Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na godz...

• feliks-50 Chyba rozpoczęły się kłótnie a nie rozmowy ! 29.09.05, 15:11
      AWS został wskrzeszony pod inna postacia, choć ludzie ci sami to tak samo głupi
      jak 16 lat temu, niczego nie nauczyło ich te 16 zmarnowanych lat ! - koszmar.
      Czeka nas 4 lata przepychanek i kłotni dokładnie to samo co już było, tylko
      dlaczego ludzie znowu dali sie im nabrać ??????
      • mangold Re: Chyba rozpoczęły się kłótnie a nie rozmowy ! 29.09.05, 15:14
        feliks-50 napisał:
        tylko
        > dlaczego ludzie znowu dali sie im nabrać ??????

Polak tak ma ..papierosy pala, wódke pija mimo że też szkodzi...jak POPIS
        • taziuta POPIS to mniejsze zło 29.09.05, 15:40
          Po tym jak media wykończyły postkomuchów, publisia musiała kogoś wybrać na ich
          miejsce. Kogo byś wolał? SO lub LPR, czy inne buractwo?
          Teraz będzie się kompromitować POPIS, a za cztery lata wrócą nasi :-)

mangold napisał:

> feliks-50 napisał:
          > tylko
          > > dlaczego ludzie znowu dali sie im nabrać ??????
          >
          > Polak tak ma ..papierosy pala, wódke pija mimo że też szkodzi...jak POPIS
          • chateau Re: POPIS to mniejsze zło 29.09.05, 16:06
            Chyba raczej nazi :(
    • lookass Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 15:19
      Im dłużej ich słucham, tym większe mam wrażenie, że ci ludzie nie potrafią ze
      sobą rozmawiać. Ważniejsze są wzajemne docinki od konkretów.
      • jola994 rynek pracy Kaczyńskiego 29.09.05, 15:26
        będzie jak w Warszawie,na ulicy .Bałagan i bezprawie jakie jest w centrum to
        zasługa Kaczyńskiego.Miało byc lepiej a wyszło jak zawsze
    • strajker Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 15:25
      ale cyrk! Ja bym nie wykluczał, że jeszcze Borowski się z Lepperem w II turze
      spotka...
      • saikokila Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 15:29
        strajker napisał:

> ale cyrk! Ja bym nie wykluczał, że jeszcze Borowski się z Lepperem w II turze
        > spotka...

Wypluj te słowa! Może mają moc sprawczą, lepiej się zabezpieczyć! Ale faktycznie, jakby Borowski wpadł na drugie miejsce to bym się nie zdziwił. Z Leppera bardziej, ale kto wie.
    • zegrz "są jednak powody do niepokoju" 29.09.05, 15:26
      Cytuję:
      Marcinkiewicz - "(likwidacja niepotrzebnych przepisów, potanienie i
      usprawnienie państwa)",
      Kaczyński - "wprowadzenie ustawy ograniczającej ceny podręczników szkolnych."

Powtarzam - strach się bać, gdy Kaczyński zacznie regulować gospodarkę.
    • vitriolic Ale CYRK..... biją pianę już od godziny.... 29.09.05, 15:32
      ...i nic. Jedno jest pewne....nie cierpią się wzajemnie i jeszcze są autorami
      publicznego zgorszenia. (Wy nie macie programu, nie to Wy go nie macie...)
      Czarno widzę.
      • minimum1 Re: Ale CYRK..... 29.09.05, 15:34
        rzeczywiste rokowania toczyć się będą bez kamer - w toalecie...
        • vitriolic Re: Ale CYRK..... 29.09.05, 15:45
          szkoda..... primum inter pares....na sedesie i bez portek. Kryterium....?
    • jed67 Kaczyński jak Bierut 29.09.05, 15:34
      Kaczyński opirając się na dekrecie Bieruta właśnie kontynuuje zabieranie ziemi
      tym, którzy przeczekali całą komunę. Do sądów warszawskich wpływają kolejne
      wnioski o pozbawienie tych ludzi ich własności. Tak wygląda w wykonaniu Pana
      Kaczyńskiego budowa IV Rzeczpospolitej. Czego nie zabrała komuna zabierze
      Kaczyński.Gęba pełana frazesów...., a bolszewizm Kaczyńskiego się rozwija.
    • 7uop w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:39
      oglądajcie, to pouczające !
      • saikokila Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:44
        Mógłbyś dać jakiegoś linka albo opisać w dwóch słowach? Niektórzy nie mają TV, na szczęście.

Saolp
        • mangold Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:45
          saikokila napisał:

> Mógłbyś dać jakiegoś linka albo opisać w dwóch słowach? Niektórzy nie mają TV,
          > na szczęście.
          >
          A jak w dwóch słowach opisać taka żenadę ?? Ciężko... :-))
          • saikokila Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:54
            Heh, no domyślam się. Z wypowiedzi niżej rozumiem że to rodzaj żenującej debaty połączonej z popisami cyrkowymi przed publicznością. Chyba faktycznie nie chciałbym tego oglądać. ;)
            • mangold Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:55
              saikokila napisał:

> Heh, no domyślam się. Z wypowiedzi niżej rozumiem że to rodzaj żenującej debaty
              > połączonej z popisami cyrkowymi przed publicznością. Chyba faktycznie nie chci
              > ałbym tego oglądać. ;)

A przy okazji testowanie modelu premiera na radio...jeszcze się nie
              zaiesił...jak ta IV RP :-))
              • saikokila Re: w TVP pokazują jak ma wyglądać IV RP 29.09.05, 15:59
                A rozumiem. Przy okazji radia - dlaczego do licha tego tam nie puszczają, nie chcą odstraszyc reklamodawców czy co? ;)
    • madmaq FAJNA LASKA 29.09.05, 15:46
      B. ładna dziewczyna siedzi za Rokitą, aż przyjemnie oglądać kłócących się
      polityków gdy w tle siedzą takie piękności.
      • margala Re: FAJNA LASKA 29.09.05, 15:55
        madmaq napisał:

> B. ładna dziewczyna siedzi za Rokitą, aż przyjemnie oglądać kłócących się
        > polityków gdy w tle siedzą takie piękności.

czyżby kolejna socjotechniczna sztuczka ;-) ?

• a.gajewski1 To kolejny przyklad Polski liberalnej ach ta PO:) 29.09.05, 15:56
    • mangold Choćby sie Kaczory 1000 razy zlustrowały to i tak 29.09.05, 15:47
      im nie zaufam...buahahahaha

...odbudowa zaufania do polityków poprzez ich lustrację...".. dobre buahahaha
    • macmac1001 Nie chce mi się z Wami gadać! 29.09.05, 15:48
      Nie zgadzam się z Waszymi opiniami, a przekonywać Was nie ma sensu. Powodzenia
      POPiS! Trzymam kciuki, abyście nie sp****** sprawy.
      • mangold Re: Nie chce mi się z Wami gadać! 29.09.05, 15:50
        macmac1001 napisał:

Powodzenia
        > POPiS! Trzymam kciuki, abyście nie sp****** sprawy.

Zebys czasem nie połamał...mocno trzeba trzymać..hehe
        • trelemoreleakuku Ile procent czasu?? :/ 29.09.05, 15:55
          Ile procent czasu podczas dzisiejszego spotakania PO-Pis zajely wypowiedzi pana
          Marcinkiewicza??
          Jako przyszly premier powinien prowadzic dzisiejsze spotakenie...
          Wyglada na to ze zostana powtorzone bledy AWS-UW :( i przyszly premier bedzie
          tylko "sternikiem". "Kapitanem" zostanie J.Kaczynski :/
    • mangold Ciekawe gdzie Marcinkiewicz ma antenkę ?? 29.09.05, 15:52
      A Lechu K. nie przyszedł, bo radio trzyma..hehe nowa zabawka bliźniaka-premier
      na radio...ja tez chce !!!!
    • poki442003 o ile zakład że Kaczyński będzie premierem? 29.09.05, 15:57
      przed wyborami mogą obiecywać co tylko chcą, ale po wyborach prezydenckich marcinkiewicza usuną i wróci jareczek - premier który nie potrafi sobie nawet żony znaleźć a ma ratować Polskę...
    • an9991 prawica jest organicznie niezdolna do kompromisu 29.09.05, 15:59
      a tym samym do skutecznego rządzenia. problem po i pis polega na tym że ci
      pierwsi (zwłaszcza widać to po rokicie) jest śmiertelnie obrażony na świat za
      porażkę a drudzy do zwycięstwa zupełnie nieprzygotowani. do tego dołącza się
      taktyka przed wyborami parlamentarnymi i prywatne ambicje liderów. jeszcze raz
      potwierdza się że wspólny wróg to za mało żeby zbudować jedność w polityce.
      • mzok No to sobie wybraliśmy (-cie!) 29.09.05, 16:11
        Takiego cyrku jak negocjacje koalicyjne przed kamerami TV jeszcze nie
        widziałem. Leper to przy tym kulturalny człowiek, Kaczor potraktował Rokitę na
        poczatku debat jak uczniaka. Ci zresztą też nie byli dłużni. Co ciekawe u mnie
        w pracy prawie wszyscy głosowali na PO (ja naturalnie nie), a teraz żałują że
        nie ma Cimoszewicza. Miałem nie iść na wybory prezydenckie, ale idę - mimo
        wszystko zagłosuję na Borowskiego. Gdyby miał choć połowę tyle pieniędzy co Tux
        czy Kaczor to wygrałby te wybory w cuglach i to bez wysiłku, bo liderzy sami na
        siebie pracują. A jak ktoś chce dalej głosować na Tuxa czy Kaczyńskiego to
        niech sobie dzisiejsze negocjacje koalicyjne nagra i codziennie puszcza na
        wideo. Choć chyba ten drugi i tak lepszy bo ma jakieś poglądy, nie moje bo nie
        moje ale ma. Tux to tylko produkt kultury masowej

"Tusk to Mandaryna polskiej sceny politycznej" Szpak&Sobczak
        • taziuta Całe PO to jedna wielka Mandaryna :-) 29.09.05, 16:47
          mzok napisał:

> Takiego cyrku jak negocjacje koalicyjne przed kamerami TV jeszcze nie
          > widziałem. ... Miałem nie iść na wybory prezydenckie, ale idę - mimo
          > wszystko zagłosuję na Borowskiego. ...>
          > "Tusk to Mandaryna polskiej sceny politycznej" Szpak&Sobczak
    • vitriolic Jest gorzej niż myślałem..... 29.09.05, 16:00
      Może jednak PiS , LPR, Samoobrona...? Rząd autorski Marcinkiewicza...? Kpią?
      Poszliśmy do urn, tylko po co? Lepiej było zostać w domu.
    • brynk PO zachowuje się jak prawiczka , chciała by , ale 29.09.05, 16:04
      ...boi się . Takie odniosłem wrazenie po pierwszych rozmowach koalicyjnych . PO
      -to partia LAWIRANT .
    • wojtek2784 Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:04
      Brawo Kaczyńscy, trzeba próbować zmienić Polskę i zbudować IV Rzeczypospolitą.
      • mangold Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:06
        IQ dwóch głów nigdy sie nie sumuje.... :-))
      • a.gajewski1 Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 16:07
        ich premier to nawet slowa bal sie powiedziec, taki typowy slup
        • mangold Re: Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 16:08
          a.gajewski1 napisał:

> ich premier to nawet slowa bal sie powiedziec, taki typowy slup

A może nie ma nic do powiedzenia...albo sie boi że jak coś chlapnie to go z Pis
          wyrzucą ..
          • rs_gazeta_forum Re: Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 22:40
            mangold napisał:
            > a.gajewski1 napisał:
            > > ich premier to nawet slowa bal sie powiedziec, taki typowy slup
            >
            > A może nie ma nic do powiedzenia...albo sie boi że jak coś chlapnie to go
            > z Pis wyrzucą ..

No, panowie, ja tam widziałem tylko urywki tego spektaklu, ale wyraźnie p.
            Marcinkiewicz zachowywał się jak dowodzący - sam nic nie musiał mówić, bo do
            rozmów to miał rzecznika.
        • boba222 Re: Przeciez oni nie sa przygotowani do rzadzenia 29.09.05, 16:14
          No ale mają 144 strony programu...
      • saikokila Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:08
        wojtek2784 napisał:

> Brawo Kaczyńscy, trzeba próbować zmienić Polskę i zbudować IV Rzeczypospolitą.

IMO jeszcze lepiej po prostu zburzyć III RP, gruzy się usunie i łatwiej będzie budować.
        • chateau Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:30
          Ale już od chwili burzenia poprzez sprzątanie gruzu i budowę nowego
          lepszego świata walka klasowa będzie się stale zaostrzać.

BP, NMSP :/
          • saikokila Re: Co dwie głowy, to nie jedna ... 29.09.05, 16:44
            chateau napisał:

> Ale już od chwili burzenia poprzez sprzątanie gruzu i budowę nowego
            > lepszego świata walka klasowa będzie się stale zaostrzać.

Prawda. Marks i Ska znowu zawojuje serca rodaków. Ups, ocalonych, narodu to już może nie być. :/
    • brynk PO - to partia ludzi zadufanych , dlaczego ... 29.09.05, 16:08
      ja na tych typków głosowałem ?. Dlaczego ? ...i znowu zostałem wprowadzony w
      błąd ... Q.... szlag by was trafił "platformiarze
      • mangold Re: PO - to partia ludzi zadufanych , dlaczego 29.09.05, 16:09
        brynk napisał:

> ja na tych typków głosowałem ?. Dlaczego ? ...i znowu zostałem wprowadzony w
        > błąd ...

Głupek zasze głosuje na głupka....
      • a.gajewski1 A jakie nowy premier ma stanowisko chcialem sie za 29.09.05, 16:10
        pytac
    • akff Borowski na Prezydenta 29.09.05, 16:11
      a panowie niech dalej sie POPISują.
    • vicioso Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 16:14
      W tych rozmowach najpiękniejsza była brunetka siedząca za głową Jana Marii.
    • vitriolic PO popełnia kardynalny błąd stawiając się w roli 29.09.05, 16:14
      chłopca do bicia przez PiS. Ugodowa postawa tylko PiS rozzuchwala. Szable w
      dłoń.... Sięgnęli już po wyrywanie z PO pojedyńczych zębów (Rokity) ... Udawał,
      że nie rozumie. Nawet się nie dziwię....
    • lang_sam Re: Jarosław Kaczyński zaprasza PO do Sejmu na go 29.09.05, 16:29
      A wszystko dlatego, że J. Kaczyński zrejterował pod hasłem kampanii prezydenckiej
    • boba222 To jaki w końcu ma to być rząd? 29.09.05, 16:30
      "Kandydat na premiera Kazimierz Marcinkiewicz powiedział po rozmowach z PO, że
      Prawo i Sprawiedliwość oczekuje, że w piątek szef Platformy Donald Tusk złoży
      deklarację czy PO chce tworzyć koalicyjny rząd z PiS, czy też zamierza poprzeć
      autorski rząd Marcinkiewicza."
      To Marcinkiewicz nie tworzy rządu PiSowskiego? To ja już nic nie rozumiem.
      A jeszcze parę dni temu (przed wyborami) Jarosław Kaczyński mówił zapytany o
      ewentualny autorski rząd Rokity:
      "Autorski może być tomik wierszy albo opracowanie naukowe. Rząd ma być koalicyjny!"
      PiS leci sobie od początku w kulki i oczywiście zwala to na Platformę, która mu
      to zdecydowanie ułatwia.
    • mangold Przyczajony koń, ukryta brona.. 29.09.05, 16:36
      POPiS się kóci a tam chłopcy już nóżkami trą.....
    • mangold Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 16:38

• koalanw Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 16:47
        Świra, wtedy byś się załapał do pilnowania laski małszarkowskiej przed atakiem
        korników.
        • mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 16:48
          koalanw napisał:

> Świra, wtedy byś się załapał do pilnowania laski małszarkowskiej przed atakiem
          > korników.

sorry...rozumiem że nie masz szans... buahahahahaa
          • koalanw Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 17:02
            Szansę to może Ty masz, ja mam pewność odnośnie swoich możliwości.

Bez obrazy, po prostu wpier. mnie wielokrotne gadanie takich totalnych bzdur
            przez autorów, których jesteś przedstawicielem. Temat został wyczerpany.
            • mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 17:03
              koalanw napisał:

> Szansę to może Ty masz, ja mam pewność odnośnie swoich możliwości.
              >
              > Bez obrazy, po prostu wpier. mnie wielokrotne gadanie takich totalnych bzdur
              > przez autorów, których jesteś przedstawicielem. Temat został wyczerpany.

Ogladałes dzisiaj POPIS ?? to tak a'propos bzdur.... :-))
          • bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 17:09
            mangold napisał:

> sorry...rozumiem że nie masz szans... buahahahahaa

1. A ja?? Tez bym chciala porzadzic troche, co ze mna i z innymi kobietami???
            Mam Cie oskarzyc publicznie o dyskryminacje?? Nie zapominaj ze Borowski to
            pierwszy Feminista Polski (chwala mu za to). Prosze Drogi Mangoldzie wziac
            przyklad ze swojego ulubienca i znalezc taka kategorie w ktorej my tez bedziemy
            mogly startowac a nawet miec rowne szanse.

2. Na slowo im nie uwierze, wiec nie wiem jak ty to sobie wyobrazasz; ) ja tam
            nie podjelabym sie mierzenia w katolickim kraju..nie uchodzi hehe

3. Jesli mielibysmy mierzyc Ego, to Kaczka jest bez szans, Rokita wygrywa w
            cuglach; ) Nie bedzie premierem? co z tego...dla niego to nie powod zeby
            ustapic Kaczce..najwyzej sie obrazi i pokaze Kaczkom srodkowy palec...a wtedy
            Kon ktory mówi zarzy z uciechy i powiezie Leppera na swoim grzbiecie prosto w
            objecia Kaczek....tfu, tfu na psa urok; )
            • mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:03
              A swoja drogą fajnie by to wygladało ..po zakończonej konferencji penisy
              nastół,,,buahahahah Kaczyńscy oczywiście nie liczą się podwójnie buahahaha
              • agaj.agaj Apel 29.09.05, 18:11
                Juz wczesniej go oglosilem, ale powtarzam:

Apel agaja: Polacy bierzcie przyklad z Amerykanow (Clinton!), Niemcow
                (Schroeder!), Anglikow (Blair jest wyjatkowy plodny) i Francuzow i wybierajcie
                przywodcow o normalnych rozmiarach (i pelnych sexualnej werwy).
            • chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:18
              Tu nie chodzi o dyskryminację. W przypadku facetów możnaby przynajmniej
              sprawdzić czy kandydat na premiera jest etnicznym Polakiem czy jest tylko
              polskojęzyczny. U kobiet nie do sprawdzenia ;)
              • boba222 Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:22
                Dlaczego u kobiet nie do sprawdzenia?
                Gdyby kobiety ukazały swoje walory z górnej półki to od razu można by
                powiedzieć, która jest prawdziwą Matką Polką.
                • bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:52
                  boba222 napisał:

> Gdyby kobiety ukazały swoje walory z górnej półki to od razu można by
                  > powiedzieć, która jest prawdziwą Matką Polką.

1.Ale to nie wybory miss mokrego podkoszulka tylko proba "sklecenia" rzadu
                  kraju przez niektorych zwanego cywilizowanym...A zobacz jak oni sie zachowuja,
                  jak Strong Meni (spod gatunku tych chuderlawych), ktorzy probuja przeciagnac
                  line na swoja strone...Kabaret nomen omen "Kaczka dzgnieta nozem" przy tym
                  wysiada...

2.Jestem matka, jestem Polka ale na pewno nie Matka - Polka; ) Prosze mnie w
                  trybie natychmiastowym wykreslic z listy uczestniczek, juz chyba wole mierzyc; )

• bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:58

korekta - z podgatunku oczywiscie; )
              • 28plk7b Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:25
                U kobiet jeszcze łatwiej.Wystarczy jak idzie po schodach posłuchać czy jej
                kłapie i wszysko wiadomo.Jak ma w poprzek to wiadomo,że polskojęzyczna
              • bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 18:35

chateau napisał:

> Tu nie chodzi o dyskryminację. W przypadku facetów możnaby przynajmniej
                > sprawdzić czy kandydat na premiera jest etnicznym Polakiem czy jest tylko
                > polskojęzyczny. U kobiet nie do sprawdzenia ;)

hehe, chcesz mnie zapytac czy nie jadam wieprzowiny? nie jadam. A jak ktos mnie
                koszerna czestuje nie odmawiam; ) Czy jeszcze jestem Polka czy juz nie?
                • chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 19:09
                  Ciebie nikt nie będzie pytał - i tak z góry wiadomo co z Ciebie za ziółko ;)
                  Gdyby PiS już na wstępie zadbał o czystość rządu (a konkretnie o czystość
                  członków rządu) byłoby później kilka problemów mniej w trakcie rozmów z LPR-em ;)
                  • boba222 Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 19:23
                    No tak, ale ich czystość członków rządu nie interesowała.
                    Oni za wszelką cenę chcieli być piersi...
                  • bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 19:24
                    chateau napisał:

> Ciebie nikt nie będzie pytał - i tak z góry wiadomo co z Ciebie za ziółko ;)

Chodzi Ci o to, ze nie plakalam po Papiezu; )?

Czy w tym momencie przekroczylam juz granice prowokacji? Wiesz po czym
                    poznaje, ze ktos popiera prawice? Po braku poczucia humoru, w 90% to sie
                    sprawdza. Moze dlatego mam lewicowe poglady, bo koszmarnie sie czuje w
                    towarzystwie ponuraków. Podobno Kaczynski Lech twierdzi, ze to, ze jest
                    ponurakiem, to byla grubymi nicmi szyta esbecka prowokacja, hehe..wystarczy
                    spojrzec na Lecha, przeciez Woody Allen przy nim wysiada..a poza tym fajnymi
                    rzeczami sie zajmowali chlopaki z SB, preparowali falszywki, ze Lech Kaczynski
                    jest ponurakiem:))

> Gdyby PiS już na wstępie zadbał o czystość rządu (a konkretnie o czystość
                    > członków rządu) byłoby później kilka problemów mniej w trakcie rozmów z LPR-
                    em ;)

I jeszcze koniecznie trzeba wyeliminowac czynnych homoseksualistów; )) Skoro
                    Jaroslaw nie chce byc Premierem, niech osobiscie nadzoruje odsiewanie
                    takowych; A jak on to bedzie sprawdzal, to juz jego sprawa:)))

Pozdrawiam
                    • chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 20:03
                      > Chodzi Ci o to, ze nie plakalam po Papiezu; )?

> Czy w tym momencie przekroczylam juz granice prowokacji?

De gustibus...
                      Ja akurat łzę uroniłem.

> Wiesz po czym poznaje, ze ktos popiera prawice? Po braku poczucia humoru,
                      > w 90% to sie sprawdza. Moze dlatego mam lewicowe poglady, bo koszmarnie sie
                      > czuje w towarzystwie ponuraków. Podobno Kaczynski Lech twierdzi, ze to, ze
                      [ciach]

To mam nadzieję mieszczę się w 10% :)) Żartuję, do prawicy się nie zaliczam
                      ale do lewicy również nie. A brak poczucia humoru faktycznie jest czasem
                      odstręczający.

> I jeszcze koniecznie trzeba wyeliminowac czynnych homoseksualistów; )) Skoro
                      > Jaroslaw nie chce byc Premierem, niech osobiscie nadzoruje odsiewanie
                      > takowych; A jak on to bedzie sprawdzal, to juz jego sprawa:)))

Jeżeli rząd ma cokolwiek zreformować to powinien być raczej aktywny :)
                      Żadnych pasywnych, zwłaszcza jeśli rząd ma nie dać d*py :)))

> Pozdrawiam

Ja również zdrówka życzę
                      • bio.mum Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 20:31

chateau napisał:

> > Chodzi Ci o to, ze nie plakalam po Papiezu; )?
                        >
                        > > Czy w tym momencie przekroczylam juz granice prowokacji?
                        >
                        > De gustibus...
                        > Ja akurat łzę uroniłem.

Dlatego napisałam o prowokacji wlasnie; )Napisales, ze wiadomo co ze mnie za
                        ziolko, wiec pomyslalam sobie, ze wiekszosc osob pewnie mysli ze nie plakalam
                        jak Papiezu jak umieral. Chociaz tego bardzo nie lubie, teraz musze byc
                        doslowna - Tak, plakalam po Papiezu, uleglam narodowej histerii, przez trzy dni
                        nie odrywalam sie od TVN24 i przez te kilka chwil bylam dumna z tego, ze jestem
                        Polka.

Żartuję, do prawicy się nie zaliczam ale do lewicy również nie. A brak poczucia
                        humoru faktycznie jest czasem odstręczający.

Moje lewicowe poglady dotycza przede wszystkim kwestii obyczajowych. Uwazam, ze
                        tam konczy sie wolnosc, gdzie zaczynaja sie prawa drugiego czlowieka i ze nie
                        wolno wchodzic z butami w cudze zycie. Nienawidze podwojnej moralnosci,
                        wyglaszania jedynie slysznych sadow i oceniania ludzi po tym co ludzie robia we
                        wlasnej aklowie, jesli jest to za przyzwoleniem dwojga doroslych ludzi.I
                        potwornie draznia mnie Kaczki i to, ze pozwalaja zeby ich kojarzono ze zwyklym
                        katolickim antysemita kochajacym mamone jakim jest Rydzyk.

W parlamentarnych glosowalam na Tadeusza Mazowieckiego. Teraz bede glosowala na
                        Tuska, bo wszystko lepsze niz Kaczor.

A tekst o wyeliminowaniu z zycia publicznego homoseksualistow czynnych to byl
                        tekstem z wywiadu z Jaroslawem Kaczynskim. Dlatego sie zastanawiam, jak on by
                        odroznil tych czynnych od biernych; ))
                        • chateau Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 20:57
                          > Dlatego napisałam o prowokacji wlasnie; )Napisales, ze wiadomo co ze mnie za
                          > ziolko, wiec pomyslalam sobie, ze wiekszosc osob pewnie mysli ze nie plakalam
                          [ciach]
                          No smile był przecież przy tym ziółku :)

Mamy wiele wspólnego, jak widzę.

> A tekst o wyeliminowaniu z zycia publicznego homoseksualistow czynnych to byl
                          > tekstem z wywiadu z Jaroslawem Kaczynskim. Dlatego sie zastanawiam, jak on by
                          > odroznil tych czynnych od biernych; ))

Ups, to jestem do tyłu. Może mój imiennik (cóż za despekt) zaproponuje metodę
                          dzwoneczka?
                          Moja uwaga do p. Jarosława Kaczyńskiego: "gospodarka głupku".

Pozdrawiam
                        • kroczak Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 29.09.05, 23:40
                          Twoja babcia tez plakala jak umarl Stalin,Kto plakal za papiezem to jest
                          czlowiekiem slabej wiary.Pszeciez papiez byl swiety poszedl do nieba i bylo
                          grzechem plakac,ja wiem ze jedyny swiety to jast Bog.
                          • mangold Re: Niech rządzi ten co ma większego !! 30.09.05, 08:22
                            A ja płaczę gdy dziennikarze dostaja orgazmu kiedy B16 powie cos po polsku...i nie jestem pewien czy ze śmiechu... :-))
    • zhk Żenada 29.09.05, 16:38

Żenujące przedstawienie. Obydwie strony się wygłupiały a nie rozmawiały. PIS
      jednak skompromitował się kompletnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka