alistair-p 07.07.06, 19:16 Chcę wiedzieć jaki jest stan zdrowia faceta który w moim imieniu podejmuje decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe255 Re: Żądam informacji o stanie zdrowia Prezydenta! 07.07.06, 19:19 Mysle, ze w tej sprawie powinien zabrac glos psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Żądam informacji o stanie zdrowia Prezydenta! 07.07.06, 19:20 Komunikat powinien być wszechstronny. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Żądam informacji o stanie zdrowia Prezydenta! 07.07.06, 19:22 Zakaz wszelkiego przemieszczania się?To wyjdzie wszystkim na dobre.Ale ja chcę oficjalnego komunikatu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Żądam informacji o stanie zdrowia Prezydenta! 07.07.06, 19:20 Nic sie nie martw. On zadnych decyzji nie podejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Żądam informacji o stanie zdrowia Prezydenta! 07.07.06, 19:20 alistair-p napisał: > Chcę wiedzieć jaki jest stan zdrowia faceta który w moim imieniu podejmuje > decyzje. Nastapilo cudowne uzdrowienie. Opalony prezydent tryska zdrowiem. Jak tylko odwolal spotkanie od razu mu przeszlo ale lekarze ostrzegaja, ze choroba moze sie nawrocic. Odradzaja wszelkich spotkan :) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Prawo aby 07.07.06, 19:33 znac stan zdrowia swego prezydenta to ty masz ale na papierze spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: Żądam informacji o stanie zdrowia Prezydenta! 07.07.06, 20:02 ja mam najswiezsze informacje. jesli chodzi o stan fizyczny, to Pan Prezydent robi często ale rzadko. Jesli chodzi o stan umysłowy, to ma zaburzenia przewodu, co było widoczne na konferencji. Proponuję wydac za mną euroejski list gończy. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Stolec wolny, ale OK! 07.07.06, 21:55 Ciekawe czy powoła braciszka na premiera czy tez znowu sie obsra. Odpowiedz Link Zgłoś