lotd 21.10.05, 23:11 nie pozwólcie nas zatopic! przyłączcie się! coraz gorzej z nimi... [w sensie mentalnym] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: co sądzicie o żałosnym wezwaniu o pomoc 'orp 21.10.05, 23:13 Cała kampania tego łosia i jego sztabu zbudowana jest wokół AGRESJI drugiej strony. Zero konstruktywnych ruchów, on tylko będzie słuchał ludu jak Aleksander i skarżył się mu na niecnych zatapiaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anyab1 mnie się podoba 21.10.05, 23:13 jeśli masz na myśli to: www.donaldtusk.org/m/orp,video Odpowiedz Link Zgłoś
lotd Re: mnie się podoba 21.10.05, 23:17 filmik i podkład, owszem udał im się... :D chodzi mi o całą ideę orp tusk - taka ostatnia deska ratunku i te dramatyczne wezwania o pomoc... moim zdaniem to ich pogrąża i dyskredytuje... zwłaszcza, że ochotników nie zarejestrowało się nawet 400 [zważywszy, że odsetek zwolenników tuska wśród internautów jest znaczny] Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Okropne ale świadczy o Tusku 21.10.05, 23:26 Obejrzałem ten filmik, jest to żałosne! Oczywiście cały ten start sterowca PiS to wtopa totalna, ale robić z tego reklamówkę dla przeciwnika, to przecież kompomituje Tuska. Rozumiem, że jakby Kaczor miał wypadek na trasie w kampanii, też by Prozakiewicz wykorzystał zdjęcia rozbitego autokaru czy samolotu? Najbardziej wpieprza mnie hipokryzja tuskowych, którzy krzyczą, że nie wolno się zniżać do brudnych chwytów a sami dokładnie to robią! Wstyd. Na a tych 400 ochotników (niecałe!) to już żenua. Odpowiedz Link Zgłoś