Dodaj do ulubionych

Ksenofobia kaczorowatych

24.10.05, 19:59
Kaczory i ich wyborcy nie lubia cudzoziemcow. Taka maja juz opinie na
Zachodzie. Na co licza ? Moze na to,ze ktos polubi nienawistnikow ? Milosc za
milosc, nienawisc za nienawisc - takie sa prawa rzadzace ludzkimi uczuciami.
Obserwuj wątek
    • goldenwomen Re: Ksenofobia kaczorowatych 24.10.05, 20:01
      żenada i paranoja !! a co cudzoziemcy maja do mnie tudziez odwrotnie:) nie siej
      fermentów , czas przelknąć porażkę bo zycie toczy sie dalej :)
      • gargamel.z.rm Nie bojcie sie prawdy ! mawial JPII 24.10.05, 20:04
        Tak mowia,o wa
        • marysia75 Re: Nie bojcie sie prawdy ! mawial JPII 24.10.05, 20:07
          gargamel.z.rm napisał:

> Tak mowia,o wa

A Gargamel lubi Smurfy?
          • workpipeline Jak prezydentem nie Polak to jestem ksenofob 25.10.05, 04:59
    • czarny.rycerz A ciebie kto polubi nienawistniku? 24.10.05, 20:06
      > Zachodzie. Na co licza ? Moze na to,ze ktos polubi nienawistnikow ?

Ty żyjesz tylko nadzieją, że ktoś cie polubi?
      Żałosne życie niedowartościowanego osobnika.

A ciebie kto polubi nienawistniku? Żyjesz tylko nienawiscia do RM...
      • goldenwomen Re: A ciebie kto polubi nienawistniku? 24.10.05, 20:08
        mam to do siebie ze lubie wszystkich :)
      • gargamel.z.rm Nienawidze RM,bo ono nienawidzi takich jak ja 24.10.05, 20:09
        • czarny.rycerz Re: Nienawidze RM,bo ono nienawidzi takich jak ja 24.10.05, 20:11
          A może oni czuja do ciebie antypatię, bo ty po prostu żyjesz nienawiscia do "czarnych" (tak to u was Żydów mówicie?).
          Zacznij leczenie od siebie.
          • gargamel.z.rm antysemityzm, germano i rusofobia,homofobia .. 24.10.05, 20:14
            Omez w tym chrzescijjanskiej mùilosci ! Zareczam,ze wszyscy wsymienieni darza
            was podobnymi uczuciammi i pluja na was jak wy na nich.
            • czarny.rycerz synu...nie sądz innym według siebie 24.10.05, 20:18
              > was podobnymi uczuciammi i pluja na was jak wy na nich.

Ludzie nie zajmuja sie pluciem na innych tak jak jest to w twoim przypadku.
              Może powinienes wyjść z getta na świat i zobaczyć, że jest coś jeszcze poza pluciem na gojów...
              Wychyl nos znad Talmudu. Goje nie są tacy źli...
              • gargamel.z.rm ty wracaj,stary do plujki ma-ryji 24.10.05, 20:23
                • czarny.rycerz No widzisz, bez plucia nie umiesz żyć 24.10.05, 20:27
                  I takie indywiduum chce innych uczyć?
                  Takie coś sie nazywa hucpa u was, nie?
                  • gargamel.z.rm polski ciemnogrod znany jest ze swej nienawisci 24.10.05, 20:36
                    juz w kilku krajach UE, a jego przestawiciel Kaczor prezentowany jest w
                    zachodnichj mediach wlasnie jako ksenofob i homofob. O nim mowimy, nie o
                    mnie "rycerzu" z ciemnogrodzkiego kurnika.
                    • czarny.rycerz polski ciemnogrod nie istnieje 24.10.05, 20:40
                      A wasz jest znany i nielubiany od tysiacleci.
                      A kiedy dostał panstwo, to stworzył państwo nazistowskie (przestrzeń życiowa, czystki etniczne, wyższość swojej rasy itd..).
                      • gargamel.z.rm nie pij tylle "rycerzu "' z antysemickiego kurnika 24.10.05, 20:43
                        Belkoczesz jak radyjo z czarnym podniebieniem.Zegnam.
                        • czarny.rycerz uciekamy semickiego kurnika? 24.10.05, 20:46
                          Bardzo dobrze..
                          • gargamel.z.rm wrog debili z ciemnogrodu to obowiazkowo Zyd ? 24.10.05, 20:52
                            Chcielibyscie,debile ale zycie nie jest tak proste jak sobie go wyobrazacie w
                            maszych malych, nienawistnych glowkach.
                            • czarny.rycerz ty jesteś, 24.10.05, 20:58
                              Ale dopiero teraz sobie przypomniałeś, że trzeba si ukrywać? :)))
                              • gargamel.z.rm : ty jesteś tylko ciemnogrodzkim tepakiem 24.10.05, 21:25
                                • czarny.rycerz No widzisz, bez plucia nie umiesz żyć 24.10.05, 21:39
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30921285&a=30922926
                                  • akserm gargamel ma racje. Bedac Katolikiem wstyd mi za RM 24.10.05, 21:46
                                    • czarny.rycerz ma racje w nienawiści? 24.10.05, 21:49
                                      Zbiór nienawistników jest ciekawy.
                                      • gargamel.z.rm wy chcielibyscie milosci za wasza nienawisc 24.10.05, 21:59
                                        Nie miejcie ludzi za pomylonych.
                                        • czarny.rycerz jacy "wy", szaleńcze? 25.10.05, 03:39
                                          Chodzi ci o gojów?
                                          Mówiłem ci, że oni nie są tacy źli, jak ci wmawiano.
                                          • kropekuk O sekciarzy o. Rydzyka i cala reszte wsiowych 25.10.05, 03:51
                                            polskich ponoc katolikow :)))RESZTA CHRZESCIJAN, A NAWET PAPISTOW, WYDAJE SIE
                                            RACZEJ NORMALNA:))))
                                      • akserm Re: ma racje w nienawiści? 24.10.05, 22:21
                                        Rydzyk wzbudza nienawisc u niekatolikow (wcale sie nie dziwie) a niechec do
                                        instytucji ktora soba reprezentuje,u katolikow takich jak ja.
                                        • czarny.rycerz Re: ma racje w nienawiści? 25.10.05, 03:41
                                          > Rydzyk wzbudza nienawisc u niekatolikow (wcale sie nie dziwie) a niechec do
                                          > instytucji ktora soba reprezentuje,u katolikow takich jak ja.

Ja nie jestem słuchaczem RM, ani nawet zbytnim katolikiem, a we mnie nie wzbudza nienawisci.
                                          Nienawisc jest w was. I to jest wasz problem. Nie można ciągle życ nienawiscia do jakiejs grupy.
                                          • akserm Re: ma racje w nienawiści? 25.10.05, 03:49
                                            Nienawisc to naturalna reakcja na nienawisc. Niestety zrodlo nienawisci tkwi w
                                            Toruniu. Tylko swieci nastawiaja drugi policzek.
                                            • czarny.rycerz Re: ma racje w nienawiści? 25.10.05, 04:12
                                              > Nienawisc to naturalna reakcja na nienawisc.

Tylko szaleni paranoicy widzą u normalnych ludzi nienawisc i reaguja nienawiscia.
                                              Wy nie macie życia bez RM. Co byscie robili, gdybyscie nie mogli sie na nie pieklić?
                                              • akserm Re: ma racje w nienawiści? 25.10.05, 04:19
                                                Ja nie mam nienawisci do Rydzyka , po prostu jestem zaskoczony i zazenowany , ze
                                                osob duchowna moze tak klamac . Sorry, ale nie jest to dla mnie przyjemna
                                                dyskusja bo sam jestem wierzacy.
                                                • czarny.rycerz Re: ma racje w nienawiści? 25.10.05, 04:27
                                                  No może podaj te jego "kłamstwa", bo nie słyszałem (RM nie słucham).
                                                  Nie sądze, żeby były, bo Wyborcza zaraz by je przytoczyła.
                                      • kropekuk Czy ciebie ta nienawisc DOWARTOSCIOWUJE? 25.10.05, 03:49
                                        Bo z geby ci nie wychodzi, zujesz ja jak cukierek. Przeciez tu sie z Radyja i
                                        Rydzyka TYLKO SMIEJA:))) A smiech, choc moze oznaczac POGARDE, to wyklucza
                                        nienawisc:))))
                                        • czarny.rycerz Ten to jest prawdziwy okaz 25.10.05, 04:16
                                          Na forum chyba jest służbowo i całymi dniami siedzi i piekli sie własnie na RM, a próbuje teraz udawać dobry humor... :)))

To jest przykład szaleństwa w czytej postaci. Kiedy taki szalenie uświadomi sobie swoje obrzydliwe nienawistne wnętrze, wybucha histerycznym śmiechem...
                                          • kropekuk Ja sie piekle na PAPISTOW? Tys oszalal, selciarzu: 25.10.05, 04:18
                                            to najlepszy kabaret stulecia w EU:)))))
                                            • czarny.rycerz terapia nie pomaga. szkoda czasu 25.10.05, 04:43
                                              Ale skorzystaj z diagnozy.
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30921285&a=30937978

Masz może szanse na wyleczenie...
                                              Należy unikac zawodowego pieklenia sie na internecie, a jeżeli sie nie da, to ograniczyć swoje alter ego do bluzgów na RM tylko raz na dzień. Poza tym trzeba ogladac kwiatki i łono natury.
                                              Poprawa w koncu przyjść musi.
                              • kropekuk A ty rycerzu, to SS czy Gestapo? Skoro Zyd ma 25.10.05, 03:48
                                sie przed toba ukrywac:)))
                                • czarny.rycerz Jestem nie-Zydem, a to takim jak ty wystraczy 25.10.05, 04:18
                                  Ty jestes najlepszym przykładem Żyda, który chce byc tajniakiem, chociaz non stop każdy jednak domyśla sie, że facet jest Żydem. No po prostu nie da sie długoudawać kogoś innego.
                                  Ta dwulicowosc chyba ci już nie przeszkadza... Zżyłes sie z tym.
                                  • kropekuk Moze to i strata, ale NIE MAM KROPLI KRWI ZYDOWSKI 25.10.05, 04:26
                                    Czego takim kundlom niearyjskim jak ty zawisc:))))
                                    • kropekuk I jeszcze jedno Untermench: nie kazdy nie-PAPISTA 25.10.05, 04:28
                                      jest Zydem, ale bardzo wielu papistow BYLO Zydami...Historie KK ci przeczytac?
                                    • czarny.rycerz ha ha ha a ja nie mam polskiej... 25.10.05, 04:30
                                      kropekuk napisał:

> Czego takim kundlom niearyjskim jak ty zawisc

No wyszło jednak, że miałem rację z diagnozą:

To jest przykład szaleństwa w czytej postaci. Kiedy taki szaleniec uświadomi sobie swoje obrzydliwe nienawistne wnętrze, wybucha histerycznym śmiechem...
      • kropekuk Nie nawiscia? Przeciez to najlepszy kabaret RP:))) 25.10.05, 03:46

• po_godzinach a cóz to za okaz - niejaki czarny rycerz?) 25.10.05, 04:24
      nieważne,

i tak pójdzie do piekła
      • czarny.rycerz Re: a cóz to za okaz 25.10.05, 04:31
        O tym okazie już napisałem

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30928459&a=30937893
        • po_godzinach Re: a cóz to za okaz 25.10.05, 04:33
          nie rozumiesz

ja pytam, jakim ty okazem jesteś

o sobie nie opowiedziales jeszcze

a więc?

okaz czego?
          • czarny.rycerz Re: a cóz to za okaz 25.10.05, 04:38
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30928459&a=30937990
            • po_godzinach Re: a cóz to za okaz 25.10.05, 04:40
              tak, czy tak wybieram mój rozumek nad wszystko, co prezentujesz - detalicznie i
              hurtowo)

(gdzie toto się wylęga takie cuś?) ))
              • ave.duce Re: a cóz to za okaz 25.10.05, 07:22
                po_godzinach napisała:

> (gdzie toto się wylęga takie cuś?) ))

Jak to gdzie? W kruchcie, z kaczego jaja lub grzybni zapewne;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka