Dodaj do ulubionych

Kagan i Kraken !

IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 19.10.02, 17:57
Wy sobie mozecie pozwolic na atakowanie Polski ( nawet katolickiej ) i
Europy,ale nie wiekszosc ludzi na tym forum. Dlaczego ? Bo zyjemy w Europie i
Polsce i upadek tych podmiotow jest tez naszym upadkiem ! Do Was Islam nie
przyjdzie,gorzej z nami......
Piszecie z pozycji tkzw. "paniczow",co juz nie musza brac udzialu w ostrej
konkurencji i walce o byt w Europie aryjsko-lacinskiej .
Wierzcie mi badz nie ,ale katolicyzm i megalomania patriotyczna jest pewna
zapora dla STRASZNEJ islamskiej inwazji.
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kraken Re: Kagan i Kraken !-do "znawcy" IP: *.ipt.aol.com 19.10.02, 19:02
      Gość portalu: znawca napisał(a):

> Wy sobie mozecie pozwolic na atakowanie Polski ( nawet katolickiej ) i
      > Europy,ale nie wiekszosc ludzi na tym forum.
      -Kr.Oj,"znawco" zle nas(a przynajmniej mnie) oceniasz-nie mam najmniejszego
      zamiaru atakowac Polski jako takiej,czyli miejsca zamieszkania moich bylo-nie
      bylo rodakow-atakuje(zreszta zawsze to robilem,dzieki czemu mialem za komuny
      sporo klopotow)jedynie polskie patologie czy to spoleczne,czy obyczajowe,czy
      wreszcie polityczne

Dlaczego ? Bo zyjemy w Europie i
      > Polsce i upadek tych podmiotow jest tez naszym upadkiem !
      -Kr, No,nie przesadzaj-upadek kosciola katolickiego(a przynajmniej ustawienie
      go we wlasciwym dla niego miejscu) PRZYNIESIE KRAJOWI JEDYNIE SAME KORZYSCI!!
      Zarowno te polityczne,jak i przede wszystkim gospodarcze,nie mowiac juz o
      wyzwoleniu spolecznym z tej czarnej zlowrogiej pajeczyny,ktora oplata Polske od
      966 r

Do Was Islam nie
      > przyjdzie,gorzej z nami......
      *****************8
      -Kr. Szkoda,ze nie mozesz widziec ile w tych USA jest najrozniejszych kosciolow
      z meczetami wlacznie-i moze wlasnie dlatego ZADEN z nich nie ma pozycji
      uprzywilejowanej,i w ZADNYM z nich nie slychac o pedofilstwie funkcjonariuszy-
      jedynie kosciol katolicki zaczal z tego slynac-sam islam nie stanowi
      zagrozenia,a przynajmniej znacznie mniejsze anizeli niczym nie skrepowane
      panoszenie sie kosciola katolickiego-to jedynie muzulmanscy fanatycy sa takim
      zagrozeniem-ale nawet wsrod muzulmancow sa w znacznej mniejszosci

> Piszecie z pozycji tkzw. "paniczow",co juz nie musza brac udzialu w ostrej
      > konkurencji i walce o byt w Europie aryjsko-lacinskiej .
      -Kr. czy sadzisz,ze w miejscu naszego pobytu nie musimy prowadzic walki o byt i
      przetrwanie w jak najlepszych warunkach??Jesli tak uwazasz,to jestes w bledzie-
      rowniez i tutaj KAZDY musi walczyc o jak najlepsza pozycje zawodowa-z tym,ze
      np.w USA wlasciwie nie ma problemu bezrobocia

> Wierzcie mi badz nie ,ale katolicyzm i megalomania patriotyczna jest pewna
      > zapora dla STRASZNEJ islamskiej inwazji.
      > Pozdr.
      -Kr Rzecz w tym,ze ja nie wierze w to co napisales-to wlasnie wsteczny
      katolicyzm oraz nacjonalistyczna polska megalomania wpedzily ten kraj w ramiona
      zaborcow,potem Hitlera a na koncu "batiuszki-Stalina".
      Co do muzulmanskiej inwazji w wymiarze swiatowym(mam na mysli oczywiscie
      fanatykow)-rowniez mnie to niepokoi,lecz nie widze innego wyjscia,jak tylko
      odeslac to cale bractwo tam skad przybylo-czyli do Azji i Afryki-banany
      prostowac na drzewach-caly czas jestem zdania,ze USA popelnily po 11 September
      ogromny blad nie nakazujac WSZYSTKIM muzulmancom opuszczenia terytorium w ciagu
      powiedzmy 3 miesiecy-moga za to poniesc wysoka cene,choc z drugiej strony
      postawa tej amerykanskiej "srednicy" wskazuje na to,ze w razie czego-i z tym
      problemem sobie poradza-biorac przyklad z pewnego Arizonczyka,ktory na stacji
      benzynowej zastrzelil Hindusa tylko dlatego,ze ow byl w turbanie-wzial go za
      taliba!!
      Ale przypomnij sobie ile lajdactw popelnil fanatyzm katolicki,ktory byl nawet
      gorszy od fundamentalizmu islamskiego-i to wlasnie katolicy byli inicjatorami
      tysiacletniego juz niemal konfliktu z "polksiezycem"-nie bralbym wiec tego AZ
      TAK tragicznie
      pozdr.
      • Gość: Ania Re: Kagan i Kraken !-do 'znawcy' IP: *.upc.chello.be 19.10.02, 19:38
        ...>
        >
        > Dlaczego ? Bo zyjemy w Europie i
        > > Polsce i upadek tych podmiotow jest tez naszym upadkiem !
        > ************************
        > -Kr, No,nie przesadzaj-upadek kosciola katolickiego(a przynajmniej ustawienie
        > go we wlasciwym dla niego miejscu) PRZYNIESIE KRAJOWI JEDYNIE SAME KORZYSCI!!
        > Zarowno te polityczne,jak i przede wszystkim gospodarcze,nie mowiac juz o
        > wyzwoleniu spolecznym z tej czarnej zlowrogiej pajeczyny,ktora oplata Polske
        od
        >
        > 966 r
        >

Kraken to nie jest na jeden rok.Wraz z zacofaniem gospodarczymjest i zacofanie
        kulturowe.Ja sie obawiam,ze sie to poglebi.Obowiazek szkolnyobnizono do lat 16
        ludzie nie maja za co sie ksztalcic...
        >
        >
        >
        > Do Was Islam nie
        > > przyjdzie,gorzej z nami......
        > *****************8

> *************
        > -Kr. czy sadzisz,ze w miejscu naszego pobytu nie musimy prowadzic walki o byt
        i
        >
        > przetrwanie w jak najlepszych warunkach??Jesli tak uwazasz,to jestes w
        bledzie-
        > rowniez i tutaj KAZDY musi walczyc o jak najlepsza pozycje zawodowa-z tym,ze
        > np.w USA wlasciwie nie ma problemu bezrobocia
        >
        >
        >
        >
        > > Wierzcie mi badz nie ,ale katolicyzm i megalomania patriotyczna jest pewna
        >
        > > zapora dla STRASZNEJ islamskiej inwazji.
        >
        > > Pozdr.
        > ***********************
        > -Kr Rzecz w tym,ze ja nie wierze w to co napisales-to wlasnie wsteczny
        > katolicyzm oraz nacjonalistyczna polska megalomania wpedzily ten kraj w
        ramiona
        >
        > zaborcow,potem Hitlera a na koncu "batiuszki-Stalina".
        >

Tutaj to juz pie... Kraken .W ramiona Stalina wpedzila nas Jalta i dobrze o tym
        wiesz.

Co do muzulmanskiej inwazji w wymiarze swiatowym(mam na mysli oczywiscie
        > fanatykow)-rowniez mnie to niepokoi,lecz nie widze innego wyjscia,jak tylko
        > odeslac to cale bractwo tam skad przybylo-czyli do Azji i Afryki-banany
        > prostowac na drzewach-caly czas jestem zdania,ze USA popelnily po 11
        September
        > ogromny blad nie nakazujac WSZYSTKIM muzulmancom opuszczenia terytorium w
        ciagu
        >
        > powiedzmy 3 miesiecy-moga za to poniesc wysoka cene,choc z drugiej strony
        > postawa tej amerykanskiej "srednicy" wskazuje na to,ze w razie czego-i z tym
        > problemem sobie poradza-biorac przyklad z pewnego Arizonczyka,ktory na stacji
        > benzynowej zastrzelil Hindusa tylko dlatego,ze ow byl w turbanie-wzial go za
        > taliba!!
        > Ale przypomnij sobie ile lajdactw popelnil fanatyzm katolicki,ktory byl
        nawet
        >
        > gorszy od fundamentalizmu islamskiego-i to wlasnie katolicy byli inicjatorami
        > tysiacletniego juz niemal konfliktu z "polksiezycem"-nie bralbym wiec tego AZ
        > TAK tragicznie
        > pozdr.

Kraken czy ty sie nie mylisz?A co z Izraelem?Zapomniales czy przeoczyles?
        • Gość: Kraken Re: Kagan i Kraken !-do '"Ania" IP: *.ipt.aol.com 19.10.02, 20:08
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> ...>
          > >
          > > Dlaczego ? Bo zyjemy w Europie i
          > > > Polsce i upadek tych podmiotow jest tez naszym upadkiem !
          > > ************************
          > > -Kr, No,nie przesadzaj-upadek kosciola katolickiego(a przynajmniej ustawie
          > nie
          > > go we wlasciwym dla niego miejscu) PRZYNIESIE KRAJOWI JEDYNIE SAME KORZYSC
          > I!!
          > > Zarowno te polityczne,jak i przede wszystkim gospodarcze,nie mowiac juz o
          > > wyzwoleniu spolecznym z tej czarnej zlowrogiej pajeczyny,ktora oplata Pols
          > ke
          > od
          > >
          > > 966 r
          > >
          >
          > Kraken to nie jest na jeden rok.Wraz z zacofaniem gospodarczymjest i
          zacofanie
          > kulturowe.Ja sie obawiam,ze sie to poglebi.Obowiazek szkolnyobnizono do lat
          16
          > ludzie nie maja za co sie ksztalcic...
          > > *************************
          -Kr. Nie bardzo rozumiem do czego w tym miejscu "pijesz"-czy jednak nie
          uwazasz,ze za poglebiajaca sie nedze spoleczenstwa w znacznej mierze
          odpowiedzialny jest kosciol?/Przypomniec tu warto chocby koscielna propagande
          przed KAZDYMI wyborami-i co "dobrego" to przynioslo-o papieskich nalotach na te
          umeczona ziemie,nie chce juz wypowiadac sie szczegolowo
          > >
          > >
          > > Do Was Islam nie
          > > > przyjdzie,gorzej z nami......
          > > *****************8
          >
          > > *************
          > > -Kr. czy sadzisz,ze w miejscu naszego pobytu nie musimy prowadzic walki o
          > byt
          > i
          > >
          > > przetrwanie w jak najlepszych warunkach??Jesli tak uwazasz,to jestes w
          > bledzie-
          > > rowniez i tutaj KAZDY musi walczyc o jak najlepsza pozycje zawodowa-z tym,
          > ze
          > > np.w USA wlasciwie nie ma problemu bezrobocia
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > > Wierzcie mi badz nie ,ale katolicyzm i megalomania patriotyczna jest
          > pewna
          > >
          > > > zapora dla STRASZNEJ islamskiej inwazji.
          >
          > >
          > > > Pozdr.
          > > ***********************
          > > -Kr Rzecz w tym,ze ja nie wierze w to co napisales-to wlasnie wsteczny
          > > katolicyzm oraz nacjonalistyczna polska megalomania wpedzily ten kraj w
          > ramiona
          > >
          > > zaborcow,potem Hitlera a na koncu "batiuszki-Stalina".
          > >
          >
          > Tutaj to juz pie... Kraken .W ramiona Stalina wpedzila nas Jalta i dobrze o
          tym
          >
          > wiesz.
          > *************************
          -Kr. Masz moze i racje czesciowo-z tym "wojciem Joziem" nieco sie
          zagalopowalem,chociaz...-gdyby w latach 30 Polska zawiazala scisla wspolprace z
          III Rzesza-to kto wie??Ale wlasnie poniewaz "albosmy to jacy-tacy"-wyszlo tak
          jak wyszlo.Teraz mozna tylko sobie "pogdybac"
          >
          >
          >
          > Co do muzulmanskiej inwazji w wymiarze swiatowym(mam na mysli oczywiscie
          > > fanatykow)-rowniez mnie to niepokoi,lecz nie widze innego wyjscia,jak tylk
          > o
          > > odeslac to cale bractwo tam skad przybylo-czyli do Azji i Afryki-banany
          > > prostowac na drzewach-caly czas jestem zdania,ze USA popelnily po 11
          > September
          > > ogromny blad nie nakazujac WSZYSTKIM muzulmancom opuszczenia terytorium w
          > ciagu
          > >
          > > powiedzmy 3 miesiecy-moga za to poniesc wysoka cene,choc z drugiej strony
          > > postawa tej amerykanskiej "srednicy" wskazuje na to,ze w razie czego-i z t
          > ym
          > > problemem sobie poradza-biorac przyklad z pewnego Arizonczyka,ktory na sta
          > cji
          > > benzynowej zastrzelil Hindusa tylko dlatego,ze ow byl w turbanie-wzial go
          > za
          > > taliba!!
          > > Ale przypomnij sobie ile lajdactw popelnil fanatyzm katolicki,ktory byl
          > nawet
          > >
          > > gorszy od fundamentalizmu islamskiego-i to wlasnie katolicy byli inicjator
          > ami
          > > tysiacletniego juz niemal konfliktu z "polksiezycem"-nie bralbym wiec tego
          > AZ
          > > TAK tragicznie
          > > pozdr.
          >
          >
          > Kraken czy ty sie nie mylisz?A co z Izraelem?Zapomniales czy przeoczyles?
          -Kr Co ty znowu z tym Izraelem??W czym Izrael "przysluzyl" sie Polsce w taki
          czy inny sposob??Przeciez to panstwo przez ponad 2000 lat NIE ISTNIALO!!!A
          rozdzwiek religijny miedzy chrzescijanami a judaizmem bedzie istnial ZAWSZE-a
          przynajmniej tak dlugo- jak dlugo bedzie isnial dogmat takiego wybryku
          religijnego jak trojca-Zydzi tego po prostu NIE TRAWIA-w koncu chrzescijanstwo
          wypaczylo ICH religie oraz ICH boga.
          • Gość: Ania Re: Kagan i Kraken !-do ''Ania' IP: *.upc.chello.be 19.10.02, 21:02
            ......
            > > > *************************
            > -Kr. Nie bardzo rozumiem do czego w tym miejscu "pijesz"-czy jednak nie
            > uwazasz,ze za poglebiajaca sie nedze spoleczenstwa w znacznej mierze
            > odpowiedzialny jest kosciol?/Przypomniec tu warto chocby koscielna propagande
            > przed KAZDYMI wyborami-i co "dobrego" to przynioslo-o papieskich nalotach na
            te
            >
            > umeczona ziemie,nie chce juz wypowiadac sie szczegolowo

Jeeli juz stosujemy terminologie "papieskie naloty" to pierwszy bul w 1979 r a
            wiec za ...

A ja Ci Kraken przyominam,ze caly czas rzadzi byla komuna.W tym roku to pan
            prezydent ateista zaprosil Papiezza i wzial od Glempa kielnie i powiedzial,ze
            jak wzial to juz zrobi wszystko zeby stanela.

Partie "prokoscielne" maja okolo 11% ile zgarnela SLD czyli byle komuchy i co
            zrobili?Bynajmniej w sprawie nauczania o edukacji seksualnej w sprawie
            antykoncepcji czy w sprawie aborcji.O co sie bije pani Jaruga teraz?O prawa
            pedalow.Dziekuje nie mam pytan.

..> > *************************

> >
            > > Kraken czy ty sie nie mylisz?A co z Izraelem?Zapomniales czy przeoczyles?
            > **********************
            > -Kr Co ty znowu z tym Izraelem??W czym Izrael "przysluzyl" sie Polsce w taki
            > czy inny sposob??

Mowilismy o swiecie Kraken a Ty stwierdziles,ze to tylko wina katolikow ,ze sie
            kloca z Islamem.Wiec =Ci przypomnialam,ze nie tylko katolicy.

Przeciez to panstwo przez ponad 2000 lat NIE ISTNIALO!!!A
            > rozdzwiek religijny miedzy chrzescijanami a judaizmem bedzie istnial ZAWSZE-
            a
            > przynajmniej tak dlugo- jak dlugo bedzie isnial dogmat takiego wybryku
            > religijnego jak trojca-Zydzi tego po prostu NIE TRAWIA-w koncu
            chrzescijanstwo
            > wypaczylo ICH religie oraz ICH boga.

Rozdzwieki religijne istnieja wsrod samych chrzescijan.Rozdzwieki miedzy
            Judizmem i slamem tez istnieja.
            A ja mam w dupie zydowska religie.W koncu to Zydzi ja na nadali wiec niech sie
            pogodza z tym teraz.
            Zydzi nie lubia zadnej religii poza swoja.W sobote w Izraelu nie kursuja srodki
            komunikacji miejskiej bo jest szabas.U nas LPR nie ma az takiej mocy.
            U nas zeby wziac slub cywilny nie musze sie udawac na Cypr.
            Jak juz walczysz z religia to walcz z kazda.Jak wytykasz braki w Bibli to
            pamietaj ,ze wyszla ona od Zydow a oni wzieli ja tez trochez mitologii
            asyryjskiej bo tam tez sie szwendali.Badz obiektywny.
            • Gość: Kraken Re: Kagan i Kraken !-do ''Ania' IP: *.ipt.aol.com 19.10.02, 21:42
              Gość portalu: Ania napisał(a):

-Kr. Pozwole sobie wyciac nieco tekstu-w celu li tylko skrocenia postu-mysle,ze
              nie bedziesz miala nic przeciw temu??!
              >
              > Jeeli juz stosujemy terminologie "papieskie naloty" to pierwszy bul w 1979 r
              a
              > wiec za ...
              -Kr. Mila "Aniu" zapewniam cie,ze doskonale pamietam ten pierszy nalot
              za "komuny"-akurat w tym samym czasie bylem na poliginie wojskowym(pamietam to
              cholerne upalne lato,jak malo ktore-wlasnie z powodu poligonu-jak zreszta
              poprzedzajaca zime stulecia-o ironio rowniez na poligonie,gdzie jednak
              zolnierze nikogo nie gwalcili,jak mialo to miejsce ostatnio-i wspaniale
              handlowalo sie z Ruskimi)
              >
              > A ja Ci Kraken przyominam,ze caly czas rzadzi byla komuna.W tym roku to pan
              > prezydent ateista zaprosil Papiezza i wzial od Glempa kielnie i powiedzial,ze
              > jak wzial to juz zrobi wszystko zeby stanela.
              -Kr. Czy ty masz jakis uraz na tle komuny???Mnie SLD zawiodlo wlasnie z tego
              powodu,ze nie chcialo ustawic kleru we wlasciwym dla niego miejscu-o "kwasnym
              olku" wole sie nie wypowiadac-az rzygac sie chce widzac jgo dyspozycyjnosc
              wobec czarnych

>
              > Partie "prokoscielne" maja okolo 11% ile zgarnela SLD czyli byle komuchy i co
              > zrobili?Bynajmniej w sprawie nauczania o edukacji seksualnej w sprawie
              > antykoncepcji czy w sprawie aborcji.O co sie bije pani Jaruga teraz?O prawa
              > pedalow.Dziekuje nie mam pytan.
              -Kr Mysle,ze swoj punkt widzenia ukazalem powyzej,wiec nie chce sie powtarzac-
              podzielam twe niepochlebne zdanie
              >
              >
              > ..> > *************************
              >
              > > >
              > > > Kraken czy ty sie nie mylisz?A co z Izraelem?Zapomniales czy przeoczy
              > les?
              > > **********************
              > > -Kr Co ty znowu z tym Izraelem??W czym Izrael "przysluzyl" sie Polsce w t
              > aki
              > > czy inny sposob??
              >
              > Mowilismy o swiecie Kraken a Ty stwierdziles,ze to tylko wina katolikow ,ze
              sie
              >
              > kloca z Islamem.Wiec =Ci przypomnialam,ze nie tylko katolicy.
              -Kr. Zgadza sie,ze Zydki nie kochaja innych wyznan-jednak nie sprawili islamcom
              takiej krwawej lazni jak zrobili to katolicy
              >
              >

>
              > Rozdzwieki religijne istnieja wsrod samych chrzescijan.Rozdzwieki miedzy
              > Judizmem i slamem tez istnieja.
              > A ja mam w dupie zydowska religie.W koncu to Zydzi ja na nadali wiec niech
              sie
              > pogodza z tym teraz.
              -Kr. Pragne cie zapewnic,ze dokladnie w tym samym co i ty miejscu mam KAZDA
              religie,jako,ze wszystkie maja ten sam cel-wladze i pieniadze na widoku!

> Zydzi nie lubia zadnej religii poza swoja.W sobote w Izraelu nie kursuja
              srodki
              >
              > komunikacji miejskiej bo jest szabas.
              -Kr. Moze w Izraelu-w USA Zydki w soboty zapierdalaja tak samo jak i Polacy-sa
              rozni Zydzi-postepowi(nawet bardzo) rowniez,ktorzy w dupie maja
              przepisy "zakonu" sprzed 5000 lat

U nas LPR nie ma az takiej mocy.
              -Kr. CALE SZCZESCIE-ale czy nie uwazasz,ze wlasnie do takiej wladzy zmierzaja
              katole???Przypomne ci w tym miejscu niejakiego "lage"-Stelmachowskiego,kiedy to
              wygrazal swa podporka wszystkim,ktorzy probowali nieco zlaicyzowac ichnie rzady

> U nas zeby wziac slub cywilny nie musze sie udawac na Cypr.
              > Jak juz walczysz z religia to walcz z kazda.Jak wytykasz braki w Bibli to
              > pamietaj ,ze wyszla ona od Zydow a oni wzieli ja tez trochez mitologii
              > asyryjskiej bo tam tez sie szwendali.Badz obiektywny.
              -Kr. Alez skarbie ty moj!!Przeciez jak na razie nad Wisla nie dominuje inna
              religia poza katolska,dlaczegoz wiec na milosc nieboska(co -byla komedia-to
              moze byc i nieboska milosc??)mam tracic czas na szarpanie sie powiedzmy z
              Koranem-ale kiedy skoncze z tymi zydowskimi bredniami moze zrobie to samo
              i "objawieniami" Mahometa.Co do biblii-doskonale pamietam,ze ich autorami sa
              jewreje-ale katole przejeli te ich plemienne legendy wrecz zywcem i podaja
              za "slowo boze"-przeciez juz pobiezna lektura pokazuje wyraznie,ze to stek
              bredni-i tak to nalezy traktowac-jako wytwor wyjatkowo chorego umyslu
              pozdr.
              • Gość: Ania Re: Kagan i Kraken !-do ''Ania' IP: *.upc.chello.be 20.10.02, 08:14
                . -Kr. Pozwole sobie wyciac nieco tekstu-w celu li tylko skrocenia postu-
                mysle,ze
                >
                > nie bedziesz miala nic przeciw temu??!
                >
                Nie ,nie mm nic przeciw a sama tez powycinam.

> Jeeli juz stosujemy terminologie "papieskie naloty" to pierwszy bul w 1979
                > r
                > a
                > > wiec za ...
                > ********************
                > -Kr. Mila "Aniu" zapewniam cie,ze doskonale pamietam ten pierszy nalot
                > za "komuny"-akurat w tym samym czasie bylem na poliginie wojskowym(pamietam
                to
                >
                > cholerne upalne lato,jak malo ktore-wlasnie z powodu poligonu-jak zreszta
                > poprzedzajaca zime stulecia-o ironio rowniez na poligonie,gdzie jednak
                > zolnierze nikogo nie gwalcili,jak mialo to miejsce ostatnio-i wspaniale
                > handlowalo sie z Ruskimi)

Co nie zmienia faktu,ze to komuna zaprosila Papieza.A jeden gwalt to jeszcze
                nie plaga.Za komuny tez byla w wojsku fala i td..

> > A ja Ci Kraken przyominam,ze caly czas rzadzi byla komuna.W tym roku to pa
                > n
                > > prezydent ateista zaprosil Papiezza i wzial od Glempa kielnie i powiedzial
                > ,ze
                > > jak wzial to juz zrobi wszystko zeby stanela.
                > *******************
                > -Kr. Czy ty masz jakis uraz na tle komuny???Mnie SLD zawiodlo wlasnie z tego
                > powodu,ze nie chcialo ustawic kleru we wlasciwym dla niego miejscu-o "kwasnym
                > olku" wole sie nie wypowiadac-az rzygac sie chce widzac jgo dyspozycyjnosc
                > wobec czarnych
                >
                Oczywiscie,ze nie lubie komuny bo i za co mam ich lubic?Wczesniej do PZPR
                wstepowali przewaznie karierowicze a teraz jest to samo.Mysla tylko o sobie
                izwyklych ludzimaja w dupie.

Olek jest dyspozycyjny wobec kazdego.Wobec czarnych i wobec Hameryki ,ktora to
                po zakonczonej kadencji byc moze wysmazy mu jakas posadke.Nawet Urban o tym
                pisal.Ten typ tak ma .Jest obmierzly.

>
                > > Partie "prokoscielne" maja okolo 11% ile zgarnela SLD czyli byle komuchy i
                > co
                > > zrobili?Bynajmniej w sprawie nauczania o edukacji seksualnej w sprawie
                > > antykoncepcji czy w sprawie aborcji.O co sie bije pani Jaruga teraz?O praw
                > a
                > > pedalow.Dziekuje nie mam pytan.
                > ****************
                > -Kr Mysle,ze swoj punkt widzenia ukazalem powyzej,wiec nie chce sie
                powtarzac-
                > podzielam twe niepochlebne zdanie
                > >
                > > A to mnie cieszy.Czyli nie wszystko to wina czarnych.To nie oni uchwalili
                prywatyzacje.Zasada moim zdaniemjest taka:Damy czarnym zeby zamkneli mordy to i
                sami bedziemy brac.
                > > ..> > *************************
                > >
                > > > >
                > > > > Kraken czy ty sie nie mylisz?A co z Izraelem?Zapomniales czy prz
                > eoczy
                > > les?
                > > > **********************
                > > > -Kr Co ty znowu z tym Izraelem??W czym Izrael "przysluzyl" sie Polsc
                > e w t
                > > aki
                > > > czy inny sposob??
                > >
                O Izraelu pisalam w kontekscie Bliskiego Wschodu.To Izrael i USA mja w tej
                chwili na pienku z Islamem a nie kosciol.

> > Mowilismy o swiecie Kraken a Ty stwierdziles,ze to tylko wina katolikow ,z
                > e
                > sie
                > >
                > > kloca z Islamem.Wiec =Ci przypomnialam,ze nie tylko katolicy.
                > ****************************
                > -Kr. Zgadza sie,ze Zydki nie kochaja innych wyznan-jednak nie sprawili
                islamcom
                >
                > takiej krwawej lazni jak zrobili to katolicy
                > >
                > > Tyle,ze islamisci nie pamietaja wcale o tych lazniach i chetnie emigruja do
                krajow katolickich.
                Zydzinie moglinikomu sprawiac lazni bo nie mieli wlasnego panstwa ,byli
                rozproszeni ibyli w mniejszosci.Ale zobacz co robia od 60 lat?
                >
                > >
                > > Rozdzwieki religijne istnieja wsrod samych chrzescijan.Rozdzwieki miedzy
                > > Judizmem i slamem tez istnieja.
                > > A ja mam w dupie zydowska religie.W koncu to Zydzi ja na nadali wiec niech
                >
                > sie
                > > pogodza z tym teraz.
                > **********************
                > -Kr. Pragne cie zapewnic,ze dokladnie w tym samym co i ty miejscu mam KAZDA
                > religie,jako,ze wszystkie maja ten sam cel-wladze i pieniadze na widoku!
                >
                >
                >
                > > Zydzi nie lubia zadnej religii poza swoja.W sobote w Izraelu nie kursuja
                > srodki
                > >
                > > komunikacji miejskiej bo jest szabas.
                > *********************
                > -Kr. Moze w Izraelu-w USA Zydki w soboty zapierdalaja tak samo jak i Polacy-
                sa
                > rozni Zydzi-postepowi(nawet bardzo) rowniez,ktorzy w dupie maja
                > przepisy "zakonu" sprzed 5000 lat
                >
                > Alez tu sie zgadzam.Chcialam Tobie i nie tylko Tobie uswiadomic,ze Zydzi tez
                maja swoich ortodoksow.Na tym forum to Zydzistrasznie krytykuja nasza LPR a
                zapominaja o swoich oszolomach.
                >
                > U nas LPR nie ma az takiej mocy.
                > ******************
                > -Kr. CALE SZCZESCIE-ale czy nie uwazasz,ze wlasnie do takiej wladzy zmierzaja
                > katole???Przypomne ci w tym miejscu niejakiego "lage"-Stelmachowskiego,kiedy
                to
                >
                > wygrazal swa podporka wszystkim,ktorzy probowali nieco zlaicyzowac ichnie
                rzady
                >
                Pamietam lage i inne oszolomstwo.Tyle tylko,ze maja te 11 % a maja to dzieki
                temu,ze SLD kradnie na potege.Wies od czego zaczal rzad Millera?Od zabrania ulg
                na przejazdy studentom i zabrania zasilkow porodowych.Wiec parte ppulistyczne
                na tym jada a,ze przyokazji sa to partie prokoscielne .
                >
                >
                > > U nas zeby wziac slub cywilny nie musze sie udawac na Cypr.
                > > Jak juz walczysz z religia to walcz z kazda.Jak wytykasz braki w Bibli to
                > > pamietaj ,ze wyszla ona od Zydow a oni wzieli ja tez trochez mitologii
                > > asyryjskiej bo tam tez sie szwendali.Badz obiektywny.
                > ******************
                > -Kr. Alez skarbie ty moj!!Przeciez jak na razie nad Wisla nie dominuje inna
                > religia poza katolska,dlaczegoz wiec na milosc nieboska(co -byla komedia-to
                > moze byc i nieboska milosc??)mam tracic czas na szarpanie sie powiedzmy z
                > Koranem-ale kiedy skoncze z tymi zydowskimi bredniami moze zrobie to samo
                > i "objawieniami" Mahometa.Co do biblii-doskonale pamietam,ze ich autorami sa
                > jewreje-ale katole przejeli te ich plemienne legendy wrecz zywcem i podaja
                > za "slowo boze"-przeciez juz pobiezna lektura pokazuje wyraznie,ze to stek
                > bredni-i tak to nalezy traktowac-jako wytwor wyjatkowo chorego umyslu
                > pozdr.

Jeszcze raz podkreslam,ze ekstremyistnieja wszedzie.
                Pozdrawiam

A gdzie sie podzial Znawca?
    • Gość: Kagan Re: Kagan i Kraken ! IP: *.vic.bigpond.net.au 20.10.02, 07:14
      Gość portalu: znawca napisał(a):
      Wy sobie mozecie pozwolic na atakowanie Polski (nawet
      katolickiej) i Europy,ale nie wiekszosc ludzi na tym
      forum. Dlaczego ? Bo zyjemy w Europie i Polsce i upadek
      tych podmiotow jest tez naszym upadkiem ! Do Was Islam nie
      przyjdzie,gorzej z nami...
      K: ???
      1. Czemu upadek chrzescijanstwa ma oznaczac upadek
      Europy?
      Kultura europejska jest o wiele starsza i bogaysza niz
      chrzescijanstwo (Grecja a takze, Rzym, ktory upadl dopiero
      PO przyjeciu chrzescijanstwa).
      2. Sam widzialem mnostwo meczetow w USA, a takze widuje
      je w Australii. Najwiekszy jest w Sydney przy glownej
      linii kolejowej Melbourne-Sydney)...

> Piszecie z pozycji tkzw. "paniczow",co juz nie musza
      brac udzialu w ostrej konkurencji i walce o byt w Europie
      aryjsko-lacinskiej.
      K: W USA tez sie walczy o byt, w Australii takze, choc
      moze nie az tak ostro...

> Wierzcie mi badz nie, ale katolicyzm i megalomania
      patriotyczna jest pewna zapora dla STRASZNEJ islamskiej
      inwazji.
      K: Kto cie tak nastraszyl Islamem? Byles w Hiszpanii?
      Widziales, jakie cuda architektury zostawil tam Islam?
      Znam rozne kraje Islamskie, w UAE kobiety maja np.
      pelnie praw, zamiast firanek na twarzy, nosza ostra bron
      palna przy pasie, i to na miedzynarodowym lotnisku...
      Boich sie tych panienek? ;)
      Glownym zagrozeniem swiata nie jest Islam, a SYJONIZM!
      Pozdr.
      Kagan
      • Gość: obcy Re: Kagan i Kraken ! IP: *.dyn.optonline.net 20.10.02, 08:40

Kagan i Kraken w jednym spali domku,
        Kagan na gorze a Kraken na dole;
        W pewnej chwili sie im przysnilo
        i to obojgu naraz,ze papiez to skurwysyn.
        Budza sie wiec, i opowiadaja swoje sny,
        ale, okazuje sie ze sa takie same;
        Wtedy Kagan mowi do Krakena:
        "Odpierdol sie w koncu ode mnie, bo ja
        reprezentuje inna,pojednawcza droge
        porozumienia pomiedzy KK a zniewolonym
        spoleczenstwem poprzez wlasnie ten zasrany KK".
        Na co Kraken mu odpowiedzial: "nie martw sie moj kolego,
        ale ja reprezentuje zupelnie inna droge, i ty jestes w bledzie
        poprostu; moja filozofia jest taka ze ja pierdole KK.
        lubie zakonnice jako ze sa dziewice, i jebe je codziennie,
        jak nie wierzysz,to przyjedz tu do mnie, naucze cie jak jebac
        i jak srac na KK".

A wszytsko to widzialem, i slyszalem , a zatem to wam wszystkim
        powiedzialem,

obcy, :(

• Gość: Kagan Re: Kagan i Kraken ! IP: *.vic.bigpond.net.au 20.10.02, 11:20
          Gość portalu: obcy napisał(a):
          > Kagan i Kraken w jednym spali domku,
          > Kagan na gorze a Kraken na dole;
          > W pewnej chwili sie im przysnilo
          > i to obojgu naraz,ze papiez to skurwysyn.
          > Budza sie wiec, i opowiadaja swoje sny,
          > ale, okazuje sie ze sa takie same;
          > Wtedy Kagan mowi do Krakena:
          > "Odpierdol sie w koncu ode mnie, bo ja
          > reprezentuje inna,pojednawcza droge
          > porozumienia pomiedzy KK a zniewolonym
          > spoleczenstwem poprzez wlasnie ten zasrany KK".
          > Na co Kraken mu odpowiedzial: "nie martw sie moj kolego,
          > ale ja reprezentuje zupelnie inna droge, i ty jestes w bledzie
          > poprostu; moja filozofia jest taka ze ja pierdole KK.
          > lubie zakonnice jako ze sa dziewice, i jebe je codziennie,
          > jak nie wierzysz,to przyjedz tu do mnie, naucze cie jak jebac
          > i jak srac na KK".
          > A wszytsko to widzialem, i slyszalem , a zatem to wam wszystkim
          > powiedzialem,
          > obcy, :(
          K: Zalosne. Poziom iscie katolicki... :(

• nelsonek Re: Kagan i Kraken ! 20.10.02, 12:35
            Gość portalu: Kagan napisał(a):

> K: Zalosne. Poziom iscie katolicki... :(
            >

Kaganku moj ty. Ty na serio masz obsesje na punkcie katoli. Wszystko co zle to
            KK. Tylko teraz ten skrot skojarzyl mi sie z: KaganKraken

Pozdrowionka
            • Gość: Kraken Re: Kagan i Kraken !-do "Ania" IP: *.ipt.aol.com 20.10.02, 18:09
              No widzisz jak ladnie zgadzamy sie w kwestiach zasadniczych???P{ierwszy chyba
              raz od dosc dlugiego czasu.
              Co do pierwszego "nalota" tego bialego watykanskiego scierwa-to o ile dobrze
              pamietam,to ten wojtylek SAM sie wprosil z wizyta "duszpasterska"-o ile mnie
              pamiec nie zawodzi-zapragnal przyleciec po raz pierszy do Polski na poczatku
              maja 79-w celu celebracji mszy do sw, Stanislawa(tego zdrajcy),ktorego uwaza za
              swego SZCZEGOLNEGO patrona(sam przeciez rowniez zdradzil polska racje stanu na
              rzecz watykanu)-lecz owczesny rzad NIE WYRAZIL ZGODY,i dlatego ten nalot odbyl
              sie w lipcu bodajze.
              pozdr.
              • Gość: Circus Maximus Probka 'bezstronnosci' Kagana... IP: *.cvx22-bradley.dialup.earthlink.net 20.10.02, 18:28
                Wszystko sie zaczelo jak katolicy im oddali (prawym sierpowym w Hiszpanii).

Oczywiscie Kagan ktory na kolanach dziekuje Grzesiowi Piotrowskiemu za
                morderstwo niewinnego czlowieka jest tutaj najbardziej bezstronnym sedzia...

Myslalem ze Ania przejrzala. Niestety Ania zaczela miec jeszcze jedna obsesje
                w dodatku do antykatokickiej: antyzydowska...

------------
                -i to wlasnie katolicy byli inicjatorami
                tysiacletniego juz niemal konfliktu z "polksiezycem"-nie bralbym wiec tego AZ
                TAK tragicznie
                • Gość: Kraken Re: Probka 'bezstronnosci' Kagana... IP: *.ipt.aol.com 20.10.02, 18:44
                  Mysle koles,ze cierpisz na skleroze-to ja "dziekuje" Grzesiowi Piotrowskiemu
                  za "uziemienie" Popieluszka-nie czepiaj sie wiec Kagana
                  • nelsonek Kraken myslacy chyba czlowiek, lecz nie do konca 21.10.02, 12:11
                    Gość portalu: Kraken napisał(a):

> to ja "dziekuje" Grzesiowi Piotrowskiemu
                    > za "uziemienie" Popieluszka-nie czepiaj sie wiec Kagana

widze ze kraken nie jest taki myslacy za jakiego sie uwaza. skoro uwazasz ze
                    dobrze sie stalo ze jeden czlowiek zabil drugiego czlowieka (nie ma tu
                    znaczenia kim byli ci ludzie) to na prawde jestes niespelna rozumu. dla mnie ta
                    wypowiedz swadczy o twojej glupocie. niemniej jednak pozdrawiam i mam nadzeje
                    ze przemyslisz sprawe zanim cos napiszesz!!
                • Gość: Kagan Re: Probka 'bezstronnosci' Kagana... IP: *.vic.bigpond.net.au 21.10.02, 12:36
                  Gość portalu: Circus Maximus napisał(a):
                  Wszystko sie zaczelo jak katolicy im oddali (prawym sierpowym w Hiszpanii).
                  K: Widze, ze pochwalasz zamach stanu Franco, przyjaciela Hitlera, co to
                  wyslal blekitna dywizje na front wschodni do walki przeciwko sowietom,
                  ale we wrzesniu 1939r. nawet palcem nie kiwnal w obronie katolickiej
                  przeciez Polski. Ale coz, ty popierasz kazda zbrodnie, jesli tylko dokonuja
                  jej prawicowi zboczency typu Franco czy Pinocheta... :(

C: Oczywiscie Kagan ktory na kolanach dziekuje Grzesiowi Piotrowskiemu za
                  morderstwo niewinnego czlowieka jest tutaj najbardziej bezstronnym sedzia...
                  K: Pokaz, gdzie ja pochwalalem zabojstwo Popieluszkina, i w ogole gdzie ja
                  popieralem jakikolwiek zabojstwo? Ja jestem nawet przeciwko karze smierci,
                  i to BEZ wyjatkow. Co innego potepianie zdrajcy Popieluszkina, co innego
                  pochwalanie jego zabojstwa. Przestalem np. wspolpracowac z tygodnikiem FiM,
                  kiedy sie dowiedzialem, ze pisuje tam Piotrowski. Uwazam, ze sa jednak
                  pewne granice: Piotrowski nie powinien np. pracowac jako dziennikarz czy
                  publicysta.

C: Myslalem ze Ania przejrzala. Niestety Ania zaczela miec jeszcze jedna obsesje
                  w dodatku do antykatokickiej: antyzydowska...
                  K: Trudno sie jej dziwic. Zydzi (niestety) kontroluja USA, a USA
                  dazy do globalnej dominacji...:(
                  Kagan
                  • Gość: Ania Re:Panie Circus Maximus IP: *.upc.chello.be 21.10.02, 13:47
                    Ja nie mam zadnych obsesji.Kazda krytyke bierzecie za oszolomstwo albo za
                    obsesje.Wlasciwie to nie mozna napisac nic zeby sie zaraz ktos nie
                    przyczepil.Moze sie pan wysili na jakies argumenty?Co ja takiego
                    antyzydowskiego napisalam?Czy to ja zakazalam ruchu srodkow komunukacji
                    miejskiej w Izraelu?
                    Tak jak nie podobaja mi sie proby zakazu handlu w niedziele w Polsce tak samo
                    smieszny jest zakaz podrozowania w soboty.niektorzy na tym forum uwazaja polski
                    katolicyzm za cos strasznego a nie widza,ze islam czy judaizm tez nie sa wolne
                    od oszolomstwa.
                    Jezeli innym wolno krytykowac bez przerwy katolicyzm innym islam to mnie wolno
                    judaizm.
                    Jak sie nie podoba prosze nie czytac.
      • Gość: znawca Re: Kagan ! IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 21.10.02, 14:23
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> 1. Czemu upadek chrzescijanstwa ma oznaczac upadek Europy?
        > Kultura europejska jest o wiele starsza i bogaysza niz
        > chrzescijanstwo (Grecja a takze, Rzym, ktory upadl dopiero PO przyjeciu
        chrzescijanstwa).

ZNAWCA : chodzi mi tutaj o upadek jedynej wojowniczej religii w Europie
        czyli katolicyzmu. Chociaz tkzw. masonski sobor nr.2 ja podminowal.......)))))

> 2. Sam widzialem mnostwo meczetow w USA, a takze widuje
        > je w Australii. Najwiekszy jest w Sydney przy glownej
        > linii kolejowej Melbourne-
        Sydney)...

ZNAWCA : nic dziwnego przeciez Anglosasi to sympatycy Semitow.....sam bohater
        narodowy Anglikow mowil o sobie : Lew Izraela......

> K: W USA tez sie walczy o byt, w Australii takze, choc
        > moze nie az tak
        ostro...

ZNAWCA : BZDURA ,wlasnie w Europie przy wysokich-spcjaldemokratycznych
        podatkach i przy realnym niebezpieczenstwie wojny z Azja i Afryka ( Islam
        glownie.....)trzeba ostro walczyc.
        Bylem w Kanadzie wiem jak jest....anglosasi to zniewiesciale wymoczki przy
        Polakach badz Niemcach. A II wojne swiatowa wygraly azjatycko-slowianskie
        Sowviety......

> K: Kto cie tak nastraszyl
        Islamem?

ZNAWCA : nikt,widze co sie
        dzieje.

Byles w Hiszpanii?
        > Widziales, jakie cuda architektury zostawil tam
        Islam?

ZNAWCA : o ideologie tu chodzi ,a nie o architekture. Naszczescie Hiszpanie
        wyrzucili od siebie Zydow i Saracenow. Nie tak jak naiwna Nasza Polska.......

> Znam rozne kraje Islamskie, w UAE kobiety maja np.
        > pelnie praw, zamiast firanek na twarzy, nosza ostra bron
        > palna przy pasie, i to na miedzynarodowym lotnisku...
        > Boich sie tych panienek? ;)
        > Glownym zagrozeniem swiata nie jest Islam, a
        SYJONIZM!

ZNAWCA : ogolnie zagrozeniem dla Aryjskiej Europy Cywilizacji Zachodniej jest
        Semicki Swiat czyli i Syjonizm-zydkowaty oraz Islam arabsko-
        turecki.

Pozdr. Znawca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka