Dodaj do ulubionych

Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giertych 4

20.12.04, 01:02
wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=6351235&_err=1&ticket=9564967083855539%

-Wynik prof M Giertycha jest niezły zważywszy ze on nie jest zbyt często
pokazywany w telewizji (może go mylą z synem Romanem). Myśle ze kandydat LPRu
ma szanse przejsć do drugiej tury a jak będzie tam z Borowskim to moze z nim
wygrać i zostać prezydentem!
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 14:46
      a w tym temacie widzę ze was zatkało
      • pereop Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 15:00
        oszolom.z.radia.maryja napisał:

> a w tym temacie widzę ze was zatkało

nie słucham plotek o popularności pana giertycha ;)
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 15:05
          w każdej plotce jest ziarnko prawdy
          • gosc.z.korony Iść szlakiem Goebbelsa 20.12.04, 15:07
            Powtarzać, powtarzać, powtarzać.
            Aż uwierzą i zagłosują na fuhrera!
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Iść szlakiem Goebbelsa 20.12.04, 15:13
              tą metoda na razie kroczą platfusy
          • pereop Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 15:10
            oszolom.z.radia.maryja napisał:

> w każdej plotce jest ziarnko prawdy

czyżbyś zaczął ufać takim sondażom? przecież jedyne słuszne sondaże to te z ND i
            RM...
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 15:14
              a Osrodek Badań Wyborczych jest nam akurat bardzo bliski....to sondaż tego
              ośrodka
              • gosc.z.korony Co znaczy ,,nam bliski''? 20.12.04, 15:16
              • pereop Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 15:20
                a na poważnie nie pisz kto będzie w drugiej turze bo na razie nikt oficjalnie
                nie jest zgłoszony więc daruj sobie spekulacje
    • Gość: Epsilon Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.chello.pl 20.12.04, 15:53
      oszolom.z.radia.maryja napisał

> -Wynik prof M Giertycha jest niezły zważywszy ze on nie jest zbyt często
      > pokazywany w telewizji (może go mylą z synem Romanem). Myśle ze kandydat LPRu
      > ma szanse przejsć do drugiej tury a jak będzie tam z Borowskim to moze z nim
      > wygrać i zostać prezydentem!

Giertych prezydentem!. Cbyba cie całkowicie porąbało. Wierze w to, że pan Bóg
      do tego nie dopuści zeby tak Polskę ukarać.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 18:07
        a czego ty sie boisz? czyżbys coś przeskrobal? jeśli będziesz uczciwy i
        porządny nic ci z naszejs trony nie grozi
        • Gość: antybydle [...] IP: *.lublin.mm.pl 20.12.04, 19:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • oszolom.z.radia.maryja grozisz mi?? 20.12.04, 20:06
            no to uważaj bo to co ty napisałes kwalifikuje sie do prokuratora! Groźby są
            karalne!
          • sanctum.officium [...] 20.12.04, 20:10
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: JPIII Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.aster.pl 20.12.04, 20:04
          Czyli jednak ty i ta twoja pieprzona elperada grozi ludziom! A ja mam wszelkie
          świętości w dupie i co, zastrzelisz mnie czy w drodze łaski umieścisz w obozie,
          tfu ośrodku reedukacyjnym?
          • sanctum.officium e, nożycoręka, a teko dlaczego zostawiłaś? 20.12.04, 20:46
            mnie wyciełś mimo, że w nikomu nie urągający sposób napisałem prawdę o bydlęciu

czy np to jest zgodne z regulaminem:

> Czyli jednak ty i ta twoja pieprzona elperada grozi ludziom!

Gość portalu: JPIII napisał(a):

> Czyli jednak ty i ta twoja pieprzona elperada grozi ludziom! A ja mam wszelkie
            > świętości w dupie i co, zastrzelisz mnie czy w drodze łaski umieścisz w obozie,
            >
            > tfu ośrodku reedukacyjnym?

• Gość: antybydle Do przechrzty oszołka IP: *.lublin.mm.pl 20.12.04, 15:57
      Nigbdy nie byłeś normalny i myślisz że reszta Polaków to tez pojeby. I tu sie
      mylisz przechrzto.
    • yossarian18 Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 20:40
      Zobaczymy co będzie. Jak prof. Giertych nie będzie miał szans na 2 turę to
      trzeba będzie przekazać poparcie LPRu na Kaczyńskiego-oczywiście nie za darmo,
      tylko postawić twarde warunki.
      • goniacy.pielegniarz Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 20:44
        yossarian18 napisał:

> Zobaczymy co będzie. Jak prof. Giertych nie będzie miał szans na 2 turę to
        > trzeba będzie przekazać poparcie LPRu na Kaczyńskiego-oczywiście nie za darmo,
        > tylko postawić twarde warunki.

A jak ich nie przyjmie, to postraszymy, że oddamy głosy na Borowskiego, he,he.
        Chłopaki, komu Wy chcecie warunki stawiać? Z czym do ludzi????
        • yossarian18 Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 20:51
          To Kaczyński dostanie ok. 10% głosów mniej w 1 turze i w 2 turze, o!
          • goniacy.pielegniarz Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 21:03
            yossarian18 napisał:

> To Kaczyński dostanie ok. 10% głosów mniej w 1 turze

A co, już w pierwszej turze chcieliście oddawać na niego głosy?

> i w 2 turze, o!

Możliwe, ale nie chciałbym być w Waszej skórze, jeśli te kilka procent
            oznaczałoby przegraną Kaczora z jakimś komuszkiem. Choć takie zachowanie w
            Waszym wykonaniu nie powinno akurat nikogo dziwić.
            • Gość: czyzunia Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:01
              KArTOfLE-prawiczki dzielą skórę na rzydzyku.
              • Gość: czyzunia Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:01
                tfu, iało być na niedzwiedzi ale mi się wszystko kojarzy z d..ą.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 22:03
              wtedy to oddamy głosy nieważne
              • Gość: 666 Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:05
                a kto by liczył głosy KArTOfLI.
        • Gość: miki Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.04, 22:18
          A ten Gietrych to ten profesor u WUML?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 22:22
            Maciej Giertych magisterkę zrobił w OXfordzie(tak! tak!)a doktorat zrobił na
            uniwersytecie w Toronto..habilitacja była juz w kraju
    • Gość: miki Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.04, 22:16
      I to cale,jego czlowieka Jaruzelskiego szczescie.Gdyby ludziska uslyszeli co ma
      do powiedzenia,to poparcie mialby podobne do tego jakie uzyskal inny wasz
      czlowieczek.L.bubel
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 22:23
        My nigdy Bubla nie popieralismy..sprzeczamy sie z nim po dzis dzień.
        popieraliśmy gen Wileckiego
        • Gość: czyzunia Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:27
          oba dobre meble.KArTOfLE.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Sondaż prezydencki-prowadzi Kaczyński,M.Giert 20.12.04, 22:40
            ci panowie nie są jeszcze az tak starzy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka