Dodaj do ulubionych

Sikorski a Talibowie

IP: 157.25.84.* 22.03.01, 11:43
Jestem bardzo ciekawy, jak czuje się PAN MINISTER R.
Sikorski, po doniesieniach prasowych, że jego
przyjaciele, o których tak dużo mówił i chalił w TV,
niszczą pomniki historii.
Ta prawdę mówiąc chyba nikt nie powinien się temu
dziwić, bo Talibowie to oszołomy, to kim jest ich
przyjaciel.
Obserwuj wątek
    • Gość: Indris Re: Sikorski a KTO ? IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 22.03.01, 14:21
      NIE będąc politycznym ani (osobistym) przyjacielem p. Sikorskiego zwracam uwagę na fakt, że gdy był on w
      Afganistanie (lata 80-te) to pies z kulawą nogą o talibach nie słyszał. Talibowie opanowali Afganistan dopiero w
      połowie lat 90-tych. Poprzednio tam rządzące ugrupowania mudżaheddinów żadnych talibopodobnych paranoi
      nie wyczyniały. Czy to nie jest trochę tak, jakby przyjacielowi p. Niesiołowskiego zarzucać wycvzyny p. Millera, -
      (albo odwrotnie) ?
    • Gość: Indris Re: Macierewicz a Talibowie IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 10.04.01, 10:46
      W tygodniku p. Antoniego Macierewicza "Głos" (ostatnie wydanie internetowe) p. Marcin Gugulski pisze:
      " muszę się przyznać czytelnikom GŁOSU, że konsekwentne spełnianie przez afgańskich talibów nakazów ich
      fałszywej wiary imponuje mi w najwyższym stopniu. "
      Komentarze chyba zbyteczne ?
      • Gość: slazak Re: Macierewicz a Talibowie IP: *.kat.forthnet.gr 12.04.01, 00:22
        Indris co chcesz nam powiedziec ze mudzahedini to ok. a talibowie to BE !
        Przeciez to te same gady tylko z sasiedniej parafii i tez niepewnego zoldu.
        A juz robic z tego palanta sikorskiego, bojownika walczacego o wolnosc
        tych niedorozwojow to juz wielka przesada.
        Ja mysle ze tak spakowac go <i jemu podobnych debili> i wyslac ich
        prezencie wielkanocnym do jego nowej ojczyzny
        to bylby dobry pomysl , i niech on tam zostanie nawet na zawsze
        To moze inni wtedy wroca do polski
        Jak wyjada te wszystkie debile i popaprance ty tez dolacz do nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka