Dodaj do ulubionych

Lepper jedyny rozsadny. He, he

19.03.06, 22:35
W calym zamieszaniu i szrpaninie okazuje sie, ze Lepper to jedyny rozsadny i
niezacietrzewiony polityk.
Porobilo sie. He, he.
Dzis oswiadczyl, ze nie musi byc wicepremierem.
:))))
Obserwuj wątek
    • ra_v2 Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:37
      Lepper umiera? Widzieliscie jak on wygląda?
      • frau_blada Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:38
        Calkiem dobrze.
        :)
        • ra_v2 Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:40
          Opuchnięty, charczy i pokasłuje. brr
          • obseerwator Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:47
            wiesz, dzis było mi go po prostu żal - wyglądałby jakby był po wylewie
            • ra_v2 Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:58
              obseerwator napisał:

> wiesz, dzis było mi go po prostu żal - wyglądałby jakby był po wylewie

obejrzałem znowu w telewizji. Wycofuje. Grymas na twarzy wygląda jednak jak po
              znieczuleniu u dentysty. :-).
          • frau_blada Da sobie chlop rade. Schudl troszke. 19.03.06, 22:56
            Z pewnoscia serce sobie odciazyl.
            • obseerwator Re: Da sobie chlop rade. Schudl troszke. 19.03.06, 22:58
              nie wiem czemu, cię to śmieszy - zupełnie poza polityką, ten człowiek jest
              ciężko chory (nie chodzi mi o kpinę, czy stan jego umysłu)
              • ra_v2 Re: Da sobie chlop rade. Schudl troszke. 19.03.06, 22:59
                obseerwator napisał:

> nie wiem czemu, cię to śmieszy - zupełnie poza polityką, ten człowiek jest
                > ciężko chory (nie chodzi mi o kpinę, czy stan jego umysłu)

tzn.?
                • obseerwator Re: Da sobie chlop rade. Schudl troszke. 19.03.06, 23:01
                  nie wiem - albo miał zawał, albo mały wylew

dzisiaj był zupełnie blady - wręcz szary, miał podkrążone oczy, mówił z lekkim
                  trudem

autentycznie było mi go żal
                  • jaa_ga Re: Da sobie chlop rade. Schudl troszke. 19.03.06, 23:03
                    Ma poważne kłopoty z układem krążenia.
                    To fakt, nie przypuszczenie
                  • ra_v2 Re: Da sobie chlop rade. Schudl troszke. 19.03.06, 23:04
                    Polacy traktują scenę polityczną jak odmianę kabaretu. Kolejne "kryzysy" nie
                    wpływają na giełdę, na siłe złotówki ani na większośc innych parametrów
                    ekonomicznych. Dlatego choć Lepper nie ma kwalifikacji aby zostać nawet
                    kierownikiem poczty to jednak w tym kabarecie jest wielką i mimo wszystko
                    sympatyczną gwiazdą.
              • frau_blada W ogole mnie to nie smieszy 20.03.06, 10:01
                Po prostu nie widze, zby Lapper byl zlozony choroba.
                A ze schudl, to lepiej dla niego.
    • www.nasznocnik.pl Jasne, że nie musi - nasz "geniusz polityczny" sam 19.03.06, 22:38
      ...go będzie o to prosił ;-D
    • lej_czerwonego Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:54
      Nie lubie Leppera, ale nie mozna mu odmowic autentycznego politycznego talentu.
      Tusk to niestety straszny glab.
      • lej_czerwonego Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:57
        > Tusk to niestety straszny glab.

Co prawda sznureczki, na ktorych go prowadza sa krociutkie, ale mimo wszystko
        moglby byc zreczniejszy. No i ta UWolska przypadlosc - jestem nieomylny.
        • obseerwator Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 22:59
          nieomylny to jest jarosław "wielki"
        • ra_v2 Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 19.03.06, 23:01
          U Tuska dochodzi jeszcze niezrozumialy dla 53 % społeczeństwa język.
      • frau_blada Jakby Lepper zostal ministrem rolnictwa, To UE spa 19.03.06, 22:59
        zmow by dostala.
        Mam nadzieje, ze pokoncza mu te jego sprawy, zaplaci grzywny i jak nowonarodzony
        zostanie miniestrem rolnictwa. Moze ten eurokolchoz rozwali, a moze powie im, ze
        koniec hucpy - doplaty maja byc dla rolnictwa takie same jak przeplyw kapitalu w
        Polsce.
        Chca miec wplyw na polskie banki rowny z polskim rzadem, to niech placa rowno
        jak w calej Europie polskim rolnikowm.
        Ale by sie porobilo!!!!
    • henryk.log Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he..hehe.......... 19.03.06, 22:59
      .. nie mam 'siły' na ciebie frau już, wierz mi !
      :-)))))))))))))))))))))))))
      POZDRAWIAM ! :-)))))))))))))))))))))
      • frau_blada Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he..hehe......... 19.03.06, 23:04
        Dobranoc, Panie Henryku.
        • henryk.log Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he..hehe......... 19.03.06, 23:07
          Dobranoc, Pani frau :-)
    • kwakwa11 Zapytaj sie , dlaczego nie musi? 19.03.06, 23:27
      bo mu nie wolno! A kto zabrania? Pomysl, jak umiesz.
    • tadeuszx Re: Lepper jedyny rozsadny. He, he 20.03.06, 00:44
      sorry frau, mam inne zdanie. Lepper traci wszystko co może i ...dobrze.
      Wiarygodność jako podpórka PiS - utracił. Rozwiązania Sejmu - nie poprzemy. Tak
      jak Platforma!? Elektorat (radykalny przecież - widzi tę ewolucję Jędrusia)
      "baranieje" i spieprza gdzie? Do PiS-u! Dostał Jędruś kapkę władzy - stracił
      instynkt. To tak jak z troglodytą: pierwotny człowiek miał instynkt to
      przetrwał, ucywilizowali - stracił instynkt, a że rozumu nigdy nie miał, to
      ginie. Ja jestem z SO, ale to nie znaczy, że ogłuchłem, oślepłem i ogłupiałem -
      no, może wtedy, jak wstępowałem. Ale wówczas była to jedyna jawna (PiS się
      czaił, kombinował POPiS) antyliberalna alternatywa. Ale nawet wtedy, o tej
      zgraji z czuba SO miałem kiepskie zdanie. Cóż, jest tak, jak z Wałęsą. Dobry do
      walki. Tylko. :)))
      • frau_blada Panie Tadeuszu, grunt to sie roznic i ladnie mowic 20.03.06, 01:55
        o argumentach swoich.
        Ja Leppera nie lubie, ale wiem, ze wile razy mial racje zanim tuzy gospodarki
        ruszyly za przeproszeniem d****.
        Pozdrawiam serdecznie. Moj post bron Boze nie oznacza, ze nagle pokochalam
        Leppera. Po prostu w zgielku, nagle glos biednego, chorego, lekko odlaczonego od
        swiata Leppera zabrzmial jak glos z zaaswiatow Nadredaktora.
        :)))))))))))))))))
        • tadeuszx Re: Panie Tadeuszu, grunt to sie roznic i ladnie 20.03.06, 10:08
          ...aaaa, tak, tak. Niepoprawnie zinterpretowałem. Proszę wybaczyć, to z
          pośpiechu. Wpadam tu sobie, czytam to i owo...i zdarza się ;)) A różnić się z
          Panią (o poglądach myślę, wyłącznie) nie mam zamiaru, ani ochoty:)). Ale ta moja
          przekorna naturka sprawia, że jak się uda, to ja tę frau i tak będę na forum
          podszczypywał:)). Delikatnie, bo szacunek do niej mam wielki. Za mądrość,
          dociekliwość i rozwagę. Ale że uprzedzeń i zahamowań, myślę, nie mam, a JKM
          nauczył jak "wywijać kota ogonem"...;)) to pewnie okazja się znajdzie.
          Pozdrawiam ;))))))))))))))))
          • tadeuszx Re: Panie Tadeuszu, grunt to sie roznic i ladnie 20.03.06, 11:06
            ...wugląda na to, że znowu gaszę światło!!!??? Ja to mam pecha! Spadam, pozdro;))))
          • frau_blada Re: Panie Tadeuszu, grunt to sie roznic i ladnie 20.03.06, 11:08
            Prosze szczypac do woli.
            Slownie. Nie doslownie. :)
          • frau_blada KZLiS. Wazne dla spoldzielcow 20.03.06, 11:10
            Moze kogos na forum zainteresuje sprawa KZLiS.Najwyzsza pora, zeby spoldzielcy
            zaczeli walczyc o swoje prawa.

Informacja po obradach Nadzwyczajnego posiedzenia Zarządu głownego KZLiS w
            dniu 19 marca 2006 r.
            Przepraszam,że wczoraj nic nie napisałem. Jestem dość mocno zaziębiony i zaraz
            po Zarządzie wyłączyłem się od spraw publicznych. Dzisiaj jest trochę lepiej .
            Wpadłem na dwie godz. do biura, ale o 12.00 jadę do domu by chociaż trochę
            poleżeć. Ale do rzeczy.
            Zarząd Główny udał się niespodziewanie dobrze. Przybyło "aż" 19 członków ,
            więc mieliśmy dość bezpieczne qorum by podejmować uchwały. Było też paru gości
            w tym Przewodn. KKRewiz,
            Po ponad godzinnej dyskusji /bardzo ożywionej i z ciekawymi wnioskami/
            podjęliśmy uchwałę w sprawie Grodziska. Wszyscy /bez głosów przeciwnych/
            uznaliśmy, iż należy podjąć rzucone nam przez mafię wyzwanie i tym samym
            uruchamiamy nadzwyczajne działania KZLiS. Wyrazem tego będzie zorganizowanie w
            Grodzisku Maz. w dniu 29 kwietnia br. o godz. 12.00 "Ogólnopolskiej
            manifestacji nazywanej dodatkowo Zjazdem gwiaździstym" W tym czasie zostanie
            ogłoszony list otwarty ZG KZLiS do ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry i
            ministra spraw wewnętrznych Ludwika Dorna. Manifestacja i list mają za zadanie
            pokazać społeczeństwu zdecydowany sprzeciw wobec metod ostanio zastosowanych
            przez lokalne układy korupcyjno -mafijne. Ustaliliśmy, iż w manifestacji weżmie
            udział delegacja z każdego oddziału , min 4 osoby. Każda z delegacji będzie
            posiadała tablicę z nazwą miasta i transparent. Wstępnie proponujemy zbiórkę na
            boisku sportowym położonym na osiedlu gdzie mieszka Janusz Okurowski.
            Następnie przejście główną ulicą miasta pod biurowiec spółdzielni. Tam wręczymy
            władzom petycje. Dalej manifestacja uda się na główny plac miasta. Tam odbędzie
            się Ogólnopolski Wiec Protestacyjny. Sprawy organizacyjne tej inicjatywy i
            wszelkie kwestie formalne dotyczące sprawnej organizacji zjazdu / wniosek do
            władz samorządowych, zabezpieczenie na boisku naszych samochodów, wystąpienie do
            policji o zabezpieczenie bezpieczeństwa uczestników itp./ Będzie realizował
            Zarząd oddziału w Grodzisku. Organizatorem jest ZG KZLiS i tak będą
            podpisywane wszystkie pisma. Do udziału zaprosimy porządnych parlamentarzystów i
            organizacje , które zajmują się walką z układami i korupcją. Zaprosimy także
            organizacje samorządowe i lokalne stowarzyszenia spóldzielców mieszkaniowych a
            także młodzież z całej Polski. Wstępnie oszacowaliśmy, iż powinno zjechać 500
            - 1000 delegatów. W dalszej części ZG unieważniliśmy uchwałe w sprawie
            delegatów do pracy w Komisji Sejmowej. Konsekwencją tej decyzji było podjecie
            dwóch nowych uchwał. Pierwsza, która to upoważnia do reptrezentacji KZLiS w
            pracach Komisji Jolantę Kwiatkowską i Andrzeja Drozdowskiego oraz drugą ,
            która powołuje listę rezerwową naszych przedstawicieli do prac w Komisji. Na
            liście znależli się /bez żadnych preferencj/i: M.Bonicki z W-wy, H.Bartczak z
            Łodzi, A.Grabska z W-wy, J.Hening ze Słupska i L..Mazurkiewicz z Koszalina.
            Uchwała mówi, iż w razie konieczności delegowania naszej dodatkowej osoby ZG
            daje dyspozycje Prezesowi do wskazania jej z tej listy.
            Kolejna sprawa którą dość sprawnie rozwiązaliśmy była kwestia zawieszenia dwóch
            czł. ZG. z Łodzi. Tutaj Po dość długiej dyskusji podjęliśmy decyzję o
            zawieszeniu ich do następnego posiedzenia ZG. Wniosek o zawieszenie złożyło
            czterech czł. ZG Z Łodzi. Jednocześnie zwróciliśmy się o opinię w tej sprawie
            KKRew. Na obrady ZG wpłynęło pismo z postawionym przez zawieszonych wnioskiem o
            nie podejmowanie decyzji. W obszernym piśmie B. Zdulski i K. Dąbrowska zarzucili
            Prezesa Oddz. Teren KZLiS z Łodzi H.Bartczaka wszelakiego rodzaju pomówieniami
            i oskarżeniami.
            Przepraszam jeszcze raz za to, iż oficjane dokumenty ZG dostaniecie Państwo
            dopiero pod koniec tygodnia. Powodem tego jest to że w środę zbiera się
            Prezydium ,które zostało zobligowane przez ZG do dopracowania roboczych jeszcze
            dokumentów powatałych wtrakcie posiedzenia ZG. Natychmiast po zakończeniu tych
            prac roześlemy je do struktur w całej Polski.
            Konin , dnia 20 marzec 2006 r.
            Pozdrawiam Andrzej Krzyżański
            • frau_blada uuuuuuuuuuuuuuu to nie tu mialo byc 20.03.06, 11:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka