odpowiedz
            > ialna
            > > za ochronę kraju przed penetracją obcych służb wywiadowczych (kontrwywiad
            > ), wal
            > > kę z terroryzmem, bezpieczeństwo wewnętrzne Wielkiej Brytanii oraz ochron
            > ę taje
            > > mnicy państwowej, utworzona w 1909 roku.

> > Ale to wiadomo. Nawrocki przechodził procedury sprawdzające od 2009 (rząd
            > y PO). Tusk od 2 lat znów jest premierem i de facto szefem służb. I nagle na ty
            > dzień przed wyborami olśnienie, że przez 15 lat żadna służba, pod rządami różny
            > ch partii nie rozgryzła" sutenerki "Nawrockiego. Niezły numer napisał Kukiz.
            >

Donald Franciszek jeszcze nie rozumie, że zadarł z MI5. A Ci tego nie przepuszczają.
            • hrasier_2 Re: Po Onecie 27.05.25, 01:05
              Premierek ma mocnych świadków i jednego bliskiego znajomego z którym nie miał żadnych relacji i który nie jest gangsterem🤪
              • negativum Re: Po Onecie 27.05.25, 01:10
                hrasier_2 napisał:

> Premierek ma mocnych świadków i jednego bliskiego znajomego z którym nie miał ż
                > adnych relacji i który nie jest gangsterem🤪

Nie chciałbym latać z Donaldem Franciszkiem. To zbyt ryzykowne.
      • bobislaw.borboje Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 22:33
        "ekstremalny nocny bezdech"

Nawrocki na tę dolegliwość ma lekarstwo: połykanie przed kamerami kulek, które ulepił z nosa.
    • privus Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 00:43
      I tak ma wyglądać pisowska bajka o szczęśliwym kopciuszku? :)
      • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:16
        privus napisał:

> I tak ma wyglądać pisowska bajka o szczęśliwym kopciuszku? :)

Donek, miej się na baczności
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2f/Charles_III_parliamentary_procession_2024_%28cropped%29.jpg
    • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:23
      Grand Hotel w Sopocie stał się świątynią krzewienia nowych wartości chrześcijańskich polskich katolików.
      I tyle w temacie. Pucia, pucia.

BTW -
      Negativum do likwidacji. No bo w święta Polaków aktywni na FK mogą być tylko wyznawcy cerkwi prawosławnej, bo oni maja święta w innym terminie.

Negativum PO matce Żyd, po ojcu prawosławny. Znaczy się możesz być aktywny tylko w połowie 😂
      • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:44
        don.kulawy napisał:

> Grand Hotel w Sopocie stał się świątynią krzewienia nowych wartości chrześci
        > jańskich
        polskich katolików.
        > I tyle w temacie. Pucia, pucia.
        >
        >
        > BTW -
        > Negativum do likwidacji. No bo w święta Polaków aktywni na FK mogą być tylko wy
        > znawcy cerkwi prawosławnej, bo oni maja święta w innym terminie.
        >
        > Negativum PO matce Żyd, po ojcu prawosławny. Znaczy się możesz być aktywny tylk
        > o w połowie 😂

Ech, jak ty mało wiesz o życiu :)
    • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:24
      x.com/i/status/1927066134487982228

Intryga była, ale Nawrocki nie dał się na nią złapać. Żal mi Donalda Franciszka I Wielkiego Pomorskiego…
      • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:28
        Dzięki szczerej modlitwie 😂
        • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:31
          don.kulawy napisał:

> Dzięki szczerej modlitwie 😂

Tyko Moskwa zostaje Donaldziuniu Franciszkowi. Ewentualnie Nowosybirsk.
          • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:35
            Jak to? Moskwa to jest PiS i Nawrocki.
            • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 21:27
              don.kulawy napisał:

> Jak to? Moskwa to jest PiS i Nawrocki.

Nie pij tego co pijesz…
    • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 01:29
      x.com/i/status/1927066305074512284

Żal mi Donka…
      • szwampuch58 Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 08:12
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,178982801,178982801,Dostarczac_prostytutki_gosciom_Grand_Hotelu.html
    • sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 05:02
      Kolego, skąd u Ciebie taka panika?
      • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 09:26
        sverir napisał:

> Kolego, skąd u Ciebie taka panika?

Raczej zniesmaczenie. Życzę Nawrockiemu by dowalił Trzaskowskiemu 90 do 10ciu.
        • sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 12:04
          "Raczej zniesmaczenie. Życzę Nawrockiemu by dowalił Trzaskowskiemu 90 do 10ciu"

Ja też jestem zniesmaczony tym, że kandydat o niejasnych powiązaniach z półświatkiem ma w ogóle szanse w wyborach. Prezydent powinien być czysty jak łza, a nie jeszcze chwalić się znajomościami.
          • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 13:54
            sverir napisał:

> "Raczej zniesmaczenie. Życzę Nawrockiemu by dowalił Trzaskowskiemu 90 do 10ciu"
            >
            > Ja też jestem zniesmaczony tym, że kandydat o niejasnych powiązaniach z półświa
            > tkiem ma w ogóle szanse w wyborach. Prezydent powinien być czysty jak łza, a ni
            > e jeszcze chwalić się znajomościami.

I kto to mówi :)
            • sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 17:43
              " I kto to mówi :)"

Ja nie mam powiązań z półświatkiem i nie startuję na prezydenta:)
              • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 18:11
                sverir napisał:

> " I kto to mówi :)"
                >
                > Ja nie mam powiązań z półświatkiem i nie startuję na prezydenta:)

Sąsiadkę też sprawdzałeś, czy nie dorabia? :)
                • sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 19:06
                  " Sąsiadkę też sprawdzałeś, czy nie dorabia? :)"

A kogo jeszcze sprawdzałem?
                    • bobislaw.borboje Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 22:37
                      Bełkot przegrywa.
    • x2468 Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 08:31
      Jak alfons pisowski wygra wybory to powinni zmienić nazwę hotelu na Prezydent Alfons.
      • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 09:20
        x2468 napisał:

> Jak alfons pisowski wygra wybory to powinni zmienić nazwę hotelu na Prezydent A
        > lfons.

Donald Franciszek brzmi lepiej.
        • sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 12:19
          "Donald Franciszek brzmi lepiej"

Prawdę mówiąc, to jednak Prezydent Alfons brzmi znacznie lepiej.
          • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 13:04
            sverir napisał:

> "Donald Franciszek brzmi lepiej"
            >
            > Prawdę mówiąc, to jednak Prezydent Alfons brzmi znacznie lepiej.

Cóż, o gustach się nie dyskutuje…
            • sverir Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 18:04
              " Cóż, o gustach się nie dyskutuje…"

Obiektywnie brzmi lepiej.
              Donald Franciszek to połączenie imion zrozumiałe jedynie dla kogoś, kto rozumie konotacje imienne. Tymczasem Prezydent Alfons łączy ze sobą tytuł najwyższych przedstawicieli wielu krajów (np. Prezydent Polski, Prezydent USA, Prezydent Niemiec itp.) oraz imię portugalskich i hiszpańskich imion. Ta nazwa ma moc.
              • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 18:15
                sverir napisał:

> " Cóż, o gustach się nie dyskutuje…"
                >
                > Obiektywnie brzmi lepiej.
                > Donald Franciszek to połączenie imion zrozumiałe jedynie dla kogoś, kto rozumie
                > konotacje imienne. Tymczasem Prezydent Alfons łączy ze sobą tytuł najwyższych
                > przedstawicieli wielu krajów (np. Prezydent Polski, Prezydent USA, Prezydent Ni
                > emiec itp.) oraz imię portugalskich i hiszpańskich imion. Ta nazwa ma moc.
                >

Nawet redemptorysta był Alfonsem :)
                • x2468 Re: Grand Hotel… :) 28.05.25, 21:09
                  Lecz nie prezydentem.
    • ktos_z_kosmosu Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 09:49
      Ty, negativum, strasznieś wesoły Romek. Ty tak poważnie, czy z miłości do kurdupla tylko udajesz idiotę?
      Omawiany tu hotel w kategorii exclusive brothel od wieków znajdował się w europejskiej czołówce.
      Jaki jest dzisiaj, tego nie wiem. Wiem, że taki był i to jeszcze nie tak dawno. Twardych dowodów na to znajdzie się w liczbie tysięcy a, że w tej kwestii trzymano mordy w kubeł, to dlatego, że gościli tam (między innymi) wymieniony tu książe Karol, który do cnotliwych nie należał. Podobnie zresztą jak brytyjski dwór, a i inne dwory. Że o innych kasiastych i znanych jeszcze wspomnę.
      • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 10:10
        ktos_z_kosmosu napisał:

> Ty, negativum, strasznieś wesoły Romek. Ty tak poważnie, czy z miłości do kurdu
        > pla tylko udajesz idiotę?

Jestem idiotą :) I do tego zatwardziałym.
        • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 12:10
          negativum napisał:

> ktos_z_kosmosu napisał:
          >
          > > Ty, negativum, strasznieś wesoły Romek. Ty tak poważnie, czy z miłości do
          > kurdu
          > > pla tylko udajesz idiotę?
          >
          > Jestem idiotą :) I do tego zatwardziałym.
          >
          >
          >
          👍👍👍

https://krowoderska.pl/wp-content/uploads/2013/11/szwejk_04-1.jpg
        • ktos_z_kosmosu Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 17:47
          negativum napisał:

> Jestem idiotą :) I do tego zatwardziałym.

Nie smutno Ci z tego powodu?
          A ja nie twierdzę żeś idiotą. Twierdzę, że jesteś osobą kierującą się emocjami zamiast nabytej na dostępnych Ci faktach wiedzy o rzeczywistej sytuacji politycznej i gospodarczej Polski.
          Chłopie, jesteś nieukiem. Przykro mi, że musiałem ujawnić Ci tę prawdę.

• negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 18:17
            ktos_z_kosmosu napisał:

> negativum napisał:
            >
            > > Jestem idiotą :) I do tego zatwardziałym.
            >
            > Nie smutno Ci z tego powodu?
            > A ja nie twierdzę żeś idiotą. Twierdzę, że jesteś osobą kierującą się emocjami
            > zamiast nabytej na dostępnych Ci faktach wiedzy o rzeczywistej sytuacji polityc
            > znej i gospodarczej Polski.
            > Chłopie, jesteś nieukiem. Przykro mi, że musiałem ujawnić Ci tę prawdę.

Nie można wiedzieć wszystkiego.
            • ktos_z_kosmosu Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 20:19
              negativum napisał:

> Nie można wiedzieć wszystkiego.

Wieki temu chiński mędrzec Konfucjusz wygłosił, co inni zapisali (on nie pisał).
              A wygłosił "wszystkie nieszczęścia tego świata wynikają z niewiedzy".
              Dziś funkcjonuje powiedzonko "Wiedza buduje, niewiedza rujnuje".
              Moja rada. Zamiast nadal się kompromitować niewiedzą i podatnością na propagandę prymitywów, Ty chłopie zacznij myśleć. Masz czas do niedzieli.

• negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 21:29
                ktos_z_kosmosu napisał:

> negativum napisał:
                >
                > > Nie można wiedzieć wszystkiego.
                >
                > Wieki temu chiński mędrzec Konfucjusz wygłosił, co inni zapisali (on nie pisał)
                > .
                > A wygłosił "wszystkie nieszczęścia tego świata wynikają z niewiedzy".
                > Dziś funkcjonuje powiedzonko "Wiedza buduje, niewiedza rujnuje".
                > Moja rada. Zamiast nadal się kompromitować niewiedzą i podatnością na propagand
                > ę prymitywów, Ty chłopie zacznij myśleć. Masz czas do niedzieli.
                >

Wybrałem Nawrockiego…
                • hrasier_2 Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 23:01
                  Bądź ostrożny co do abstynencji, wojen i chorób”. Daj mi negativum balonik do dmuchania.
                  • negativum Re: Grand Hotel… :) 28.05.25, 09:33
                    hrasier_2 napisał:

> Bądź ostrożny co do abstynencji, wojen i chorób”. Daj mi negativum balonik do d
                    > muchania.

Ponoć niejasnym podejściem do prawa w UE zainteresowały się Stany.
                    • ktos_z_kosmosu Re: Grand Hotel… :) 28.05.25, 21:04
                      negativum napisał:

> Ponoć niejasnym podejściem do prawa w UE zainteresowały się Stany.

USA z przyczyny panującej u nich ogólnokrajowej głupawki to dziś jedynie stany przedzawałowe.
                      A inicjatywę tępych radykałów o której w swojej PiS-iej desperacji piszesz, mądrzy ludzie nazwali "Pośmiewiskiem na cały świat".
                      Już raz ostrzegłem cie byś nie kierował się emocjami. Historia uczy, że Hitlera do władzy doprowadzili rozemocjonowani, zakochani w nim zwykli ludzie i jak przystało na zwykłych ludzi, to oni ponieśli najbardziej bolesne tego konsekwencje.
                      Wybacz określenie cię małą literą. Nie zasługujesz na wielką. Jesteś szkodnikiem, a szkodniki tępi się bez ceregieli pestycydami.
                    • sverir Re: Grand Hotel… :) 28.05.25, 23:18
                      " Ponoć niejasnym podejściem do prawa w UE zainteresowały się Stany."

A konkretniej sześciu kongresmenów:)
                • ktos_z_kosmosu Re: Grand Hotel… :) 28.05.25, 20:45
                  negativum napisał:

> Wybrałem Nawrockiego…

No to wybrałeś rządy gangsterów. Poczytaj na WP o kumplach swojego kandydata. I nie myśl, że to było kiedyś, bandytą i złodziejem nigdy nie przestaje się być. To się ma w genach.
    • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 14:38
      Jest coraz weselej.
      Nawrocki zapowiedział złożenie pozwów. Pozwu cywilnego i karnego, ale pozwu w trybie wyborczym nie złoży. Na pytania dziennikarzy o termin złożenia pozwów Nawrocki odpowiedział, że pozwy złoży dopiero po wyborach. 😂
      • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 15:09
        don.kulawy napisał:

> Jest coraz weselej.
        > Nawrocki zapowiedział złożenie pozwów. Pozwu cywilnego i karnego, ale pozwu
        > w trybie wyborczym nie złoży
        . Na pytania dziennikarzy o termin złożenia poz
        > wów Nawrocki odpowiedział, że pozwy złoży dopiero po wyborach. 😂

A na co mu taki pozew? Wylosowany rozgrzany sędzia spali się w przebiegach.
        • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 17:51
          Dlatego pozwy złoży dopiero po wyborach. Oczywiście tylko wówczas jeżeli je wygra. 😂
          • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 19:55
            don.kulawy napisał:

> Dlatego pozwy złoży dopiero po wyborach. Oczywiście tylko wówczas jeżeli
            > je wygra. 😂

Jak nie wygra, to też złoży, już złożył w trybie cywilnym.
            • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 20:00
              Jak nie wygra to nic innego nie będzie robił tylko włóczył się po sądach. Już zgłaszają się kobiety, które wykorzystywał i składają zeznania przeciwko niemu.
              Posłuchaj sobie przy wieczornej szklaneczce borygo.
              • negativum Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 20:04
                don.kulawy napisał:

> Jak nie wygra to nic innego nie będzie robił tylko włóczył się po sądach. Już z
                > głaszają się kobiety…

Wiesz, że wczoraj widziałem zielonego ludka?
                • don.kulawy Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 22:36
                  To nie bym ludek tylko zgniły kartofel.
          • j-k Klein Hotel… :) 27.05.25, 20:09
            don.kulawy napisał:
            > Dlatego pozwy złoży dopiero po wyborach. Oczywiście tylko wówczas jeżeli je wygra. 😂

no i prawidlowo.
            masz mu to za zle ?
            • don.kulawy Re: Klein Hotel… :) 27.05.25, 22:43
              Obawiam się tego co będzie jeżeli wygra.
              Będzie mial dostęp do wszystkich tajemnic państwowych bez potrzeby uzyskiwania nowych certyfikatów. Jego przeszłość i teraźniejszość zostaną zapomniane. Nikt mu nie podskoczy, a wszystkie certyfikaty będzie mial przyznane dożywotnio. Jedynie Trybunał Stanu mógłby cos z tym zrobić, ale znając realia współczesnej Polski to jest nierealne.
              Biorąc pod uwagę to, ze na niego Moskwa z dużym prawdopodobieństwem posiada kompromaty to aż strach pomyśleć jakich szkód taki facet może narobić.
    • bobislaw.borboje Re: Grand Hotel… :) 27.05.25, 22:31

Bełkot

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka