overshoe 24.01.06, 19:20 Widziałem program o panu Zagajewskim na TVN. I doznałem szoku. Jak mozna tak traktować jednego z najbardziej znanych artystów polskich . Wstyt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia.basia Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:30 overshoe napisał: > Widziałem program o panu Zagajewskim na TVN. I doznałem szoku. Jak mozna tak > traktować jednego z najbardziej znanych artystów polskich . Wstyt. A cóż oni takiego mu zrobili?! Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:37 Właśnie? Chętnie się też dowiem, bo cenię wielce twórczośc Zagajewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
overshoe Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:39 Osoba ta mieszka w nieogrzeanym mieszkaniu z psami, śpi na podłodze przykryty startmi kocami. W oknach i dzwiach sa kraty. Kraty na dzwiach zamykane sa na kluch od zewnatrz czyli osoba znajdujaca sie w srodku nie ma mozliwosci wyjscia. Przyzwalaja na to władze Włocławka i popieraja zachowanie osob opiekujących sie panem Stanisławem Zagajewskim. Wstyd i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:41 overshoe napisał: > Osoba ta mieszka w nieogrzeanym mieszkaniu z psami, śpi na podłodze przykryty > startmi kocami. W oknach i dzwiach sa kraty. Kraty na dzwiach zamykane sa na > kluch od zewnatrz czyli osoba znajdujaca sie w srodku nie ma mozliwosci wyjscia > . > Przyzwalaja na to władze Włocławka i popieraja zachowanie osob opiekujących sie > panem Stanisławem Zagajewskim. > Wstyd i hańba. Stanisławem? Myślałem o Adamie;))) O Stanisławie nic nie wiem, choć szkoda człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
overshoe Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:43 Jeśli nie wiecie kim jes, to polecam link: www.q4.pl/?id=22&show=z&d=8 Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:48 "O jego rzeźby zabiegają galerie w kraju i za granicą" - to cytat. Nie bardzo rozumiem tę sytuację. Dlaczego żyje w takiej nędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 20:21 Bo tak wybrał. Całe zycie tak przeżył. Jest to rzeczywiście genialny artysta. W tytule chyba nie zmieściło się słowo "naiwny". Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 20:38 No właśnie! Jeśli to Jego wybór, to niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:43 www.q4.pl/?id=22&show=z&d=8 Odpowiedz Link Zgłoś
overshoe Re: Zagajewski - najbardziej znany artysta 24.01.06, 19:53 No właśnie czemu żyje w takiej nędzy? o ot trzeba sie zapytać władz Włocławka. Odpowiedz Link Zgłoś