ociecdyrektor 30.10.05, 12:32 Tusk rżnie głupa. Jakie inne kosmiczne warunki jeszcze postawi? Nie byłem,nie jestem i nie będę dumny z Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldenwomen Re: tusk rżnie głupa 30.10.05, 13:42 a ja takie zdanie jak Pan miałam o nim od samego poczatku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Tusk powinien dzis, przy swiecie 30.10.05, 13:49 zagrac w pilke. I jesli po raz trzeci przegra (po parlamentarnych i prezydenckich) wreszcie zrobic to, co robia przegrani politycy. Odejsc. A nie ciagle nadymac swoje ego nieustannym mowieniem "nie", badz wysuwaniem dziwacznych i niespelnialnych zadan pod adresem swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Tusk powinien dzis, przy swiecie 30.10.05, 13:57 Tusk jako polityczny trup powinien zniknąć z oczu obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: tusk rżnie głupa 30.10.05, 13:49 Zerwanie cichego porozumienia z Andrew Leppiej to kosmiczne warunki? Dla kaczek chyba niestety tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: tusk rżnie głupa 30.10.05, 13:55 Kosmicznym warunkiem na dziś jest Premier Kaczyński. A PiS może tworzyć koalicję, z PO. W wypadku, kiedy, tak jak teraz POOLEWA POLSKĘ I POLAKÓW, w tym włanych wyborców, PiS, rzeby skutecznie rządzić i rozwijać kraj, musi zawierać taktyczne koalicje. Tak trudno, to ćmokom z PO pojąć? A bo oni są inteligentni. Inaczej inteligentni. Uczciwi. Inaczej uczciwi ( mowa o uczciwości politycznej) Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: tusk rżnie głupa 30.10.05, 13:59 nie rób już z siebie ostatniego debila. piszesz o uczciwości politycznej w sytuacji gdy Pisuar wybrał kryminalistę na wicemarszałka Odpowiedz Link Zgłoś
ociecdyrektor Re: tusk rżnie głupa 30.10.05, 13:57 ciumcia napisał: > Zerwanie cichego porozumienia z Andrew Leppiej to kosmiczne warunki? > Dla kaczek chyba niestety tak. Czym mydli oczy tusk: 1.Jarosław premiuerem - Kaczor zawsze mówił, że nigdy na to nie pójdzie, ale Tusk namawia do tego, i wie że to nie przyjęcia, 2. wywalić Leppera z prezydium sejmu - każdy klub ma teraz swego reprezentanta, tusk chce nowej rozpierd uchy, wie że PiS na tonie pójdzie 3. To co proponuje Tusk to zaproponowanie z zimną krwią samobójstwa Kaczorom. 4. Kończ pan panie tusk, wstydu oszczędź. Nie mydlpan oczu chęcia zgody. Panowie z salonu, cisnienia już nie trzymacie. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: tusk rżnie głupa 30.10.05, 14:00 ... nieprawda,to potwarz - TUSK jest GLUPEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: tusk jest Głupem 30.10.05, 14:05 xystos napisał: > > > ... nieprawda,to potwarz - TUSK jest GLUPEM !!! -------- Rżnie natomiast w gacie :) Odpowiedz Link Zgłoś