loppe 30.10.06, 21:13 jesteście obciachowcami - agresywni zwolennicy PO, pseudoliberałowie nie zdolni do akceptacji poglądów inne niż własne no i ta nieudacznosc tych waszych pseudoleaderów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:15 ten biedny Kraj bez tradycji demokratycznych nawet jak wyhoduje liberałów - to cholera w odmianie liberałowie-zamordyści Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:17 Czyżbyś uważał że zwolennicy PiSu są bardziej tolerancyjni?? Jeżeli tak to jesteś śmieszny jak Kaczyński :))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:20 belkot_belkot_belkot napisał: > Czyżbyś uważał że zwolennicy PiSu są bardziej tolerancyjni?? Jeżeli tak to > jesteś śmieszny jak Kaczyński :))) Ależ oni nie niosa na sztandarach swych haseł Liberalizmu, chłopie...Brak tolerancji wśród płomiennych - w gębie - librałów, to jest obciach. Jednym z haseł wolnościowców jest - nie podoba mi się co głosisz ale gotów jestem walczyć o to byś mógł swobodnie się wypowiedać....Porównaj to z postawą Tuska i Rokity wobec dziennikarzy, a Gazety Wyborczej wobec mediów Ojca Tadeusza Superstara Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:28 Ojciec Terminator to zły przykład. Nikt mu nie broni głosić nienawiści. Nikt nie broni mu promować zaprzyjaźnionej partii politycznej. Bardzo źle natomiast że robi to pod przykrywką radia (podobno) katolickiego. A wyciąganie od ludzi piniędzy na stocznie i użycie ich potem na inny cel też szczerze mówiąc było nieetyczne. Co zaś do liberałów - dlaczego uważasz, że imię tolerancji mają akceptować złe rządzenie Polską i pogrążanie Polski w politycznym kryzysie? Dlaczego uważasz że mają akceptować niedorozwój gospodarki i postępującą emigrację młodego pokolenia? Dlaczego uważasz, że mają akceptować demontaż służb wywiadu i kontrywiadu i wsadzanie niekompetentnych "swoich" (TKM) na wszystkiem możliwe posady. Zastanów się chłopie... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:36 bo tak chciała demokracja, a jest ona większa wartością od każdej z partii, nawet tak przepięknej jak PO a PO wyniku demokratycznych wyborów nie zaakceptowała i nie toleruje te szczegółowe kwestie to już tylko wycinki z materiałów propogandowych Po - słuszne i niesłuszne, na pewno niekompletne Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Sam jesteś obciachowy 30.10.06, 21:49 Uciekasz od tematu. Myślałem że chcesz popolemizować. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Sam jesteś obciachowym!! 30.10.06, 21:51 uciekłeś po próbie zwekslowania mojego tematu na jakies twoje dygresje - zresztą już 100 razy na FK omawiane w detalu....yyyhhh Odpowiedz Link Zgłoś
belkot_belkot_belkot Sam jesteś obciachowcem!! 30.10.06, 21:54 Bzdury piszesz. Sam wywołałeś te tematy. Gdy ja na nie odpowiedziałem to ty uciekłeś. Cienki jesteś. Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Sam jesteś obciachowcem!! 30.10.06, 21:57 Problem polega na tym że Ty chyba w ogóle nie zrozumiałes tematu...a ja na Twoje tematy, wielokrotnie tu omawiane bo szczegółowe, nie mam ochoty dyskutować. Hint: Ty uważasz zachowanie PO za normalne, ja ....nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Lepiej być obciachowcem niż mieć koalicję z 30.10.06, 21:16 pedofilem. Zrozumieliście towarzyszu łapowkarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ty za to jesteś cool & trendy 30.10.06, 21:21 Thx mate, dawno mnie tak nie skomplementowano he he Odpowiedz Link Zgłoś
netter Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:22 a co to znaczy wg Ciebie obciachowiec? -- Santander Consumer Bank Deutsche Bank Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:24 netter napisał: > a co to znaczy wg Ciebie obciachowiec? > hm, trudno to lepiej wyrazic niż przy użyciu tego wyrazu...jak poczytasz reakcje to wyczujesz o co chodzi - np. ta o butach daje niezłe pojęcie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:31 loppe napisał: > netter napisał: > > > a co to znaczy wg Ciebie obciachowiec? > > > > > hm, trudno to lepiej wyrazic niż przy użyciu tego wyrazu...jak poczytasz > reakcje to wyczujesz o co chodzi - np. ta o butach daje niezłe pojęcie o co > chodzi No tak Bestry nie jest obciachowcem,swoj CHŁOP:))) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:38 hrabia.m.c napisał: > loppe napisał: > > > netter napisał: > > > > > a co to znaczy wg Ciebie obciachowiec? > > > > > > > > > hm, trudno to lepiej wyrazic niż przy użyciu tego wyrazu...jak poczytasz > > reakcje to wyczujesz o co chodzi - np. ta o butach daje niezłe pojęcie o > co > > chodzi > > No tak Bestry nie jest obciachowcem,swoj CHŁOP:))) myślisz że takim bystrym zwischenrufem każda debatę wygrasz....alez biedny ten kraj, ma takich niezdolnych do głebszej syntetycznej refleksji tych ...nie wiem czy nazwać cie liberałem Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 21:58 loppe napisał: > hrabia.m.c napisał: > > > loppe napisał: > > > > > netter napisał: > > > > > > > a co to znaczy wg Ciebie obciachowiec? > > > > > > > > > > > > > hm, trudno to lepiej wyrazic niż przy użyciu tego wyrazu...jak pocz > ytasz > > > reakcje to wyczujesz o co chodzi - np. ta o butach daje niezłe poję > cie o > > co > > > chodzi > > > > No tak Bestry nie jest obciachowcem,swoj CHŁOP:))) > > > myślisz że takim bystrym zwischenrufem każda debatę wygrasz....alez biedny ten > kraj, ma takich niezdolnych do głebszej syntetycznej refleksji tych ...nie wiem > > czy nazwać cie liberałem nie musisz rozumiem ,że TY Jedyny jesteś, w tym kraju zdolny do syntetycznej refleksji, GRATULACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 22:00 loppe napisał: > jest nas więcej ślepaku obciachowców? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta loppe! 30.10.06, 22:00 Na tym forum nie ma juz zwolennikow PO. Ci co kiedys popierali POkemony dawno przejrzeli na oczy. Ci tutaj to zwykle lewactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: loppe! 30.10.06, 22:02 to możliwe, każdy chyba zauważył rejteradę tych dawniej krzykliwych pseudoliberałów na forum drących mordę o rychłe kolejki pod bankami całkiem jak Tusk itp lewactwo? spod której bandery? SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 22:04 loppe napisał: > jesteście obciachowcami - agresywni zwolennicy PO, pseudoliberałowie nie > zdolni do akceptacji poglądów inne niż własne > > no i ta nieudacznosc tych waszych pseudoleaderów nie jestem agresywny, zwolennikiem PO też nie jestem, jednakowoż trzeba tu napisać, że z twojego postu wychodzi frustracja najlepiej będzie jak rzucisz się na dywan i zaczniesz turlać płacząc ze złości Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 22:06 hm, myślisz że naprawdę chciałem wejśc do kierownictwa Platformy... Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: jesteście obciachowcami 30.10.06, 22:07 loppe napisał: > hm, myślisz że naprawdę chciałem wejśc do kierownictwa Platformy... nie wiem, ale wygląda na to, że nie jesteś w stanie przekonac nikogo do swoich polądów co niezmiernie cię dołuje Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Polska nie zasługuje na... 30.10.06, 22:10 a nieeeeee, z tym to nie ma problemu zresztą powodów frustracji może być wiele więc skąd ten preferujesz... frustruje mnie - o czym już pisałem prosta sprawa: Polska i Polacy zasługują na poważniejsza opozycję, na prawdziwszych liberałów... inaczej...tez pisałem Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Polska nie zasługuje na... 30.10.06, 22:12 loppe napisał: > Polska i Polacy zasługują na > > poważniejsza opozycję, na prawdziwszych liberałów... prawdziwi liberałowie sa także liberałami w sferze społeczno-obyczajowej, jesteś taki odważny? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska nie zasługuje na... 30.10.06, 22:13 człowieku...swoboda w sferze obyczajowej to moje drugie imię Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Polska nie zasługuje na... 30.10.06, 22:17 loppe napisał: > człowieku...swoboda w sferze obyczajowej to moje drugie imię heh to czemu stajesz w jednym szeregu z atakującym wszelkie mniejszości (w tym seksualne) oszołomstwem, w wielu postach dałeś się poznać jako kaczysta po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska nie zasługuje na... 30.10.06, 22:18 człowieku, bo jestem liberałem - toleruję zarówno zwolenników marszów pedałów jak i przeciwników marszów pedałów Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska nie zasługuje na... 30.10.06, 22:19 ps. Kaczyści akurat olewaja teamt seksualny, popieprzyło ci się z wierzejskimi i niesprawiedliwie oczerniasz kaczorków nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Polska nie zasługuje na... 30.10.06, 22:14 Polska i Polacy zasługują na poważniejsza partię rządzaca. kartofel Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zasługuje na wiele 30.10.06, 22:17 a przede wszystkim na demokrację a festiwal "zasługiwania" zaczął znowu ten nietolerancyjny niedemokratyczny Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Polska zasługuje na wiele 30.10.06, 22:19 To Tusk ma władze? czyżbym coś przespał? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zasługuje na wiele 30.10.06, 22:20 chłopie.....to ty nie wiesz że lider opozycji parlamentarnej to jedna z kilku najważniejszych figur w Państwie???? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Polska zasługuje na wiele 30.10.06, 22:31 Spójrz ile uwagi Tuskowi poświęca prasa i Media, Gazeta, TVN....przeciez on ma ogromną moc kreowania postaw ludzkich myślę że ze dwa miliony pseudoliberałów wpadło w rozpacz słuchając z pełnym przekonaniem Jego ostrzeżeń apokaliptycznych nt. losów Kraju, deprecha i bniżka jakości życia.... (wcześniej to Rydzyk był apokaliptykiem, teraz jest nim Tusk, o cholera!) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Rydzyk i Tusk - apokaliptycy!!!!!!!!!!!!!!!!11 30.10.06, 22:33 dopiero zauważyłem, kiedyś Ojciec Rydzyk był dyżurnym apokaliptykiem Kraju, teraz zastąpił go.......................Tusk!!!!! ale jaja!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Tusk, Rokita i POwcy to dzisiejszy odpowiednik 30.10.06, 22:35 Rydzyka i Radia Maryja sprzed paru lat!!!!!!!!!!! wali się kraj, zawłaszczany , no future, apokallipsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log jesteście obciachowcami..krawaciarzami!:-) 30.10.06, 22:39 No co Wy! A Wy co! loppe napisał: > jesteście obciachowcami - agresywni ... Odpowiedz Link Zgłoś