Dodaj do ulubionych

Morozowski to kapus!

17.10.06, 07:34
Jak juz to juz.
kataryna.blox.pl/2006/10/Pospieszalski-wytyka-Morozowskiemu-donoszenie-na.html#ListaKomentarzy
Obserwuj wątek
    • sam_sob Re: Morozowski to kapus! 17.10.06, 07:44
      Raczej świadomy wagi swego posłannictwa i dlatego podąża do celu bez względu na
      środki, bo to taki zawód, który można wykonywać i WC.:))
    • kaczysta Mam nowa sygnaturke. 17.10.06, 07:55

• kaczysta Re: Mam nowa sygnaturke. 17.10.06, 07:57
        Nie wyszlo a szkoda,za dlugi tekst:

Kaczyńscy nie są głupcami i doskonalew zdają sobie sprawę, z kim ( po stronie Samoobrony ) rozmawiają, a właściwie z kim się zadają.Cóż jednak robić, unieść się honorem i koalicji zaniechać?. Toż to oddać Polskę w pacht, całej tej okrągłostołowej mafii. Weżmy przykład Piłsudskiego, z kim on nie paktował, czyim nie był agentem, był nawet w PPS ( z któergo wysiadł na przystanku Niepodległość ), już nie wspomnę o Sybirze, ale jeden cel mu przyświecał POLSKA. Uwierzcie Kaczyńskim, im też tylko o to chodzi. Wszak ich rodzic w Powstaniu Warszawskim krew przelewał. Jest to stała niezmienna myśl i niezłomne działanie, które realizują niezłomnie jak mogą najlepiej. Tyle, czy aż tyle. Jedno jest pewne, aby tę myśl zaniechali tzeba ich zabić.

Gość: andrzej krajan

Zaslyszane na blogu kataryny.
        • cics Re: Mam nowa sygnaturke. 17.10.06, 08:12
          Trochę to bez sensu dyskutować na temat sygnaturki, ale sam tego chciałeś.

Dowodem słusznych intencji nie są słowa lecz czyny. Pieknych haseł to możemy sie
          nasłuchać w kampanii wyborczej. A to co robia Kaczyńscy nie ma nic wspólnego z
          tym co mówią.
          ".........ich rodzic w Powstaniu Warszawskim krew przelewał " - a to ,co robił
          potem to też było dla Polski ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka