vicemichnik 14.11.05, 00:43 "myckowe" zawsze tępiła srogo. Jednak nakrycie nakryciu nierówne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicemichnik Widocznie źle się kojarzyły. 14.11.05, 00:47 Traktowali je niby jako podżegające. Zwykłe przewrażliwienie i strach forumowych cenzorów przed kierownictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: Widocznie źle się kojarzyły. 14.11.05, 00:50 eeee no moherowe berety podżegają do czegoś? chyba przesadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
vicemichnik Re: a "mycki" ? 14.11.05, 01:11 Ani mycki, ani moherowe berety nie podżegają do czegokolwiek. W "GW" uważają inaczej. T o pierwsze uważają za prowokacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
vicemichnik Człowiku coś mi wyglądasz na Gazecianego 14.11.05, 01:15 cenzora w cywilu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicemichnik Re: a "mycki" ? 14.11.05, 01:13 O teraz ściągnęli jeden (mój) "moherowy", żeby nie było. Żebym się nie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany to jest jakas obsesja :). to jest wlasnie moher 14.11.05, 01:18 po godzinach, koniecznie zamiast kapelusza kipa :) zostales zdemaskowany, nie ma sensu wiecej udawac :D Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: to jest jakas obsesja :). to jest wlasnie moh 14.11.05, 01:22 a może od razu do ciupy? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: to jest jakas obsesja :). to jest wlasnie moh 14.11.05, 01:23 mowisz, ze chcesz zaoszczedzic na zakupach? i nie zaplacic VAT (22%!!) i solidarnie wesprzec budzetu?! Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: to jest jakas obsesja :). to jest wlasnie moh 14.11.05, 01:26 ja jestem patriotka, czyli płacę podatki, jak Bóg przykazał chciał, nie chciał (( Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: to jest jakas obsesja :). to jest wlasnie moh 14.11.05, 01:41 przepraszam za nieodpowiednia forme czasownika, a co do meritum, to czemu do paki na darmowy wikt i opierunek by chciala? he? nie ma tak dobrze. placenie podatkow - rzecz chwalebna. tez place. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: to jest jakas obsesja :). to jest wlasnie moh 14.11.05, 01:53 czemu do paki / ciupy? bo jak sie bawić, to się bawić - potem będę miała status pokrzywdzonego) Odpowiedz Link Zgłoś