feliks-50 Chyba rozpoczęły się kłótnie a nie rozmowy ! 29.09.05, 15:11 AWS został wskrzeszony pod inna postacia, choć ludzie ci sami to tak samo głupi jak 16 lat temu, niczego nie nauczyło ich te 16 zmarnowanych lat ! - koszmar. Czeka nas 4 lata przepychanek i kłotni dokładnie to samo co już było, tylko dlaczego ludzie znowu dali sie im nabrać ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Chyba rozpoczęły się kłótnie a nie rozmowy ! 29.09.05, 15:14 feliks-50 napisał: tylko > dlaczego ludzie znowu dali sie im nabrać ?????? Polak tak ma ..papierosy pala, wódke pija mimo że też szkodzi...jak POPIS Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta POPIS to mniejsze zło 29.09.05, 15:40 Po tym jak media wykończyły postkomuchów, publisia musiała kogoś wybrać na ich miejsce. Kogo byś wolał? SO lub LPR, czy inne buractwo? Teraz będzie się kompromitować POPIS, a za cztery lata wrócą nasi :-) mangold napisał: > feliks-50 napisał: > tylko > > dlaczego ludzie znowu dali sie im nabrać ?????? > > Polak tak ma ..papierosy pala, wódke pija mimo że też szkodzi...jak POPIS Odpowiedz Link Zgłoś
lookass Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 15:19 Im dłużej ich słucham, tym większe mam wrażenie, że ci ludzie nie potrafią ze sobą rozmawiać. Ważniejsze są wzajemne docinki od konkretów. Odpowiedz Link Zgłoś
jola994 rynek pracy Kaczyńskiego 29.09.05, 15:26 będzie jak w Warszawie,na ulicy .Bałagan i bezprawie jakie jest w centrum to zasługa Kaczyńskiego.Miało byc lepiej a wyszło jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 15:25 ale cyrk! Ja bym nie wykluczał, że jeszcze Borowski się z Lepperem w II turze spotka... Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 15:29 strajker napisał: > ale cyrk! Ja bym nie wykluczał, że jeszcze Borowski się z Lepperem w II turze > spotka... Wypluj te słowa! Może mają moc sprawczą, lepiej się zabezpieczyć! Ale faktycznie, jakby Borowski wpadł na drugie miejsce to bym się nie zdziwił. Z Leppera bardziej, ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz "są jednak powody do niepokoju" 29.09.05, 15:26 Cytuję: Marcinkiewicz - "(likwidacja niepotrzebnych przepisów, potanienie i usprawnienie państwa)", Kaczyński - "wprowadzenie ustawy ograniczającej ceny podręczników szkolnych." Powtarzam - strach się bać, gdy Kaczyński zacznie regulować gospodarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Ale CYRK..... biją pianę już od godziny.... 29.09.05, 15:32 ...i nic. Jedno jest pewne....nie cierpią się wzajemnie i jeszcze są autorami publicznego zgorszenia. (Wy nie macie programu, nie to Wy go nie macie...) Czarno widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 Re: Ale CYRK..... 29.09.05, 15:34 rzeczywiste rokowania toczyć się będą bez kamer - w toalecie... Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Ale CYRK..... 29.09.05, 15:45 szkoda..... primum inter pares....na sedesie i bez portek. Kryterium....? Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Kaczyński jak Bierut 29.09.05, 15:34 Kaczyński opirając się na dekrecie Bieruta właśnie kontynuuje zabieranie ziemi tym, którzy przeczekali całą komunę. Do sądów warszawskich wpływają kolejne wnioski o pozbawienie tych ludzi ich własności. Tak wygląda w wykonaniu Pana Kaczyńskiego budowa IV Rzeczpospolitej. Czego nie zabrała komuna zabierze Kaczyński.Gęba pełana frazesów...., a bolszewizm Kaczyńskiego się rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
7uop w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:39 oglądajcie, to pouczające ! Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:44 Mógłbyś dać jakiegoś linka albo opisać w dwóch słowach? Niektórzy nie mają TV, na szczęście. Saolp Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:45 saikokila napisał: > Mógłbyś dać jakiegoś linka albo opisać w dwóch słowach? Niektórzy nie mają TV, > na szczęście. > A jak w dwóch słowach opisać taka żenadę ?? Ciężko... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:54 Heh, no domyślam się. Z wypowiedzi niżej rozumiem że to rodzaj żenującej debaty połączonej z popisami cyrkowymi przed publicznością. Chyba faktycznie nie chciałbym tego oglądać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:55 saikokila napisał: > Heh, no domyślam się. Z wypowiedzi niżej rozumiem że to rodzaj żenującej debaty > połączonej z popisami cyrkowymi przed publicznością. Chyba faktycznie nie chci > ałbym tego oglądać. ;) A przy okazji testowanie modelu premiera na radio...jeszcze się nie zaiesił...jak ta IV RP :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:59 A rozumiem. Przy okazji radia - dlaczego do licha tego tam nie puszczają, nie chcą odstraszyc reklamodawców czy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madmaq FAJNA LASKA 29.09.05, 15:46 B. ładna dziewczyna siedzi za Rokitą, aż przyjemnie oglądać kłócących się polityków gdy w tle siedzą takie piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
margala Re: FAJNA LASKA 29.09.05, 15:55 madmaq napisał: > B. ładna dziewczyna siedzi za Rokitą, aż przyjemnie oglądać kłócących się > polityków gdy w tle siedzą takie piękności. czyżby kolejna socjotechniczna sztuczka ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Choćby sie Kaczory 1000 razy zlustrowały to i tak 29.09.05, 15:47 im nie zaufam...buahahahaha ...odbudowa zaufania do polityków poprzez ich lustrację...".. dobre buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
macmac1001 Nie chce mi się z Wami gadać! 29.09.05, 15:48 Nie zgadzam się z Waszymi opiniami, a przekonywać Was nie ma sensu. Powodzenia POPiS! Trzymam kciuki, abyście nie sp****** sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nie chce mi się z Wami gadać! 29.09.05, 15:50 macmac1001 napisał: Powodzenia > POPiS! Trzymam kciuki, abyście nie sp****** sprawy. Zebys czasem nie połamał...mocno trzeba trzymać..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
trelemoreleakuku Ile procent czasu?? :/ 29.09.05, 15:55 Ile procent czasu podczas dzisiejszego spotakania PO-Pis zajely wypowiedzi pana Marcinkiewicza?? Jako przyszly premier powinien prowadzic dzisiejsze spotakenie... Wyglada na to ze zostana powtorzone bledy AWS-UW :( i przyszly premier bedzie tylko "sternikiem". "Kapitanem" zostanie J.Kaczynski :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ciekawe gdzie Marcinkiewicz ma antenkę ?? 29.09.05, 15:52 A Lechu K. nie przyszedł, bo radio trzyma..hehe nowa zabawka bliźniaka-premier na radio...ja tez chce !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poki442003 o ile zakład że Kaczyński będzie premierem? 29.09.05, 15:57 przed wyborami mogą obiecywać co tylko chcą, ale po wyborach prezydenckich marcinkiewicza usuną i wróci jareczek - premier który nie potrafi sobie nawet żony znaleźć a ma ratować Polskę... Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 prawica jest organicznie niezdolna do kompromisu 29.09.05, 15:59 a tym samym do skutecznego rządzenia. problem po i pis polega na tym że ci pierwsi (zwłaszcza widać to po rokicie) jest śmiertelnie obrażony na świat za porażkę a drudzy do zwycięstwa zupełnie nieprzygotowani. do tego dołącza się taktyka przed wyborami parlamentarnymi i prywatne ambicje liderów. jeszcze raz potwierdza się że wspólny wróg to za mało żeby zbudować jedność w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
mzok No to sobie wybraliśmy (-cie!) 29.09.05, 16:11 Takiego cyrku jak negocjacje koalicyjne przed kamerami TV jeszcze nie widziałem. Leper to przy tym kulturalny człowiek, Kaczor potraktował Rokitę na poczatku debat jak uczniaka. Ci zresztą też nie byli dłużni. Co ciekawe u mnie w pracy prawie wszyscy głosowali na PO (ja naturalnie nie), a teraz żałują że nie ma Cimoszewicza. Miałem nie iść na wybory prezydenckie, ale idę - mimo wszystko zagłosuję na Borowskiego. Gdyby miał choć połowę tyle pieniędzy co Tux czy Kaczor to wygrałby te wybory w cuglach i to bez wysiłku, bo liderzy sami na siebie pracują. A jak ktoś chce dalej głosować na Tuxa czy Kaczyńskiego to niech sobie dzisiejsze negocjacje koalicyjne nagra i codziennie puszcza na wideo. Choć chyba ten drugi i tak lepszy bo ma jakieś poglądy, nie moje bo nie moje ale ma. Tux to tylko produkt kultury masowej "Tusk to Mandaryna polskiej sceny politycznej" Szpak&Sobczak Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Całe PO to jedna wielka Mandaryna :-) 29.09.05, 16:47 mzok napisał: > Takiego cyrku jak negocjacje koalicyjne przed kamerami TV jeszcze nie > widziałem. ... Miałem nie iść na wybory prezydenckie, ale idę - mimo > wszystko zagłosuję na Borowskiego. ...> > "Tusk to Mandaryna polskiej sceny politycznej" Szpak&Sobczak Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Jest gorzej niż myślałem..... 29.09.05, 16:00 Może jednak PiS , LPR, Samoobrona...? Rząd autorski Marcinkiewicza...? Kpią? Poszliśmy do urn, tylko po co? Lepiej było zostać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk PO zachowuje się jak prawiczka , chciała by , ale 29.09.05, 16:04 ...boi się . Takie odniosłem wrazenie po pierwszych rozmowach koalicyjnych . PO -to partia LAWIRANT . Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:04 Brawo Kaczyńscy, trzeba próbować zmienić Polskę i zbudować IV Rzeczypospolitą. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:06 IQ dwóch głów nigdy sie nie sumuje.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 16:07 ich premier to nawet slowa bal sie powiedziec, taki typowy slup Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 16:08 a.gajewski1 napisał: > ich premier to nawet slowa bal sie powiedziec, taki typowy slup A może nie ma nic do powiedzenia...albo sie boi że jak coś chlapnie to go z Pis wyrzucą .. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 22:40 mangold napisał: > a.gajewski1 napisał: > > ich premier to nawet slowa bal sie powiedziec, taki typowy slup > > A może nie ma nic do powiedzenia...albo sie boi że jak coś chlapnie to go > z Pis wyrzucą .. No, panowie, ja tam widziałem tylko urywki tego spektaklu, ale wyraźnie p. Marcinkiewicz zachowywał się jak dowodzący - sam nic nie musiał mówić, bo do rozmów to miał rzecznika. Odpowiedz Link Zgłoś
boba222 Re: Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 16:14 No ale mają 144 strony programu... Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:08 wojtek2784 napisał: > Brawo Kaczyńscy, trzeba próbować zmienić Polskę i zbudować IV Rzeczypospolitą. IMO jeszcze lepiej po prostu zburzyć III RP, gruzy się usunie i łatwiej będzie budować. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:30 Ale już od chwili burzenia poprzez sprzątanie gruzu i budowę nowego lepszego świata walka klasowa będzie się stale zaostrzać. BP, NMSP :/ Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:44 chateau napisał: > Ale już od chwili burzenia poprzez sprzątanie gruzu i budowę nowego > lepszego świata walka klasowa będzie się stale zaostrzać. Prawda. Marks i Ska znowu zawojuje serca rodaków. Ups, ocalonych, narodu to już może nie być. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
brynk PO - to partia ludzi zadufanych , dlaczego ... 29.09.05, 16:08 ja na tych typków głosowałem ?. Dlaczego ? ...i znowu zostałem wprowadzony w błąd ... Q.... szlag by was trafił "platformiarze Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: PO - to partia ludzi zadufanych , dlaczego 29.09.05, 16:09 brynk napisał: > ja na tych typków głosowałem ?. Dlaczego ? ...i znowu zostałem wprowadzony w > błąd ... Głupek zasze głosuje na głupka.... Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 A jakie nowy premier ma stanowisko chcialem sie za 29.09.05, 16:10 pytac Odpowiedz Link Zgłoś
vicioso Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 16:14 W tych rozmowach najpiękniejsza była brunetka siedząca za głową Jana Marii. Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic PO popełnia kardynalny błąd stawiając się w roli 29.09.05, 16:14 chłopca do bicia przez PiS. Ugodowa postawa tylko PiS rozzuchwala. Szable w dłoń.... Sięgnęli już po wyrywanie z PO pojedyńczych zębów (Rokity) ... Udawał, że nie rozumie. Nawet się nie dziwię.... Odpowiedz Link Zgłoś
lang_sam Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 16:29 A wszystko dlatego, że J. Kaczyński zrejterował pod hasłem kampanii prezydenckiej Odpowiedz Link Zgłoś
boba222 To jaki w końcu ma to być rząd? 29.09.05, 16:30 "Kandydat na premiera Kazimierz Marcinkiewicz powiedział po rozmowach z PO, że Prawo i Sprawiedliwość oczekuje, że w piątek szef Platformy Donald Tusk złoży deklarację czy PO chce tworzyć koalicyjny rząd z PiS, czy też zamierza poprzeć autorski rząd Marcinkiewicza." To Marcinkiewicz nie tworzy rządu PiSowskiego? To ja już nic nie rozumiem. A jeszcze parę dni temu (przed wyborami) Jarosław Kaczyński mówił zapytany o ewentualny autorski rząd Rokity: "Autorski może być tomik wierszy albo opracowanie naukowe. Rząd ma być koalicyjny!" PiS leci sobie od początku w kulki i oczywiście zwala to na Platformę, która mu to zdecydowanie ułatwia. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Przyczajony koń, ukryta brona.. 29.09.05, 16:36 POPiS się kóci a tam chłopcy już nóżkami trą..... Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 16:47 Świra, wtedy byś się załapał do pilnowania laski małszarkowskiej przed atakiem korników. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 16:48 koalanw napisał: > Świra, wtedy byś się załapał do pilnowania laski małszarkowskiej przed atakiem > korników. sorry...rozumiem że nie masz szans... buahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 17:02 Szansę to może Ty masz, ja mam pewność odnośnie swoich możliwości. Bez obrazy, po prostu wpier. mnie wielokrotne gadanie takich totalnych bzdur przez autorów, których jesteś przedstawicielem. Temat został wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 17:03 koalanw napisał: > Szansę to może Ty masz, ja mam pewność odnośnie swoich możliwości. > > Bez obrazy, po prostu wpier. mnie wielokrotne gadanie takich totalnych bzdur > przez autorów, których jesteś przedstawicielem. Temat został wyczerpany. Ogladałes dzisiaj POPIS ?? to tak a'propos bzdur.... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 17:09 mangold napisał: > sorry...rozumiem że nie masz szans... buahahahahaa 1. A ja?? Tez bym chciala porzadzic troche, co ze mna i z innymi kobietami??? Mam Cie oskarzyc publicznie o dyskryminacje?? Nie zapominaj ze Borowski to pierwszy Feminista Polski (chwala mu za to). Prosze Drogi Mangoldzie wziac przyklad ze swojego ulubienca i znalezc taka kategorie w ktorej my tez bedziemy mogly startowac a nawet miec rowne szanse. 2. Na slowo im nie uwierze, wiec nie wiem jak ty to sobie wyobrazasz; ) ja tam nie podjelabym sie mierzenia w katolickim kraju..nie uchodzi hehe 3. Jesli mielibysmy mierzyc Ego, to Kaczka jest bez szans, Rokita wygrywa w cuglach; ) Nie bedzie premierem? co z tego...dla niego to nie powod zeby ustapic Kaczce..najwyzej sie obrazi i pokaze Kaczkom srodkowy palec...a wtedy Kon ktory mówi zarzy z uciechy i powiezie Leppera na swoim grzbiecie prosto w objecia Kaczek....tfu, tfu na psa urok; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:03 A swoja drogą fajnie by to wygladało ..po zakończonej konferencji penisy nastół,,,buahahahah Kaczyńscy oczywiście nie liczą się podwójnie buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Apel 29.09.05, 18:11 Juz wczesniej go oglosilem, ale powtarzam: Apel agaja: Polacy bierzcie przyklad z Amerykanow (Clinton!), Niemcow (Schroeder!), Anglikow (Blair jest wyjatkowy plodny) i Francuzow i wybierajcie przywodcow o normalnych rozmiarach (i pelnych sexualnej werwy). Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:18 Tu nie chodzi o dyskryminację. W przypadku facetów możnaby przynajmniej sprawdzić czy kandydat na premiera jest etnicznym Polakiem czy jest tylko polskojęzyczny. U kobiet nie do sprawdzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boba222 Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:22 Dlaczego u kobiet nie do sprawdzenia? Gdyby kobiety ukazały swoje walory z górnej półki to od razu można by powiedzieć, która jest prawdziwą Matką Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:52 boba222 napisał: > Gdyby kobiety ukazały swoje walory z górnej półki to od razu można by > powiedzieć, która jest prawdziwą Matką Polką. 1.Ale to nie wybory miss mokrego podkoszulka tylko proba "sklecenia" rzadu kraju przez niektorych zwanego cywilizowanym...A zobacz jak oni sie zachowuja, jak Strong Meni (spod gatunku tych chuderlawych), ktorzy probuja przeciagnac line na swoja strone...Kabaret nomen omen "Kaczka dzgnieta nozem" przy tym wysiada... 2.Jestem matka, jestem Polka ale na pewno nie Matka - Polka; ) Prosze mnie w trybie natychmiastowym wykreslic z listy uczestniczek, juz chyba wole mierzyc; ) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:58 korekta - z podgatunku oczywiscie; ) Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:25 U kobiet jeszcze łatwiej.Wystarczy jak idzie po schodach posłuchać czy jej kłapie i wszysko wiadomo.Jak ma w poprzek to wiadomo,że polskojęzyczna Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:35 chateau napisał: > Tu nie chodzi o dyskryminację. W przypadku facetów możnaby przynajmniej > sprawdzić czy kandydat na premiera jest etnicznym Polakiem czy jest tylko > polskojęzyczny. U kobiet nie do sprawdzenia ;) hehe, chcesz mnie zapytac czy nie jadam wieprzowiny? nie jadam. A jak ktos mnie koszerna czestuje nie odmawiam; ) Czy jeszcze jestem Polka czy juz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 19:09 Ciebie nikt nie będzie pytał - i tak z góry wiadomo co z Ciebie za ziółko ;) Gdyby PiS już na wstępie zadbał o czystość rządu (a konkretnie o czystość członków rządu) byłoby później kilka problemów mniej w trakcie rozmów z LPR-em ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boba222 Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 19:23 No tak, ale ich czystość członków rządu nie interesowała. Oni za wszelką cenę chcieli być piersi... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 19:24 chateau napisał: > Ciebie nikt nie będzie pytał - i tak z góry wiadomo co z Ciebie za ziółko ;) Chodzi Ci o to, ze nie plakalam po Papiezu; )? Czy w tym momencie przekroczylam juz granice prowokacji? Wiesz po czym poznaje, ze ktos popiera prawice? Po braku poczucia humoru, w 90% to sie sprawdza. Moze dlatego mam lewicowe poglady, bo koszmarnie sie czuje w towarzystwie ponuraków. Podobno Kaczynski Lech twierdzi, ze to, ze jest ponurakiem, to byla grubymi nicmi szyta esbecka prowokacja, hehe..wystarczy spojrzec na Lecha, przeciez Woody Allen przy nim wysiada..a poza tym fajnymi rzeczami sie zajmowali chlopaki z SB, preparowali falszywki, ze Lech Kaczynski jest ponurakiem:)) > Gdyby PiS już na wstępie zadbał o czystość rządu (a konkretnie o czystość > członków rządu) byłoby później kilka problemów mniej w trakcie rozmów z LPR- em ;) I jeszcze koniecznie trzeba wyeliminowac czynnych homoseksualistów; )) Skoro Jaroslaw nie chce byc Premierem, niech osobiscie nadzoruje odsiewanie takowych; A jak on to bedzie sprawdzal, to juz jego sprawa:))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 20:03 > Chodzi Ci o to, ze nie plakalam po Papiezu; )? > Czy w tym momencie przekroczylam juz granice prowokacji? De gustibus... Ja akurat łzę uroniłem. > Wiesz po czym poznaje, ze ktos popiera prawice? Po braku poczucia humoru, > w 90% to sie sprawdza. Moze dlatego mam lewicowe poglady, bo koszmarnie sie > czuje w towarzystwie ponuraków. Podobno Kaczynski Lech twierdzi, ze to, ze [ciach] To mam nadzieję mieszczę się w 10% :)) Żartuję, do prawicy się nie zaliczam ale do lewicy również nie. A brak poczucia humoru faktycznie jest czasem odstręczający. > I jeszcze koniecznie trzeba wyeliminowac czynnych homoseksualistów; )) Skoro > Jaroslaw nie chce byc Premierem, niech osobiscie nadzoruje odsiewanie > takowych; A jak on to bedzie sprawdzal, to juz jego sprawa:))) Jeżeli rząd ma cokolwiek zreformować to powinien być raczej aktywny :) Żadnych pasywnych, zwłaszcza jeśli rząd ma nie dać d*py :))) > Pozdrawiam Ja również zdrówka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 20:31 chateau napisał: > > Chodzi Ci o to, ze nie plakalam po Papiezu; )? > > > Czy w tym momencie przekroczylam juz granice prowokacji? > > De gustibus... > Ja akurat łzę uroniłem. Dlatego napisałam o prowokacji wlasnie; )Napisales, ze wiadomo co ze mnie za ziolko, wiec pomyslalam sobie, ze wiekszosc osob pewnie mysli ze nie plakalam jak Papiezu jak umieral. Chociaz tego bardzo nie lubie, teraz musze byc doslowna - Tak, plakalam po Papiezu, uleglam narodowej histerii, przez trzy dni nie odrywalam sie od TVN24 i przez te kilka chwil bylam dumna z tego, ze jestem Polka. Żartuję, do prawicy się nie zaliczam ale do lewicy również nie. A brak poczucia humoru faktycznie jest czasem odstręczający. Moje lewicowe poglady dotycza przede wszystkim kwestii obyczajowych. Uwazam, ze tam konczy sie wolnosc, gdzie zaczynaja sie prawa drugiego czlowieka i ze nie wolno wchodzic z butami w cudze zycie. Nienawidze podwojnej moralnosci, wyglaszania jedynie slysznych sadow i oceniania ludzi po tym co ludzie robia we wlasnej aklowie, jesli jest to za przyzwoleniem dwojga doroslych ludzi.I potwornie draznia mnie Kaczki i to, ze pozwalaja zeby ich kojarzono ze zwyklym katolickim antysemita kochajacym mamone jakim jest Rydzyk. W parlamentarnych glosowalam na Tadeusza Mazowieckiego. Teraz bede glosowala na Tuska, bo wszystko lepsze niz Kaczor. A tekst o wyeliminowaniu z zycia publicznego homoseksualistow czynnych to byl tekstem z wywiadu z Jaroslawem Kaczynskim. Dlatego sie zastanawiam, jak on by odroznil tych czynnych od biernych; )) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 20:57 > Dlatego napisałam o prowokacji wlasnie; )Napisales, ze wiadomo co ze mnie za > ziolko, wiec pomyslalam sobie, ze wiekszosc osob pewnie mysli ze nie plakalam [ciach] No smile był przecież przy tym ziółku :) Mamy wiele wspólnego, jak widzę. > A tekst o wyeliminowaniu z zycia publicznego homoseksualistow czynnych to byl > tekstem z wywiadu z Jaroslawem Kaczynskim. Dlatego sie zastanawiam, jak on by > odroznil tych czynnych od biernych; )) Ups, to jestem do tyłu. Może mój imiennik (cóż za despekt) zaproponuje metodę dzwoneczka? Moja uwaga do p. Jarosława Kaczyńskiego: "gospodarka głupku". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 23:40 Twoja babcia tez plakala jak umarl Stalin,Kto plakal za papiezem to jest czlowiekiem slabej wiary.Pszeciez papiez byl swiety poszedl do nieba i bylo grzechem plakac,ja wiem ze jedyny swiety to jast Bog. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 30.09.05, 08:22 A ja płaczę gdy dziennikarze dostaja orgazmu kiedy B16 powie cos po polsku...i nie jestem pewien czy ze śmiechu... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Żenada 29.09.05, 16:38 Żenujące przedstawienie. Obydwie strony się wygłupiały a nie rozmawiały. PIS jednak skompromitował się kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś