tdkot 27.04.05, 17:28 SB DZIALALO Z UKRYCIA IPN TO DALSZY CIAG SB KTORY TERAZ MA INNE ZADANIE SKLUCIC NAROD ABY SIE NIE ZJEDNOCZYL DLACZEGO IPN NIE WYSTAPI Z PROPOZYCJA SCIGANIA ZBRODNIARZY Z SB TYLKO MIESZA WSROD DUCHOWNYCH ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bladatwarz Od michnika czy Walesy? 27.04.05, 17:28 W sumie to jeden czort teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Albo kapus albo patriota z czasów PRL 27.04.05, 17:34 Oficerowie SB normalnie pracowali jako funkcjonariusze państwa- PRL. Księza, ktorzy donosili (a ja nie wymieniam nazwisk), byli albo kapusiami ( może mieli to czy tamto na sumieniu?) albo działali z patriotycznych pobudek. Niby dlaczego nie? Jesli pobierali za to szmal, to inna sprawa. W sumie nie jest to sprawa moja. A ojczulka Hejmo słyszałem niejeden raz w Radiu Maryja. No,no,ale sie o.Rydzyk teraz natrudzi poprzez swych "oszołomow"! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Albo kapus albo patriota z czasów PRL 27.04.05, 17:38 janbezziemi napisał: > No,no,ale > > sie o.Rydzyk teraz natrudzi poprzez swych "oszołomow"! > ===== Spodziewasz się zalewu tematów zastępczych? Ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: IPN TO PRAWA REKA DEMOKRACJI 27.04.05, 17:30 i teraz agentow w sutannach czas pogonic, hehe. ale starch wsrod czarnej agentury. i pluja na siebie i klamia i udaja ze sie nie znaja. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: IPN TO PRAWA REKA SB 27.04.05, 17:32 tdkot napisała: > > DLACZEGO IPN NIE WYSTAPI Z PROPOZYCJA SCIGANIA ZBRODNIARZY Z SB TYLKO MIESZA > WSROD DUCHOWNYCH ???? > ===== Wątpię by było to "mieszanie wśród duchownych". Zwłaszcza w celu "skłucenia narodu". Jeżeli chodzi o lustrację SB, to jest ona prowadzona "na dziko" i w oparciu o domysły. Poza tym, czyżby duchowieństwo miało mieć i w tym zakresie jakiekolwiek przywileje? Odpowiedz Link Zgłoś