szpikulec1 01.02.05, 10:36 bo na niego dzis nagonka ! szpikulec1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jak.babcie.kocham Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:43 Ty i Twój kraj macie teraz ważniejsze problemy niż podniecanie się cudzymi teczkami. Pomyśl o sytuacji na rynku pracy, stanie służby zdrowia, stanie dróg i autostrad, wykorzystaniu szans, jakie daje Ci UE, poziomie edukacji, sytuacji szkolnictwa wyższego... To że prawie wszyscy politycy i dziennikarze powariowali, nie znaczy, że Ty też musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Jakbym Jaruzela słyszał - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:46 jeszcze o cięzko spracowanych Polkach dodaj. Odpowiedz Link Zgłoś
szpikulec1 Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:53 No tak, a na Podhalu krowy mleka nie daja.Zbuntowaly sie po opublikowaniu listy Wildsteina. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:55 jak.babcie.kocham napisała: > Ty i Twój kraj macie teraz ważniejsze problemy niż podniecanie się cudzymi > teczkami. Pomyśl o sytuacji na rynku pracy, stanie służby zdrowia, stanie dróg > i > autostrad, wykorzystaniu szans, jakie daje Ci UE, poziomie edukacji, sytuacji > szkolnictwa wyższego... > > To że prawie wszyscy politycy i dziennikarze powariowali, nie znaczy, że Ty też > musisz. wszystko fajnie ale jak widac nic z tych rzeczy ktore piszesz w Polasce nie da sie zrealizowac. i teraz pytanie za lizaka: dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:55 ponury.zniwiarz napisał: > jak.babcie.kocham napisała: > > > Ty i Twój kraj macie teraz ważniejsze problemy niż podniecanie się cudzym > i > > teczkami. Pomyśl o sytuacji na rynku pracy, stanie służby zdrowia, stanie > > dróg > > i > > autostrad, wykorzystaniu szans, jakie daje Ci UE, poziomie edukacji, sytu > acji > > szkolnictwa wyższego... > > > > To że prawie wszyscy politycy i dziennikarze powariowali, nie znaczy, że > Ty > też > > musisz. > > > wszystko fajnie ale jak widac nic z tych rzeczy ktore piszesz w Polasce nie da > sie zrealizowac. > i teraz pytanie za lizaka: dlaczego? przepraszam: Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 10:59 Nie ma "nie da się". Trzeba wciąż próbować. Uważasz, że lustracja jest panaceum na wszystko? Też jestem za lustracją w jakiejś cywilizowanej formie, ale nudzi mnie już ta cała dyskusja. Od kilku tygodni rozprawiamy prawie wyłącznie o lustracji. A są ważniejsze sprawy, np. projekt NPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 11:18 Caly dom sie szybko rozwali jesli stoi na zgnilych fundamentach i nie ma co myslec o budowaniu nowych pieter w republice bananowej. Nowe fundamenty to delegalizacja postkomunistow jako partii, dekomunizacja administracji i spolek panstwa i zwiazana z tym lustracja kierownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ogłupiony- zwariow Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić IP: *.am.poznan.pl 01.02.05, 11:01 jak babcię kocham, właśnie myślę o tym co uzmysłowił mi Bronek ! Za pieniądze wszystkich polskich podatników, których brakuje na najprostsze polskie potrzeby, szef Kieres do spóły z kolegium zamiast listy ofiar, sprzedaje mi za moje ciężkie moje pieniądze listę oprawców przemieszanych z ofiarami i tym się mam nie podniecać ? a w domu wszyscy zdrowi babciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Re: Obywatelu, nie daj się ogłupić 01.02.05, 11:04 Po co kit ludziom wciskasz? Kieres Ci tej listy nie sprzedaje, stworzył ją na wewnętrzny urzytek IPN. Wogóle nie powinieneś się nią przejmować Odpowiedz Link Zgłoś