Gość: KaiTracid25 IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 14:14 Miejsce Sracovii jest w IV lidze mam nadzieje ze Korona wygra i te polmozgi beda dalej siedziec na tym obsranym stadionie na Kaluzy. White Star Division Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antycracovia Re: Przed meczem Cracovia - Korona IP: *.net.autocom.pl 29.03.03, 14:54 dla mnie liczy sie tylko Wisła Kraków, ale swoja droga fajnie by było zagrać z pasikami derby na naszym nowym stadionie i puknąć ich ze 4:0 ale wpierw Wisła musi wybudowac stadion, a pasioki awansowac do I ligi a to chyba graniczy z cudem (awans cracovii do 1 ligi ha ha ha) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Cracovia = Trzy Korony IP: *.nsw.bigpond.net.au 29.03.03, 15:15 Awansowac do I ligi? Zaden problem przy dobrym zastrzyku szmalu. Cracovia go moze dostac. Chocby z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rifi Re: Cracovia = Trzy Korony IP: *.5.12.vie.surfer.at 30.03.03, 14:03 Jestem kibicem Wisly od ponad 20 lat, ale jedno chcialbym wam, synkowie nawiedzeni przypomniec: gdyby niejaki pan Ciupial, top bycmoze mielibysmy nonstop derby z Cracovia... w III lidze:)) Wiec moze troche wiecej pokory,i zamiast opluwac, warto moze by bylo wspomoc te Cracovie w staraniach, by w Krakowie byly znowu dwie mocne druzyny pilkarskie.. Odpowiedz Link Zgłoś