Dodaj do ulubionych

Podkradamy wam media i prasę

03.01.06, 12:53
Witam Noworocznie

Spieszę niniejszym zawiadomić, że dyskretnie i nieagresywnie podkradamy wam
co bardziej zapomniane wątki. Skąd? Z trzeciej i czwartej strony. Które?
Ano takie, które tematycznie lepiej pasują do forum Prasa i Media.

Nawiasem mówiąc, ponieważ forum się tak szybko toczy, to polecam możliwości,
jakie daje strona Moje Forum - tam wygodnie się śledzi wątki.
Wiem, że wielu z was wie, ale pewnie nie wszyscy.

Pozdrawiam Noworocznie, życząc pasjonujących dyskusji w dobrej atmosferze
Obserwuj wątek
    • goniacy.pielegniarz I znowu to samo. 03.01.06, 13:24
      A co jeśli ktoś chce pogadać akurat z ludźmi z FK, a nie ma zamiaru latać po
      innych forach?
      • giwi Re: I znowu to samo. 03.01.06, 13:27
        Są zabierane nie od razu, dopiero wtedy gdy nie są juz aktywne i spadają na 2, 3 stronę.
        • goniacy.pielegniarz Re: I znowu to samo. 03.01.06, 13:30
          Druga i trzecia strona to różnica jednego dnia, a czesami i mniej. Więc może nie
          przesadzajmy z tym brakiem aktywności. Proponowałbym granicę wypadnięcia poza
          siódmą stronę.
          • my.uczennice.vii.liceum Re: Podkradamy wam media i prasę 03.01.06, 15:05
            My i tak kochamy naszego Tebiczka.
            Na tym zdjeciu z podkulonym ogonem,
            co nam je przyslal
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33853937&a=33919826
            wyglada jak prawdziwy mezczyzna.
        • basia GW prawdę zawsze mowi 04.01.06, 15:17
          giwi napisała:

> Są zabierane nie od razu, dopiero wtedy gdy nie są juz aktywne i spadają na 2,
          > 3 stronę.

tia...
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=34376178
          moze chociaz Tebe zarumieni sie za Ciebie.

> Są zabierane nie od razu, dopiero wtedy gdy nie są juz aktywne i spadają na 2,
          > 3 stronę.
    • margala w sprawie "mojego forum" 03.01.06, 13:30

korzystam z 'Mojego Forum' i nie jestem zadowolony z ograniczenia liczby
      ulubionych wątków do niespełna 30. może dałoby sie to zmienić. pozdrawiaM.
    • hulaj_dusza Re: Tak nie powinno być!!! Ktoś zakłada wątek 03.01.06, 13:33
      nie gdzie indziej, tylko na Forum Kraj!
      TO nie jest w porządku, nie ma się czym chwalić!!!
      • malaszaramysz Taka bieda na "medialnym" forum ? 03.01.06, 13:50
        Musicie wątki podkradać?
    • witek.bis Re: Podkradamy wam media i prasę 03.01.06, 13:38
      Zlituj się Tebe i nie i nie dawaj w przyszłości tak dwuznacznych tytułów. Byłem
      święcie przekonany, że chodzi o plany zakupu Polsatu i Rzeczpospolitej.
      PS
      Wątpię, żeby kogokolwiek obchodziły wasze szalbierstwa z trzeciej/czwartej
      strony. Wystarczą nam te ze strony pierwszej.

Szczęśliwego Nowego Roku!
      • joannabarska Mozna samej (samemu) uaktywnic! 03.01.06, 13:47
        Strony spadają do "2 czy 4 ligi", kiedy nikt sie nie wypowiada. Jesli twórca
        wątku czuje niedosyt, moze sam cokolwiek w nim napisac i wątek wraca na
        czolowe miejsce. Więc bez problemu. Pozdrawiam noworocznie kogo nie
        pozdrawialam jeszcze...
    • hulaj_dusza Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje!! 04.01.06, 10:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34378967
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=645&w=34055037&a=34055037
      Można by było wrócić do tamtego starszego wątku, ale został UKRADZIONY!!!
      • tebe Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 11:50
        Wierz mi, że gdyby to była praktyka tutaj, takie trzymanie się tematu, to w
        życiu by mi do głowy nie przyszło to przenoszenie. Choćby dlatego, że drugi
        z wątków zostałby założony na Prasie. Kraj jest bardziej o polityce niż o
        mediach.
        Pozdrawiam
        • hulaj_dusza Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 12:25
          A odkąd to media nie są związane z polityką? Od czasu powstania dwóch foów:
          Kraj i Prasa&Media???

Wiesz, to Twoje tłumaczenie to się... niczego nie trzyma, a od logiki to sie
          trzyma bardzo daleko.

Pozdrowienia.
          • hulaj_dusza Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 12:26
            "forów" - miało być;)))
        • my.uczennice.vii.liceum Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 12:27
          My i tak jestesmy dumne z naszego Tebiczka.
          Nasz nieustraszony Tebunio zakladal podziemna komorke ZMSu
          kiedy pani profesor tlumaczyla zbiory i relacje miedzy nimi.
          Tebusiu, jezeli mowa o prasie i mediach k r a j ow y c h
          to do ktorego forum nalezy watek?
          Tebulku, a Twoj watek "Podkradamy wam media i prasę",
          to o czym on jest b a r d z i e j ?
          I gdzie powinien byc Twoim zdaniem Tebusku zalozony?
          Moze przenies go sobie na wlasciwe miejsce?
          • hulaj_dusza Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 12:32
            Moim zdaniem ten wątek na Forum Humorum, a i to kiepskie miejsce!
            A praktyki złodziejskie to całkiem gdzie indziej;)))
            • giwi Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 13:19
              :-) Kraj jest bardzo aktywny i wątki szybko spadają w dół. W zasadzie do wątków sprzed 3, 4 dni nikt już nie zagląda, jeśli nie są w czołówce. Wątki związane z mediami na ogół dość szybko schodzą na dalsze strony. Na Mediach mogłyby sobie jeszcze żyć, bo są przeważnie ciekawe. Naprawdę uważasz, że lepszy martwy wątek tu niż żywy na innym forum? :-)
              • hulaj_dusza Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 13:24
                giwi napisała:

> :-) Kraj jest bardzo aktywny i wątki szybko spadają w dół. W zasadzie do
                wątków
                > sprzed 3, 4 dni nikt już nie zagląda, jeśli nie są w czołówce. Wątki
                związane
                > z mediami na ogół dość szybko schodzą na dalsze strony. Na Mediach mogłyby
                sobi
                > e jeszcze żyć, bo są przeważnie ciekawe. Naprawdę uważasz, że lepszy martwy
                wąt
                > ek tu niż żywy na innym forum? :-)

Tak, tak uważam. Bo gdyby autorzy chcieli - sami by zakładali te wątki
                na innych forach. To jest ich prawo... autorskie!:)))
                • giwi Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 13:30
                  No ale fora tematyczne po coś są. :-) Kraj nie jest workiem bez dna. Tu jest wszystko - i przedziałek Marcinkiewicza i czernina, o totku piłkarskim juz nawet nie wspominam - a forum jest z założenia polityczne. :-)
                  • t-800 Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 13:33
                    Gdyby było polityczne, to by się nazywało Forum Polityka. Tak mi się wydaje.
                    • my.uczennice.vii.liceum Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 13:47
                      Ogladalysmy ostatnio stary polski film "Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz".
                      Przewija sie tam postac milicjanta gwizdzacego na obywateli i
                      udzielajacego im stosownych pouczen.

Archetyp Giwi?

(Giwi sprawdz poczte, wyslalysmy Ci bloczek mandatowy)
                  • hulaj_dusza Re: Z pozdrowieniami, bez odpowiedzi...:)))))))))) 04.01.06, 13:41
                    giwi napisała:

> No ale fora tematyczne po coś są. :-) Kraj nie jest workiem bez dna. Tu jest
                    ws
                    > zystko - i przedziałek Marcinkiewicza i czernina, o totku piłkarskim juz
                    nawet
                    > nie wspominam - a forum jest z założenia polityczne. :-)

Racja! Tyle że polityka "wchodzi z buciorami" w nasze CAŁE życie (krajowe).
                    Nie sposób się przed nią uchronić - ani w kulinariach, ani w sporcie, ani...

Szanuję Twoje zdanie, ale pozostanę przy swoim:)))
                    • piaf.e Re: Z pozdrowieniami, bez odpowiedzi...:))))))))) 04.01.06, 13:50
                      Racja! Tyle że polityka "wchodzi z buciorami" w nasze CAŁE życie (krajowe).
                      > Nie sposób się przed nią uchronić - ani w kulinariach, ani w sporcie, ani...
                      >
                      > Szanuję Twoje zdanie, ale pozostanę przy swoim:)))
                      >

przejdz na forum kuchnia.
                      • hulaj_dusza Re: Z pozdrowieniami, bez odpowiedzi...:))))))))) 04.01.06, 13:54
                        Dziękuję za dobra radę - ale nie skorzystam, będę hulał tutaj, w kraju.
                        • piaf.e Re: Z pozdrowieniami, bez odpowiedzi...:))))))))) 04.01.06, 13:56
                          a rob sobie co chcesz, ale jak ci tak wszystko z butami wchodzi, to przenies
                          sie na forum kuchnia.
                          • hulaj_dusza Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... 04.01.06, 14:19
                            ...do ciebie.
                            Nie dziw sie, jeśli spotykasz się na fk z chamstwem - sama je prowokujesz.

piaf.e napisała:

> a rob sobie co chcesz, ale jak ci tak wszystko z butami wchodzi, to przenies
                            > sie na forum kuchnia.
                            • piaf.e Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... 04.01.06, 14:30
                              a czy ja sie dziwię???

po za tym nie wszyscy, maja chamstwo we krwi, jedni tak inni nie
                              i tyle.

a ty prowadzisz dyskusję w sposob dziecinny, z upartoscia osła, jakby logiczne
                              argumenty do ciebie nie docierały.

po za tym, ty dyskusję jak widzę nazywasz prowokowaniem chamstwa.Ciekawa
                              reakcja.

ciekawe czy po za tym masz cokolwiek do powiedzenia.

pozdrawiam.przykro mi jak cie rozczarowałam, ale jak widzisz nie kadze nikomu
                              • hulaj_dusza Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... b/o 04.01.06, 14:39
                                piaf.e napisała:

> a czy ja sie dziwię???
                                >
                                > po za tym nie wszyscy, maja chamstwo we krwi, jedni tak inni nie
                                > i tyle.
                                >
                                > a ty prowadzisz dyskusję w sposob dziecinny, z upartoscia osła, jakby
                                logiczne
                                > argumenty do ciebie nie docierały.
                                >
                                > po za tym, ty dyskusję jak widzę nazywasz prowokowaniem chamstwa.Ciekawa
                                > reakcja.
                                >
                                > ciekawe czy po za tym masz cokolwiek do powiedzenia.
                                >
                                > pozdrawiam.przykro mi jak cie rozczarowałam, ale jak widzisz nie kadze nikomu
                                >
                                >
                                >

Za "miłe" słowa dziękuję, wolę być osłem, niż zapatrzonym w siebie
                                narcy/zem/stką, któr/y/a u kogoś widzi źdźbło, a u siebie belki nie zauważa.
                                Twoja ocena mojego poziomu dyskutowania ani mnie ziębi, ani grzeje...

Powodzenia!
                                • piaf.e Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... b/ 04.01.06, 14:51
                                  > > a ty prowadzisz dyskusję w sposob dziecinny, z upartoscia osła, jakby
                                  > logiczne
                                  > > argumenty do ciebie nie docierały.

osioł jest symbolem upartosci (przeczytaj raz jeszcze a moze zrozumiesz)

co do :

niż zapatrzonym w siebie
                                  > narcy/zem/stką, któr/y/a u kogoś widzi źdźbło, a u siebie belki nie zauważa.
                                  > Twoja ocena mojego poziomu dyskutowania ani mnie ziębi, ani grzeje...
                                  >

To w moim przypadku zwykła pewnosc siebie i tyle (Po za tym potrafie dostrzec
                                  te belki o ktorych piszesz i nie obrazam sie tak jak ty)
                                  no ale za krotko jestes na tym forum zeby to zauwazyc(chyba ze wczesniej pod
                                  innymi nickami, nie wiem nie moja sprawa)

wiem , czasami bywam złosliwa.
                                  • cheetah51 Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... b/ 06.01.06, 07:22
                                    piaf.e napisała:

> > > a ty prowadzisz dyskusję w sposob dziecinny, z upartoscia osła, jak
                                    > by
                                    > > logiczne
                                    > > > argumenty do ciebie nie docierały.
                                    >
                                    > osioł jest symbolem upartosci (przeczytaj raz jeszcze a moze zrozumiesz)
                                    >
                                    > co do :
                                    >
                                    > niż zapatrzonym w siebie
                                    > > narcy/zem/stką, któr/y/a u kogoś widzi źdźbło, a u siebie belki nie zauwa
                                    > ża.
                                    > > Twoja ocena mojego poziomu dyskutowania ani mnie ziębi, ani grzeje...
                                    > >
                                    >
                                    > To w moim przypadku zwykła pewnosc siebie i tyle (Po za tym potrafie dostrzec
                                    > te belki o ktorych piszesz i nie obrazam sie tak jak ty)
                                    > no ale za krotko jestes na tym forum zeby to zauwazyc(chyba ze wczesniej pod
                                    > innymi nickami, nie wiem nie moja sprawa)
                                    >
                                    > wiem , czasami bywam złosliwa.

Szanowna piaf.e - w prezencie dwa przysłowia ode mnie:

nie czyń drugiemu, co tobie niemiło...

przyganiał kocioł garnkowi...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34332719&a=34410104
                                    (żeby było wiadomo, o co chodzi: malutki przykładzik twojej polszczyzny:
                                    nie ma "upartości osła", jest "ośli upór", "uparty jak osioł", etc...

Więcej samokrytyki by się przydało...
                                    I jeszcze coś: ponieważ z obserwacji wiem, że należysz do tych "dyskutantów,
                                    którzy ZAWSZE muszą mieć ostatnie słowo - uprzedzam, że ci nie odpiszę, bo już
                                    i tak poświęciłem zbyt dużo swojego czasu;-)))

• piaf.e Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... b/ 06.01.06, 16:37
                                      manipulatorstwa tez nie cierpie, a to co napisał tebe tyczyło się wątku o kocie.

naucz się czytać i nie manipuluj, bo to nieładnie.
                                      • piaf.e Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... b/ 06.01.06, 16:45
                                        a moją samokrytykę się nie martw , wiem ze mam wiele wad.A to ze głośno mowię
                                        że nie podoba mi się jak się zalewa wątki tylko epitetami w stylu (kaczu puch )
                                        i wiele innych bzdur i nie ma się po za tym nic do powiedzenia zdaję sobie
                                        sprwę ze narazi mnie to na ataki w twoim stylu,ale nie bedę cierpiec z rego
                                        powodu.
                                      • bac1 Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... b/ 06.01.06, 16:46
                                        piaf.e napisała:

> manipulatorstwa tez nie cierpie, a to co napisał tebe tyczyło się wątku o
                                        kocie
                                        > .
                                        >
                                        > naucz się czytać i nie manipuluj, bo to nieładnie.
                                        >

Uderz w stół, nożyce się odezwą!

Czy nie poparłaś opinii tebe, że wątek o kocie Jarosława K. nie jest napisany
                                        dobrze po polsku?
                                        Na czym zatem manipulacja cheetah51 polega?

Może na tym, że trochę prawdy "prosto z mostu" napisał?
                                        • piaf.e Re: Moje posty były skierowane do giwi, nie... b/ 06.01.06, 16:57
                                          bac1 napisała:

> piaf.e napisała:
                                          >
                                          > > manipulatorstwa tez nie cierpie, a to co napisał tebe tyczyło się wątku o
                                          >
                                          > kocie
                                          > > .
                                          > >
                                          > > naucz się czytać i nie manipuluj, bo to nieładnie.
                                          > >
                                          >
                                          >
                                          > Uderz w stół, nożyce się odezwą!
                                          >
                                          > Czy nie poparłaś opinii tebe, że wątek o kocie Jarosława K. nie jest napisany
                                          > dobrze po polsku?
                                          > Na czym zatem manipulacja cheetah51 polega?
                                          >
                                          > Może na tym, że trochę prawdy "prosto z mostu" napisał?
                                          >

jakiej prawdy, możecie jaśniej??? że co że tebe żartobliwie odpowiedziął
                                          pielęgniarzowi, ktory walczył o wąte, ktory praktycznie nic sensownego nie
                                          zawiera i ze to poparłam???
                                          czy że się używa cudzych słów, a nie potrafi samemu napisac o co dokładnie
                                          chodzi?

jedno pytanie pod tymi nickami kryje sie jedna odoba, czy może to jakiś
                                          zbiorowy atak?
                                          • bac1 Re: Ani chybi: SPISEK!!! b/t b/o 06.01.06, 17:00

• piaf.e Re: Ani chybi: SPISEK!!! b/t b/o 06.01.06, 17:03
                                              no to życzę miłej zabawy.
              • piaf.e Re: WARA od wątków na fk!!! Twórzcie sobie swoje! 04.01.06, 13:40
                giwi napisała:

> :-) Kraj jest bardzo aktywny i wątki szybko spadają w dół. W zasadzie do
                wątków
                > sprzed 3, 4 dni nikt już nie zagląda, jeśli nie są w czołówce. Wątki związane
                > z mediami na ogół dość szybko schodzą na dalsze strony. Na Mediach mogłyby
                sobi
                > e jeszcze żyć, bo są przeważnie ciekawe. Naprawdę uważasz, że lepszy martwy
                wąt
                > ek tu niż żywy na innym forum? :-)

Masz racje giwi , szkoda byłoby zeby wątki o mediach umierały na na forum kraj

niech sobie pożyja na Mediach , w koncu to nie taki problem zagladac na media i
                dopisac cos,jesli ktos NAPRAWDĘ MA COS DO POWIEDZENIA NA DANY TEMAT.

pozdrawiam
                • cheetah51 Re: do giwi, plopli, tebe i piaf.e :-))) 06.01.06, 07:11
                  piaf.e napisała:

> giwi napisała:
                  >
                  > > :-) Kraj jest bardzo aktywny i wątki szybko spadają w dół. W zasadzie do
                  > wątków
                  > > sprzed 3, 4 dni nikt już nie zagląda, jeśli nie są w czołówce. Wątki zwią
                  > zane
                  > > z mediami na ogół dość szybko schodzą na dalsze strony. Na Mediach mogłyb
                  > y
                  > sobi
                  > > e jeszcze żyć, bo są przeważnie ciekawe. Naprawdę uważasz, że lepszy mart
                  > wy
                  > wąt
                  > > ek tu niż żywy na innym forum? :-)
                  >
                  >
                  > Masz racje giwi , szkoda byłoby zeby wątki o mediach umierały na na forum
                  kraj
                  >
                  > niech sobie pożyja na Mediach , w koncu to nie taki problem zagladac na media
                  i
                  >
                  > dopisac cos,jesli ktos NAPRAWDĘ MA COS DO POWIEDZENIA NA DANY TEMAT.
                  >
                  > pozdrawiam

...jesli ktos NAPRAWDĘ MA COS DO POWIEDZENIA NA DANY TEMAT...

Fakt, tylko czy inny forumowicz jest predystynowany do oceniania drugiego
                  forumowicza? Skąd się u niektórych taka pycha - JA mam coś do powiedzenia, TY -
                  nie!
                  Wątek może długo być "zapomniany", ale przychodzi czas, kiedy jakiś temat
                  powraca (zdarza się to bardzo często, zwłaszcza ostatnio) - można byłoby wtedy
                  sięgnąć po dany wątek - a tu klops - wątek wcięło!
                  Wiem, że giwi i plopli mają dużo roboty na Forum Kraj, ale z drugiej strony -
                  to chyba dobrze?
                  Proponuję NIE KRAŚĆ wątków, tylko te, które tebe uzna za "swoje" - dawać
                  w dwóch miejscach naraz, oznaczając je odpowiednio (jest "ptaszek",
                  jest "gwóźdź", dodajcie coś innego (plus?)...

Pozdrowienia dla wszystkich!:-)))
    • goniacy.pielegniarz Mam pytanie do szanownych adminów 04.01.06, 14:34
      Dlaczego wyleciał wątek o kocie Jarka? Może i wątek nie był zbyt poważny, ale
      przecież w przeszłości bywały już tego typu wątki.
      • kataryna.kataryna Re: Mam pytanie do szanownych adminów 04.01.06, 14:38
        goniacy.pielegniarz napisał:

> Dlaczego wyleciał wątek o kocie Jarka? Może i wątek nie był zbyt poważny, ale
        > przecież w przeszłości bywały już tego typu wątki.

Może został przeniesiony na forum Zwierzęta?
        • goniacy.pielegniarz Re: Mam pytanie do szanownych adminów 04.01.06, 14:42
          Żeby chociaż to... Wątek jest na Oślej.
          A chciałem zapytać Witka, czy ten kot naprawdę wabi się Klakier, czy to był
          tylko żart.
        • tebe Re: Mam pytanie do szanownych adminów 04.01.06, 15:11
          kataryna.kataryna napisała:
          > Może został przeniesiony na forum Zwierzęta?

;-)
          Co bym wiedział, takich planów nie ma.
          O mediach mówię, bo to jednak spora interencja. Możemy nawet podbierać raz na
          tydzień z 8 strony. Ciekawe rzeczy tu piszecie a dla wieeeeeelu zaglądających
          nawet 2 strona nie istnieje.

Gdyby Goniący zalinkował, tobym się dowiedział o co z kotem chodzi.

pzdr
          • goniacy.pielegniarz Re: Mam pytanie do szanownych adminów 04.01.06, 15:23
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=34364545
            • tebe Re: Mam pytanie do szanownych adminów 04.01.06, 17:33
              Bez przesady, toż to nawet nie jest po polsku napisane...
              • piaf.e Re: Mam pytanie do szanownych adminów 04.01.06, 17:42
                tebe napisał:

> Bez przesady, toż to nawet nie jest po polsku napisane...
                >

fakt.
          • my.uczennice.vii.liceum W odpowiedzi wszystkim zlosliwcom 04.01.06, 15:43
            informujemy, ze mialysmy na mysli "Tebuśku", a nie to co sie wam zdawalo.
            Niestety, o nasz boski Tebe, nie mozemy nawet dla Ciebie zrobic wyjatku
            i uzywac polskich znakow diakrytycznych.
            Wracajac do rzeczy, Tebusku, mamy nadzieje, ze macie tam jakiegos programiste,
            ktory spowoduje, ze wybrane przez Was watki beda widziane na wiecej niz
            jednym forum.

Rozwiazanie takie byloby logiczne, jak znamy zycie i tak wszystkich
            nie zadowoli, albowiem nikt tak bosko recznie nie steruje jak nasz slodki
            Tebik.
            • my.uczennice.vii.liceum PS Odkastruj im Tebiczku tego kota z oslej 04.01.06, 15:45
    • dr.szfajcner Re: Podkradamy wam media i prasę 04.01.06, 18:22
      Chyba tylko po to, żeby se David Locke mogl pouzywac.
    • kostka.s Wspaniala idea Forow Produkcyjnych - Gratuluje! 04.01.06, 23:08
      Jeszcze tylko ekonoma trzeba.
      • odszkodowawczy Kto zostanie nastepca Wincentego Pstrowskiego? 05.01.06, 05:47
        Kto da wiecej co on?

Forumowiczu!! W czynie produkcyjnym napisz dziesiec postow wiecej.
        • cheetah51 Re: Kto zostanie nastepca Wincentego Pstrowskiego 05.01.06, 06:44
          odszkodowawczy napisał:

> Kto da wiecej co on?
          >
          > Forumowiczu!! W czynie produkcyjnym napisz dziesiec postow wiecej.

Wlączam się do współzawodnictwa i zgłaszam 15 postów!!!;-)))
          • kostka.s Oportunisci przypadli do ziemi - maja to we krwi 05.01.06, 15:27
            Najwazniejsze by nie narazic sie temu co trzyma bat. A krytykujac Plany
            Przywodztwa mozna sie jednie narazic - po co?

Nie wiem Cheetah czy taki Tebe chwyta te subtelnosc, ale co mi tam...
            • kostka.s O konformistach nie wspomne nawet 05.01.06, 16:24
              Tych nie sposob zlamac, nie sposob wzburzyc - dostosuja sie do kazdych
              okolicznosci.
              • piaf.e Re: O konformistach nie wspomne nawet 05.01.06, 16:37
                dostosowaniem się do każdych okolicznosci jest umieszczanie zapomnianych wątkow
                o mediach na innym forum , na ktorym będą czytane i powiadomienie o tym w
                sposob zabawny?

niektorzy to juz nawet nie wiedzą o co walczą , byleby walczyc.
                • my.uczennice.vii.liceum Re: O konformistach nie wspomne nawet 05.01.06, 17:43
                  piaf.e napisała:

> niektorzy to juz nawet nie wiedzą o co walczą , byleby walczyc.

No wlasnie, zamiast zwyczajnie umiescic na forum "media"
                  linki do pokrewnych tematycznie watkow na FK.

--
                  Caluski dla Tebiczka
                  • hulaj_dusza Re: Brawo!!! :))))))))))))))) 05.01.06, 17:45
                  • piaf.e Re: O konformistach nie wspomne nawet 05.01.06, 20:53
                    zamiast wątkow, ktore wiele osob może czytać na forum media umiescic linki,
                    wątkow, ktore na 8 czy 10 stronie FK NIKT JUŻ NIECZYTA,( A KTORE MOŻNA TEŻ JAK
                    SIĘ KTOŚ BARDZO UPRZE MIEC W MOIM FORUM.)?

ależ wy lubicie przesadzac.
                • kostka.s Re: O konformistach nie wspomne nawet 06.01.06, 05:58
                  Ja mowilem o tych forumowiczach ( nie Adminach) ktorym nie podobaja sie zmiany,
                  ale wola milczec i nie narazac sie Adminom krytykowaniem.

Jesli na Prasa i Media nie ma ruchu to najwyrazniej nie ma to forum wziecia. Ale
                  przyjmijmy, ze masz racje. No bo rzeczywiscie - co to komu szkodzi? Zwlaszcza,
                  ze przy uzyskiwaniu loginu praktycznie poddajemy nasze teksty wlascicielowi
                  Portalu, ktory moze robic sobie z nimi co tylko mu sie podoba. Tekst ktory
                  smaruje w tym momencie stanie sie wlasnoscia Agory w momencie klikniecie na
                  "wyslij". Nie mialem nic przeciwko temu gdy zapisywalem sie kiedys, jako ze
                  forum wygladalo mi na dyskusyjne. Teraz nie mam tym bardziej :)

To co ma miejsce aktualnie to wyscig szczurow - w warunkach narastajacej
                  atomizacji dyskutantow, oraz zwiekszajacego sie nacisku na polito-poprawnosc.

Szufladkujac forum do tego az stopnia oraz mieszajac w znany sposob,
                  Administracja forum juz zabila idee dyskusji.

Tu nie chodzi, mnie przynajmniej, o watki z piatej strony Kraj. No moze nie o
                  wszystkie ale pal je licho...Napiszemy nowe. :)

Aktualne watpliwosci co do postepowania Administracji biora sie z obaw przed
                  dalszym szufladkowaniem, w wyniku ktorego nie bedzie forum dla lacznej dyskusji
                  o polityce i religii (kosciele), lecz nakaza nam oddzielac jedno od drugiego. W
                  tym kierunku zmierza nasza zabawa, by lewa reka nie wiedziala co czyni prawa. By
                  namnozyc Forow tematycznych, ktore odbiora przecietnemu forumowiczowi moznosc
                  spotkania sie z szersza perspektywa - z holistycznym podejsciem.

Wiem, wiem, przesadzam paranoja, komplesy z dziecnstwa... Szkoda tylko ze zdrowi
                  ludzie nie potrafili przewiodziec kaczyzmu 15 lat temu.

Ja przewidzialem. Tak jak wzmaganie sie cenzury na forach Gazety Wyborczej.

Bo to nie od dobrej woli Giwi czy Tebe zalezy liberalnosc ich nastawienia. Po
                  prostu raz ustanowiona cenzura w systemie takim jak "katolicka demokracja" ma
                  tendencje do zawlaszczania coraz to nowego terenu. Takie mechanizmy tu dzialaja,
                  i zadna Giwi nie jest w stanie im sie oprzec. Gdy istnieje instytucja cenzorska
                  oraz jej niezbedna spoleczna akceptacja, wowczas instytucja ta podlega
                  roznorakim naciskom na rzecz uzywania nozyczek - kandydaci do obrazy na
                  uczuciach rosna jak grzyby po deszczu. I naciskaja, rozdzieraja szaty, lamentuja
                  - naciskaja by ograniczyc jeszcze to czy tamto, przy czym wykorzystywane sa w
                  tym celu takze kanaly personalne (bezposrednio do cenzora). Tak to dziala.

Tak jak z dosrubowywaniem prawa antyaborcyjnego.

• piaf.e Re: O konformistach nie wspomne nawet 06.01.06, 12:32
                    strasznie to długie co napisałes, obiecuje że przeczytam z uwagą wieczorem.
                    Ja osobiscie jestem za pomysłem przenoszenia wątkow o mediach i prasie na forum
                    media z prostej przyczyny, ze mam przeczucie że wielu ludzi związanych z
                    mediami je czyta.A na FK zchodza szybko na dalsze strony.
                    Bardzo przeszkadza mi niski poziom dziennikarstwa w tym kraju, ale oczywiscie
                    nie mam na to wpływu...
                    • piaf.e Re: O konformistach nie wspomne nawet 06.01.06, 20:30
                      ...uważam że przeniesienie zapomnianych watkow o mediach i prasie na f.media to
                      bardzo dobry pomysł jezeli popierając ten pomysł naraże sie na niesłuszną
                      etykietke konformisty , trudno , to tylko świadczy o tym że niektorzy polacy
                      nie myślą a tylko protestują.

oczywiscie każdy dobremu pomysłowi można dopisac ideologie polityczna, jest ona
                      słuszna czy nie.

ja więcej prawdopodobnie na tym forum pisać nie będę, co zapewne ucieszy
                      wszystkich.A powodem jest to że nie znoszę spamerstwa.
                      • hulaj_dusza Re: Spam, spamer... 06.01.06, 23:09
                        piaf.e napisała:

> ...uważam że przeniesienie zapomnianych watkow o mediach i prasie na f.media
                        to
                        >
                        > bardzo dobry pomysł jezeli popierając ten pomysł naraże sie na niesłuszną
                        > etykietke konformisty , trudno , to tylko świadczy o tym że niektorzy polacy
                        > nie myślą a tylko protestują.
                        >
                        > oczywiscie każdy dobremu pomysłowi można dopisac ideologie polityczna, jest
                        ona
                        >
                        > słuszna czy nie.
                        >
                        > ja więcej prawdopodobnie na tym forum pisać nie będę, co zapewne ucieszy
                        > wszystkich.A powodem jest to że nie znoszę spamerstwa.

pl.wikipedia.org/wiki/Spamer
                        pl.wikipedia.org/wiki/Spam
                        • piaf.e Re: Spam, spamer... 06.01.06, 23:21
                          wiem , co to słowo oznacza.

ps.ucz swoje dzieci,jeśli je masz.
                        • kostka.s O konformistach nie wspomne nawet 07.01.06, 06:10
                          Czy Hulales Duszo na f. Prasa i Media? Bardzo sympatyczne forum. Jak do tej
                          pory. Mozna spokojnie porozmawiac, bez pospiechu - tego dyskusja nie cierpi. Nad
                          argumentem nalezy zastanowic sie nieco a nie palnac byle co i kopa, o dalej -
                          jak na wiekszosci forow. Szybko nalezy ponoc lapac pchly. Osoba ktora tam wpada
                          moze zorientowac sie o co chodzi. Na Kraj czy Wiadomosci nawet nie zdazy
                          przeczytac pieciu postow w watku a juz znalazla sie na trzecie stronie - juz
                          przyciska ja stos nowo zalozonych pozycji.

To jest zsyp. To jest papier toaletowy wiszacy w pociagu ekspresowym. Na nim to
                          zapisuje "pisarz" to co widzi za oknem - a co sekunde jest cos nowego, przy czym
                          nie ma czasu na refleksje nad tym co bylo. Tu Admin mnozy widoki za oknem.
                          Podroz nie ma stacji docelowej.

Jest tez w tym cos z anegdoty o 10 tysiacach malp ktore wala w klawiatury maszyn
                          do pisania, albowiem zgodnie z prawami statystyki kiedys musi dojsc do napisania
                          powtorki Hamleta. A admini mnoza fora przy czym mierza starannie szybkosc
                          zapadania watkow w nicosc. A jak idzie zbyt wolno to podrzucaja pozycje z Kraju,
                          na przyklad. No ale Piaf.e jest pacynka adminow ktorzy realizuja wlasne cele -
                          nie nasze.

Na FAQ o Moderacji stoi jak byk, ze na tym forum nie cenzuruje sie albowiem nie
                          stosuje cenzury prewencyjnej - co nie jest oczywiscie prawda i co potrafie
                          wykazac. Teraz jednakze chodzi o cenzorski wynalazek tego portalu, ktory
                          nazwalbym "cenzura inaczej".

Celem cenzurowania jest bowiem zapobiezenie przedostawania sie danej informacji
                          do szerszych mas spolecznych. No i cel ten zostal osiagniety. W glowach
                          wiekszosci forumowiczow nie pozostaje absolutnie nic. Gdy w ciagu tygodnia
                          siedem razy wlaczaja sie w dyskusje na dany temat np. o aborcji, to tak jakby
                          kazdorazowo zaczynany byl on po raz pierwszy - jest odkryciem. W przeciwienstwie
                          do cenzury klasycznej, "cenzura inaczej" polega na puszczeniu w ruch lawiny
                          gadania. Wolnosc slowa niby jest a i tak nikt nic nie wie.

To jest materializacja refleksji matolka nad demokracja amerykanska - spotykalem
                          sie z tego rodzaju madrosciami. Zdaniem matolka, otoz, caly ten demokratyczny
                          pic sprowadza sie do przekonania tlumow, ze moga decydowac, lub/i korzystaja z
                          wolnosci slowa. Dalej leci samo. W efekcie wszystkim jedynie ma sie wydawac, ze
                          cos moga, a naprawde nie moga nic. I nikt nie bierze sobie do serca tego co mowia.
                          Tu zdecydowano wziac sobie do serca ostatnie stwierdzenie.
                          • piaf.e cos od pacynki adminow 07.01.06, 06:21
                            wiesz co zaczełam tu wymieniac conajmniej dziesięc niesprawiedliwosci cenzury
                            adminow względem moich postow, a nawet samej poczty, ale stwierdziłam ze nie
                            warto.

Sa inne fora zagranicznych dziennikow, na zupełnie innym poziomie niż te gdzie
                            mogę gadać ile chce i co ciekawe rozumiem ludzi, ludzie mnie.
                            i tyle

możecie teraz sobie pisać do woli i opluwac mnie , tylko miwas będzieżal.
                            • piaf.e Re: cos od pacynki adminow 07.01.06, 06:28
                              pacynka adminow que tal eso jak bardzo jestes daleki od prawdy wiedzątylko
                              admini i ja.
                              naprawdemi was żal, boscie głupi
                              • kostka.s Re: cos od pacynki adminow 07.01.06, 21:33
                                a mnie ciebie nie jest zal skoros taka madra :)
                                • piaf.e Re: cos od pacynki adminow 08.01.06, 10:56
                                  i bardzo dobrze.

jak to było w tej piosence: "...lastima no quiero..."
                                  • piaf.e Re: cos od pacynki adminow 08.01.06, 11:14
                                    Tytuł piosenki : "Amor a la Mexicana"
                                    wykonawca : Thalia.

no i już mnie tu nie ma.(albo - "problemow nigdy nie mam bo..." Renata Przemyk)

choc wolę tą pierwszą sto razy.
                                    • kostka.s Re: cos do pacynki adminow 08.01.06, 17:23
                                      uwazam ze na f. Towarzyskie moglabys sie wyzyc - tylko tam, nawiasem mowiac.
                                      • piaf.e Re: cos do pacynki adminow 08.01.06, 19:39
                                        no to może tak ci odpowiem :

La gente me señala
                                        Me apunta con el dedo
                                        Susurra a mis espaldas
                                        Y a mí me importa un bledo
                                        Que más me da, si soy distinta a ellos
                                        No soy de nadie, no tengo dueño

Yo se que me critican
                                        me consta que me odian
                                        La envidia les corroe, mi vida les agovia
                                        Por qué será, yo no tengo la culpa
                                        Mis circunstancias les insultan

Mi destino es el que yo decido
                                        El que yo elijo para mí

A quién le importa lo que yo haga
                                        A quién le importa lo que yo diga
                                        Yo soy así, así seguiré, nunca cambiaré

Quizás la culpa es mía
                                        Por no seguir la norma
                                        Ya es demasiado tarde para cambiar ahora
                                        Me mantendré firme en mis convicciones
                                        Reforzaré mis posiciones......

¿A Quién Le Importa? (Club Vocal Mix)
                                        Letra y música: G. Berlanga / I. Canut
                                        Remix: Hex Hector / Mac Quayle
                                        1986 Alaska y Dinarama Hispavox S.A. Madrid, España
                                        • kostka.s Re: cos do pacynki adminow 08.01.06, 22:06
                                          Wiedzialem! ze cos jest "nie tak".

Teraz juz wiem: spadlas z byka. Albo na odwrot :) O le!
                                          • piaf.e Re: cos do pacynki adminow 08.01.06, 22:09
                                            nawet ironię bierzesz na serio.
                                            a moglbys zwyczajnie poszukac tych piosenek w internecie i posłuchac ich w
                                            polskich rozgłośniach ich nie znajdziesz.-ZIEJE W NICH NUDA.
            • cheetah51 Re: Oportunisci przypadli do ziemi - maja to we k 06.01.06, 07:13
              kostka.s napisał:

> Najwazniejsze by nie narazic sie temu co trzyma bat. A krytykujac Plany
              > Przywodztwa mozna sie jednie narazic - po co?
              >
              > Nie wiem Cheetah czy taki Tebe chwyta te subtelnosc, ale co mi tam...

Mnie też to wisi i powiewa!;-)))

Pozdrawiam.
              • kostka.s Re: Oportunisci przypadli do ziemi - maja to we k 06.01.06, 15:36
                cheetah51 napisał:

> kostka.s napisał:
                >
                > > Najwazniejsze by nie narazic sie temu co trzyma bat. A krytykujac Plany
                > > Przywodztwa mozna sie jednie narazic - po co?
                > >
                > > Nie wiem Cheetah czy taki Tebe chwyta te subtelnosc, ale co mi tam...
                >
                > Mnie też to wisi i powiewa!;-)))
                >
                > Pozdrawiam.

;))

Z wzajemnoscia

• hulaj_dusza Re: Oportunisci przypadli do ziemi - maja to we k 06.01.06, 19:58
                  Pozwole sobie dołączyć do tych, którym konformizm wobec adminów jest obcy,
                  choć nie oznacza to wcale braku kultury i sympatii do...!:)))
                  • piaf.e obcy konformizm tak jak zdrowy rozsadek i logiczne 06.01.06, 22:51
                    myslenie.
    • kostka.s Tebe zyskal w moich oczach - serio 05.01.06, 20:40
      Po prostu poinformowal o zmianie, i dziekuje - sprawa jasna. I ja to lubie.

Kiedys mialo miejsce robienie forumowiczow w balona, poprzez mydlenie im oczu
      udzialem w podejmowaniu konkretnych decyzji. Tamto bylo oszustwo bo Admin i tak
      robil tak jak zaplanowal sobie od poczatku. Zdanie forumowiczow nie liczylo
      sie, bo i nie mialo sie liczyc.

Obecne podejscie Admina jest uczciwsze.
      • janbezziemi A moze tak dla jasnosci wszelakiej? 05.01.06, 21:02
        Giwi,Tebe itd. - moze pomyslcie i zróbcie tak: napiszcie u gory i zostawcie na
        stałe: "Nie znajdujesz tu swego wątku szukaj go na (tu media,osla łaczka
        itd) .Dziękujemy. Kulturalnie i prosto.
      • my.uczennice.vii.liceum to nie calkiem tak 05.01.06, 21:13
        Pan Tebe obsluguje tutaj klientow - piszacych na forum.
        Jezeli ktos otwiera temat nalezacy rownoczesnie do tematu
        kraj i media to wybor forum nalezy do klienta.
        Przypuscmy, ze zrobilysmy zakladke, link do watku, bo chcemy komus
        w przyszlosci jakas wypowiedz przypomniec.
        Kilka dni pozniej Tebcio przenosi watek na jakies inne forum
        i nasz link mozemy sobie w buty wlozyc, tudziez "szukaj na tym forum".
        To tak, jakby nam fagas w supermarkecie znienacka wozek z towarem wyrywal
        i przepychal go na miejsce, ktore on uznaje za wlasciwe.
        Nie lubimy takiej obslugi i juz.

Mamusia w miesnym pracowala?
        • kostka.s Re: to nie calkiem tak 05.01.06, 23:06
          To tak, jakby nam fagas w supermarkecie znienacka wozek z towarem wyrywal
          i przepychal go na miejsce, ktore on uznaje za wlasciwe.
          Nie lubimy takiej obslugi i juz.

Mamusia w miesnym pracowala?

Pewnie tak. Jako spoleczny. :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka