boggi_dan 27.02.26, 13:01 TVN zostało kupione przez amerykański Paramount Skydance‼️ Szefem Paramount Skydance jest David Ellison, syn wspierającego Trumpa miliardera Larry'ego Ellisona. Będzie wycie..🫣😂 Źródło: #Niezależna 🗞️ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: No stało się 27.02.26, 13:04 boggi_dan napisał: > TVN zostało kupione przez amerykański Paramount Skydance‼️ > Szefem Paramount Skydance jest David Ellison, syn wspierającego Trumpa miliarde > ra Larry'ego Ellisona. > Będzie wycie..🫣😂 > Źródło: #Niezależna 🗞️ Doskonała wiadomość dla rynku medialnego. Dawne WSI traci kontrolę nad tą stacją. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: No stało się 27.02.26, 13:09 Herr Donald utracił spółkę strategiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No stało się 27.02.26, 13:11 Sieroty po TVRiespublika przejma TVN 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: No stało się 27.02.26, 14:21 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Sieroty po TVRiespublika przejma TVN 🤡 Oj tam. Spokojnie, nowy właściciel zapewnia, że Maja Popielarska i Tomasz Zubilewicz zostają. Podobno Fakty ma poprowadzić Kleczek, a Kropkę nad i Anita Gargas. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No stało się 27.02.26, 14:33 Dzięki, ze potwierdziłeś moje przypuszczenia 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: No stało się 02.03.26, 05:49 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Sieroty po TVRiespublika przejma TVN 🤡 Kapitał amerykański do tego nie dopuści. W tym przypadku będzie codziło tylko (albo aż) pozbawienie Putina i Tuska tuby PrOpagandowej antyamerykańskiej. Ciebie to nie martwi bo dalej i tak będzie oglądał ruskie TV. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: No stało się 27.02.26, 13:31 boggi_dan napisał: > TVN zostało kupione przez amerykański Paramount Skydance‼️ > Będzie wycie..🫣😂 Dlaczego „będzie”? Przecież już wyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: No stało się 27.02.26, 14:17 ta napisała: > boggi_dan napisał: > > > TVN zostało kupione przez amerykański Paramount Skydance‼️ > > Będzie wycie..🫣😂 > > Dlaczego „będzie”? > Przecież już wyjesz. Hehe. To nie koniec koszmarnych wiadomości, znana i lubiana w całej Ameryce stacja CNN, ikona bezstronności również przechodzi w łapy populistów. To czarny dzień dla Demokratów na całym świecie. Nieszczęścia chodzą parami. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Re: No stało się 28.02.26, 13:48 ta napisała: > boggi_dan napisał: > > > TVN zostało kupione przez amerykański Paramount Skydance‼️ > > Będzie wycie..🫣😂 > > Dlaczego „będzie”? > Przecież już wyjesz. 🤩😂🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Podaj żródło tej informacji 27.02.26, 13:32 ....abym się nie upił z tej okazji bez potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No stało się 27.02.26, 15:14 www.youtube.com/shorts/x68zj2aBZVw?feature=share Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: No stało się 27.02.26, 19:21 Troszkę poczytałam o tej rewelacji i niosę informację dla równowagi, że podobno lewaki już weszli do Polsatu. Także może tam przeniosą Wojewódzkiej i Szkiełko Kontaktowe? Albo stworzą kanał na YT. Nic się nie zmienił. Będzie podział pół na pół, z lewakami po lewej i z lewicującymi prawakami po prawej. Lewicowania nie da się powstrzymać, bo człowiek potrzebuje się rozwijać, a rozwój to zmiana, której dla zasady środowisko konserwatywne nie cierpi, ale podlega. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: No stało się 27.02.26, 21:47 Nie da się wykluczyć, że nabywca TVN da Tuskowi do wyboru – albo państwo wykupi stację (wycenianą na 1 do 2 mld USD) i wtedy będzie mogło z nią robić co zechce. Albo właściciele ją po prostu wygaszą, zlikwidują nie na niby, tak jak KO likwiduje TVP, tylko naprawdę, tak jak się to robi z uciążliwym i niepotrzebnym właścicielom przedsiębiorstwem w Ameryce. Co by nie było to będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: No stało się 27.02.26, 22:39 "albo państwo wykupi stację (wycenianą na 1 do 2 mld USD" Po co im TVN skoro mogą mieć Polsat? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: No stało się 27.02.26, 22:04 Liberalni lewicowcy? Człowiek się uczy przez całe życie. Śmiem twierdzić, że jestem bardziej lewicowy od Ciebie. Bliżej mi do Millera, niż do Czarzastego czy Herr Donalda. Mt 7,16-20 PiS Kaczora nie jest prawicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hana2 Re: No stało się 27.02.26, 22:37 'Śmiem twierdzić, że jestem bardziej lewicowy od Ciebie." W kwestiach obyczajowych na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: No stało się 27.02.26, 22:54 hana2 napisała: > 'Śmiem twierdzić, że jestem bardziej lewicowy od Ciebie." > > W kwestiach obyczajowych na pewno. Sama widzisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: No stało się 02.03.26, 05:50 hana2 napisała: > Troszkę poczytałam o tej rewelacji i niosę informację dla równowagi, że podobno > lewaki już weszli do Polsatu. Także może tam przeniosą Wojewódzkiej i Szkiełko > Kontaktowe? Albo stworzą kanał na YT. > > Nic się nie zmienił. Będzie podział pół na pół, z lewakami po lewej i z lewicuj > ącymi prawakami po prawej. Lewicowania nie da się powstrzymać, bo człowiek potr > zebuje się rozwijać, a rozwój to zmiana, której dla zasady środowisko konserwat > ywne nie cierpi, ale podlega. > > Polsat od dzieciaków SOlorza wykupi Kulczykowa z budżetu za wiatraki. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No stało się 27.02.26, 19:58 Może to recepta na orkę TV Republika. Grillować na antenie prowadzących tak, jak odważnie robi to pan Michał Suchora @michalsuchora (Partia Zieloni), grillowanie pani redaktor level max plus merytoryczne przygotowanie do dyskusji. Brawo 👍👊🤣 x.com/Fleszyk72/status/2027390736866427090?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: No stało się 27.02.26, 22:47 Na tej planecie zło zawsze wypłynie na powierzchnię jak gó*** w wodzie, dopiero w Raju nas czeka nas normalność, tutaj musimy znosić pedalstwo, lewicę, demokrację, złodziejstwo, zbrodnię und bezbożność.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki-bu-4321 Re: No stało się 27.02.26, 22:55 qwardian napisał: > Na tej planecie zło zawsze wypłynie na powierzchnię jak gó*** w wodzie, dopiero > w Raju nas czeka nas normalność, tutaj musimy znosić pedalstwo, lewicę, demokr > ację, złodziejstwo, zbrodnię und bezbożność.. > Das idiot und cymbał Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: No stało się 28.02.26, 00:30 Ee tam, jak Niemiec. Będziemy bronic tak jak Ziobru, Romanowskiego i innych pisowskich złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: No stało się 28.02.26, 00:30 No, nie żebym płakał po TVN, ale fajnie, że teraz Izrael będzie miał własną stację w Polsce. Od transakcji wszyscy prawicowcy będą musieli gromko popierać Żydów. Ciekawe, jak to przeżyją? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: No stało się 28.02.26, 09:28 Przede wszystkim Ellisonowie są Żydami. Co się skończy, to zapewne szarganie tego zboczeńca Epsztajna, którego zamordowanie w areszcie zlecili trumpiści, żeby zamilkł na zawsze. A ekspoze noworoczne będzie wygłaszał naczelny rabin Brooklynu, a do mszy służył mu będzie Tom Rose. I to wszystko w przeddzień izraelsko-trupiej agresji na Iran? Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis lewactwo ma teraz tylko jedno rozwiązanie 28.02.26, 13:42 boggi_dan napisał: > TVN zostało kupione przez amerykański Paramount Skydance‼️ > Szefem Paramount Skydance jest David Ellison, syn wspierającego Trumpa miliarde > ra Larry'ego Ellisona. Szybciutko trzeba załatwić koncesję dla spółki Otwarty Dialog, Sok Z Buraka i Sputnik plus (kasa!) Polska Amunicja. Odpowiedz Link Zgłoś