adelav 28.09.06, 14:53 różnica między stylem polskiej polityki a stylem polityki brytyjskiej jest mniej więcej taka, jak między izbą wytrzeźwień a izbą lordów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelav Re: A Tomasz Lis w której izbie sprząta? 28.09.06, 15:49 stara się posprzątać w naszej...aby bardziej przypominała tą z wyspy;) Polska, głupcze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: A Tomasz Lis w której izbie sprząta? 28.09.06, 16:00 a pana Tomka w której uczyli, ze sie bije żonę?Lał Kingę tylkopatrzył cz równo puchnie, dzentelmen zjakiejśtam góry. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: bije żonę 28.09.06, 16:01 A dzieci przypadkiem nie zjada ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: bije żonę 28.09.06, 16:04 dzieci nie zjada, a żony już też nie bije, bo sie z nim rozwiodła. Ale wcześniej lał ostro. To tajemnica poliszynela wśrodowisku dziennikarskim. Teraz jest nadzieja, ze i Smoktunowicz też dostanie. W końcu należy jej się. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Tomuś - damski bokser? 28.09.06, 16:09 wiadomość na 100% potwierdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Tomuś - damski bokser? 28.09.06, 17:15 kura56 napisała: > wiadomość na 100% potwierdzona. Jezeli przez kataryna.kataryna to nawet na -385% kataryna.kataryna jest znana w IV Rzeczypospolitej z PiSowskiej rzetelnosci i obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: tajemnica poliszynela w środowisku 28.09.06, 16:14 I ona, wyzwolona kobieta, się na to pokornie godziła ? Może lubi ? A pedofila nie zrobiła z niego przy rozwodzie? To podobno też niezły sposób ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: bije żonę 28.09.06, 16:26 Kuro56: czy tobie preparaowanie takich "prawdziwych" rewelacji bez żadnego zająknięcia przychodzi. Za dużo Kurskiego się naoglądałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Organizmy niższego rzędu 28.09.06, 16:34 takie jak ty, traktuję z wyrouzmiałością. Jeszcze cię życie czegoś nauczy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa Re: A Tomasz Lis w której izbie sprząta? 28.09.06, 16:18 kura56 napisała: > a pana Tomka w której uczyli, ze sie bije żonę?Lał Kingę tylkopatrzył cz równo > puchnie, dzentelmen zjakiejśtam góry. w necie nie jesteś anonimową kurą Odpowiedz Link Zgłoś
cynik512 Re: Nowa książka Tomasza Lisa 28.09.06, 16:09 To poprzednia już zmielona? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Wyda nową z materiałów wtórnych 28.09.06, 16:11 Ekologicznie. -------------------------------- cynik512 napisał: > To poprzednia już zmielona? ------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
burika Re: Nowa książka Tomasza Lisa 28.09.06, 16:09 Jasne i był w WSI i jest w układzie. Sekielski jest gruby i z WSI, Morozowski jest agentem, PIS-iaki znowu atakują. Tylko to juz koncówka tych szmaciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Nowa książka Tomasza Lisa 28.09.06, 16:13 Nie był w WSI, a przynajmniej na razie nic o tym nie wiadomo do ponedziałku. Latał tylko samolotem J&S na mecze w kopaną piłkę po całym swiecie. Ale to przeciez nie jest korupcja tylko przyjaźń. Co do Sekielskiego i Morozowskiego , to tez sie chyba niedługo sprawa wyjaśni. Póki co to tylko domysły. Odpowiedz Link Zgłoś
pulchna.lapka.w.pulpit Re: sie chyba niedługo sprawa wyjaśni 28.09.06, 16:16 "Już za chwileczkę, już za momencik..." - PiS powinien włączyć te słowa do swojego oficjalnego hymnu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
loppe tak, ale Britons są the best na świecie 28.09.06, 16:11 więc się tak nie hłoszcz dziennikarzy też zreszta maja lepszych:))))) i obywateli Odpowiedz Link Zgłoś
burika Re: Nowa książka Tomasza Lisa 28.09.06, 16:14 Przeczytałem sobie wszystkie podsty owej kury56, a może kur(w)y 56. Wszystkie o tym, że PIS jest extra. No to Lisa, jako członka układu trzeba zgnoić. A ja na to, że PIS to mistrzowie korupcji kierowani przez zakompleksionych kurdupli. Pewne na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin "owej kury56, a może kur(w)y 56." 28.09.06, 16:17 Kolejna przedstawicielka "odnowy moralnej" jaka wykuwa się nam w walce z PISem i faszyzacją kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Ty Karlin to jakiś nieczytaty jesteś 28.09.06, 16:21 ciebie karlin pogięło?pocztaj lepiej moje posty, bo obrażasz mnie jak niejaka joannabarska, w identyczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin O co Ci chodzi? 28.09.06, 16:23 To ja Ciebie bronię przed jakimś mętem - poczytaj post ponad moim - a Ty masz do mnie pretensje? Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Pomyłka, to do przedmówczyni bylo 28.09.06, 16:24 Sorry, to było do tej buriki, czy jak jej tam. Sposób argumentownia jest wyłącznie ad personam co nie świadczy o inteligencji. Poziom "zartów" wprost z toalety na centralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Pomyłka, to do przedmówczyni bylo 28.09.06, 16:30 Kura i Karlin - dobrana z was para, tylko lepiej by dzieci z takiego związku nie było, bo genetycznie utrwalilibyście najgorsze wzorce pisdzielców. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Re: Pomyłka, to do przedmówczyni bylo 28.09.06, 16:34 a ty masz dzieci, czy może dobry Bóg ustrzegłludzkość i odebrał ci zdolność prokreacji jak feministkom? Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Pomyłka, to do przedmówczyni bylo 28.09.06, 16:40 kura56 napisała: > a ty masz dzieci, czy może dobry Bóg ustrzegłludzkość i odebrał ci zdolność > prokreacji jak feministkom? Bóg nie odebrał zdolności prokreacji feministkom, przynajmniej nie wszystkim. A mój stan posiadania potomstwa, moja prywatna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 To była twoja prywatna sprawa 28.09.06, 16:54 juz nie jest to twoja prywatna sprawa, bo wywołałaś temat. Na drugi raz trzeba uważać co się mówi lub pisze i nie chlapać byle czego. Odpowiedz Link Zgłoś
adelav Re: Nowa książka Tomasza Lisa 28.09.06, 16:39 ksiazki.wp.pl/katalog/ksiazki/ksiazka.html?kw=74809 Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Tumek lisek herrTusek jest już out. To go irytuje 28.09.06, 16:28 a mne wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś