Dodaj do ulubionych

we wrześniu z ekranu znika MOnisia, żakowski

12.07.06, 06:01
paradowska, stasiński,łuczywo, władyka, najsztub,.....
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060712&id=po03.txt
Obserwuj wątek
    • nowytor3 Ale dlaczego Żakowski? On jest taki fajnie 12.07.06, 06:21
      debilny.
      • smok62 To fakt:). Słyszałem jak w sobotę wył,że Jarek 12.07.06, 06:26
        nie uzyska votum zaufania:). A "dzienniku" czytam jego "analizy" i pękam ze
        śmiechu. Jego "felietony" - to pomieszanie science fiction, chciejstwa i
        rozpaczy. on w nowych czasach zagubił się jeszcze bardziej niż wnusie po KPP z
        czerskiej :)
        • xkx2 Re: To fakt:). Słyszałem jak w sobotę wył,że Jare 12.07.06, 07:03
          Ja tylko mam nadzije ze zniknie równiez pan O. ze swojim programikiem oraz ze
          nareszcie w styczniu TVP przestanie za pieniądze z abonamentu transmitowac te
          jego imprezke (zbieranie kasy na przystnek W.) Sam pan O. jest juz postaci
          kontrowersyjna i jego poglady ni jak nie wiaza sie z moralnosci katolicka IV RP
          a o jego przystnku W. to nawet nie bede wspominal bo szkoda pisac bo jak tam
          jest i do czego tam dochodzi mozna bylo obejrzec na filmie. Az dziw bierze ze
          sie ta impreza nie zaintereswały jeszcze odpowiednei słuzby od pana ministra
          Ziobro. Ale to juz inna sprawa. Nie mniej propagowanie na antenie TV publicnzej
          takowych wartosci to chyba lekka przesada.
          • nowytor3 Maturzyści mogą se u niego odreagować 12.07.06, 07:22

• xkx2 Re: Maturzyści mogą se u niego odreagować 12.07.06, 09:45
              A niech se odreagowuja ale to nie znaczy ze za publiczna kase TVP ma promować
              tego pana i ze za publiczna kasa z abonamentu ma promowac działania
              jakiejkolwiek fundacji. O ile sobie przypominam to w III RP promowane były dwie
              pana O. i pani K. Podczas sprawdzania tej drugiej wyszły ponoc cyrki moze wiec
              warto porzadnie sprawdzic i ta pierwszą? A tak na marginesie to promowanie
              czyjejkolwiek fundacji na antenie publcnzej TV to najdelikatniej mozna okreslic
              jako rzecz niestosowną. A juz w przypadku pana O. jesli wiadomo ze czesci kasy
              z funadacji idzie na conjmniej keontrowersyjny sped młodzieży pod nazwa
              przystnek W. to juz rzecz nie niestosowna ale gruby bład podobie jak promowanie
              samego pana O. w jego programie w TVP. Jesli bedzie coś robił prywatnie albo
              beda go promowac prywatne TV ok. ich sprawa (choc nie do konca) nei mniej
              napewno nie powinna tego robic publiczna TV która utrzymuja w jakiejs częsci
              obywatele z abonamentu RTV. A wielu z tych co płaca ma nieco odmine poglądy od
              poglądu pana O. i uwarza jedo działanie za co najmniej dwuznaczne moralnie.
          • kolo1001 Re: To fakt:). Słyszałem jak w sobotę wył,że Jare 12.07.06, 13:48
            Proponuję zamknąć całą TV publiczną.
            To jest najlepszy sposób na wycięćie układu. Do końca, do żywej tkanki.
            Owsiaka w kamasze!
            Żakowskiego na Madagaskar!
            Olejnik ożenić ze Szczuką!
            24h na dobę nadawać dzieła zebrane każdego z braci na zmianę.
            Hurra!
    • jaa_ga Możesz se pomarzyć, durnoto :-))) b/t 12.07.06, 09:49

• amwaw "Se"??? 12.07.06, 10:14

• sanitarny xkxOO 12.07.06, 10:13
      *telefon do RMR:
      Najdroższy ojcze Rydzyku. Jesteśmy z tobą. Jakby ktoś chciał na ciebie rękę
      podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i uwielbiony ojcze. Ty
      jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej jak Bóg... ukochany
      ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać świadectwo. Przed Bogiem i
      przed tobą, ty będziesz siedział na jego prawicy.
      • kubala11 Re: xkxOO 12.07.06, 10:45
        sanitarny napisał:

> *telefon do RMR:
        > Najdroższy ojcze Rydzyku. Jesteśmy z tobą. Jakby ktoś chciał na ciebie rękę
        > podnieść, to ja nie wiem co bym mu zrobiła... najdroższy i uwielbiony ojcze.
        Ty
        >
        > jesteś dla mnie więcej jak Bóg... (płacz) Sto razy więcej jak Bóg... ukochany
        > ojcze. Oni wszyscy będą musieli z tego kiedyś zdać świadectwo. Przed Bogiem i
        > przed tobą, ty będziesz siedział na jego prawicy.

Co ma wspólnego ten tekst (faktycznie śmieszny, jesli prawdziwy tym większy
        mozna mieć polew) do lustracji dziennikarzy to nie wiem. Może wytłumaczysz?
    • nabucco4 Re: we wrześniu z ekranu znika MOnisia, żakowski 12.07.06, 10:20
      wtedy tego gówna normalni ludzie już nie będą ogladac - pozostana mohery,
      kaczki (w tym szpitalne) i katodebile. Zupełnie jak za Stalina , Caucescu itp -
      tylko widownia nie czerwona tylko czarna.
      • joannabarska Sami sobi ogladajcie 12.07.06, 13:37
        Sami sobie ogladajcie, skoro najlepszych dziennikarzy i najlepsze programy
        usuwacie. Mam satelitarną,więc red. Wildstein moze mnie... Ale jak zniknie
        orkiestra Owsiaka i pieniądze nie poplyną do szpitali, to będzie zbrodnia na
        dzieciach!
    • dr.krisk Śmieszne.. znikną? 12.07.06, 13:52
      Przeniosą się gdzie indziej. Razem z widownią.
      Niestety (dla was) to na razie przynajmniej nie PRL.
    • haen1950 Re: we wrześniu z ekranu znika MOnisia, żakowski 12.07.06, 13:55
      O niczym innym nie marzę. TVP pokazująca wyłącznie zalety i dokonania kaczorków
      mieści się dokładnie w moich snach.
    • stranger.pl Bardzo dobrze widze że nowy Prezio żegna opluwaczy 12.07.06, 13:55
      Nie będą straszyć z ekranów TV pterodaktyle skamielin komunizmu i różowych.

PS
      Aaa - i proszę nie pluć na Pana Bronka bo to... anmtysemityzm:)
      • smok62 "pterodaktyle komunizmu " -dobre :) 12.07.06, 20:47
        ja bym ich wysłał do parku jurajskiego - najlepiej w okolicach kamczatki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka