alistair-p 21.06.06, 19:16 Bezstronność Lecha mnie poraziła.Teraz jestem pewien że coś jest na rzeczy z kampanią PiS.Nie mogę zrozumieć jak on został prezydentem "wszystkich Polaków". Mały śliski człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Miałeś jakieś wątpliwości? 21.06.06, 19:42 Walka frakcyjna w POPiSie trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga "Kaczyńscy, to prawica na skróty, gubiąca wartości 21.06.06, 19:50 ...w taktycznych grach" I kto to powiedział? Kazimierz Ujazdowski - wiceprezes PiS! Niezwykle trafna i celna ocena, moim zdaniem. PS. Przeczytane w sygnaturce "mmikki" Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "Kaczyńscy, to prawica na skróty, gubiąca war 22.06.06, 09:28 jaa_ga napisała: > ...w taktycznych grach" > > I kto to powiedział? > Kazimierz Ujazdowski - wiceprezes PiS! > > Niezwykle trafna i celna ocena, moim zdaniem. > PS. Przeczytane w sygnaturce "mmikki" Tyle, że to "zakłamana" prawica! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: "Kaczyńscy, to prawica na skróty, gubiąca war 22.06.06, 11:23 Ujazdowski, to człowiek kulturalny jest :-)) "Prawica na skróty" - świetne określenie, to samo, co "łże-prawica" znaczący :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 21.06.06, 19:52 a co jest na rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 21.06.06, 19:56 Kłamstwo ma krótkie nogi. Jak wam się podoba to stare hasło w nowym odniesieniu? Co do meritum. Nie ma wątpliwości, że wszystkie partie kombinowały przy okazji wyborów. Pytanie tylko, kórej się uda to udowodnić. Tu PIS, mający władzę, sądy i prokuraturę ma chyba przewagę. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 22.06.06, 11:27 michal00 napisał: > a co jest na rzeczy? dobre pytanie co takiego jest na rzeczy ze `bezstronna' prokuratura dowodzona przez szefa kampanii kaczynskiego zmienia sposob postepowania i informowania o sprawie o 180 stopni coz. skazani jestesmy na domysly co jest na rzeczy i na domysly w kwestii bezstronnosci prokuratury oraz troski pis o czystosc procedur przejrzyste panstwo walke z korupcja i tym podobne malo znaczace haselka Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i A gdzie jest napisane, że prezydent ma być 21.06.06, 20:00 bezstronny ? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A gdzie jest napisane, że prezydent ma być 21.06.06, 20:46 klarek_i napisał: > bezstronny ? ========================== Był uprzejmy sam to zadeklarować !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: A gdzie jest napisane, że prezydent ma być 22.06.06, 11:34 alistair-p napisał: > klarek_i napisał: > > > bezstronny ? > ========================== > Był uprzejmy sam to zadeklarować !!!! eeeee. to taka sama dobra podstawa jak slowa kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 21.06.06, 20:28 alistair-p napisał: > Bezstronność Lecha mnie poraziła.Teraz jestem pewien że coś jest na rzeczy z > kampanią PiS.Nie mogę zrozumieć jak on został prezydentem "wszystkich Polaków". > Mały śliski człowiek. I śliski,i wredny,i mściwy kurdupel. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3428402.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki a jeszcze nie tak dawno.... 22.06.06, 09:08 " jest osobą całkowicie skompromitowaną i nie jest partnerem do jakichkolwiek rozmów " Lech Kaczyński o Jacku Kurskim, gdy ten odchodził z PiS jesienią 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 22.06.06, 09:10 "wszyscy Polacy" byli jednak innego zdania niż Ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 22.06.06, 09:24 loppe napisał: > "wszyscy Polacy" byli jednak innego zdania niż Ty:) ===================================== Nie chce unieważnienia wyborów.Mam nadzieję że nawet Lech Kaczyński (prezydent nasz,ale nie mój)może się zmienić.Mało prawdopodobne,ale możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 22.06.06, 09:31 alistair-p napisał: > loppe napisał: > > > "wszyscy Polacy" byli jednak innego zdania niż Ty:) > ===================================== > Nie chce unieważnienia wyborów.Mam nadzieję że nawet Lech Kaczyński (prezydent > nasz,ale nie mój)może się zmienić.Mało prawdopodobne,ale możliwe. > Bardzo prawdopodobne: na gorsze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Bezstronny Prezydent Lech ............sprawa 22.06.06, 11:33 alistair-p napisał: > loppe napisał: > > > "wszyscy Polacy" byli jednak innego zdania niż Ty:) > ===================================== > Nie chce unieważnienia wyborów.Mam nadzieję że nawet Lech Kaczyński (prezydent > nasz,ale nie mój)może się zmienić.Mało prawdopodobne,ale możliwe. > uniewaznienie wyborow nie jest mozliwe. calkowita utrata zaufania - spolecznego - jak najbardziej. no i impeachment jesliby przeholowal Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Prezydent nie powinien się w ten sposób 22.06.06, 11:18 wypowiadac. Jeżeli PO wygra w sadzie, to LK wyjdzie na idiotę, co zresztą nic dziwnego Anglicy mieli racji, że nie zaprosili go na jubileusz królowej. Kaczynski nie jest człowiekiem honoru i nie ma dla niego miejsca w towarzystwie wielkich tego świata. Bardzo ubolewam nad tym, że człowiek bez klasy dochodzi do wysokich stanowisk. M. Odpowiedz Link Zgłoś