dudus45 03.03.06, 15:51 Dziś powiedział dziennikarzom - jak im pracodawca nie pozwala pisać tego czego chcą to przecież mogą przejąć redakcje i pisać co chcą . Ciekaw jestem czy ktoś kto wykonuje inny zawód niż dziennikarstwo też tak może zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Jak nam rząd nie odpowiada 03.03.06, 15:54 to możemy przejąć URM i rządzić sami. To jest zgodne z logiką tego gnoma. M. Odpowiedz Link Zgłoś
dudus45 Re: Jak nam rząd nie odpowiada 03.03.06, 16:00 wszystko w ręce rad - przejme se zkeład Tutukowskiego bo mi każe robić buty aja chce robić rękawiczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Mam nadzieję że Jarek weźmie w obronę 03.03.06, 16:02 dziennikarzyny z rydzyk media w razie konfliktu z pryncypałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Mam nadzieję że Jarek weźmie w obronę 03.03.06, 16:26 :)))))) A tak "na poważnie": u Jarka występuje schizofrenia faszystowsko-bolszewicka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczka11 Re: Mam nadzieję że Jarek weźmie w obronę 03.03.06, 17:05 jak to u pedala gleboko w ukryciu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Mam nadzieję że Jarek weźmie w obronę 03.03.06, 19:09 obraza.uczuc.religijnych napisał: > dziennikarzyny z rydzyk media w razie konfliktu z pryncypałem. Otoz to! Ojczulkowie do dziela! Przejmujcie RM, TW TRWAM i Nasz Dziennik, wam tez sie cos od zycia nalezy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Jaruś ble ble ble 03.03.06, 17:06 dudus45 napisał: > > Dziś powiedział dziennikarzom - jak im pracodawca nie pozwala pisać tego > czego chcą to przecież mogą przejąć redakcje i pisać co chcą . Ciekaw jestem > czy ktoś kto wykonuje inny zawód niż dziennikarstwo też tak może zrobić? Pewnie, że tak. Tylko patrzeć jak Jaruś zamieni się stołkiem z Marcienkiewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Jaruś ble ble ble 03.03.06, 19:08 dudus45 napisał: > Dziś powiedział dziennikarzom - jak im pracodawca nie pozwala pisać tego > czego chcą to przecież mogą przejąć redakcje i pisać co chcą . Ciekaw jestem > czy ktoś kto wykonuje inny zawód niż dziennikarstwo też tak może zrobić? Jarus to wywrotowiec, rewolucjonista. Gdyby przyjac jego logike, to przejmowaniom redakcji nie byloby konca. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jaruś ble ble ble 03.03.06, 19:12 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Jarus to wywrotowiec, rewolucjonista. Gdyby przyjac jego logike, to > przejmowaniom redakcji nie byloby konca. Ja bym z chęcią jakiś bank przejął. Może być nawet spółdzielczy. Pazerny nie jestem. ;)))) S. Odpowiedz Link Zgłoś