pan.nikt 08.01.06, 10:38 CYTAT tygodnia "Zostaliśmy bez pracy. Bez zabezpieczenia na najbliższe miesiące" Za Przekrój I kto tak powiedział?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: Biedacy!!! 08.01.06, 10:39 pan.nikt napisał: > I kto tak powiedział?? Danka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Biedacy!!! 08.01.06, 10:41 Brawo!! Wygrała Pani Biedna Danka. Już nawet do fryzjera nie zawiezie jej służbowy kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Biedacy!!! 08.01.06, 10:40 pan.nikt napisał: > CYTAT tygodnia > "Zostaliśmy bez pracy. Bez zabezpieczenia na najbliższe miesiące" Bez zabezpieczenia bo już BOR nie będzie ochraniał w drodze do fryzjera. Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Biedacy!!! 08.01.06, 10:42 oj będzie coś ciekawego. Napisaliśmy to samo jednoczasowo. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Biedacy!!! 08.01.06, 10:44 Biedna Pani Danusia! Kaczyzm niszczy ludzi i wpędza w nędzę! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Biedacy!! ..a o jaką Danke tu chodzi? 08.01.06, 12:59 oszolom.z.radia.maryja napisał: zostałem radnym oszolom.z.radia.maryja 02.07.2005 22:55 gość po prostu wykitował a ja wszedłem na jego miejsce bo sposród przegranych miałem największe poparcie Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Nie będzie Ci do śmiechu 08.01.06, 12:50 ... jak sąd nakaże zwrot członkom KRRiTV utraconych uposażeń plus odszkodowanie. A miało być tanie państwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Danka, idź na emeryturę! 08.01.06, 13:48 freemason napisał: > ... jak sąd nakaże zwrot członkom KRRiTV utraconych uposażeń plus odszkodowanie > . > > A miało być tanie państwo:) To jest bardzo prawdopodobne, niestety:( A tak w ogóle w ustawie jest bardzo sprytny punkt artykule 8.: Pracodawca zatrudniający członka Krajowej RAdy udzieli mu, na jego wniosek, urlopu bezpłatnego na czas sprawowania funkcji. Okres urlopu wlicza się do stażu pracy, od którego zależą uprawnienia wynikające ze stosunku pracy. Odpowiedz Link Zgłoś