Gość: clemenza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.02, 21:52 czy P. Pol mógłby znieść opłaty za autostady dla posiadaczy winiet, i czy winiety muszą być tak drogie?? Ja prponuję 130 zł. za wszystkie drogi? Co internauci na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rob Re: winiety a autostrady IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 23.12.02, 22:05 Gość portalu: clemenza napisał(a): > czy P. Pol mógłby znieść opłaty za autostady dla posiadaczy winiet, i czy > winiety muszą być tak drogie?? Ja prponuję 130 zł. za wszystkie drogi? Co > internauci na to?? Najpierw musza byc drogi, dopiero mozna ustalac ceny. Drog w PL nie ma. Dlaczego ktos ma placic za nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary byk Re: do dupy z Polem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.02, 18:42 Gość portalu: clemenza napisał(a): > czy P. Pol mógłby znieść opłaty za autostady dla posiadaczy winiet, i czy > winiety muszą być tak drogie?? Ja prponuję 130 zł. za wszystkie drogi? Co > internauci na to?? Gdy Pol pluje nam w twarz, to mamy prosić, żeby pluł niżej? Należy nie dopuścić do winietek, bo to psucie państwa polskiego. Nie tylko chodzi o pieniądze, ale przede wszystkim o to, by nie wprowadzać podatku, którego nie ma w ustawie podatkowej. Już są dodatkowe opłaty na ochronę zdrowia, teraz winietki, potem cegiełki na oświatę .... A po co mamy budżet i Sejm, żeby fo dobrze podzielił? DO DUPY Z POLEM! Odpowiedz Link Zgłoś