Dodaj do ulubionych

PO 41%, PiS 25%, Centrolew 12%

06.11.06, 16:37
"Po czterech latach opozycji Platforma Obywatelska może zdystansować swojego
najpoważniejszego przeciwnika - partię braci Kaczyńskich - i zdobyć absolutną
większość w nowej Radzie Warszawy. Tak wynika z naszego sondażu.
Kandydaci na prezydenta Warszawy z ramienia PiS i PO idą łeb w łeb, ale wśród
partii politycznych największą popularnością cieszy się partia Hanny
Gronkiewicz-Waltz. Z naszego najnowszego badania wynika, że na PO chce
głosować aż 41 proc. warszawiaków. Partia braci Kaczyńskich cieszy się
25-procentowym poparciem, a Centrolewica (SLD-SdPl-UP-PD) 12-procentowym.
Pozostałe ugrupowania nie przekraczają 5-procentowego progu wyborczego."
miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3720495.html
Obserwuj wątek
    • hummer Do tego Marcinkiewicz kłamie jeszcze :) 06.11.06, 16:40
      "Dutkiewicz popiera Marcinkiewicza, PiS popiera Dutkiewicza" - takie hasło zobaczył w sobotę prezydent Wrocławia nad wejściem do
      głównej sali Muzeum Architektury, gdzie kandydaci PiS podpisali zobowiązanie wyborcze. - Jestem zażenowany, że toczy się gra moją
      osobą - skomentował plakat Dutkiewicz

Nie mniej zdziwiony był w sobotę, gdy zobaczył swoje nazwisko zestawione z nazwiskiem Marcinkiewicza. - Nikt mnie nie uprzedzał,
      że taki baner zostanie zrobiony. Szanuję Kazimierza Marcinkiewicza, ale nie udzieliłem mu poparcia w wyborach na prezydenta
      stolicy. Tak samo jak nie poparłem kandydatury Hanny Gronkiewicz-Waltz. Nie mieszam się w sprawy warszawskie. Jestem zażenowany,
      że do końca toczy się gra moją osobą. Dobrze, że w najbliższą niedzielę będzie już po wszystkim.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3719837.html
      Warszawo. Czy ma rządzić Tobą kłamca!?
    • galt najwiecej komunistow zawsze bylo w Warszawie 06.11.06, 16:40
      takie wyniki nie dziwia mnie wcale. Zasze uwazalbym, ze tzw. "prowincja" jest
      anty-komunistycnza a proletariatczycy warszawscy marza o odnowieniu wiezow
      komunistycznych.
      • buffalo_bill Kiedyś było tu paru marksistów - fakt 06.11.06, 16:45
        "Z małżeństwa z Jadwigą z Jasiewiczów (od 1948) miał synów Jarosława i Lecha,
        polityków prawicy. Pracował na Politechnice Warszawskiej, gdzie prowadził
        wykłady. Swojego czasu prowadził też dwuletnie kursy marksizmu, które dawały
        tytuł równy tytułowi magistra, mimo tylko dwuletniej nauki."
        pl.wikipedia.org/wiki/Rajmund_Kaczyński

"Ojciec Ludwika - Henryk Dornbaum - był zegarmistrzem z Mokotowa pochodzenia
        żydowskiego. Przed wojną członek partii komunistycznej. Po wojnie lektor
        marksizmu-leninizmu na Politechnice Warszawskiej. Po rezygnacji z etatu optyk
        w Warszawie."
        pl.wikipedia.org/wiki/Ludwik_Dorn

Ale już nie żyją, a wkrótce przegonimy nawet i ich synalków.
        • galt ma znaczenie kim jest osoba a nie jej krewni 06.11.06, 16:59
          Podobnie jak ja nigdy bym nie nazwal Tuska Niemcem, ani Rokity komunistom.
          Pochodzenie zydowskie w Polsce? A to dziwne, w Polsce gdzie od XVI wieku
          przbywaly miliony Zydow, ktos moglby miec pochodzenie zydowskie?
          A na jakich pawach statystycznych mialoby tak nie byc. Mozna wiec latwo
          obliczyc penetracje etniczna tych dwoch spoleczenstw. Dla mnie nigdy nie bylo
          to sensacja godna zadziwienia. Teoretycznie kazdy w Polsce moze miec
          pochodzenie zydowkie. Czyz niedawne badania na mapa genetyczna Europy nie
          wykazaly, ze w Polsce mamy najwieksza mieszanke wszystkich niemalze narodowosci
          z Europy? Niemcy, Francuzi, Wlosi, Hiszpaie i inni sa bardzo homogeniczni - u
          nas mamy cala mieszanke. Ktos moglby powiedziec, przepraszam zea wyrazenie, ze
          jestesmy "kundlami Europy". Czemuz sie wiec dziwic, ze ten czy tamten, ma w
          sobie poczodznie niemieckie, zydowskie, rosyjskie, tatarskie, szwedzkie, takie
          czy inne?
          • zirby przekaz to kur..kiemu i kartoflowi:) 06.11.06, 17:01
            oni najwyrazniej tego nie wiedzą:)
            • galt wiedza 06.11.06, 17:21
              i Ty iwesz i ja wiem.
              Kto tego nie wie - to media PRL-owskie, ktore maja interes aby polskie ruchy
              polityczne sie nie powiodly. mamy jedna partiw w Poslce, ktorej program
              strategiczny to "im gorzej tym lepiej" - to jest SLD. I cala watacha
              ich "cichych" zwolennikow.
              • zirby Re: wiedza 06.11.06, 17:24
                galt napisał:

> i Ty iwesz i ja wiem.
                > Kto tego nie wie - to media PRL-owskie,

Wow! Kurski zalicza sie do "mediów PRL-owskich"??? Patrzajcie, kogo te kaczory
                przygarniają :)))

> ktore maja interes aby polskie ruchy
                > polityczne sie nie powiodly. mamy jedna partiw w Poslce, ktorej program
                > strategiczny to "im gorzej tym lepiej" - to jest SLD. I cala watacha
                > ich "cichych" zwolennikow.

Hmmm... A gdzie ten program tego SLD można znaleźć???
                • galt Szukasz programu SLD? 06.11.06, 17:31
                  Zadziwiasz mnie.
                  Oto Kurski, ktorego cale PO nienawidzi za pokazanie filmu, ktory byl w 100%
                  prawdziwy, i ktorego wiarygodnosc probujesz kwestionowac, a oto Ty pytasz mie o
                  program SLD kwestionujac rowniez absoltunie antypolskie korzenie tej parti,
                  kryminogenne powiazania i dalece podejrzane pochodzenie majatku?

Traz rozumiem, dlaczego jest mozliwym taki stan rzeczy w Polsce. Rzeczy
                  oczywiste wydaja Ci sie niemozliwe - a propaganda partyjna jawi Ci sie jako
                  rzeczywistosc?

mam tylko jedno pytanie: ktory fragment filmu "Nocna Zmiana" byl nieprawdziwy?
                  • zirby Re: Szukasz programu SLD? 06.11.06, 17:35
                    galt napisał:

> program SLD kwestionujac rowniez absoltunie antypolskie korzenie tej parti,
                    > kryminogenne powiazania i dalece podejrzane pochodzenie majatku?

O, poważna sprawa. Złożyles juz doniesienie do prokuratury? Bo jesli nie,
                    idzuesz czlowieku siedziec z paragrafu 240 KK :)

>
                    > Traz rozumiem, dlaczego jest mozliwym taki stan rzeczy w Polsce. Rzeczy
                    > oczywiste wydaja Ci sie niemozliwe - a propaganda partyjna jawi Ci sie jako
                    > rzeczywistosc?

Np. ta pisu? Tanie panstwo i te rzeczy? :)

>
                    > mam tylko jedno pytanie: ktory fragment filmu "Nocna Zmiana" byl nieprawdziwy?

Że łot? A gdzie ja mam pretensje do kur..kiego za nocna zmiane? Wskaz
                    odpowiedni cytat? I gdzie ja mowie ze ktorys z fragmentow "NZ" byl
                    nieprawdziwy? :) Takoz - wskaż odpowiedni cytat :)
                    • galt 240 KK 06.11.06, 17:41
                      TO juz w Polsce wsadzaja za obrazanie komunistow?
                      Ja myslalem, ze obrazanie faszystow i komunistow powinno byc wpisane w nasz
                      obowiazek obywatelski.
                      SLD - przejela majatek po PZPR, ktory ten majatek ukradla. SLD niegdy nie
                      odciela sie politycznie od sposcizny programowej i historycznej PZPR, co zbliza
                      ja do wszystkich zbrodni komunistow w Polsce, KPZR, SB, KGB itp.
                      SLD, nie jest i nigdy nie bedzie polska lewica. Polska Lewica to Kuron,
                      Michnik, Mazowiecki, itp. SLD to benkart PZPR, ktory tyle pociagnie ile jest
                      jescze cugu w gnoju, na ktorym sie wychodowal. Kiedys to "zrodelko" wyschnie. :)

To nie Ty lzyles Kurskiego? Noto Kurski nie bedzie pocieszony. :)
                      • zirby Re: 240 KK 06.11.06, 19:00
                        galt napisał:

> TO juz w Polsce wsadzaja za obrazanie komunistow?
                        > Ja myslalem, ze obrazanie faszystow i komunistow powinno byc wpisane w nasz
                        > obowiazek obywatelski.

Chyba masz kłopty ze znalezieniem o czym mówi artykuł 240 Kodeksu Karnego :)
                        Dziwne - podobno nawet kompletny jełop umie korzystać z googla:) Przytocze ci
                        wiec jego brzmienie tak jak jest zapisany w Dz.U 97, Nr 88, poz 533:

"Art. 240. § 1. Kto, mając wiarygodną wiadomość o karalnym przygotowaniu albo
                        usiłowaniu lub dokonaniu czynu zabronionego określonego w art. 118, 127, 128,
                        130, 134, 140, 148, 163, 166 lub 252, nie zawiadamia niezwłocznie organu
                        powołanego do ścigania przestępstw, podlega karze pozbawienia wolności do lat
                        3."

> SLD - przejela majatek po PZPR, ktory ten majatek ukradla. SLD niegdy nie
                        > odciela sie politycznie od sposcizny programowej i historycznej PZPR, co
                        zbliza
                        >
                        > ja do wszystkich zbrodni komunistow w Polsce, KPZR, SB, KGB itp.

Spoko. Czyli doniesienie o kradzieży majątku juz zgłosiłes? Bo jesli nie to
                        podpadasz pod paragraf 240 KK :)

> SLD, nie jest i nigdy nie bedzie polska lewica. Polska Lewica to Kuron,
                        > Michnik, Mazowiecki, itp. SLD to benkart PZPR, ktory tyle pociagnie ile jest
                        > jescze cugu w gnoju, na ktorym sie wychodowal. Kiedys to "zrodelko"
                        wyschnie. :
                        > )

> To nie Ty lzyles Kurskiego? Noto Kurski nie bedzie pocieszony. :)

Przepraszam, co ma wspolnego film zrobiony przez kurskiego z jego klamstwami na
                        temat przodkow tuska???? Bo nadal nie potrafisz odpowiedziec na to pytanie -
                        prostw w sumie :)
                        • galt jolop - ale potrafi 06.11.06, 19:53
                          nie mam czasu szukac - wiedzialem, ze Ty uzytecznie to zrobisz. :)
                          Co do Kurskiego - czyz on tego nie odszczekal?

Pozatym nikt nie wiedzial, nawet Tusk nie wiedzial, jak mowil. Owszem uwazam,
                          to za brudny manewr. Ale niestety tak dzialaja prawa polityki. Sa ludzie,
                          ktorzy pelnia role psow atakujacych - tu Kurski. W Stanach zawsze sie biadoli
                          na temat "brudnych reklam Politycznych" - ale wszyscy politycy mowia, ze one
                          dzialaja. Bo nic tak nie oddzialywuje na wyborcach jak negatywny stosunek do
                          kogos.

W jednym wydaje mi sie, ze sie zgadzamy, ze przydomek komunisty jest
                          derogatywem sugerujacym haniebna postawe wobec Polski. I to mi sie podoba bez
                          wzgledu na to gdzie sluzyl Twoj czy moj dziadek. :)
                          • zirby Re: jolop - ale potrafi 06.11.06, 20:02
                            galt napisał:

> nie mam czasu szukac - wiedzialem, ze Ty uzytecznie to zrobisz. :)

No, ale mam nadzieje ze skorzystać samodzielnie z toalety to jednak potrafisz
                            sam?:) I obywasz się bez karteczki z napisem "wdech - wydech - wdech - wydech.
                            Powtórzyć" :)

I nie odpowiedziales na proste pytanie na ktore odpowiedzieć potrafiłby nawet
                            kompletny idiota - skoro wiesz ze sld popelnia przestepstwo to złożyłeś to
                            zawiadomienie do prokuratury? Bo jesli nie to sam popelniasz przestepstwo.
                            Ergo: co cie odróznia od tych prestepców z sld? Ze ty jestes kryminalista
                            pobożnym a oni to kryminaliści bezbożni? :)

> Co do Kurskiego - czyz on tego nie odszczekal?

Nie, nie odszczekał.

>
                            > Pozatym nikt nie wiedzial, nawet Tusk nie wiedzial, jak mowil. Owszem uwazam,
                            > to za brudny manewr. Ale niestety tak dzialaja prawa polityki. Sa ludzie,
                            > ktorzy pelnia role psow atakujacych - tu Kurski. W Stanach zawsze sie biadoli
                            > na temat "brudnych reklam Politycznych" - ale wszyscy politycy mowia, ze one
                            > dzialaja. Bo nic tak nie oddzialywuje na wyborcach jak negatywny stosunek do
                            > kogos.

Czyli według ciebie można wygadywać ordynarne kłamstwa i obrzucać gównem
                            każdego kto się ci nie podoba? Zaraz zaraz, czy to nie ty przypadkiem
                            twierdzisz ze zarzuty wobec radia maryja to "niszczenie ludzi"??? Doprawdy,
                            interesujace: jak zarzuca sie cos rydzykowi to "niszczenie ludzi". Jak opluwa
                            sie powiedzmy tuska to "niestety tak działaja prawa polityki". Polecam zapoznać
                            sie z definicją słowa hipokryzja :)
                            • galt alez Ty mnie zachecasz 06.11.06, 20:21
                              wiesz w taki sposob jak TY mnie motywujesz wiele spraw wydaje sie nagle duzo
                              latwiejszych. Wdech i wydech - mowiwsz?

Owszem, zbieram dowody na SLD. Nie mowie, ze SLD kradnie - przeczytaj
                              dokladniej. Mowie, ze jej geneza i mandat moralny wywodza sie z
                              najczarniejszych kart polskiej histori. A SLD jest poprostu winna przez
                              asocjacje i sposcizne finasowa. Nigdy nie oddali pieniedzy PZPR. Pondato proces
                              na KWach sie przygotowuje, i niedlugo i Miller i inne "wartosciowe osobniki"
                              beda mialy okazje wypowiedziec sie w swoijej obronie.

Ponadto, zgadzam sie, ze nikt nie jest winny dopuki nie udowondiono mu winy.
                              Jednak w Niemdczech, zadna szanujaca sie partia nie podejmie wspolpracy z
                              komunistami gdyz zna ich geneze. Ja propaguje podobna kulture w Polsce.
                              Powiedz "Nie" Komunista nawet jak maja racje :)

Tak, jestem przeciwko niszczeniu ludzi bez prawdziwych przyczyn niezaleznie kto
                              to robi. Ale tez jestem za kontrola spoleczna i stawianiu konkretnych pytan bez
                              poprawnosci politycznej. I mam nadziej, ze sa jeszcze tacy politycy w PO I PiS
                              i po kilku w innych partiach. Nikt kto dzisiaj jest czlonkiem SLD lub je
                              popiera nie moze z otwarta twarza powiedziec, ze nie profanuje polskiej histori
                              oraz nie kompromisuje polskiej przyszlosci i wartosci etycznych.
      • alistair-p Re: najwiecej komunistow zawsze bylo w Warszawie 06.11.06, 18:23
        galt napisał:

> takie wyniki nie dziwia mnie wcale. Zasze uwazalbym, ze tzw. "prowincja" jest
        > anty-komunistycnza a proletariatczycy warszawscy marza o odnowieniu wiezow
        > komunistycznych.
        Masz rację,PiS jako partia lewicowa i populistyczna ma trochę zwolenników w
        Warszawie.Marzy im sie sowiecki model miasta sterowanego z jednego gabinetu,co
        nie ma nic wspólnego z samorządem.Próbowali nawet wcielic to w życie i częściowo
        im sie udało.Teraz koniec z tym.Będziemy dążyc do decentralizacji władzy.Uda
        się!!!!!A prezydentem ma zostać warszawiak i fachowiec a nie wyleniały playboy i
        do tego kłamca.
    • ayran Ale po zblokowaniu .... 06.11.06, 16:41
      ... z lepperem i elpeerem PiS ma aż 27%.

• elfhelm W Warszawie PiS się nie zblokował :))) 06.11.06, 18:24
        za to jest jakiś kuriozalny blok Samoobory, Korwina, Ligi Przyjaciół Romana i
        czyjegoś Miasta...

Blok zresztą, w którym żaden podmiot nie zdobędzie 5% i mandatów nie będzie.
        • ayran masz rację.... 06.11.06, 23:03
          to wina Kazimierza (Prawego i) Sprawiedliwego, który coś tam plótł ze chciałby z PO.
    • reakcjonista1 Centrochlew na smietnik historii 06.11.06, 17:14

• woda.woda Re: Centrochlew na smietnik historii 06.11.06, 17:17
        To nie Ty pisałeś, że podobno szanujesz wszystkich ludzi jak przystało na
        liberała, czyli kogoś, kto wybiera wolność (no bo chyba ta wolnośc ma byc dla
        wszystkich, nie tylko dla Ciebie, inaczej nie jesteś liberałem tylko egoistą)
        • reakcjonista1 Szanuje, dlatego życze Polsce centrochlewu na 06.11.06, 17:20
          smietniku historii... nie jest to wyraz pogardy dla ludzi a dla tej chorej
          ideoligii ktorą prezentuja.
          • pandada ja brzydzę się twoją ideologią 06.11.06, 18:12
            na śmietnik, reakcjonista! Nie będziesz z Krwinem do ludzi strzelać.
            • reakcjonista1 Bardzo mi miło 06.11.06, 19:48
              jeszcze tego by brakowało
          • humbak Re: Szanuje, dlatego życze Polsce centrochlewu na 06.11.06, 18:35
            Ja również uważam że Centrolew powinien ze sceny poitycznej wylecieć, ale twoja argumentacja jest odległa od zasad demokracji czy liberalizmu niestety. Znacząca część społeczeństwa ma poglądy lewicowe i centrolewicowe i jak każda inna ma prawo do reprezentacji. Dobrze by jednak było by była to porządna lewicowa partia a nie zbiorowisko dawnych partyjnych aparatczyków, cwaniaków i emerytów sceny politycznej, którzy już z niej wylecieli. Zapewne jest w tych partiach nieco ludzi ideowych, ale współpraca z ww. ich conieco kompromituje.
            • reakcjonista1 Re: Szanuje, dlatego życze Polsce centrochlewu na 06.11.06, 19:50
              > Ja również uważam że Centrolew powinien ze sceny poitycznej wylecieć, ale twoja
              > argumentacja jest odległa od zasad demokracji czy liberalizmu niestety.

Demokracji? Ja zycze sobie by centrochlew wyleciał na smietnik histori tam gdzie
              jego miejsce, co w tym antydemokratycznego a tym bardziej antyliberanego?

Znaczą
              > ca część społeczeństwa ma poglądy lewicowe i centrolewicowe i jak każda inna ma
              > prawo do reprezentacji.

No i co z tego ze ma jakies tam poglądy?? Przez ich poglądy cierpi cale
              spoleczenstwo.

Dobrze by jednak było by była to porządna lewicowa par
              > tia a nie zbiorowisko dawnych partyjnych aparatczyków, cwaniaków i emerytów sce
              > ny politycznej, którzy już z niej wylecieli. Zapewne jest w tych partiach nieco
              > ludzi ideowych, ale współpraca z ww. ich conieco kompromituje.

Oczywiscie, najlepiej jednak by zadne centrochlewy juz nigdy w Polsce nie doszły
              do władzy.
              • humbak Re: Szanuje, dlatego życze Polsce centrochlewu na 06.11.06, 22:30
                > Demokracji? Ja zycze sobie by centrochlew wyleciał na smietnik histori tam gdzi
                > e
                > jego miejsce, co w tym antydemokratycznego a tym bardziej antyliberanego?

Co w tym antydemokratycznego? Ano zależy od motywacji. Ty jak widzę uznajesz tylko jeden światopogląd za dopuszczalny. Niestety nie ma tak łatwo. Nie na tym polega ten system. Też bym się cieszył jakby centrolew (żaden) nigdy nie doszedł do władzy (choć cholera wie jakby się to skończyło- władza korumpuje), ale nie uzurpuję sobie prawa do decydowania za innych.
      • zirby no i prawie juz tam trafił... 06.11.06, 17:22
        ale dzieki połączonym wysiłkom narodowych socjalistów z pisu wspartych ubecją z
        samoobrony dokonał sie cholerny, kompletnie zbedny temu krajowi cud - centrolew
        ożył i znów ma rosnące szerwgi zwolenników. proletariusze wszystkich krajów -
        dziękujcie pis! :)
        • reakcjonista1 Centrochlew odzył? 12% to tyle co SLD w wyborach 06.11.06, 17:24
          bez przesady :-)
          Ale jesli centrochlew odrobi straty to bez watpienia stanie sie to dzieki PiS.
          • zirby Re: Centrochlew odzył? 12% to tyle co SLD w wybor 06.11.06, 17:32
            reakcjonista1 napisał:

> bez przesady :-)

Niestety, zanim do energicznego ratowania centrolewu przystapil pis, te 12%
            bylo porozdzielane pomiedzy rozne pedecje, eseldecje, nowe lewice i tym podobne
            badziewie. Poniewaz lewica z lewica zawsze beda sie bily do ostatniej kropli
            krwi o to ktora jest ta "prawdziwa" lewica mozna bylo w spokoju pozwolic im sie
            wyżywać we wzajemnych połajankach - z błogą świadomościa ze zajecie wzajemnym
            opluwaniem nie beda w stanie osiagnac realnego wplywu na panstwo. Niestety,
            opluwanie wszystkich i obiecywanie wszystkiego zaanektowal pis. I centrolew
            nagle zobaczyl ze licytowanie sie swoja lewicowoscia juz jest passe. wiec chcac
            nie chca zaczął sie łaczyc, wzmacniać i rozgladac. A ze na tle pisdakow nawet
            oni wygladaja (zupelnie falszywie, ale coz zrobic) na umiarkowanych fachowcow
            to zyskuja... :(

> Ale jesli centrochlew odrobi straty to bez watpienia stanie sie to dzieki PiS.
            • grzechuuu3 Re: Centrochlew odzył? 12% to tyle co SLD w wybor 06.11.06, 18:22
              Pis w Warszawie przegra z kretesem i taka jest prawda.
          • elfhelm SLD samo się pogrążyło w tych wyborach 06.11.06, 18:25
            listy są pełne byłych posłów i senatorów w tym takich osobliwości jak Marek
            Dyduch, Andrzej Różański, Firak i inni.
      • camille_pisuarro Re: Centrochlew 06.11.06, 18:32
        Masz na myśli ten ?...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=51640693&a=51646882
        • banme1 Centrochlew, czy Pisuar - obydwa smierdza 06.11.06, 18:40
        • reakcjonista1 SLD+SDPL+PD+UP 06.11.06, 19:53

• elfhelm Sld+Sdpl+PD+UP = Pis+Lpr+So+Rln? 06.11.06, 19:54
            • reakcjonista1 prawie 06.11.06, 20:05
              socjalisci pobozni a bezbozni to jest jakas roznica.

PS gdzie jest PO?
              PS2 co to jest RLN????
          • camille_pisuarro Jestes zbyt ograniczony, by wyczuć... 06.11.06, 20:05
            ...ironię ?... ;P
            • reakcjonista1 Re: Jestes zbyt ograniczony, by wyczuć... 06.11.06, 20:06
              pisuarro??
              jestes tak glupi i bezczelny by sie podszywać pod innych?
    • travel_wawa Wolne Miasto Warszawa:))))) 06.11.06, 18:43

• leszab Zdziwienie po wyborach doprowadzić może POwców 06.11.06, 18:44
      Zdziwienie po wyborach doprowadzić może POwców do Tworek.
      • zirby Re: Zdziwienie po wyborach doprowadzić może POwcó 06.11.06, 19:09
        lesiu, twoja obsesja na punkcie po jest coraz zabawniejsza:))) Te "PO" to
        jedyne dwie literki ktore potrafisz złożyć? :))
        • leszab Ty zirby wyników wyborów nie przetrzymasz. 06.11.06, 20:03
          Ty zirby wyników wyborów nie przetrzymasz.
          Zaklep sobie miejsce w Tworkach, bo będziesz miał inaczej łóżko na korytarzu.
          Dobrze ci radzę.
          • zirby Re: Ty zirby wyników wyborów nie przetrzymasz. 06.11.06, 20:05
            leszab napisał:

> Ty zirby wyników wyborów nie przetrzymasz.
            > Zaklep sobie miejsce w Tworkach, bo będziesz miał inaczej łóżko na korytarzu.
            > Dobrze ci radzę.

lesiu, jakis ty dobrze poinformowany na temat wakatów w tworkach! Skad sie
            biorą tacy fachowcy? Wypuszczają ich stamtąd na przepustkę czy po prostu
            codziennie odwiedzają oni rodzinę mającą chwilowe, choć wrodzone problemy z
            psychiką ?:)
    • maciejbialek1 Re: PO 41%, PiS 25%, Centrolew 12% 06.11.06, 19:17
      polecam nowy blog - tworzymy wizje Polski 2.0 - polishpresident.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka