Dodaj do ulubionych

Aborcja a Dzien Dziecka......

IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 18:43
......ciekawe ilu lekarzy w Dniu Dziecka dokonalo skrobanek gdzies w
swiecie .....?????
Bo napewno i takie prezenty dzieci od doroslych na 1 .VI. dostaly....))
Obserwuj wątek
    • Gość: marianna Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 5.2.1R1D* / 212.195.17.* 01.06.02, 18:50
      Jesli myslisz, Pipinie i ktokolwiek inny produkujacy tutaj swoje anty-
      aborcyjne elaboraty, ze ktokolwiek poddaje sie temu zabiegowi z lekkim sercem
      albo z lekkim sercem je wykonuje to sie mylicie. Dla obu stron w znakomitej
      wiekszosci, poza skrajnymi przypadkami bedacymi raczej wyjatkami od reguly jest
      to wyjscie ostateczne, najmniejsze zlo. Mowie to i jako kobieta i jako lekarz.
      Wazniejsze od uchwalania ustaw sprzecznych z interesem spolecznym i zdrowym
      rozsadkiem, wazniejsze od wykrzykiwania az do ochrypniecia hasel anty jest
      zadbanie o to, by dzieci narodzone mialy szczesliwe dziecinstwo i warunki do
      zdrowego i dostatniego zycia a by "dzien Dziecka" nie byl dorocznym ewenementem
      na zasadzie "zaslony dymnej".
      • Gość: Pipin-2 do marianny IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 18:56
        Sadzac po nicku jestes sympatyczka nie tylko aborcji,ale i Republiki
        Francuskiej...??? Rozumiem,ze gilotyna byla zbyt widowiskowa.....nie to co
        fotel aborcyjny w zaciszu gabinetu lekarskiego.....))))
      • Gość: prowokat Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.telimeny / 192.168.0.* 01.06.02, 19:04
        Gość portalu: marianna napisał(a):

> Jesli myslisz, Pipinie i ktokolwiek inny produkujacy tutaj swoje anty-
        > aborcyjne elaboraty, ze ktokolwiek poddaje sie temu zabiegowi z lekkim sercem
        > albo z lekkim sercem je wykonuje to sie mylicie.

ja znam takich, nie osobiście, ale z gazet, jeden nawet siedzi, pani też bo się
        puściła i bała się męża

> Dla obu stron w znakomitej
        > wiekszosci, poza skrajnymi przypadkami bedacymi raczej wyjatkami od reguly jest
        > to wyjscie ostateczne, najmniejsze zlo. Mowie to i jako kobieta i jako lekarz.
        > Wazniejsze od uchwalania ustaw sprzecznych z interesem spolecznym i zdrowym
        > rozsadkiem, wazniejsze od wykrzykiwania az do ochrypniecia hasel anty jest
        > zadbanie o to, by dzieci narodzone mialy szczesliwe dziecinstwo i warunki do
        > zdrowego i dostatniego zycia a by "dzien Dziecka" nie byl dorocznym ewenementem
        > na zasadzie "zaslony dymnej".

najważniejsze jest aby mysleć o tym co się robi, a nie mówic bzdur o "wzgledach
        społecznych"; bo jesli ze wzgledów spolecznych zaczniemy zabijać bezrobotnych z
        wykształceniem podstawowym. Taki to się na pewno nie przekwalifikuje,
        najbardziej podatny na alkochol, itp itd. trzeba ulzyć biedakowi
        • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 19:14
          Ja zaczne napewno zabijac prowaokatow.Prosze zacznij pisac o UE .Na zaden inny
          temat sie nie wypowiadaj.!!!!!!
          • Gość: prowokat Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.telimeny / 192.168.0.* 01.06.02, 19:17
            ale o co ci chodzi
            WZGLĘDY SPOŁECZNE powinny obowiazywać wszystkich nie tylko nienarodzonych, bo
            niby czemu mozna zabic nienarodzonego człowieka bo nie ma kasy na wózek, a nie
            mozna zabić narkomana, alkocholika bo nie ma kasy na leczenie.
            • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 19:25
              Gość portalu: prowokat napisał(a):

> ale o co ci chodzi
              > WZGLĘDY SPOŁECZNE powinny obowiazywać wszystkich nie tylko nienarodzonych, bo
              > niby czemu mozna zabic nienarodzonego człowieka bo nie ma kasy na wózek, a nie
              > mozna zabić narkomana, alkocholika bo nie ma kasy na leczenie.

Prowokat ja sie poplakalam ze smiechu."Zabic nienarodzonego czlowieka" Jak mozna
              zabic czlowieka,ktorego nie ma?Jak moga wzgledy spoleczne obowiazywac
              nienarodzonych?Prowokat ja Cie bardzo lubie ale pisz juz lepiej o UE.Pozdrawiam .
              • Gość: Pipin-2 PYTANIE IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 19:28
                A jakby dzieciak sie rodzil i do polowy byl jeszcze w cipie,a glowke juz na
                zewnatrz i gdyby odciac mu ta glowke to byloby to juz zabojstwo czy jeszcze
                nie ??
              • Gość: prowokat Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.telimeny / 192.168.0.* 01.06.02, 19:30
                JAK TO NIE MA?

• Gość: Lees Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 19:57
                  Pippin i prowokat - coś śmierdzicie księżą sukienczynką - ten powiatowy
                  intelekt i katolicki styl wypowiedzi - te błędy ortograficzne - ślady
                  seminaryjnego wykształcenia? Skąd wiecie jak wejść do internetu?
                  • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 20:02
                    Gość portalu: Lees napisał(a):

> Pippin i prowokat - coś śmierdzicie księżą sukienczynką - ten powiatowy
                    > intelekt i katolicki styl wypowiedzi - te błędy ortograficzne - ślady
                    > seminaryjnego wykształcenia? Skąd wiecie jak wejść do internetu?

Sam/a smierdzisz katolicyzmem czyli obskurantyzmem umyslowym co widac po twoim
                    wpisie.
                    Niestety postempactwo jest tak samo glupawe jak religijniactwo......))
                  • Gość: prowokat Lees szkoda, że twoja szanowna mama.. IP: *.telimeny / 192.168.0.* 01.06.02, 20:06
                    .. nie była tak bardzo postępowa jak ty jesteś
                • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 20:10
                  Prowokat!Rozmawialismy niedawno o dzieciach narodzonych.Przyznales rodzicom
                  pelne prawo do rozporzadzania dzieckiem.Moga je zaglodzic na smierc.?
                  Stwierdziles,ze moga.Wiec czego sie aborcji czepiasz?
                  • Gość: prowokat Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.telimeny / 192.168.0.* 01.06.02, 20:15
                    stwierdziłem, że rodzice mogą robić co chcą, dla dobra dziecka w swoim
                    rozumieniu tego słowa. Jeśli uważają że po trasfuzji krwi nie pójdzie do nieba
                    to maja prawo jej zakazac, jeśli uwazają, że lekarze są pomiotami szatana i
                    przez kątakt z nimi dziecko zostanie opętane to niech nie leczą, a aborcja
                    słuzy wygodzie rodziców tylko i wyłącznie.
                    • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 20:33
                      Gość portalu: prowokat napisał(a):

> stwierdziłem, że rodzice mogą robić co chcą, dla dobra dziecka w swoim
                      > rozumieniu tego słowa. Jeśli uważają że po trasfuzji krwi nie pójdzie do nieba
                      > to maja prawo jej zakazac, jeśli uwazają, że lekarze są pomiotami szatana i
                      > przez kątakt z nimi dziecko zostanie opętane to niech nie leczą, a aborcja
                      > słuzy wygodzie rodziców tylko i wyłącznie.

Wiec w moim rozumieniu tego slowa ja tez moge sobie wykonac aborcje bo uwazam,ze
                      lepiej zeby moje dziecko poszlo od razu do nieba .Po co ma sie meczyc na tym
                      swiecie?Tylko zycie wieczne jest wazne.
                  • Gość: Pipin-2 do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 20:16
                    Przestan wreszcie wykoslawiac inteligentne dyskusje na Forum swoimi plytkimi
                    wpisami w stylu ploteczek dwoch babeczek przy kawce.....
                    • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 20:29
                      Gość portalu: Pipin-2 napisał(a):

> Przestan wreszcie wykoslawiac inteligentne dyskusje na Forum swoimi plytkimi
                      > wpisami w stylu ploteczek dwoch babeczek przy kawce.....

Popros zeby mnie zabanowali jak Ci przeszkadzam.Juz proponowalam zebyscie jakas
                      petycje napisali .Jest juz tyle osob na tym forum ,ktore mnie nie lubia,ze
                      niedlugo rzeczywiscie przestane sama pisac.Jest cieplo ladna pogoda po co mam
                      siedziec przed komputerem ?Lepiej isc na spacer tak jak dzis.Dopoki mnie nie
                      zabanuja to jeszcze troche postukam.Nie musisz wszystkiego czytac.
                      Pozdrowionka
                      • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 20:34
                        A kiedy powiedzialem ,ze Cie nie lubie ? Lubie Cie . Tylko twoich wiekszosci
                        plytkich wpisow nie lubie.
                        ps. Ania O.K.,jej wpisy mniej......)))))))
                        • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 20:45

> A kiedy powiedzialem ,ze Cie nie lubie ? Lubie Cie . Tylko twoich wiekszosci
                          > plytkich wpisow nie lubie.
                          >
                          > ps. Ania O.K.,jej wpisy mniej......)))))))

Na jedno wychodzi .Przyrzekam juz niedlugo nie bedzie Ani i jej plytkich wpisow.
                          • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 20:51
                            A co sie stanie.....powiesisz sie ,czy sprzedasz komputer....?
                            A moze pan Wallon nie chce juz Slowianki u siebie w domu,co cale dnie siedzi
                            przed kompem zamiast zajac sie nim i domem.....? ))
                            • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 21:21

> A co sie stanie.....powiesisz sie ,czy sprzedasz komputer....?
                              > A moze pan Wallon nie chce juz Slowianki u siebie w domu,co cale dnie siedzi
                              > przed kompem zamiast zajac sie nim i domem.....? ))

Jest ladna pogoda.A czy to jest jedyne forum?Pan Wallon jest tak rozpieszczony
                              przez Slowianke ,ze nie bardzo by mogl sie bez niej obejsc.Domem zajmuje sie
                              bardzo dobrze.Nie mam sluzby wszystko robie sama ,kwestia organizacji.Co jeszcze
                              chcesz wiedziec?
                              • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 21:31
                                A dzieci romansko-slowianskich w domu u Ciebie duzo ?
                                • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 21:34

> A dzieci romansko-slowianskich w domu u Ciebie duzo ?

A co Cie moje dzieci obchodza?
                                  • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 21:41
                                    Pisalas co chcialbym jeszcze wiedziec wiec tylko to jeszcze czyli o
                                    dzieciakach.......chyba ,ze masz sie Czego wstydzic.....
                                    • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 21:49

> Pisalas co chcialbym jeszcze wiedziec wiec tylko to jeszcze czyli o
                                      > dzieciakach.......chyba ,ze masz sie Czego wstydzic.....

A moze chcial bys moj zyciorys?Mam trzech wspanialych synow ,z ktorych jestem
                                      bardzo dumna mialam coreczke ale nie zyje.No i koniec spowiedzi.Pozakladaj troche
                                      nowych watkow to ten spadnie na dol.
                                      • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 22:40
                                        Twojego zyciorysu nie jestem ciekawy.
                                        Widac Aniu ,ze bylas szlifowana przez katolicyzm bo uzywasz takich pojec jak
                                        SPOWIEDZ.......)))))))
                                        A Twojej, rzecz jasna, coreczki szkoda.....no chyba,ze to byla aborcja.....)
                                        • Gość: Ania Re: do Ani IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 22:46

> Twojego zyciorysu nie jestem ciekawy.
                                          > Widac Aniu ,ze bylas szlifowana przez katolicyzm bo uzywasz takich pojec jak
                                          > SPOWIEDZ.......)))))))
                                          >
                                          > A Twojej, rzecz jasna, coreczki szkoda.....no chyba,ze to byla aborcja.....)

Nie byla to aborcja.A szlifowana bylam ,ale cos im nie wyszlo .Jak chcesz pogadac
                                          to zaloz nowy watek tylko nie adresuj do mnie.A ten niech spada.
                                          • Gość: Pipin-2 Re: do Ani IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 22:59
                                            A to niby dlaczego ten wspanialy watek ma spasc w dol ?
                                            Jest w miare inteligentny i ladnie sie prezentuje na samej gorze Forum...
          • dixi13 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... 01.06.02, 23:17
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Ja zaczne napewno zabijac prowaokatow.Prosze zacznij pisac o UE .Na zaden inny
            > temat sie nie wypowiadaj.!!!!!!

===============================
            Spokojnie Aniu, prowokator pisze gdyż napewno pił "alkochol"
    • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 20:43
      Rodzice nie maja prawa : znecac sie nad dzieckiem psychicznie i
      fizycznie,zabijac je lub glodzic oraz maja mu obowiazek zapewnic opieke i byt
      materialny ! W przeciwnym razie Panstwo wkracza na pomoc dziecku....i kaze
      zlych rodzicow....
      Natomiast aborcja powinna byc zakazana bo to zabijanie czlowieka lub
      rozwijajacego sie czlowieka,nie ma to nic wspolnego z religa ( a panstwo
      powinno byc swieckie,laickie ). Panstwo Prawa powinno zabijac mordercow-
      kryminalistow,a nie nie winnych ludzi np. dopuszczenie do aborcji.....No i
      srodki anty-koncepcyjne powinny byc calkowicie dozwolone w sprzedarzy.
      Aborcja jak Religia to ZLO !
      Religijni i Aborcjonisci zabijaja niewinnych ludzi !
      • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 21:00

> Rodzice nie maja prawa : znecac sie nad dzieckiem psychicznie i
        > fizycznie,zabijac je lub glodzic oraz maja mu obowiazek zapewnic opieke i byt
        > materialny ! W przeciwnym razie Panstwo wkracza na pomoc dziecku....i kaze
        > zlych rodzicow....
        > Natomiast aborcja powinna byc zakazana bo to zabijanie czlowieka lub
        > rozwijajacego sie czlowieka,nie ma to nic wspolnego z religa ( a panstwo
        > powinno byc swieckie,laickie ). Panstwo Prawa powinno zabijac mordercow-
        > kryminalistow,a nie nie winnych ludzi np. dopuszczenie do aborcji.....No i
        > srodki anty-koncepcyjne powinny byc calkowicie dozwolone w sprzedarzy.
        > Aborcja jak Religia to ZLO !
        >
        > Religijni i Aborcjonisci zabijaja niewinnych ludzi !

Zgadzam sie,ze aborcja to zlo!!!!Ale jest tu taki watek "Do Commo"Panowie mi
        tlumaczyli najpierw,ze antykoncepcja to zaden problem.Jak udowodnilam,ze jest
        problemem to mi napisali,ze antykoncepcja jest w ogole niepotrzebna.Jest bardzo
        potrzebna bo ogranicza aborcje.Im mniej niepozadanych ciaz tym mniej aborcji.Co z
        tego,ze wprowadzi sie zakaz?Jest ustawa ale jest nieprzestrzegana .Czy
        wyeliminowala aborcje?
        • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 21:04
          Zakaz zlodziejstwa tez nie wyeliminowal calkowicie zlodziejstwa co nie
          znaczy,ze Panstwo ma pozwalac na zlodziejstwo ......ma je scigac i karac
          podobnie jak ludzi dokonujacych aborcje........a to,ze niektorym aborcjonistkom
          i zlodziejom udaje sie ominac Prawo to nie znaczy,ze jest ono zle .
          • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 21:23

> Zakaz zlodziejstwa tez nie wyeliminowal calkowicie zlodziejstwa co nie
            > znaczy,ze Panstwo ma pozwalac na zlodziejstwo ......ma je scigac i karac
            > podobnie jak ludzi dokonujacych aborcje........a to,ze niektorym aborcjonistkom
            >
            > i zlodziejom udaje sie ominac Prawo to nie znaczy,ze jest ono zle .

Zdaje sie,ze piosalam cos o antykoncepcji?
            • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 21:27
              Antykoncepcja powinna byc calkowicie dozwolona.....
              • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 01.06.02, 21:32
                Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosze Cie przeczytaj sobie watek
                do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo jest za droga to mi napisali,ze
                jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i tyle.Przeczytaj sobie
                najpierw a potem krytykuj.
                • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 01.06.02, 21:39
                  Kosciol powinien byc zdelegalizowany jako instytucja zbrodnicza......podobnie
                  jak zdelegalizowana powinna byc aborcja......
                • Gość: Commo Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 203.212.145.* 02.06.02, 16:20

> Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosze Cie przeczytaj sobie watek
                  > do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo jest za droga to mi napisali,ze
                  >
                  > jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i tyle.Przeczytaj sobie
                  > najpierw a potem krytykuj.

Aniu, po pierwsze nie pisalem nic o antykoncepcji. Po drugie w jakim sensie
                  antykoncepcja jest za droga. To co wiem to jedna prezerwatywa kosztuje 50
                  centow. Tabletki dla Pan jakies $30 na caly miesiac. Ale Wy tam biedni w Belgii
                  musicie byc. Przykro mi, moze rzeczywiscie nie stac Was na tabletki. Wiec lepiej
                  sie rz...c i potem za darmo mordowac.
                  • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 16:45
                    Gość portalu: Commo napisał(a):

> Gość portalu: Ania napisał(a):
                    >
                    > > Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosze Cie przeczytaj sobie wa
                    > tek
                    > > do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo jest za droga to mi napisa
                    > li,ze
                    > >
                    > > jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i tyle.Przeczytaj sobie
                    > > najpierw a potem krytykuj.
                    >
                    > Aniu, po pierwsze nie pisalem nic o antykoncepcji. Po drugie w jakim sensie
                    > antykoncepcja jest za droga. To co wiem to jedna prezerwatywa kosztuje 50
                    > centow. Tabletki dla Pan jakies $30 na caly miesiac. Ale Wy tam biedni w Belgii
                    >
                    > musicie byc. Przykro mi, moze rzeczywiscie nie stac Was na tabletki. Wiec lepie
                    > j
                    > sie rz...c i potem za darmo mordowac.

A ty moj panie nauczyc sie czytac i nie pisz bzdur.Gdzie wyczytales,ze pisze o
                    Belgii?Poswiecilam dwie godziny zeby wyszukac informacje na temat antykoncepcji w
                    Polsce a pan Australijczyk nawet nie raczyl przeczytac tylko dalej pisze
                    glupoty.I dlaczego atakujesz mnie osobiscie?Ja pisze o sytuacji kobiet w Polsce.A
                    Ty wszystko sprowadzasz do czubka wlasnego nosa.Typowy meski egoista.
                    • Gość: Commo Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 203.212.145.* 02.06.02, 16:49

> Gość portalu: Commo napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                      > >
                      > > > Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosze Cie przeczytaj sob
                      > ie wa
                      > > tek
                      > > > do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo jest za droga to mi n
                      > apisa
                      > > li,ze
                      > > >
                      > > > jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i tyle.Przeczytaj sob
                      > ie
                      > > > najpierw a potem krytykuj.
                      > >
                      > > Aniu, po pierwsze nie pisalem nic o antykoncepcji. Po drugie w jakim sensi
                      > e
                      > > antykoncepcja jest za droga. To co wiem to jedna prezerwatywa kosztuje 50
                      > > centow. Tabletki dla Pan jakies $30 na caly miesiac. Ale Wy tam biedni w B
                      > elgii
                      > >
                      > > musicie byc. Przykro mi, moze rzeczywiscie nie stac Was na tabletki. Wiec
                      > lepie
                      > > j
                      > > sie rz...c i potem za darmo mordowac.
                      >
                      > A ty moj panie nauczyc sie czytac i nie pisz bzdur.Gdzie wyczytales,ze pisze o
                      > Belgii?Poswiecilam dwie godziny zeby wyszukac informacje na temat antykoncepcji
                      > w
                      > Polsce a pan Australijczyk nawet nie raczyl przeczytac tylko dalej pisze
                      > glupoty.I dlaczego atakujesz mnie osobiscie?Ja pisze o sytuacji kobiet w Polsce
                      > .A
                      > Ty wszystko sprowadzasz do czubka wlasnego nosa.Typowy meski egoista.

Mam nadzieje ze nie jestem meskim egoista. Na pewno nie jestem jakas wojujaca
                      feministka zabraniajaca zyc ludziom i dajaca pozwolenie na mordowanie, biednych,
                      niewinnych dzieci, ktore nie moga sie nawet bronic, przed ich faszyzmem.
                      • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 17:06

>
                        > > Gość portalu: Commo napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosze Cie przeczyta
                        > j sob
                        > > ie wa
                        > > > tek
                        > > > > do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo jest za droga to
                        > mi n
                        > > apisa
                        > > > li,ze
                        > > > >
                        > > > > jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i tyle.Przeczyta
                        > j sob
                        > > ie
                        > > > > najpierw a potem krytykuj.
                        > > >
                        > > > Aniu, po pierwsze nie pisalem nic o antykoncepcji. Po drugie w jakim
                        > sensi
                        > > e
                        > > > antykoncepcja jest za droga. To co wiem to jedna prezerwatywa kosztuj
                        > e 50
                        > > > centow. Tabletki dla Pan jakies $30 na caly miesiac. Ale Wy tam biedn
                        > i w B
                        > > elgii
                        > > >
                        > > > musicie byc. Przykro mi, moze rzeczywiscie nie stac Was na tabletki.
                        > Wiec
                        > > lepie
                        > > > j
                        > > > sie rz...c i potem za darmo mordowac.
                        > >
                        > > A ty moj panie nauczyc sie czytac i nie pisz bzdur.Gdzie wyczytales,ze pis
                        > ze o
                        > > Belgii?Poswiecilam dwie godziny zeby wyszukac informacje na temat antykonc
                        > epcji
                        > > w
                        > > Polsce a pan Australijczyk nawet nie raczyl przeczytac tylko dalej pisze
                        > > glupoty.I dlaczego atakujesz mnie osobiscie?Ja pisze o sytuacji kobiet w P
                        > olsce
                        > > .A
                        > > Ty wszystko sprowadzasz do czubka wlasnego nosa.Typowy meski egoista.
                        >
                        > Mam nadzieje ze nie jestem meskim egoista. Na pewno nie jestem jakas wojujaca
                        > feministka zabraniajaca zyc ludziom i dajaca pozwolenie na mordowanie, biednych
                        > ,
                        > niewinnych dzieci, ktore nie moga sie nawet bronic, przed ich faszyzmem.

A ja jestem kobieta,ktora broni prawa kobiet do aborcji.Bo nie wiem czy wiesz,ze
                        np.w Chile aborcja jest zeakazana nawet gdy zalezy od tego zycie kobiety.Czy
                        uwazasz,ze usuniacie ciazy pozamacicznej to tez zbrodnia?A to ,ze zabraniam zyc
                        ludziom to juz doprawdy argument na poziomie.Pisales ,ze konczyles dobra szkole
                        ale to chyba byla szkolka niedzielna.A moze Ty piszesz po narkotykach?Bo nie
                        bardzo sobie moge wyobrazic,ze normalny czlowiek,ktory uwaza sie za
                        wyksztalconego moze pisac takie idiotyzmy."Niewinne dzieci,ktore nie moga sie
                        bronic nawet przez faszyzmem"Niewinne plemniki tez nie moga sie bronic przed
                        faszyzmem "Plemnik to przeciez juz czastka czlowieka.Panowie koniec z
                        masturbacja !!Chroncie plemniki!!!
                        • Gość: Commo Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 203.212.145.* 02.06.02, 17:24

>
                          > >
                          > > > Gość portalu: Commo napisał(a):
                          > > >
                          > > > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                          > > > >
                          > > > > > Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosze Cie prze
                          > czyta
                          > > j sob
                          > > > ie wa
                          > > > > tek
                          > > > > > do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo jest za dro
                          > ga to
                          > > mi n
                          > > > apisa
                          > > > > li,ze
                          > > > > >
                          > > > > > jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i tyle.Prze
                          > czyta
                          > > j sob
                          > > > ie
                          > > > > > najpierw a potem krytykuj.
                          > > > >
                          > > > > Aniu, po pierwsze nie pisalem nic o antykoncepcji. Po drugie w j
                          > akim
                          > > sensi
                          > > > e
                          > > > > antykoncepcja jest za droga. To co wiem to jedna prezerwatywa ko
                          > sztuj
                          > > e 50
                          > > > > centow. Tabletki dla Pan jakies $30 na caly miesiac. Ale Wy tam
                          > biedn
                          > > i w B
                          > > > elgii
                          > > > >
                          > > > > musicie byc. Przykro mi, moze rzeczywiscie nie stac Was na table
                          > tki.
                          > > Wiec
                          > > > lepie
                          > > > > j
                          > > > > sie rz...c i potem za darmo mordowac.
                          > > >
                          > > > A ty moj panie nauczyc sie czytac i nie pisz bzdur.Gdzie wyczytales,z
                          > e pis
                          > > ze o
                          > > > Belgii?Poswiecilam dwie godziny zeby wyszukac informacje na temat ant
                          > ykonc
                          > > epcji
                          > > > w
                          > > > Polsce a pan Australijczyk nawet nie raczyl przeczytac tylko dalej pi
                          > sze
                          > > > glupoty.I dlaczego atakujesz mnie osobiscie?Ja pisze o sytuacji kobie
                          > t w P
                          > > olsce
                          > > > .A
                          > > > Ty wszystko sprowadzasz do czubka wlasnego nosa.Typowy meski egoista.
                          > >
                          > > Mam nadzieje ze nie jestem meskim egoista. Na pewno nie jestem jakas wojuj
                          > aca
                          > > feministka zabraniajaca zyc ludziom i dajaca pozwolenie na mordowanie, bie
                          > dnych
                          > > ,
                          > > niewinnych dzieci, ktore nie moga sie nawet bronic, przed ich faszyzmem.
                          >
                          > A ja jestem kobieta,ktora broni prawa kobiet do aborcji.Bo nie wiem czy wiesz,z
                          > e
                          > np.w Chile aborcja jest zeakazana nawet gdy zalezy od tego zycie kobiety.Czy
                          > uwazasz,ze usuniacie ciazy pozamacicznej to tez zbrodnia?A to ,ze zabraniam zyc
                          >
                          > ludziom to juz doprawdy argument na poziomie.Pisales ,ze konczyles dobra szkole
                          >
                          > ale to chyba byla szkolka niedzielna.A moze Ty piszesz po narkotykach?Bo nie
                          > bardzo sobie moge wyobrazic,ze normalny czlowiek,ktory uwaza sie za
                          > wyksztalconego moze pisac takie idiotyzmy."Niewinne dzieci,ktore nie moga sie
                          > bronic nawet przez faszyzmem"Niewinne plemniki tez nie moga sie bronic przed
                          > faszyzmem "Plemnik to przeciez juz czastka czlowieka.Panowie koniec z
                          > masturbacja !!Chroncie plemniki!!!

Co za madra wypowiedz. Juz przepraszam. Ania wie wszystko, nawet kiedy powstaje
                          czlowiek (oczywiscie sama tego dokladnie nie wie, ale czyta dokladnie wytyczne
                          feministek i tam jest bardzo jasno napisane) Oczywiscie wytyczne moga sie
                          zmienic i moze "plod" wg nich bedzie czlowiekiem dzien pozniej niz teraz(ale
                          jeden dzien w ta czy w druga, to zadna roznica, wiec jak ja mam sie sprzeczac z
                          Ania o takie nieistotne roznice. Ja pewnie pisze po narkotykach (jak sugeruje
                          Ania), bo jak to mozliwe, by ktos pisal inaczej niz mowia wytyczne feministek i
                          innych lewakow. Pewnie ze mnie narkoman i alkoholik, a juz na pewno jestem
                          jakims sluga KK, bo jak inaczej mam prawo sie sprzeciwiac jasnie nam oswieconym
                          kobietom.
                          • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 18:14

>
                            > > Gość portalu: Commo napisał(a):
                            > >
                            > > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                            > > >
                            > > > > Gość portalu: Commo napisał(a):
                            > > > >
                            > > > > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                            > > > > >
                            > > > > > > Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosze Cie
                            > prze
                            > > czyta
                            > > > j sob
                            > > > > ie wa
                            > > > > > tek
                            > > > > > > do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo jest z
                            > a dro
                            > > ga to
                            > > > mi n
                            > > > > apisa
                            > > > > > li,ze
                            > > > > > >
                            > > > > > > jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i tyle
                            > .Prze
                            > > czyta
                            > > > j sob
                            > > > > ie
                            > > > > > > najpierw a potem krytykuj.
                            > > > > >
                            > > > > > Aniu, po pierwsze nie pisalem nic o antykoncepcji. Po drugi
                            > e w j
                            > > akim
                            > > > sensi
                            > > > > e
                            > > > > > antykoncepcja jest za droga. To co wiem to jedna prezerwaty
                            > wa ko
                            > > sztuj
                            > > > e 50
                            > > > > > centow. Tabletki dla Pan jakies $30 na caly miesiac. Ale Wy
                            > tam
                            > > biedn
                            > > > i w B
                            > > > > elgii
                            > > > > >
                            > > > > > musicie byc. Przykro mi, moze rzeczywiscie nie stac Was na
                            > table
                            > > tki.
                            > > > Wiec
                            > > > > lepie
                            > > > > > j
                            > > > > > sie rz...c i potem za darmo mordowac.
                            > > > >
                            > > > > A ty moj panie nauczyc sie czytac i nie pisz bzdur.Gdzie wyczyta
                            > les,z
                            > > e pis
                            > > > ze o
                            > > > > Belgii?Poswiecilam dwie godziny zeby wyszukac informacje na tema
                            > t ant
                            > > ykonc
                            > > > epcji
                            > > > > w
                            > > > > Polsce a pan Australijczyk nawet nie raczyl przeczytac tylko dal
                            > ej pi
                            > > sze
                            > > > > glupoty.I dlaczego atakujesz mnie osobiscie?Ja pisze o sytuacji
                            > kobie
                            > > t w P
                            > > > olsce
                            > > > > .A
                            > > > > Ty wszystko sprowadzasz do czubka wlasnego nosa.Typowy meski ego
                            > ista.
                            > > >
                            > > > Mam nadzieje ze nie jestem meskim egoista. Na pewno nie jestem jakas
                            > wojuj
                            > > aca
                            > > > feministka zabraniajaca zyc ludziom i dajaca pozwolenie na mordowanie
                            > , bie
                            > > dnych
                            > > > ,
                            > > > niewinnych dzieci, ktore nie moga sie nawet bronic, przed ich faszyzm
                            > em.
                            > >
                            > > A ja jestem kobieta,ktora broni prawa kobiet do aborcji.Bo nie wiem czy wi
                            > esz,z
                            > > e
                            > > np.w Chile aborcja jest zeakazana nawet gdy zalezy od tego zycie kobiety.C
                            > zy
                            > > uwazasz,ze usuniacie ciazy pozamacicznej to tez zbrodnia?A to ,ze zabrania
                            > m zyc
                            > >
                            > > ludziom to juz doprawdy argument na poziomie.Pisales ,ze konczyles dobra s
                            > zkole
                            > >
                            > > ale to chyba byla szkolka niedzielna.A moze Ty piszesz po narkotykach?Bo n
                            > ie
                            > > bardzo sobie moge wyobrazic,ze normalny czlowiek,ktory uwaza sie za
                            > > wyksztalconego moze pisac takie idiotyzmy."Niewinne dzieci,ktore nie moga
                            > sie
                            > > bronic nawet przez faszyzmem"Niewinne plemniki tez nie moga sie bronic prz
                            > ed
                            > > faszyzmem "Plemnik to przeciez juz czastka czlowieka.Panowie koniec z
                            > > masturbacja !!Chroncie plemniki!!!
                            >
                            > Co za madra wypowiedz. Juz przepraszam. Ania wie wszystko, nawet kiedy powstaje
                            >
                            > czlowiek (oczywiscie sama tego dokladnie nie wie, ale czyta dokladnie wytyczne
                            > feministek i tam jest bardzo jasno napisane) Oczywiscie wytyczne moga sie
                            > zmienic i moze "plod" wg nich bedzie czlowiekiem dzien pozniej niz teraz(ale
                            > jeden dzien w ta czy w druga, to zadna roznica, wiec jak ja mam sie sprzeczac z
                            >
                            > Ania o takie nieistotne roznice. Ja pewnie pisze po narkotykach (jak sugeruje
                            > Ania), bo jak to mozliwe, by ktos pisal inaczej niz mowia wytyczne feministek i
                            >
                            > innych lewakow. Pewnie ze mnie narkoman i alkoholik, a juz na pewno jestem
                            > jakims sluga KK, bo jak inaczej mam prawo sie sprzeciwiac jasnie nam oswieconym
                            >
                            > kobietom.

Ja w przeciwienstwie do Ciebie czytam wszystko .Nawet Nasz Dziennik i Najwyzszy
                            Czas Twojego idola JKM .O KK wiem troche wiecej od Ciebie choc nie jestem
                            katoliczka.Ty nie wiesz nic zaloze sie,ze nie znasz historii tej instytucji,ale
                            poniewaz uwazasz sie za katolika bedziesz bronil KK bez wzgledu na to jak
                            idiotyczne wiezy chce on narzucac ludziom.Bedziesz sie oburzal na kazda krytyke z
                            jaka sie wystepuje przeciw KK bo nie masz najmniejszego pojecia czego KK wymaga
                            od ludzi.A na dodatek nie dociera do Ciebie,ze KK po prostu ma duzo wieksze
                            przywileje niz tam u Was na antypodach.To,ze KK w Polsce miesza sie do polityki
                            to dla Ciebie normalne.Jak katarynka powtarzasz o mordowaniu dzieci i na zaden
                            inny temat rozmawiac sie z Toba nie da.Nie sil sie na odpowiedz bo nie mam ochoty
                            na dalsze dyskusje z Toba.
                            • Gość: Commo Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 2.3.STABLE* / 138.77.116.* 03.06.02, 02:44

>
                              > >
                              > > > Gość portalu: Commo napisał(a):
                              > > >
                              > > > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                              > > > >
                              > > > > > Gość portalu: Commo napisał(a):
                              > > > > >
                              > > > > > > Gość portalu: Ania napisał(a):
                              > > > > > >
                              > > > > > > > Ona jest dozwolona ale jest cholernie droga.Prosz
                              > e Cie
                              > > prze
                              > > > czyta
                              > > > > j sob
                              > > > > > ie wa
                              > > > > > > tek
                              > > > > > > > do Commo jak udowodnilam,ze jest niedostepna bo j
                              > est z
                              > > a dro
                              > > > ga to
                              > > > > mi n
                              > > > > > apisa
                              > > > > > > li,ze
                              > > > > > > >
                              > > > > > > > jest niepotrzebna.Bo KK nie wyraza na nia zgody i
                              > tyle
                              > > .Prze
                              > > > czyta
                              > > > > j sob
                              > > > > > ie
                              > > > > > > > najpierw a potem krytykuj.
                              > > > > > >
                              > > > > > > Aniu, po pierwsze nie pisalem nic o antykoncepcji. Po
                              > drugi
                              > > e w j
                              > > > akim
                              > > > > sensi
                              > > > > > e
                              > > > > > > antykoncepcja jest za droga. To co wiem to jedna preze
                              > rwaty
                              > > wa ko
                              > > > sztuj
                              > > > > e 50
                              > > > > > > centow. Tabletki dla Pan jakies $30 na caly miesiac. A
                              > le Wy
                              > > tam
                              > > > biedn
                              > > > > i w B
                              > > > > > elgii
                              > > > > > >
                              > > > > > > musicie byc. Przykro mi, moze rzeczywiscie nie stac Wa
                              > s na
                              > > table
                              > > > tki.
                              > > > > Wiec
                              > > > > > lepie
                              > > > > > > j
                              > > > > > > sie rz...c i potem za darmo mordowac.
                              > > > > >
                              > > > > > A ty moj panie nauczyc sie czytac i nie pisz bzdur.Gdzie wy
                              > czyta
                              > > les,z
                              > > > e pis
                              > > > > ze o
                              > > > > > Belgii?Poswiecilam dwie godziny zeby wyszukac informacje na
                              > tema
                              > > t ant
                              > > > ykonc
                              > > > > epcji
                              > > > > > w
                              > > > > > Polsce a pan Australijczyk nawet nie raczyl przeczytac tylk
                              > o dal
                              > > ej pi
                              > > > sze
                              > > > > > glupoty.I dlaczego atakujesz mnie osobiscie?Ja pisze o sytu
                              > acji
                              > > kobie
                              > > > t w P
                              > > > > olsce
                              > > > > > .A
                              > > > > > Ty wszystko sprowadzasz do czubka wlasnego nosa.Typowy mesk
                              > i ego
                              > > ista.
                              > > > >
                              > > > > Mam nadzieje ze nie jestem meskim egoista. Na pewno nie jestem j
                              > akas
                              > > wojuj
                              > > > aca
                              > > > > feministka zabraniajaca zyc ludziom i dajaca pozwolenie na mordo
                              > wanie
                              > > , bie
                              > > > dnych
                              > > > > ,
                              > > > > niewinnych dzieci, ktore nie moga sie nawet bronic, przed ich fa
                              > szyzm
                              > > em.
                              > > >
                              > > > A ja jestem kobieta,ktora broni prawa kobiet do aborcji.Bo nie wiem c
                              > zy wi
                              > > esz,z
                              > > > e
                              > > > np.w Chile aborcja jest zeakazana nawet gdy zalezy od tego zycie kobi
                              > ety.C
                              > > zy
                              > > > uwazasz,ze usuniacie ciazy pozamacicznej to tez zbrodnia?A to ,ze zab
                              > rania
                              > > m zyc
                              > > >
                              > > > ludziom to juz doprawdy argument na poziomie.Pisales ,ze konczyles do
                              > bra s
                              > > zkole
                              > > >
                              > > > ale to chyba byla szkolka niedzielna.A moze Ty piszesz po narkotykach
                              > ?Bo n
                              > > ie
                              > > > bardzo sobie moge wyobrazic,ze normalny czlowiek,ktory uwaza sie za
                              > > > wyksztalconego moze pisac takie idiotyzmy."Niewinne dzieci,ktore nie
                              > moga
                              > > sie
                              > > > bronic nawet przez faszyzmem"Niewinne plemniki tez nie moga sie broni
                              > c prz
                              > > ed
                              > > > faszyzmem "Plemnik to przeciez juz czastka czlowieka.Panowie koniec z
                              >
                              > > > masturbacja !!Chroncie plemniki!!!
                              > >
                              > > Co za madra wypowiedz. Juz przepraszam. Ania wie wszystko, nawet kiedy pow
                              > staje
                              > >
                              > > czlowiek (oczywiscie sama tego dokladnie nie wie, ale czyta dokladnie wyty
                              > czne
                              > > feministek i tam jest bardzo jasno napisane) Oczywiscie wytyczne moga sie
                              > > zmienic i moze "plod" wg nich bedzie czlowiekiem dzien pozniej niz teraz(a
                              > le
                              > > jeden dzien w ta czy w druga, to zadna roznica, wiec jak ja mam sie sprzec
                              > zac z
                              > >
                              > > Ania o takie nieistotne roznice. Ja pewnie pisze po narkotykach (jak suger
                              > uje
                              > > Ania), bo jak to mozliwe, by ktos pisal inaczej niz mowia wytyczne feminis
                              > tek i
                              > >
                              > > innych lewakow. Pewnie ze mnie narkoman i alkoholik, a juz na pewno jestem
                              >
                              > > jakims sluga KK, bo jak inaczej mam prawo sie sprzeciwiac jasnie nam oswie
                              > conym
                              > >
                              > > kobietom.
                              >
                              > Ja w przeciwienstwie do Ciebie czytam wszystko .Nawet Nasz Dziennik i Najwyzszy
                              >
                              > Czas Twojego idola JKM .O KK wiem troche wiecej od Ciebie choc nie jestem
                              > katoliczka.Ty nie wiesz nic zaloze sie,ze nie znasz historii tej instytucji,ale
                              >
                              > poniewaz uwazasz sie za katolika bedziesz bronil KK bez wzgledu na to jak
                              > idiotyczne wiezy chce on narzucac ludziom.Bedziesz sie oburzal na kazda krytyke
                              > z
                              > jaka sie wystepuje przeciw KK bo nie masz najmniejszego pojecia czego KK wymaga
                              >
                              > od ludzi.A na dodatek nie dociera do Ciebie,ze KK po prostu ma duzo wieksze
                              > przywileje niz tam u Was na antypodach.To,ze KK w Polsce miesza sie do polityki
                              >
                              > to dla Ciebie normalne.Jak katarynka powtarzasz o mordowaniu dzieci i na zaden
                              > inny temat rozmawiac sie z Toba nie da.Nie sil sie na odpowiedz bo nie mam ocho
                              > ty
                              > na dalsze dyskusje z Toba.

Napisalas dokladnie to co ja napisalem o Tobie wyzej. Ania nie bedzie z zadnymi
                              cpunami tutaj rozmawiala. Ona sie nie da oszukac zadnemu cpunowi. Zaslepiona
                              swoja nienawiscia do KK (jak sobie sama powtarza to tylko krytyka), jesli ktos ma
                              zdanie podobne w tym co mowi Kosciol, to pewnie cpun jakis i niegodny rozmowy z
                              wielka, oswiecona kobieta, jaka zapewnie jest Ania.

Do Ani to nawet do glowy nie przyjdzie, ze jak KK zmieni swoje stanowisko na
                              temat aborcji i bedzie popieral aborcje, to ja wstretny cpun, wciaz bede
                              przeciwny aborcji. Ona chyba nie moze zrozumiec, ze niektorzy ludzie mysla
                              samodzielnie. Czemu jej w glowie sie ubzduralo, ze jak ktos mowi o aborcji, to
                              trzeba rozmawiac od razu o KK?? A bo wytyczne feministek dokladnie o tym mowia
                              jak sie z takimi osobnikami rozprawiac. Pojawia sie temat aborcji to trzeba od
                              razu walic ciezka amunicja o KK.

Nie ma juz mowy o prawdziwej dyskusji. Bo zaraz feministki sie odezwa i beda
                              walily swoja artyleria o KK.
    • dixi13 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... 01.06.02, 23:25

> ......ciekawe ilu lekarzy w Dniu Dziecka dokonalo skrobanek gdzies w
      > swiecie .....?????
      >
      > Bo napewno i takie prezenty dzieci od doroslych na 1 .VI. dostaly....))
      =================================================================
      To był dzień dziecka, a nie dzień plemnika

• Gość: Jaceq Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.szeptel.net.pl 02.06.02, 13:38
        dixi13 napisał(a):

> To był dzień dziecka, a nie dzień plemnika

A może Pipkin powstał z dwóch plemników?

• Gość: Ania Re: Kto tu ma racje?????? IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 23:08
          Jak wiadomo i katolicy i protestanci to chrzescijanie.Z tym,ze u katolikow
          czlowiekiem jest sie juz w chwili poczecia a u protestantow w chwili
          narodzin.Dlaczego ja ateistka musze przyjmowac przyjmowac punkt widzenia
          chrzescijan?
          • Gość: Ania Re: Kto tu ma racje??????korekta IP: *.upc.chello.be 02.06.02, 23:11

> Jak wiadomo i katolicy i protestanci to chrzescijanie.Z tym,ze u katolikow
            > czlowiekiem jest sie juz w chwili poczecia a u protestantow w chwili
            > narodzin.Dlaczego ja ateistka musze przyjmowac przyjmowac punkt widzenia
            > chrzescijan?

Ostatnie zdanie- mialo byc katolikow.
    • dixi13 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... 02.06.02, 23:21

> ......ciekawe ilu lekarzy w Dniu Dziecka dokonalo skrobanek gdzies w
      > swiecie .....?????
      >
      > Bo napewno i takie prezenty dzieci od doroslych na 1 .VI. dostaly....))
      ==================================================
      " Nakaz boży "mnóżcie się" nie znaczy, że mamy się mnożyć bez względu na
      warunki. kto nie może wyżywić potomstwa, kto jest obciążony dziedzicznie i
      mógłby zrodzić potomstwo fizycznie i duchowo chore - ten nie pracuje dla
      Krolestwa bożego ani dla dobra Ojczyzny, zaludniając świat kandydatami do
      więzienia albo domu obłąkanych. Nie ilość potomstwa decyduje o przyszłości
      narodu, ale jego jakość"

No i zgaduj zgadula, kto to powiedział?

• Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.06.02, 08:20
        Przeciez ten watek nie ma nic wspolnego z religia !
        Aborcjonistow trzeba zabijac tak samo jak Chrzescijan !
        • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 08:37

> Przeciez ten watek nie ma nic wspolnego z religia !
          > Aborcjonistow trzeba zabijac tak samo jak Chrzescijan !

No to ladnie.Aborcjonistow trzeba zabijac chrzescijan trzeba zabijac tylko
          aborcji nie mozna wykonywac bo to jest zabojstwo.To jak to jest ?
          • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.06.02, 08:41
            Bo zabijac trzeba mordercow ,a nie niewinne dzieci......a chrzescijanie to
            zabojcy i ich kosciol ,podobnie aborcjonisci to zabojcy.....
            • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 08:45

> Bo zabijac trzeba mordercow ,a nie niewinne dzieci......a chrzescijanie to
              > zabojcy i ich kosciol ,podobnie aborcjonisci to zabojcy.....

A jakie dzieci?Plemnik to tez juz dziecko?
              • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.06.02, 08:51
                Plemnik jak juz zaplodni ,to tak.....wniosek z tego,ze lepiej sie spuszczac w
                prezerwatywie,z tym,ze malo kto lubi ruchac w ogumieniu......
                • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 08:57

> Plemnik jak juz zaplodni ,to tak.....wniosek z tego,ze lepiej sie spuszczac w
                  > prezerwatywie,z tym,ze malo kto lubi ruchac w ogumieniu......

I jak tylko plemnik zaplodni to juz jest dziecko .Strasznie odkrywcze.
                  • Gość: ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 217.11.142.* 03.06.02, 10:22
                    czesc Aniu,
                    ale ich wzielo z okazji dnia dziecka, jestem tylko ciekawa, jak nasi obroncy
                    dzieci nienarodzonych, walcza o prawa dzieci juz narodzonych?
                    mam wrazenie, ze w momencie, gdy dziecko urodzi sie, automatycznie traci dla
                    nich wszelkie prawa i staje wlasnoscia rodzicow (bo jak mozna inaczej
                    zakwalifikowac danie prawa rodzicom do odmowy opieki zdrowotnej, np transuzji,
                    gdy niezgodne to jest z ich przekonaniami??!)
                    wynika z tego jasno, ze nie jest to (i nigdy nie byla) dyskusja o prawach
                    czlowieka, ale goraczkowa walka o pozbawienie kobiet wszelkich praw - nawet
                    prawa glosu (co poniektorzy przeciez lubia cie, lecz najlepiej byloby, gdybys
                    sie zamknela - no ewentualnie mozesz wyrazic swa opinie o pogodzie....)
                    tylko moi panowie, mozecie gadac sobie co chcecie, natomiast, oswiadczam wam,
                    ze kobieta, ktora nie chce miec dziecka, nie bedzie go miala!
                    mozecie tylko (jako obroncy praw dzieci narodzonych - jesli nimi jestescie),
                    walczyc, by pomoc jej dokonac tej aborcji w warunkach, w ktorych nie narazi
                    swego zdrowia i zycia na niebezpieczenstwo, by mogla wychowywac i dbac o dzieci
                    juz narodzone!
                    dixi13 - jaka jest odpowiec na twa zgaduj-zgadule - bardzo jestem ciekawa!
                    • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.06.02, 10:46
                      Dziecko nie jest wlasnoscia rodzicow,tylko Panstwa !
                      Od 7 roku powinno byc zabierane rodzicom i wychowywane przez Panstwo tak jak to
                      bylo w Starozytnej Sparcie !
                      • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 10:54

> Dziecko nie jest wlasnoscia rodzicow,tylko Panstwa !
                        > Od 7 roku powinno byc zabierane rodzicom i wychowywane przez Panstwo tak jak to
                        >
                        > bylo w Starozytnej Sparcie !

A czy my zyjemy w Sparcie?Ciebie tez w wieku 7 lat oddano na wychowanie panstwowe?
                        A moze by oddawac panstwu juz dzieci poczete na wychowanie?Mnie sie to podoba bo
                        nie wiem czy wiesz,ze codziennie umiera z glodu na calym swiecie 24000 ludzi z
                        czego 1/3 to dzieci przed 5 rokiem zycia.A poza tym to ladnie to wymysliles
                        kobieta to inkubator ma donosic przez 9 miesiecy pozniej chowac przez 7 lat a
                        pozniej oddac panstwu ,ktore Ciebie zatrudni jako wychowawce jej dzieci .
                      • Gość: ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 217.11.142.* 03.06.02, 10:58
                        brawo dla tego pana!
                        embrion ma wszelkie prawa czlowieka, natomiast narodzone dziecko je traci i
                        staje sie wartoscia panstwa!
                        jeszcze raz brawo!
                    • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 10:47
                      I jeszcze jedno.Wszyscy Ci mezczyzni obroncy zycia gdy im wspomniec o
                      antykoncepcji i stwierdzic,ze jest dla kobiet w Polsce trudno dostepna maja
                      takie argumenty.
                      Przeciez prezerwatywy sa tanie.Tylko;ze prezerwatywy sa dla mezczyzn i jak juz
                      wspomnial delikatnie Pipin 2 nie kazdy mezczyzna lubi w ogumieniu a na sile mu
                      kobieta przeciez nie zalozy...
                      Gdy wspomniec wiec o refundacji srodkow dla kobiet to jest krzyk,ze oni nie
                      beda za nasze przyjemnosci placic
                      A na koniec jest argument,ze antykoncepcja jest niepotrzebna bo jest nas za
                      malo.

Panowie jestescie zalosni.
                      • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.06.02, 11:04
                        Ze tez wczesniej tego nie zauwazylem.....ta nienawisc do mezczyzn......wszystko
                        jasne Ania i ania to lesbijki...
                        Bawcie sie dziewczynki wesolo...)))))Mimo,ze jestem hetero zycze Wam milej
                        zabawy...))))
                        • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 11:07

> Ze tez wczesniej tego nie zauwazylem.....ta nienawisc do mezczyzn......wszystko
                          >
                          > jasne Ania i ania to lesbijki...
                          > Bawcie sie dziewczynki wesolo...)))))Mimo,ze jestem hetero zycze Wam milej
                          > zabawy...))))

Dziekuje ale nie skorzystam.Cos mi sie zdaje,ze to z waszych postow przebija
                          nienawisc do kobiet.
                        • Gość: ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: 217.11.142.* 03.06.02, 11:09
                          bidulino - tylko to ci pozostalo jako argument?
                          wysil sie, moze jeszcze cos wymyslisz!
                          • Gość: Pipin-2 Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 03.06.02, 11:11
                            Moje argumenty sa powyzej na tym watku.....i sa one inteligentne i
                            wyczerpujace.....
                            • Gość: Ania Re: Aborcja a Dzien Dziecka...... IP: *.upc.chello.be 03.06.02, 11:17

> Moje argumenty sa powyzej na tym watku.....i sa one inteligentne i
                              > wyczerpujace.....

A jakie to, te argumenty?To,ze Ty twierdzisz,ze embrion to juz czlowiek to nie
                              znaczy;ze ja musze sie pod tym podpisac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka