biedronka24 30.03.06, 19:48 wtedy gdy ktos kto byl zeslany stawal sie pionkiem w lapach okupanta by gnebic swych rodakow. Jaruzel Co za dno. Jak malych ludzi wyprodukowal ten PRL. A gadzinowka dalej swoje..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwakwa11 Hej, katolik, moze wybaczenie chrzescijanskie? 30.03.06, 19:50 ten czlowiek ucierpial i dzis pokazal klase wieksza niz maly chamek Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 idz kurz do popiolu 30.03.06, 19:53 wiatr historii nie pozostawi suchej nitki ani na ´ostrych´ Jaruzelach ani na ´inteligentnych inaczej´ Maleszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: idz kurz do popiolu 31.03.06, 02:02 ten człowiek nauczył się na syberii bycia wiernym związkowi sowieckiemu. Dostał medal od Putina, teraz muz Kaczor stworzxył okazję by zademonstrować swoją niezależność i komunistyczność co forumowaicze pezepeerowscy poparli ochoczo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 [...] 30.03.06, 19:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 no coz mylisz sie- mnie urodzili i wychowali 30.03.06, 19:57 moi rodzice. A postawa czlowieka ktory po doswiadczeniach zeslania wystawil swoj kraj i rodakow oprawcy to jest jak najbardziej produkt. Takich gadzinowek sterowanych przez bizness PO-KPPowski jak ta. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wstyd i zgroza 30.03.06, 19:51 biedronka24 napisała: > Jak malych ludzi wyprodukowal ten PRL. Fakt. Produkował żałosnych doktorów prawa pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt.z.mojrzeszowa Re: ´rajcuje´ uzyte jest w jakim sensie? 30.03.06, 19:57 to jezyk ubekow... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 chyba ma mu kto doradzic 30.03.06, 20:05 nie sadze zeby Prezydent musial sie posilkowac wiedza z brukowcow. Niech gadzinowka szczeka, jak robia ´ostre´ psy :)))))). Dzisiaj popisala sie tez nowatorskim puryzmem jezykowym w zakresie jednostek fizycznych ´dzul´ bardzo mi sie podobal :)))))))) Ciekawe czy ten dzul tez ma plec i bedzie walka SLD o jego rzecznika.... A rzeczywiscie- bagatelizowac rozpasanej i aroganckiej komuny nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: ´rajcuje´ uzyte jest w jakim sensie? 30.03.06, 19:58 biedronka24 napisała: > ze tak spytam? w takim ,że już nie podnieca cię forum radia maryja, i szukasz glębszych doznań na wrażym forum kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wstyd i zgroza... 30.03.06, 20:01 ...to uczucia, które powinny teraz towarzyszyć Kaczorom. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill PRL wyprodukował ministrów Marcinkiewicza 30.03.06, 20:04 "którzy w łapach okupanta gnębili swych rodaków" a także naszego szanownego pana Prezydenta, który przybliżał nam "leninowską teorię związków zawodowych". Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 do budy ´ostre´ pieski 30.03.06, 20:09 na takie jest tylko jedna terapia. Farmakologia na stres i unikanie gwaltownych bodzcow ze swiata. Jak tak zle w kraju to wynocha - niech was inni goscinnie przyjma :)))))). A jak teskno ze sie palic na piecu nie udalo bezczynnie i dlubac w nosie z nudow na kradzionym to ogon pod siebie i szukac gdzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy [...] 30.03.06, 20:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 [...] 30.03.06, 20:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A to już sam sobie dopowiedziałeś 30.03.06, 20:23 Ja napisałem tylko co m.in. wyprodukował PRL: Kryżego, Jasińskiego, doktorat Kaczyńskiego. Nie pisałem o "równej odpowiedzialności" Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 Michale - strategia Maleszki 30.03.06, 20:26 przypomnij - jesli laska. Tlum przesmiewcow na jednego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 o zesz w morde jeza cenzor kosi watek jak 30.03.06, 20:36 zniwiarz trawe w kolchozie. lepiej juz nic wiecej nie pisac...ciiii... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: o zesz w morde jeza cenzor kosi watek jak 30.03.06, 20:37 michal00 napisał: > zniwiarz trawe w kolchozie. lepiej juz nic wiecej nie pisac...ciiii... Pijany żniwiarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 [...] 30.03.06, 20:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 hi, hi. Ja sie z G do Wu nie identyfikuje 30.03.06, 20:22 pozwol niezaleznym ludziom o ktorych gadzinowka tak ponoc walczy wypowiedziec sie spokojnie-na temat tej gazetki. Ja nie mam aspiracji do bycia slawa, zwlaszcza zraniona hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
no.mercy biedronki wogole nie maja apiracji.Zra mszyce 30.03.06, 20:27 I paskudza.To na tyle.Wracam do Wloch,bo warszawski komputer bedzie zajety. Musze sie przekierunkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 nie maja tylko dysleksji 30.03.06, 20:33 ;). Powodzenia. I wiele satysfakcji z udanej pracy nad wciskaniem kitu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 dla d-zula 30.03.06, 20:34 prosze przekazac szczegolnie gorace usciski.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka24 tak kochanie 30.03.06, 20:30 Sam pan Prezydent udziela mi codziennie polgodzinnych korepetycji bym mogla sie udzielac tu na forum srodkowoeuropejskiej i reprezentowac specjalnie jego barwy... Zapraszam do owych modnych tu czworakow - z ktorymi konotacji szanowny hrabia tak sie obawial zapewne nadajac sobie ten zaszczytny nick- buahahaha. ´ambitny, wyksztalcony, mlody, duze miasto´ Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Wstyd i zgroza 31.03.06, 02:16 biedronka24 napisała: > wtedy gdy ktos kto byl zeslany stawal sie pionkiem w lapach okupanta by gnebic > swych rodakow. Jaruzel > Co za dno. Jak malych ludzi wyprodukowal ten PRL. A gadzinowka dalej swoje..... I jeszcze tu cos mamrocza, czy tez memla ... o honorze. Hahahahaha, honorze Jaruzelskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Wstyd i zgroza 31.03.06, 07:33 mysz_polna5 napisała: > biedronka24 napisała: > > > wtedy gdy ktos kto byl zeslany stawal sie pionkiem w lapach okupanta by g > nebic > > swych rodakow. Jaruzel > > Co za dno. Jak malych ludzi wyprodukowal ten PRL. A gadzinowka dalej > swoje..... > > > I jeszcze tu cos mamrocza, czy tez memla ... o honorze. Hahahahaha, honorze > Jaruzelskiego! Tylko dlaczego on zwraca ten order Kaczynskiemu,przeciez od niego go nie dostal? Odpowiedz Link Zgłoś