ligorta 26.06.05, 20:43 !okaleczony kraj !okaleczona historia !okaleczeni ludzie !okaleczone forum,gdzie tną i wycinają lepiej jak w PRL-u i żeby było śmieszniej tym samym okaleczają siebie. A wielka miłość oszołoma i giwi pewnie nas "ożywi"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: okaleczony...okaleczone forum 26.06.05, 20:45 > !okaleczone forum,gdzie tną i wycinają lepiej jak w PRL-u i żeby było > śmieszniej tym samym okaleczają siebie. > Nie przesadzaj, w PRL napewno bylo gorzej, wiadomo ze admin za duzo wycina ale niech doprowadzic do zamordyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: okaleczony...okaleczone forum 26.06.05, 20:48 xxx131 napisał: > > !okaleczone forum,gdzie tną i wycinają lepiej jak w PRL-u i żeby było > > śmieszniej tym samym okaleczają siebie. > > > Nie przesadzaj, w PRL napewno bylo gorzej, wiadomo ze admin za duzo wycina ale > niech doprowadzic do zamordyzmu. > ..... > ale czasami chce mi się tak zwykle pohahać ale i to wycinają Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: okaleczony...okaleczone forum 26.06.05, 22:31 Ligorta napisał: > tną i wycinają lepiej jak w PRL-u Sam widzisz, że teraz jest lepiej, bo w PRL-u nawet nożczek nie było w sklepie. :-) A poważnie, co Ci zginęło dziś? Nie widzę żadnego usuniętego postu ani wątku Twojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: okaleczony...okaleczone forum/do GIWI/ 27.06.05, 10:03 giwi napisała: > Ligorta napisał: > > > tną i wycinają lepiej jak w PRL-u > > Sam widzisz, że teraz jest lepiej, bo w PRL-u nawet nożczek nie było w sklepie. > :-) > > A poważnie, co Ci zginęło dziś? Nie widzę żadnego usuniętego postu ani wątku Tw > ojego autorstwa. > Szanowna GIWI > traktuję wszystko co piszę na luzie, nie lubię chamstwa i bufonady,swoimi postami/uśmiechem,jajami,lekką ironią /chcę zwrócic uwagę, ale dyskretnie na niewłaściwe zachowanie,nie będę wzsystkiego przeglądał,ale jeśli chodzi o "oszołoma z r.maryja" zbyt zaciekle czasami prawie szowinistycznie traktuje tematy ,owszem być może tak ma robić? -jestem katolikiem grzeszącym,czasami bardziej czsami -nigdy nie należałem do żadnej partii/oscyluje w okolicach centrum,bliżej mi doPOPISU niż zjełczałej PD,czy jak jej tam -prezydent ma być z jajami lecz narazie widać na zakręcie same jaja -nie znoszę kłamstwa,kłamstwo zwłaszcza męskie to utrata honoru,itp i itd,.. > serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: okaleczony...okaleczone forum 26.06.05, 20:48 Giwi swoimi laskami probuje oslodzic Oszolowi fakt, ze zostal wywalony na zbita.....z UW we Poznaniu. W sumie samarytanska postawa zaslugujaca na uznanie.Oszol zrekompensuje sobie strate zarobkow zaplata od rydzola od postu. Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: okaleczony bigot!!! 26.06.05, 20:46 prezu napisał: > > odwal sie > no dobrze odwalam się,przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: okaleczony...okaleczone forum 26.06.05, 20:57 kraj jak kraj ale ciekawi mnie wątek miłosny? Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: okaleczony...okaleczone forum 28.06.05, 22:46 kahlil napisał: > kraj jak kraj ale ciekawi mnie wątek miłosny? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ales mnie przestraszyl...;) 26.06.05, 21:04 A juz myslalem, ze Oszolka nam wykastrowano! Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Ales mnie przestraszyl...;) 26.06.05, 22:05 kropekuk napisał: > A juz myslalem, ze Oszolka nam wykastrowano! > z czego? jemu zostały tylko uszy :+))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ales mnie przestraszyl...;) 26.06.05, 22:12 Czy "wykastrowany osioł" to muł??. Tak sie pytam! -gdy nie wiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Muł to chyba krzyżówka KONIA z OSŁEM :-))) 26.06.05, 22:13 Pasuje jak ulał:-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Muł to chyba krzyżówka KONIA z OSŁEM :-))) 26.06.05, 22:21 A co mi tam! - :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Muł to chyba krzyżówka KONIA z OSŁEM :-))) 26.06.05, 22:25 ale sobie używacie, na biednym mule tak jeździć?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Muł to wytrzymałe zwierzę:-))))))))))) 26.06.05, 22:27 Wszyscy po mule a muł swoje:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Muł to wytrzymałe zwierzę:-))))))))))) 26.06.05, 22:30 muł jak zamuli-to nic niewiadomo-wiadomo muł Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Muł to wytrzymałe zwierzę:-))))))))))) 26.06.05, 22:31 nad wyraz wytrzymałe, a nawet, powiedziałabym, uparte jak osioł :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jest jeszcze inny muł:-)))))))))) 26.06.05, 22:33 Mętny straszliwie - też jak osioł:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: Jest jeszcze inny muł:-)))))))))) 26.06.05, 22:36 a moze zmulony jakąś kaczką?? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Muł to chyba krzyżówka KONIA z OSŁEM :-))) 27.06.05, 18:49 nat.ka napisała: > ale sobie używacie, na biednym mule tak jeździć?:))))) > "Nasze" używanie, nazywasz P."nat.ko" jazdą?(eufemizm?). Wprost, określił bym to..bez takich tam eu..., galopem(cwałem) "w osły". Któryś z forumowiczów(chyba P."tytanic"??) przodkami swymi po nich wsiadał(!)", z braku "arabów", nam przyszło się "muły" zaprzęgać. ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: Muł to chyba krzyżówka KONIA z OSŁEM :-))) 27.06.05, 10:14 malaszaramysz napisała: > Pasuje jak ulał:-)))))))))))))))))) > SALAMI Odpowiedz Link Zgłoś
nabukko nie kolego. 26.06.05, 22:16 muł to potomek konia i oślicy i z natury rzeczy jest bezpłodny.Czyli oszołom - pomiot giertycha i Ligi porabanych radiomaryjców. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: nie kolego. 26.06.05, 22:20 Czyli szolom nie kastrat,a i tak na jedno wychodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: nie kolego. 26.06.05, 22:23 >Czyli szolom nie kastrat,a i tak na jedno wychodzi:))< Mnie tam wychodzi!: :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksenos Re: nie kolego. 26.06.05, 22:24 muł muczy basem,a kastrat miałczy cieńko-ot i róznica Odpowiedz Link Zgłoś
ligorta Re: okaleczony...okaleczone forum 27.06.05, 18:10 ligorta napisał: > !okaleczony kraj > !okaleczona historia > !okaleczeni ludzie > !okaleczone forum,gdzie tną i wycinają lepiej jak w PRL-u i żeby było > śmieszniej tym samym okaleczają siebie. > > A wielka miłość oszołoma i giwi pewnie nas "ożywi"! > ,,,i sami zobaczcie co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś