Gość: godula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 06:17 Nominuję bronkanotgelda z Forum Ruda Śląska. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=261 Za szeroką i ofiarną promocję śląskiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ed Re: Forumowicz Roku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 11:44 Myślę, że wniosek jest rzeczywiście uzasadniony. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 03.01.05, 08:24 Duch Goduli czyńsie forum Joch go niy znoł ze humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Bronek jest COOL ! jESTEM ZA !!! IP: 5.5R* / 193.188.105.* 31.12.04, 14:12 Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Bronek jest COOL ! jESTEM ZA !!! 31.12.04, 14:59 Oczywiscie, ze jestem za :))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 15:26 Aleś karlusie tu zrobioł szpas Dyć to dlo ślonski fraszki "w sam raz" Kto ślonski godki niy wyrozumi Zowdy na słownik wlyź przeca umi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=8707774&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld rita100 31.12.04, 16:12 Jo nominuja z Olsztyna Rita Znocie zocniejszo łod niyj kobiyta? Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Bronek 31.12.04, 16:26 Bronek - za uzasadnioną interesowność samo i stanowienia kultury, za bycie. Przy okazji Szczęśliwego Nowego Roku :) oso1 - Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: He, he IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 16:31 Pozdrawiam Olsztyniaków na FK :)) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: rita100 31.12.04, 17:36 Jo stowiom na Rita bo niy mo łogona Kery by jom ciyngym chcioł jakoś pokonać Dyć na Forym Olsztyn wiela łona znaczy I frela z niyj przeca richtig jak sie paczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wister Brawo Bronek-Olsztyn z Tobą 31.12.04, 18:57 Nikt mu nie dotrzyma kroku. Bronek : FORUMOWICZ ROKU !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wister Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 19:03 Pozwoliłam sobie przekopiowac post Eda z Forum Olsztyn : "Mosz recht broneknotgeld. Łu noju brukować jenaczy nie poziam. Ritka to dyślo foruma Łolstyn. Fein dzioucha, no ale orderung musi być. Lejdujó Ritka, brok skoro wyjlować. Niech woma śwanci 2005 rok." Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Forumowicz Roku 31.12.04, 20:15 Noooo, nareszcie, doceniono nieocenionego Bronka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 01:15 Też jestem za Panem Bronkiem. Jako pierwszy w 2005 ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Forumowicz Roku 01.01.05, 11:34 i tytuł pierwszy fraszkopis z dziejów RP !;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Bronek Forumowiczem Roku IP: 62.233.185.* 01.01.05, 14:17 Dołączam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horst z Rojcy Re: Bronek Forumowiczem Roku IP: 207.44.180.* 01.01.05, 17:37 Bronka-gelda można uznać jedynie za największego kretyna 2004 roku. żasrawa wszystkie fora od Szczecina do Przemyśla, tym bełkotem hanyskim. Uznał się za nowego wieszcza śląskiego.Jest to żenujące i świadczy o niskim poziomie intelektualnym tego osobnika. Za potwierdzeniem tego faktu przemawia jego list otwarty w którym opisuje swój zbawienny wpływ na forum "Ruda Śląska" Forum, które jest kompletnie nie czytelne z powodu niemożności przebrnięcia przez bełkot Bronka -gelda w każdym temacie. Z powodu tego powstało inne forum "Ruda Śląska bez Bronka-gelda" Napisał ktoś, że Bronek reprezentuje kulture śląską. Bronek reprezentuje jedynie głupotę śląską i prezentuje jej najniższy poziom,..bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Bronek Forumowiczem Roku 01.01.05, 18:09 Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a): > Bronka-gelda można uznać jedynie za największego kretyna 2004 roku. > żasrawa wszystkie fora od Szczecina do Przemyśla, tym bełkotem hanyskim. Uznał > się za nowego wieszcza śląskiego.Jest to żenujące i świadczy o niskim poziomie > intelektualnym tego osobnika. Za potwierdzeniem tego faktu przemawia jego list > otwarty w którym opisuje swój zbawienny wpływ na forum "Ruda Śląska" > Forum, które jest kompletnie nie czytelne z powodu niemożności przebrnięcia > przez bełkot Bronka -gelda w każdym temacie. Z powodu tego powstało inne forum > "Ruda Śląska bez Bronka-gelda" Napisał ktoś, że Bronek reprezentuje kulture > śląską. Bronek reprezentuje jedynie głupotę śląską i prezentuje jej najniższy > poziom,..bełkot. Proszę sprawdzić co wypisuje Horst Z Rojcy (wcielony równiez w gorola 7 i tym podobnym). Zieje nienawiścią do Ślązaków. To tylko jeden przykład -(dopóki admin nie zareaguje) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=13034072 Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Furman !!!!!!!!! 01.01.05, 18:55 Juz Ci mowilem ,ze nie jestem zadnym Horstem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Furman !!!!!!!!! 01.01.05, 19:17 gorol7 napisał: > Juz Ci mowilem ,ze nie jestem zadnym Horstem!!! Ciekawych tego sporu zapraszam na forum Tarnowskie Góry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Bronek Forumowiczem Roku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 03:17 Smutno mi, że poza jazdą oo za ściśle określonyxh torach nien dostrzegasz niczego więcvej. Myślę, że weryfikujący głosy wezmą i taki aspekt pod uwagę. Życze Ci po warmińsku: Niech woma śwanci 2005 rok. Jeżeli to Ci nie pasuje do swego Dracht nand Osaten (czy jak to się piszę, bzapraszam porąbany ślązaku do Pszczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godula Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:26 Witam wszystkich. Cieszy mnie, że ten wątek na Forum Kraj jest widoczny. Dziękują tym którzy poparli mojego kandydata do tutułu "Forumowicz Roku". Szkoda, że na razie nie pojawiło się więcej nominowanych (broneknotgeld wymienił tu jednak Ritę). Spodziewałem się też pewnego negatywnego oddźwięku. Może odrobina pieprzu nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Tylko Bronek 01.01.05, 19:11 jeden powód : Nie ma takiego drugiego, jest niepowtarzalny. Zaskoczona jestem swoją nominacją, to jest miłe szczegolnie z ust Mistrza Bronka. Bradzo proszę wszytskich szczególnie Olsztyniaków o poparcie Bronka jako najlepszego piewcę gwary na Forumowicza Roku 2004 pozdrawiam Ukochany, Umiłowany Nasz Kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\ax Re: Tylko Bronek IP: *.userbeam.de 01.01.05, 19:32 Gdyby gorol pisał takie brednie, zlepek słów które się rymują i nie niosą żadnej informacji, okrzyknięto by go idiotą, ciemnota śląska jednak jest happy, że jest jeden, który potrafi rymować i pisać przy tym brednie. I to ma być ta tradycja i kultura śląską????Dziękuję, to już wole te haźle, srejtaśmy, kible i inne debilizmy w waszym wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Gorole, do dzieła... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 03:41 W praktyce a nie w postach z reguły krtykanckich. Zawsze mi się wydawało, że gorole, to są ludzie o otwartych nie tylko na pogodę duszach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: Forumowicz Roku IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 19:40 myslalem, ze chodzi o Bronka z forum SKODA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viceroy Re: Forumowicz Roku IP: 67.15.77.* 01.01.05, 19:45 Możliwe, że to o niego on zasrywa wszystkie fora. Goroli na ślącku jest 4.5mln. a hanysow jedynie 1.5mln. więc jakim prawem roszczą sobie prawa własności do wszystkich lokalnych forów??? To tylko z Gierka hanys był panem i miał inny pieniądz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:50 Jej, dopiero teraz zobaczylam, ze masz dziwny nick. Viceryj to moge przyjac:)). Sorki. To takie uwagi osobiste:))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Forumowicz Roku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 03:43 Po prostu dziękuję za głos w imieniu organizatorów plebiscytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Forumowicz Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:48 Bronek byl kiedys u nas na forum. Widocznie chcial cos powiedziec, ale mu nie wyszlo:))).I po prostu cos brzdaknal. Mamy lepszych forumowiczow. Bez obrazy. Oni bez nominacji wiedza, ze o nich mysle. Pozdrawiam kobylybbb i Jakuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Forumowicz Roku IP: 67.111.137.* 01.01.05, 20:04 Bronkowi wychodzi tylko głupota i myśl, że jest wielki, pisal w tym celu nawet list otwarty do portalu "Gazeta" Może i jest wielki na ślącku, potrafi obslugiwać kompa ale w kraju to nie robi na nikim wrażenia a tylko politowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Forumowicz Roku 01.01.05, 20:18 Mnie się bardzo podoba szybka wierszowana reakcja Bronka na forumowe problemy. Może to nie jest tworczość z nawyższej literackiej półki, ale czytam ją z prawdziwą przyjemnością. Oddaję swój głos na Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viceroy Re: Forumowicz Roku IP: 66.98.131.* 01.01.05, 20:31 Mnie również podoba zacofanie umysłowe , oddaje glos na psychiatrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeż Re: Forumowicz Roku IP: *.it-net.pl 01.01.05, 21:01 Gość: Horst z Rojcy 01.01.2005 17:37 + odpowiedz "Bronka-gelda można uznać jedynie za największego kretyna 2004 roku. żasrawa wszystkie fora od Szczecina do Przemyśla, tym bełkotem hanyskim. Uznał się za nowego wieszcza śląskiego.Jest to żenujące i świadczy o niskim poziomie intelektualnym tego osobnika. Za potwierdzeniem tego faktu przemawia jego list otwarty w którym opisuje swój zbawienny wpływ na forum "Ruda Śląska" Forum, które jest kompletnie nie czytelne z powodu niemożności przebrnięcia przez bełkot Bronka -gelda w każdym temacie. Z powodu tego powstało inne forum "Ruda Śląska bez Bronka-gelda" Napisał ktoś, że Bronek reprezentuje kulture śląską. Bronek reprezentuje jedynie głupotę śląską i prezentuje jej najniższy poziom,..bełkot." To dopiero bełkot! Jak się nie ma nic do powiedzenia, to tylko bełkot pozostał. Nieczytelne pisze się razem!!! Ten horst z Rojcy na forumowicza bełkotu roku 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
fabian.skoda Re: Forumowicz Roku 01.01.05, 21:15 Nie podoba Mnie sie ten wasz bronek. Takie pieprzenie uprawia. Ja nominuje pare osob z forum SKODA: bronek (ale inszy), instruktor, derduch, davyt, a jakby jeszcze brac pod uwage formum Auto-Moto to moze ta pokraka Szymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykleryk Tylko towarzysz Ed. Emerytowany oficer polityczny! IP: *.visp.energis.pl 01.01.05, 21:24 Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Tylko towarzysz Ed. Emerytowany oficer polity 01.01.05, 22:27 Bronku, możesz liczyć na mój głos.. Odpowiedz Link Zgłoś
wolej5 Re: Tylko towarzysz Ed. Emerytowany oficer polity 01.01.05, 23:09 "Nikt mu nie dotrzyma kroku. Bronek : FORUMOWICZ ROKU !!!!!" To dobre. Tez tak uważawm. Oddaję głos na Bronka. Tak, jak i inni olsztyniacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: I to jest to IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 03:33 Trzeba - niestety wyrosnąć ponad kołtuństwo. Dla mnie ten człowiek jes ani bratem, ani swatem. Ale jego twóczość i dziełalność znacznie przerasta wątpliwej wartości śpiewy chóralne zwolenników jedynie słusznej racji. Gloria is its tendency to foster radical. Sądzę, że dla łacinników odczytanie sensu tego powiedzenia nie powinno nastręczać żadnych trudności. Choć łabizm jest niezależny od zajmowanego stanowiska w 3RP. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Tylko towarzysz Ed. Emerytowany oficer polity IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 03:23 Słusznie. Daj mi w kńcu należną emeryturę porąbany reformatole. Prawdę mówiąc bardziej liczę na zarobek roznosząc paracole na wybrzerzu, niż pragmatykę durno- rewolty. Służe przykładami w wypadku wątpliwości. Oszołomom polecak konfrontascję lusty dawnych dziełaczy PZPR z obecnymi oficjelami reprezentującymi ZChN. Duże gratulacje. A że głąbów nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Forumowicz Roku IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 04:58 Dobrze, ale za co??? Mnie się też poidoba pewna cyganka. Nota bene nawet pięknie spiewająca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Wartości forumowe Jeża IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 03:50 Nie będę przytaczał postu ze wzhględu na jego bezserns. Dyskredytując innych podrzuć własne wartości ;(( Jeżeli mam sądzić po poście, pozostałość będzie wielkim milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Aleś dowalił IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 03:47 Proszę o inny przykład wkładu kultury ślaąskiej poza Szymborską. Wolę już melodię karliczka, jak czytanie giertycho podobnych postów wnoszących wiadome wartości Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 08:34 Godula - Tyś chyba tukej wciep beboka Bo czamu nikierzy zaczli aże skokać? Odpowiedz Link Zgłoś
best_seler Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 10:31 isoxazolidine - Forum Radom miasta.gazeta.pl/radom/1,35218,1631578.html Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 12:33 Żeby nie było tak jak z lauretami Nagrody Nobla,że nie zna sie ich twórczości, to proponuje kilka fraszek w ulubionych klimatach poety śląskiego,niestety zamieszkałego na terenie miasta Ruda Śląska: Purtnońć Purtnoł mocno przi łobiedzie Smrodym teroz zołza jedzie. *** Wola coś łostawić w zadku I se pierdnońć - niy z "przipadku". *** Ty richtig niy wiysz jak szkryforz gupie Lepi sie pogrzeb palcym we dupie. Gratuluje ,zwłaszcza olsztyniakom głosów na tak-macie u siebie sporo świeżego powietrza ,jeden Notgeld nie jest tej świeżości zepsuć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 18:26 Hehe - toż widza - dzwigo ktoś z Rudy We kery mało jest dzisioj nudy Piyrwyj tam postow sztyrysta w roku Teroz tysionce jakby z doskoku. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 18:28 a powiem ci, ze w momencie jak zauwazylam linka do tego watku na forum bydg., i zanim mi sie zaladowalo - a byly to ulamki sekundy - pierwszy mi przyszedl do glowy bronek. oddaje swoj glos na niego Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgelt Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 19:07 Prziszła na mie jakos ciymno chmura, żech sie legnoł z chopem godula, przaje mi chop teroz na forum wielce, promuje na Kraju i bog wiy kaj jesce Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 19:53 Hehe - zaś wloz tu ze "t" moj klon Kaj jo zoglondom tam za mnom łon Jak moja glaca yno zablyszczy Zdo mu sie - światła ze tym tyż zyszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
k.gwozdz Re: Forumowicz Roku 02.01.05, 23:38 no fto jak fto, ale dyc niy ma chopa nad notgelda bronka.... Bronek wszyjskiego nojlepszego! Żeś fachman łod ślonskiyj fraszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Forumowicz Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 09:12 Forumowiczem roku powinna zostać Angela z Forum Częstochowa za ciepłe i pełne miłości serce!A także za poruszenie serc innych forumowiczów :o)Angelo jesteś WIELKA! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Forumowicz Roku 03.01.05, 15:37 Wszystko wskazuje ,że Notgeld i godula to ten sam Bronek-he,he.Pozakladał sobie sam sobie na kilkunasto forach wątki "Forumowicz roku" i sie promuje ,aż w d..e ściska: www.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=19009988 Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Forumowicz Roku 03.01.05, 20:05 Michal.Ch z Łodzi za świetne opisy wycieczek:D Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Forumowicz Roku 04.01.05, 17:45 Komisyjo trza nom zrobić forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=19087289&v=2&s=0 Yno sie niy chciyjcie pobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasikoonik Re: Forumowicz Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 14:09 Mogoom cosik powzioon'c' tukej, bez "pasikoonoka", koomisyje jake? Bez jejigo augynsblika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrość narodu Tylko Bronek, któremu zwisa ogonek! IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 05.01.05, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś