leszab 06.05.06, 20:13 Tusk ponownie na szefa PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tusk wielką nadzieją PISu gdy ponownie zostanie szefem PO bo to będzie już początek prawdziwego końca PO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tribunus oby nie 06.05.06, 20:15 Mam nadzieje ze zwycieza w PO sily rozsadku i nie wybiora zgranej karty jaka jest Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak wiesz jak wyszlo SLD na zwyciestwie AWS? 06.05.06, 20:22 Tak samo, jak PO wyjdzie na zwyciestwie PIS :] Parafrazujac stare powiedznie: wiosna wasza, jesien nasza :D Odpowiedz Link Zgłoś
baabeczka Re: wiesz jak wyszlo SLD na zwyciestwie AWS? 06.05.06, 20:34 Leszab! mozesz juz spokojnie jechac na wakacje, tak sie napracowales na tym forum, dziecko drogie i pewnie sie spociles, a moze jeszcze siusiu w majty sie sie zrobilo, no jedz, odpocznij bo dlugo tak nie dasz rady. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Nie martw się kochanie.Ja lubię walczyć w okrązeni 06.05.06, 20:46 Nie martw się kochanie.Ja lubię walczyć w okrążeniu.To jest fajna gra. Jestem spokojny bo moi wygrywają ciągle tak że aż to staje się nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: wiesz jak wyszlo SLD na zwyciestwie AWS? 06.05.06, 20:34 Odpowiedz Link Zgłoś
gassion2 Leszab 06.05.06, 20:40 Po 3 złote na godzine to niezła kasa jak dla Ciebie .Kieszonkowe juz masz , odpocznij teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby wow! mamy ewenement na skale światową! :) 06.05.06, 20:51 Pierwsza na swiecie "ku.. intelektualna" co ogłasz wszem i wobec że jest gratis :) Odpowiedz Link Zgłoś
zirby A ciebie glupie :)? 06.05.06, 21:02 Toż nawet nie potrafisz sklecić paru zdań bez błedów ortograficznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i PO też stało się partią kadrową i ich ławeczka jak 06.05.06, 20:44 się okazuje też jest króciutka. Ale to chyba przywara wszystkich naszych partii. Krótko działają,dzielą się, powstają nowe, rzucają się jak gó.. w przerębli i nie mają kadr. Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny Re: PO też stało się partią kadrową i ich ławeczk 06.05.06, 20:47 niekoniecznie, jak sa stolki to kadry sie zaraz znajda. Ale prawda ze brakuje im troche na odcinku kadr do wygrywania wyborow. Odpowiedz Link Zgłoś
gassion2 Re: PO też stało się partią kadrową i ich ławeczk 06.05.06, 20:50 A niby z kim mają przegrać? Z sld ? nie rozśmieszajcie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niepismienny_niepoczytalny zalezy co rozumiec przez "wygrac" 06.05.06, 20:53 bo na koalicje z SLD to byc moze wiele nie bedzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
gassion2 Re: zalezy co rozumiec przez "wygrac" 06.05.06, 20:59 Koalicja z kimś kto jedyne co ma do zaoferowania to :plucie na PO BEZ KOMPLETNEJ WIEDZY, i uczstnictwo w paradach celem zdobycia elektoratu? nie wiem jak PO ja osobiscie im nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Już odeszła z PO grupa Piskorskiego 06.05.06, 20:49 przy końcu kadencji PO będzie tworem o sile porównywalnej być może nawet z PD. Odpowiedz Link Zgłoś
gassion2 Re: Już odeszła z PO grupa Piskorskiego 06.05.06, 20:50 read1 napisał: > przy końcu kadencji PO będzie tworem o sile porównywalnej być może nawet z PD. śnij dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Oj Edgar, Edgar 06.05.06, 21:05 Od tego onanizowania się to zupełnie Ciebie poryrało...a którą to rączką onanizujecie się towarzyszu? Tą krótszą? Odpowiedz Link Zgłoś