artsg 17.11.05, 19:35 Czy już wkrótce prezydent Kwaśniewski zamieni Pałac Namiestnikowski na celę więzienną ? Gdybym to słyszał w RM to bym się nie dziwił, ale podał to TOK FM. Co jest grane, kwasek kozłem ofiarnym ? A może zasłona dymna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Z Izraelem RP nie ma umowy o ekstradycji. 17.11.05, 19:42 z Watykanem też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kwaśniewski w opałach 17.11.05, 19:41 Podobno Prezio już trenuje wsiadanie do policyjnego trucka przez bagażnik i dla utrudnienia robi to na trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Kwaśniewski w opałach 17.11.05, 19:44 > Podobno Prezio już trenuje wsiadanie do policyjnego trucka przez bagażnik i dla > > utrudnienia robi to na trzeźwo. Jak zawsze wysoki poziom merytoryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kwaśniewski w opałach 17.11.05, 19:48 Prezio zawsze jest merytoryczny. Cytat z Charkowa: „Ale… Podkreślam… Trzy razy podkreślam to »ale«. Ale, ale, ale!”… Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kwaśniewski w opałach 17.11.05, 19:51 t-800 napisał: > Prezio zawsze jest merytoryczny. Cytat z Charkowa: > „Ale… Podkreślam… Trzy razy podkreślam to »ale«. > Ale, ale, ale!”… Tak ja wiem ,że to s...syn. ale wole miec go po swojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Kwaśniewski w opałach 17.11.05, 19:48 poziom kaczek. ale tpoo nie ich wina ,że nad samą ziemia dziub noszą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Kwaśniewski w opałach 17.11.05, 19:56 Wiem, że Kwaśniewski idealnym prezydentem nie był i chciałbym by następca był od niego lepszy, ale wiem, że nie będzie. Przynajmniej z mojego punktu widzenia. Jarosław Kaczyński (mózg) i Lech Kaczyński (twarz) razem wzięci to dla mnie antywzór Prezydenta RP. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: ażebyś wiedział 17.11.05, 20:09 Był najepiej przygotowany do tej funkcji a drobne przekręty można odpuścić, zwłąszcza że afera z Jarucką okazała się lipą. Odpowiedz Link Zgłoś