oszolom.z.radia.maryja 14.05.05, 00:14 i znów Warszawa stanie się wiochą zabitą dechami tak jak to było w zeszłym roku..i znów będzie się można pośmiać z warszawki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipa55 Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 22:53 oszolom.z.radia.maryja napisał: i znów będzie się można pośmiać z warszawki a możesz to wyjaśnić jakoś bliżej i zrozumialej, tak dla blondynki z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 22:53 oszolom.z.radia.maryja napisał: > i znów Warszawa stanie się wiochą zabitą dechami tak jak to było w zeszłym > roku..i znów będzie się można pośmiać z warszawki To ty chyba w warszawie nigdy nie byles????? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 22:56 drogi oszołomie - pracowicie zakładasz nowe wątki, a nie chcesz brać udziału w dyskusjach założonych przez innych. Możesz jakoś bys skomentowł ten wątek o Kubusiu Puchatku i LPR? a może brakuje Ci odwagi, żeby kilka słów skrobnąć na ten temat . Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:21 takich bzdur wyssanych z palca? szukałem na ten tema newsów i nigdzie nie znalazłem tego potwierdzenia..a wiec kolejny maybach kolejne kłamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:23 a próbowałeś szukać w innych mediach niż nasz dziennik i radio m.? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:02 a byłem ostatnio na kongresie LPRu pod koniec kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:05 hohoho, oszołom był na wycieczce w stolicy ale i tak niewiele zza Romana nie zobaczyłeś, prawda? a poza tym - tradycyjnie nie odpowiadasz na pytania: np. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23844094&a=23889208 oraz tradycyjnie obrażasz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23913565&a=23922735 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23844094&a=23889136 Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:07 oszołomie - to co z tym Kubusiem? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:08 chodzi o ten wątek, wiele wyjaśniono tam na temat lpeerowskiej mentalności. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23800113 Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:09 ja mysle, ze czeka teraz na wytyczne ND oraz europosłow LPR a swoją drogą, ciekawe co on sam sądzi o Kubusiu... oszołom, co sądzisz o Kubusiu P.? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:10 to zdaje się pewna tradycja - jak pojawiają się trudne pytania, oszołom znika Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:11 tylko, ze nie można tego nazwać "nową ŚWIECKĄ tradycją" ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:23 ten watek z Kubusiem Puchatkiem to jakas piramidalna bzdura..żadem szanujacy sie portal czegoś takiego nie zamieści Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 oszoł a Puchatek 14.05.05, 23:19 właściwie to ja zuważam w oszolomie wiele puchatkowych cech - jest przepszeprzepszemądrzały jak Sowa - i zadumany nad losem ojczyzny jak Klapouchy - i bryka po forum jak Tygrys - no i ma Bardzo Mały.... a im bardziej zagladamy do garnczka - tym bardziej nawet takiego Bardzo Małego... brak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:15 Oszolku - czy to przedszkole i ci radni dyskutujacy nad Puchatkiem to z Warszawy? Nie uciekaj z tematu - zalozyles to staraj sie utrzymac w watku zalozycielskim. I odpowiadaj gdy pytaja! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:25 poraz ostani wyjasniam że to jest bzdura wyssana z palca zadna gazeta ani portaln w necie o tym nie móiwą ani słowa..szanujace sie media takich bzdur nie zamieszcają w necie bo nie maja w zwyczaju karmić uztkowników kłamstwami Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 A TO CO, KOCHANIE? 14.05.05, 23:27 oszolom.z.radia.maryja napisał: > poraz ostani wyjasniam że to jest bzdura wyssana z palca zadna gazeta ani > portaln w necie o tym nie móiwą ani słowa.. www.kurierlubelski.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=16098 Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: A TO CO, KOCHANIE? 14.05.05, 23:30 tak się skłąda że wlubleskiej radzie do niedawna LPR i PiS stanowiły jeden wspólny klub ..autorzy też nie nadążają za aktualną przynaleznością radnych...M.Ryba owszem jest w LPR ale ta babka jest już w PiSie Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: A TO CO, KOCHANIE? 14.05.05, 23:32 misiu o małym rozumku... to sie zdecyduj, czy fakt jest wyssany z palca, czy też nagle przyznajesz, ze fakt zaistniał, tylko że to nie LPR ukradło ten rower nie odwracaj Kłapouchego ogonem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: A TO CO, KOCHANIE? 14.05.05, 23:56 ja nie siedzę w tym temacie, nie interesuje mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: A TO CO, KOCHANIE? 14.05.05, 23:59 Nie wiedziałem nic o akcji z Kubusiem Puchatkiem, ale jak widzę, wpisuje się to w pogląd o cywilizacji wyrażony w "Seksmisji" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: A TO CO, KOCHANIE? 14.05.05, 23:32 ten kawalek jest najlepszy: "W roli patrona przedszkola nie widzi Puchatka również Wioletta Szafrańska- Kocuń. – Patron powinien być wzorem dla dzieci, a jakim przykładem może być Kubuś Puchatek? – pyta radna z LPR." No właśnie pytam się, jakim przykładem? Oszołomie proszę o odpowiedź: jakim przykładem może być Kubuś Puchatek? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Otwarta stolica Europy 14.05.05, 23:26 Dogrzebano sie do teczek Kubusia Puchatka, i ma przerąbane, bo się okazało że donosił na Prosiaczka, którego wcześniej uważano za świnię...A co gorsza coś też u niego z pochodzeniem też nie chalo;-) A na poważnie to już nie ma w W-wie takiej paniki jak w zeszłym roku, na szczęście miasto funkcjonuje normalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:32 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2708061.html -a o Kubusiu Puchatku pogadajcie sobie w innym watku... Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:33 ależ wróćmy, wróćmy ;-))) zadaliśmy ci kilka pytań na ten temat, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:38 właściwie to cały czas jesteśmy w temacie - po prostu zastanawiamy się, co by było, gdyby warszawa - którą tak uroczo nazwaleś "wiochą",na marginesie mógłbys się powstrzymać, to stolica mojej ojczyzny - była, tak jak Lublin, zarządzana przez LPR Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:40 rany... my przecież w tej wiosce mamy ulicę Kubusia P. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:48 LPR nie rzadzi Lublinem. Lublinem rządzi PiS Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:53 a co ma piernik do wiatraka? jak zwykle prezentujesz swoje doprowadzone do perfekcji uniki i specyficzne widzenie rzeczywistości to odpowiedz mi na proste pytanie: - co maja rządy PiS-u do tego, ze radni LPR są - delikatnie mówiąc - niewyedukowani w zakresie ksiażek dla dzieci? jeśli to za trudne pytanie, postaram się je jeszcze uprościć Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:54 to dziennikazre są niezorientowani kto z lubelskich radnych do jakiej partii należy Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 15.05.05, 00:03 no, ale mandat wzięła z ramienia LPR a więc jej światopogląd z LPR się wywodzi ;-) cóz z tego, ze teraz bryknęła do partii, która was pokona w wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:48 ja się takimi bdetami nie interesuję Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:50 a co z tą "wiochą", może byś znalazł jakieś mniej ordynarne okreslenie dla stolicy mojej ojczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:52 Warszawa zawsze rozwijała się kosztem innych miast m.in kosztem mojego rodzinnego Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:54 ale to stolica mojego kraju i nie trzeba jej obrażać. My - Polacy mamy świadomość, że nie jest to najładniejsze miasto w Europie, ale wnerwia nas , gdy ktoś nazywa Warszawę wiochą Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:54 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ??????????????????????????????????????????????? a mozemy prosić o szczególy? zabieraliśmy wam cegły do odbudowy? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:56 w latach 1945-56 kosztem m.in Poznania Warszawa odbudowywała się a Poznań dopiero po 1956 roku zaczął się odbudowywać...musiało dojśc do poznańskiego krwawego czerwca w 56 r Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:57 zrozum nas Polaków obrażaja takie określenie naszej stolicy. Jakbyś się czuł, gdyby ktoś Twoją stolicę nazywał wiochą? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: a teraz wrócice łaskawie ddo tego tematu 14.05.05, 23:59 taaa i porównujesz zniszczenia Warszawy i Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
neceser nazista uczy sie pouczac i dyktowac? Heil Girtysz! 14.05.05, 23:41 ty mala szmato, nie bedziesz mial szansy, pedale! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser dla lpraka to "warszawka."Masz druga stolice? 14.05.05, 23:39 pTRIOTA Z CIEBIE NAZISTOWSKI? JAK TORNUNIKE? RYDZYK SZMYDZUYK, SWINKA TLUSTA? TEPA NAZISTOWSKA KOPF, HEHE Odpowiedz Link Zgłoś