grom3 24.08.05, 15:16 A prosze udostepniaja jemu telewizje na Bialorusi,dobrze by bylo dac jemu dostep do radia Minskiego i caly czas prowadzic audycje po Polsku pewne jest ze czerwone srodki przekazu w Polsce wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czytaczgazet Re: Po prostu nikt... 24.08.05, 18:11 Jak kazdy czlowiek z komleksami szuka wzmocnienia, stad groznie, wedlug niego, brzmiacy nick grom, a 3, bo pewnie juz dwoch innych gromow bylo. Nie nazwalby sie pan.nikt, bo w jego oczach to by go oslabialo... Uf!!! ale sie zabawilem w psychologa... Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Czemu mu sie dopisujemy? 24.08.05, 16:50 Ma w sobie cos tak wkurzajacego, ze mu sie dopisujemy do tych jego glupawych watkow o Tyminskim. A jemu wlasnie o to chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Czemu mu sie dopisujemy? 24.08.05, 16:52 Z psycholem nie wolno gadac! Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Czemu mu sie dopisujemy? 24.08.05, 16:56 oborovy napisała: > Z psycholem nie wolno gadac! Slusznie, ale teraz juz nie rozmawiamy z nim tylko o nim. Nazabawniejsze jest to, ze on nawet nie rozumie, ze uzywa negatywnych okreslen dla swojego Tyminskiego, np. kon trojanski, czy czlowiek znikad.... Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Czemu mu sie dopisujemy? 24.08.05, 16:58 To psychol, tzw. jojo. Sam nie wie w jakim nastroju bedzie za 5 minut! Odpowiedz Link Zgłoś
benedykt.gondek Może i psychol, ale kiedy Stan wygra, to on... 24.08.05, 17:02 ...być minister ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Może i psychol, ale kiedy Stan wygra, to on.. 24.08.05, 17:04 Szybciej ministrant ... hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
waldi31 Re: Może i psychol, ale kiedy Stan wygra, to on.. 24.08.05, 18:17 Przy Tymińskim nie pożywi sie kuwa i złodziej A tego w kraju najwięcej Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 18:30 Nie jestem fanką Tyminskiego. Niespodziewanie wygrał z p.Tadeuszem w wyborach, ale teraz nie ma szans. Nie lubię jednak, gdy mowa o nim tutaj, szachrajstw telewizyjnych. On nie zabierał głosu w Minsku, po prostu tam z krajowych materialow nieudolnie zmontowano jakąs propagandowkę, a nasz "szpieg" to przechwycił i podał jako sensację. Brudne to, ale ja sie juz niczemu nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:06 Lepper bardziej pasuje do Minska - taktyka, wyglad i zyciorys! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:20 Oborowy Lepper do Minska nie pojedzie czekaja za nim na Kremlu,Putin wie co robi musza miec swojego Prezydenta i rzad w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:27 A ja myslalem, ze Ruscy maja swego czlowieka w Ottawie! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:29 Tak maja i to niejednego w Komunistyczno-Liberalnej Partii of Kanada. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:31 Czemu Stacho tam nie kandyduje? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:43 Rosjanie postawili wysokie wymagania chca znowu kontrolowac Polske Tyminski na to sie nie zgodzil a Leppert zgadza sie na wszystko byle forse dali na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:44 Rydzyk go namascil, a sam jest agentem ruskich specsluzb tak jak reszta Grunwaldu z Kornowskim na czele! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 24.08.05, 19:52 Nie masz na to dowodow to nie opluwaj mnie tez wywiad Kanadyjski proponowal wspolprace odpowiedzialem im ze mnie nie mozna kupic ani wynajac,nigdy bym nie walczyl przeciwko wlasnemu narodowi. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Szachrajstwo telewizyjne (TVN czy TVP?) 26.08.05, 15:21 Czy tam nie ma psychiatrykow, w tej Kanadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Czemu mu sie dopisujemy? 24.08.05, 19:28 czytaczgazet czemu ty sie zaraz wkurzasz,moja psychologia jest niezawodna,zobaczysz co bede robil w Polsce to dopiero sie wykonczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Czemu mu sie dopisujemy? grom3?? .temu... 24.08.05, 20:19 Re: Uzdrowić polską szkołę grom3 13.06.2005 16:01 + odpowiedz A co zrobisz z pedalami ksiezmi i siostrami zakonnymi lisbijkami oni sa czescia tego koscielnego systemu do gazu ich czy na szafot. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Czemu mu sie dopisujemy? grom3?? .temu... 24.08.05, 20:22 PSYCHOL ... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Czemu mu sie dopisujemy? grom3?? .temu... 24.08.05, 20:31 Widze bezemnie wam trudno zyc czerwone platfusy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Czemu mu sie dopisujemy? grom3?? .temu... 24.08.05, 20:38 > Widze bezemnie wam trudno zyc czerwone platfusy.< grom3 nawrócony napisał: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19475253&a=19475253 i o wiele więcej!!! szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=&index=2005&forum=&autor=grom3&nrFor2=&A_szukaj=temat&A_szukaj=tresc&tag=&nrFor=&ile=50&sort=data Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Czemu mu sie dopisujemy? grom3?? .temu... 24.08.05, 20:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19475253&a=19475253 Ten post lepiej rozwinę by twe gromie uczucia ku rycyku ukazać!!! KOMPROMITACJA RYDZYKA W KANADZIE Autor: grom3 Data: 15.01.2005 03:29 Ojciec Rydzyk popiera zlodziejski Zakon Oblacki,wielebny ojcze Rydzyku ile skasowales bo mysle ze nie robisz tego w obronie kosciola a napewno nie za darmo.Dolonczyles do grona tz chamstwa koscielnego ktore to reprezentuje Zakon Obla-icki.Polonia Kanadyjska nie ma innego wyboru jak stawic czola Zakonowi Obla-icki,jak rowniez ruszyc na radio Maryja i ciebie wielebny dyrektorze od siedmiu bolesci.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Czemu mu sie dopisujemy? grom3?? .temu... 24.08.05, 21:00 Od dluzszego czasu dzieki panu Gondkowi zyje w duchowej odnowie za duzo czytalem Urbanowego NIE,co bylo skutkiem mojej antypatii wszystkiego co koscielne. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Od dluzszego???.. od bardzo "dłuższego" czasu 24.08.05, 21:19 byłeś gromie3 w >antypatii wszystkiego co koscielne<;-(((( Nie sądzisz P.gromie3, że w ramach pokuty, winieneś zamknąć "mordę" na FK na równie "długi' CZAS ???? ..SIAĆ.. SIAĆ..ale luje i DO PRZODU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re:Od dluzszego???.. od bardzo "dłuższego" czasu 24.08.05, 21:23 Wlasnie teraz czuje potrzebe odnowy duchowej na forum,wspierajac Tyminskiego blizej do wolnego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Od dluzszego???.. od bardzo "dłuższego" czasu 24.08.05, 21:35 >Wlasnie teraz czuje potrzebe odnowy duchowej<??? i zamierzam przeprosić łojca rycyka ???? ..dobrze , ze anastazy tego nie czyta...;-((((((((((( SZIAĆ! SIAĆ!..ALE LUUUJE!.. i do przodu!! Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Czemu mu sie dopisujemy? grom3?? .temu... 24.08.05, 21:11 grom3 napisał: > Widze bezemnie wam trudno zyc czerwone platfusy. Od Twojego wyjazdu na niedzwiedzie kanadyjskie zycie w Pomrocznej zamarlo! Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Gromie!!!! To nie wkurza, to smieszy... 25.08.05, 12:26 grom3 napisał: > czytaczgazet czemu ty sie zaraz wkurzasz,moja psychologia jest > niezawodna,zobaczysz co bede robil w Polsce to dopiero sie wykonczysz. Gromie!!!! Mnie to nie wkurza. Mnie to smieszy. Powtarzasz jak mantre (sprawdz w slowniku co to znaczy i przyjmij do wiadomosci, ze nie jest obrazliwe) swoje hasla o Tyminskim, ktory jest bez szans. Mozesz w Polsce robic co chcesz, nikt tego nawet nie zauwazy.... Aha i jeszcze jedno ? probujesz obrazac ludzi na forum, ktorzy z toba polemizuja, nazywajac ich komuchami, zydokomuna itp., a twoj Tyminski wlasnie sie nimi otoczyl. Atakujesz Kosciol, bo Gondek w Kanadzie jest z nim w konflikcie, a potem sie z tego wycofujesz, bo sam nie wiesz, po ktorej stronie sie opowiedziec. Twierdzisz, ze to dobrze, ze Tyminski pokazal sie w bialoruskiej telewizji, a przeciez Lukaszenko to najblizszy wspolpracownik Rosji i wlasnie komunista. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Gromie!!!! To nie wkurza, to smieszy... 25.08.05, 14:52 To nieszkodliwy typ psychola - jojo. Zmienia swoje poglady jak Rudy Marycha partyje! Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Re: Gromie!!!! To nie wkurza, to smieszy... 25.08.05, 17:06 Slusznie!!! Ale tez Cie bawi pisanie w jego watkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Gromie!!!! To nie wkurza, to smieszy... 25.08.05, 20:21 Jest on kims w rodzaju dadaisty forumisty ... JOJO! Odpowiedz Link Zgłoś
numer54321 Tyminski przeprasza Michnika... 25.08.05, 17:43 Gromie!!! A widziales, jak twoj Tyminski kaja sie przed Michnikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
waldi31 Re: Tyminski przeprasza Michnika... 25.08.05, 20:56 Takim działaniem Tymiński pokazał tylko ,że jest wielkim człowiekiem. W Polsce pierwszy raz spotkałem się z czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Tyminski przeprasza Michnika... 25.08.05, 20:59 Czy Tymbo jest preziem Kanady? Odpowiedz Link Zgłoś
czytaczgazet Przeprosil, bo bal sie procesu.... 26.08.05, 11:54 waldi31 napisał: > Takim działaniem Tymiński pokazał tylko ,że jest wielkim człowiekiem. > W Polsce pierwszy raz spotkałem się z czymś takim. Bylby wielkim czlowiekiem, gdyby nie opowiadal bzdur albo zauwazywszy pomylke, przeprosil dobrowolnie. Ale Tymimski zrobil to postraszony procesem.... A to znowu w Polsce nie takie rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Przeprosil, bo bal sie procesu...z kim Michnik 26.08.05, 14:42 Postapil jak gentelmen przez to otrzyma wiecej glosow,pamietam pan Gondek tez przeprosil ludzi ktorym nieswiadomie wyrzadzil krzywde.Autorytet jego jeszcze bardziej poszedl w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Przeprosil, bo bal sie procesu...z kim Michni 26.08.05, 15:22 Lecz sie w jakims szpitalu, jesli tam nie macie psychiatrow, to moze w Polsce Ci pomogom ... zenada! Zeby czlowiek w takim stanie byl na wolnosci ... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Przeprosil, bo bal sie procesu...z kim Michni 26.08.05, 16:03 Stwierdzili ze lepiej przeprosic jak po sadach sie wloczyc,szpitale to my mamy ladne jak 5 gwiazdkowe hotele.Nie wybieram sie do zadnego lekarza nawet w Polsce,moze tylko odwiedze kolege ze szkolnych lat w Swieciu nad Wisla.Biedny spadl z roweru i ma uszkodzony mozg,jest juz tam 30 lat zawsze jak go widze mam lzy w oczach.Prawdopodobnie jestem jedynym kolega z klasy ktory jego odwiedza ile razy jestem w Polsce zawsze caly dzien poswiecam jemu. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Przeprosil, bo bal sie procesu...z kim Michni 26.08.05, 16:11 Moj kumpel, ktory wyjechal do Kanady zostal wyje..y przez niedzwiedzia. Podobniez to czenste? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Przeprosil, bo bal sie procesu...z kim Michni 26.08.05, 16:12 Widocznie twoj kumpel uwielbia dziki sex, Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: Przeprosil, bo bal sie procesu...z kim Michni 26.08.05, 16:23 To podobniez u Was bardziej popularne nirz hokej? Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Przeprosil, bo bal sie procesu...z kim Michni 26.08.05, 17:09 Mylisz sie hokiej jest bardzo popularny,w Polsce ogladalem tutaj nie mam czasu.Moze twoj kolega jest traperem i mieszka w domku na dalekiej polnocy wtedy przeleci co mu sie pod reke nawinie nawet jeza przez lejek. Odpowiedz Link Zgłoś