Gość: GMR IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 21:42 Wszystkiego najlepszego dużo zdowia szczęścia i pomyślności...i łask bożych, tudzież pogody ducha i odrobiny wiekszej wyrozumiałości dla Oszołoma życzy GMR (od tyłu Rafał Mariusz G..) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.upc.chello.be 26.07.02, 21:46 Gość portalu: GMR napisał(a): > Wszystkiego najlepszego dużo zdowia szczęścia i pomyślności...i łask bożych, > tudzież pogody ducha i odrobiny wiekszej wyrozumiałości dla Oszołoma > życzy GMR (od tyłu Rafał Mariusz G..) Serdeczne dzieki GMR .Ja osobiscie Oszolka bardzo lubie niech do nas wraca i Ty tez. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 22:00 Bar "dzo" to niezły lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 22:02 Ser "deczne" jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.acn.waw.pl 26.07.02, 21:48 Gość portalu: GMR napisał(a): > Wszystkiego najlepszego dużo zdowia szczęścia i pomyślności...i łask bożych, > tudzież pogody ducha i odrobiny wiekszej wyrozumiałości dla Oszołoma > życzy GMR (od tyłu Rafał Mariusz G..) Z poczuciem wstydu za własny brak pamieci - dołączam się do tych życzeń. Oby się Wam wiodło, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 21:59 Wiodło mnie ubodło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 21:53 Całe szczęście, że GMR nie zapomniał. Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że pamięć nie ta, jak to u sklerotyków bywa. Wszystkiego naj, naj, najlepszego, a także słodyczy w dniu imienin emeryt życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 21:59 Najlepsze go ominęło Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... 26.07.02, 22:24 Tez Paniom wszystkiego najlepszego zycze. A dla Ani Belgijki zamiast prezentu mam pytanie: Marta Mus - znana jest ona w Belgii? Zeby nie bylo nieporozumien: to Polka, piosenkarka jazzowa, osiadla chyba wlasnie tam. pzdr obie Panie sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Dla Ani, obrończyni dobrego imienia Polakow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 23:18 Z okazji imienin radosci serca w kazdym dniu , spełnienia marzeń i pragnień począwszy od tych maleńkich po największe , szlachetne i wzniosłe zyczy Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
jowit Re: Dla Ani, obrończyni dobrego imienia Polakow 26.07.02, 23:28 Gość portalu: Michał napisał(a): > Z okazji imienin radosci serca w kazdym dniu , spełnienia marzeń i pragnień > począwszy od tych maleńkich po największe , szlachetne i wzniosłe zyczy Michał. Ja również, dołączam sie do życzeń. Rośnijcie- duże, grube i czerwone;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dla Ani, obrończyni dobrego imienia Polakow IP: *.upc.chello.be 27.07.02, 00:23 jowit napisał: > Gość portalu: Michał napisał(a): > > > Z okazji imienin radosci serca w kazdym dniu , spełnienia marzeń i pragn > ień > > począwszy od tych maleńkich po największe , szlachetne i wzniosłe zyczy > Michał. > > > Ja również, dołączam sie do życzeń. Rośnijcie- duże, grube i czerwone;)) No to ja dziekuje serdecznie w imieniu swoim i Hani. Tak sie wzruszylam,ze sie poplakalam nie wiem co na to Hania. Mysle,ze wystapimy dla ciebie o nagrode dzentelmena forum. Coz za dowcip finezyjny . Wzruszona do lez Ania Dzieki raz jeszcze . Pa Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Ja wlasnie sie do lez wzruszam 29.07.02, 12:23 Gość portalu: Ania napisał(a): > jowit napisał: > > > Gość portalu: Michał napisał(a): > > > > > Z okazji imienin radosci serca w kazdym dniu , spełnienia marzeń i > pragn > > ień > > > począwszy od tych maleńkich po największe , szlachetne i wzniosłe zyc > zy > > Michał. > > > > > > Ja również, dołączam sie do życzeń. Rośnijcie- duże, grube i czerwone;)) > > > > No to ja dziekuje serdecznie w imieniu swoim i Hani. > Tak sie wzruszylam,ze sie poplakalam nie wiem co na to Hania. > Mysle,ze wystapimy dla ciebie o nagrode dzentelmena forum. > Coz za dowcip finezyjny . > Wzruszona do lez Ania > > Dzieki raz jeszcze . > Pa Co prawda bardzo zmeczona po imieninowym lykendzie, ale wzruszona bardzo, bardzo (a jeszcze nie dobrnelam do konca watku!). Duza gruba i czerwona moze sie od tych wzruszen zrobie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Dla Ani, obrończyni dobrego imienia Polakow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 00:28 Gość portalu: Michał napisał(a): > Z okazji imienin radosci serca w kazdym dniu , spełnienia marzeń i pragnień > począwszy od tych maleńkich po największe , szlachetne i wzniosłe zyczy Michał. - Ty też lubisz duże dziewczyny o obfitych kształtach? To witaj w klubie miłośników takich kobiet...ja też takie bardzo lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.KrisK Ja też.. IP: *.eng.fsu.edu 26.07.02, 23:34 .. się przyłączam! Nawet sie odpowiednio zaopatrzyłem na weekend i będę świętował! Wszystkiego najlepszego!! KrisK Wzruszony Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Ja też.. 29.07.02, 12:24 Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a): > .. się przyłączam! Nawet sie odpowiednio zaopatrzyłem na weekend i będę > świętował! > Wszystkiego najlepszego!! > KrisK Wzruszony No prosze, udalo sie bez kalendarzyka t cos znalezc do poswiecenia, tzn. do poswietowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 23:42 Osobne życzenia dla Brzyduli tj Any (Ani) Marii Orozco, podobno spodziewa się dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... IP: 12.31.53.* 27.07.02, 02:54 Ja rowniez sie dolaczm do tych zyczen.Wszystkiego najlepszego. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Dla Ani i Hani z okazji imienin.... 29.07.02, 12:17 Gość portalu: GMR napisał(a): > Wszystkiego najlepszego dużo zdowia szczęścia i pomyślności...i łask bożych, > tudzież pogody ducha i odrobiny wiekszej wyrozumiałości dla Oszołoma > życzy GMR (od tyłu Rafał Mariusz G..) Dziekuje bardzo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Dla Ani i Hani IP: *.pl 29.07.02, 13:01 Wszystkiego najlepszego! Troche te zyczenia spoznione ale za to cholernie szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dla Ani i Hani IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 13:14 Gość portalu: ktos napisał(a): > > Wszystkiego najlepszego! > > Troche te zyczenia spoznione ale za to cholernie szczere. Dzieki serdeczne!!! I dzieki serdeczne za lekcje kopiowania. Przydalo sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Dla Ani i Hani IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 13:58 Z opóźnieniem (usprawiedliwionym) dołączam się do życzeń dedykując solenizantkom imieninowy wiersz. Rzecz jasna wiersz postępowy - ośmieszyłbym się gdyby było to coś staroświeckiego. ani Hani hani Ani Napiąwszy to na Fo - Ra przez Nie są hA? Śród? kola? nia! gla! Gla! gla! Ania hani Hania ani ani ni Ha SAM - SARA Za! Ga! Da! O ukryty a głęboki sens wiersza pytać proszę postępowych krytyków literackich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postępowy krytyk Re: Dla Ani i Hani IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 14:02 Gość portalu: t napisał(a): > Z opóźnieniem (usprawiedliwionym) dołączam się do życzeń dedykując > solenizantkom imieninowy wiersz. Rzecz jasna wiersz postępowy - ośmieszyłbym > się gdyby było to coś staroświeckiego. > > > ani Hani hani Ani > > Napiąwszy to > na Fo - Ra > przez Nie są > hA? > Śród? kola? > nia! > gla! Gla! gla! > Ania hani > Hania ani > ani > ni > Ha > SAM - SARA > Za! Ga! > Da! > > > O ukryty a głęboki sens wiersza pytać proszę postępowych krytyków literackich. Genialne! Zupełna dekonstrukcja języka poetyckiego przy zachowaniu klasycznych rymów! Perfekcyjna rytmika wiersza wywołuje w umyśle czytelnika rodzaj echolalii. Postmodernistyczna mantra! Nie można się oderwać! Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Dla Ani i Hani 29.07.02, 14:16 Gość portalu: t napisał(a): > Z opóźnieniem (usprawiedliwionym) dołączam się do życzeń dedykując > solenizantkom imieninowy wiersz. Rzecz jasna wiersz postępowy - ośmieszyłbym > się gdyby było to coś staroświeckiego. > > > ani Hani hani Ani > > Napiąwszy to > na Fo - Ra > przez Nie są > hA? > Śród? kola? > nia! > gla! Gla! gla! > Ania hani > Hania ani > ani > ni > Ha > SAM - SARA > Za! Ga! > Da! > > > O ukryty a głęboki sens wiersza pytać proszę postępowych krytyków literackich. t, dziekuje w imieniu swoim i Ani. Powiedz, kiedy masz imieniny - na pewno zadedykujemy Ci cos bardziej tradycyjnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dla Ani i Hani IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 15:07 hania_76 napisała: > Gość portalu: t napisał(a): > > > Z opóźnieniem (usprawiedliwionym) dołączam się do życzeń dedykując > > solenizantkom imieninowy wiersz. Rzecz jasna wiersz postępowy - ośmieszyłb > ym > > się gdyby było to coś staroświeckiego. > > > > > > ani Hani hani Ani > > > > Napiąwszy to > > na Fo - Ra > > przez Nie są > > hA? > > Śród? kola? > > nia! > > gla! Gla! gla! > > Ania hani > > Hania ani > > ani > > ni > > Ha > > SAM - SARA > > Za! Ga! > > Da! > > > > > > O ukryty a głęboki sens wiersza pytać proszę postępowych krytyków literack > ich. > > t, dziekuje w imieniu swoim i Ani. Powiedz, kiedy masz imieniny - na pewno > zadedykujemy Ci cos bardziej tradycyjnego. > Pozdrawiam. Cos mi sie zdaje,ze w pazdzierniku i,ze nasz t ma na imie Tadeusz.Zgadlam t? Dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Dla Ani i Hani 29.07.02, 15:33 Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Cos mi sie zdaje,ze w pazdzierniku i,ze nasz t ma na imie Tadeusz.Zgadlam t? > Dziekuje i pozdrawiam. A moze Tomasz albo Teodor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dla Ani i Hani IP: *.upc.chello.be 29.07.02, 15:35 hania_76 napisała: > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > > > > > Cos mi sie zdaje,ze w pazdzierniku i,ze nasz t ma na imie Tadeusz.Zgadlam > t? > > Dziekuje i pozdrawiam. > > A moze Tomasz albo Teodor? Nie wydaje mi sie.Czasami nickuje sie jako TAD .Dlatego mysle,ze Tadeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Dla Ani i Hani IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 15:38 Gość portalu: Ania napisał(a): > hania_76 napisała: > > > Gość portalu: t napisał(a): > > > > > Z opóźnieniem (usprawiedliwionym) dołączam się do życzeń dedykując > > > solenizantkom imieninowy wiersz. Rzecz jasna wiersz postępowy - ośmie > szyłb > > ym > > > się gdyby było to coś staroświeckiego. > > > > > > > > > ani Hani hani Ani > > > > > > Napiąwszy to > > > na Fo - Ra > > > przez Nie są > > > hA? > > > Śród? kola? > > > nia! > > > gla! Gla! gla! > > > Ania hani > > > Hania ani > > > ani > > > ni > > > Ha > > > SAM - SARA > > > Za! Ga! > > > Da! > > > > > > > > > O ukryty a głęboki sens wiersza pytać proszę postępowych krytyków lit > erack > > ich. > > > > t, dziekuje w imieniu swoim i Ani. Powiedz, kiedy masz imieniny - na pewno > > > zadedykujemy Ci cos bardziej tradycyjnego. > > Pozdrawiam. > > > Cos mi sie zdaje,ze w pazdzierniku i,ze nasz t ma na imie Tadeusz.Zgadlam t? > Dziekuje i pozdrawiam. Nie zgadłaś. Nicki "t" (czy "tad" z którym zetknęłaś się na forum "feminizm" ) są przypadkowe i nic nie znaczą. Imieniny zaś mamy prawie równocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Dla Ani i Hani 29.07.02, 15:47 Gość portalu: t napisał(a): > > Nie zgadłaś. Nicki "t" (czy "tad" z którym zetknęłaś się na forum "feminizm" ) > są przypadkowe i nic nie znaczą. Imieniny zaś mamy prawie równocześnie. To znaczy, ze przegapilysmy Twoje imieniny i nie bylo swietowania wyznaczonego w kalendarzyku? Powiedz, kiedy mamy przyslac wierszyk? Odpowiedz Link Zgłoś