Dodaj do ulubionych

OBYWATELU BRON BRONKA

01.02.05, 10:36
bo na niego dzis nagonka !

szpikulec1
Obserwuj wątek
    • jak.babcie.kocham Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:43
      Ty i Twój kraj macie teraz ważniejsze problemy niż podniecanie się cudzymi
      teczkami. Pomyśl o sytuacji na rynku pracy, stanie służby zdrowia, stanie dróg i
      autostrad, wykorzystaniu szans, jakie daje Ci UE, poziomie edukacji, sytuacji
      szkolnictwa wyższego...

To że prawie wszyscy politycy i dziennikarze powariowali, nie znaczy, że Ty też
      musisz.
      • Gość: xxx Jakbym Jaruzela słyszał - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:46
        jeszcze o cięzko spracowanych Polkach dodaj.
      • szpikulec1 Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:53
        No tak, a na Podhalu krowy mleka nie daja.Zbuntowaly sie po opublikowaniu listy
        Wildsteina.
      • ponury.zniwiarz Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:55
        jak.babcie.kocham napisała:

> Ty i Twój kraj macie teraz ważniejsze problemy niż podniecanie się cudzymi
        > teczkami. Pomyśl o sytuacji na rynku pracy, stanie służby zdrowia, stanie
        dróg
        > i
        > autostrad, wykorzystaniu szans, jakie daje Ci UE, poziomie edukacji, sytuacji
        > szkolnictwa wyższego...
        >
        > To że prawie wszyscy politycy i dziennikarze powariowali, nie znaczy, że Ty
        też
        > musisz.

wszystko fajnie ale jak widac nic z tych rzeczy ktore piszesz w Polasce nie da
        sie zrealizowac.
        i teraz pytanie za lizaka: dlaczego?
        • ponury.zniwiarz Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:55
          ponury.zniwiarz napisał:

> jak.babcie.kocham napisała:
          >
          > > Ty i Twój kraj macie teraz ważniejsze problemy niż podniecanie się cudzym
          > i
          > > teczkami. Pomyśl o sytuacji na rynku pracy, stanie służby zdrowia, stanie
          >
          > dróg
          > > i
          > > autostrad, wykorzystaniu szans, jakie daje Ci UE, poziomie edukacji, sytu
          > acji
          > > szkolnictwa wyższego...
          > >
          > > To że prawie wszyscy politycy i dziennikarze powariowali, nie znaczy, że
          > Ty
          > też
          > > musisz.
          >
          >
          > wszystko fajnie ale jak widac nic z tych rzeczy ktore piszesz w Polasce nie
          da
          > sie zrealizowac.
          > i teraz pytanie za lizaka: dlaczego?

przepraszam: Polsce
        • jak.babcie.kocham Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:59
          Nie ma "nie da się". Trzeba wciąż próbować. Uważasz, że lustracja jest panaceum
          na wszystko?
          Też jestem za lustracją w jakiejś cywilizowanej formie, ale nudzi mnie już ta
          cała dyskusja. Od kilku tygodni rozprawiamy prawie wyłącznie o lustracji. A są
          ważniejsze sprawy, np. projekt NPR.
          • Gość: jack Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 11:18
            Caly dom sie szybko rozwali jesli stoi na zgnilych fundamentach i nie ma co
            myslec o budowaniu nowych pieter w republice bananowej.
            Nowe fundamenty to delegalizacja postkomunistow jako partii, dekomunizacja
            administracji i spolek panstwa i zwiazana z tym lustracja kierownictwa.
      • Gość: Ogłupiony- zwariow Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić IP: *.am.poznan.pl 01.02.05, 11:01
        jak babcię kocham, właśnie myślę o tym co uzmysłowił mi Bronek ! Za pieniądze
        wszystkich polskich podatników, których brakuje na najprostsze polskie
        potrzeby, szef Kieres do spóły z kolegium zamiast listy ofiar, sprzedaje mi
        za moje ciężkie moje pieniądze listę oprawców przemieszanych z ofiarami i tym
        się mam nie podniecać ?
        a w domu wszyscy zdrowi babciu ?
        • jak.babcie.kocham Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 11:04
          Po co kit ludziom wciskasz? Kieres Ci tej listy nie sprzedaje, stworzył ją na
          wewnętrzny urzytek IPN. Wogóle nie powinieneś się nią przejmować
    • Gość: radca to kanalia nt IP: 213.25.179.* 01.02.05, 11:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka