porannakawa 04.10.06, 21:20 Czy takie transparenty byłyby dość przekonywujące? Kaczyński - spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd I palenie kukły kaczora 04.10.06, 21:21 Palili kukłe Wałęsy, teraz nadszedł czas rewanżu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: I palenie kukły kaczora 04.10.06, 21:26 douglasmclloyd napisał: > Palili kukłe Wałęsy, teraz nadszedł czas rewanżu. > Nie mówmy o rewanżu - mówmy o tym,że chcemy normalności! Ja tam mściwy nie jestem. Kaczyński - spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: I palenie kukły kaczora 05.10.06, 19:38 porannakawa napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > Palili kukłe Wałęsy, teraz nadszedł czas rewanżu. > Nie mówmy o rewanżu - mówmy o tym,że chcemy normalności! > Ja tam mściwy nie jestem. To trzeba spalic dla zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
kptbaczek puste lodówki !!! 05.10.06, 19:37 obiecywali 3 mln mieszkań , straszyli pustymi lodówkami. puste lodowki to dobry rekwizyt na taką manife. bardzo wymowny i wyrazisty przekaz. pełno tych rekwizytów na wysypiskach śmieci i złomowiskach. po manifie zostawiłbym je pisowcom. niech je napełniają. Odpowiedz Link Zgłoś