Dodaj do ulubionych

W "Teraz MY" dzisiaj

• plmlp Oprócz obrzydzenia czuję w tym akcję PiSu przed 06.12.06, 07:49
      wyborami. LPR i Samoobrona na śmietnik.
      • znajomy_jennifer_lopez [...] 06.12.06, 08:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • plmlp Myślę, że próbowała potraktować tego wieprza jako 06.12.06, 08:16
          polisę ale polisa okazała sie jeszcze marniejsza niż pomysł...
          • seroo1 Co nie zmienia faktu, że wieprz jest wieprzem.... 06.12.06, 08:47
            ...gnój jest gnojem, a tzw."posłowie" to zwykłe chamskie ryje.
        • sumienie.lk Fajnych kumpli (koalicjantów) mają J i L Kaczyńscy 06.12.06, 09:02

• pyosalpinx Re: Fajnych kumpli (koalicjantów) mają J i L Kacz 06.12.06, 09:15
            IV RP, duma mnie rozpiera z takiej ojczyzny, tak rozpiera, ze zaraz pekne.
          • geralt9 No i potwierdzilo sie ze to prostytutka 06.12.06, 09:36
            No to program potwierdzil diagnoze - prostytutka ktorej przestal placic klient.
            Zenada. Tylko do Tok Szolów klasy Teraz My sie nadaje
            • troll7777 [...] 06.12.06, 10:23
            • r306 No i potwierdzilo sie - poslowie koalicji... 06.12.06, 10:30
              wydaja pieniadze podatnikow na prostytutki, robia im dzieci i namawiaja do
              aborcji, a nawet probuja u nich wywolac poronienie.

To jest ta druga strona medalu, ktorej garalt9 za wszelka cene stara sie nie
              zauwazyc.....
              • geralt9 Re: No i potwierdzilo sie - poslowie koalicji... 06.12.06, 10:55
                r306 napisał:

> wydaja pieniadze podatnikow na prostytutki, robia im dzieci i namawiaja do
                > aborcji, a nawet probuja u nich wywolac poronienie.
                >
                > To jest ta druga strona medalu, ktorej garalt9 za wszelka cene stara sie nie
                > zauwazyc.....

Alez ja to widze ze łyzwinski i Lepper to dziwkarze i pisze o tym od poczatku ze
                najwieksza afera w tym calym zamieszaniu jest to ze placono dziwce za uslugi
                pieniedzmi podatnikow.
      • hiob102 Re: Oprócz obrzydzenia czuję w tym akcję PiSu prz 06.12.06, 10:21
        Coś w tym jest. PiS wielokrotnie organizował różne akcje, które obrzydzić mają
        konkurencję (vide bilbordy Kurskiego). Mam nadzieję, że na śmietniku znajdą się
        także Kaczyńscy wraz ze swoimi klakierami.
        • troll7777 w koncu to oni politycznie kopulowali z knurami! 06.12.06, 10:25
          eunuchy z knurami! haa haha!- jak rezonowalo echo z filmu o dwoch takich
    • signal majtki Leppera 06.12.06, 08:01
      teraz będzie musiał pokazać prokuraturze swoje "znaki szczególne"
    • evident jaka piękna koalicja 06.12.06, 08:11
      Panie Kaczyński
    • kryb1 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 08:18
      Tu musiało dojść do przemocy fizyczne (nie tylko psychicznej), bo jak wyjaśnić
      że komuś jest robiony zastrzyk z oksytocyny bez jego wiedzy. Albo tak kobieta
      kłamie albo rzeczywiście ją niemal torturowano. Wydaje mi sie że to pierwsze
      ponieważ nie wiedział a jak dokladnie nazywa się ten lek (początkowo powiedziala
      ze to oksytacyna). Chyba dopiero w programie dowiedziala sie ze sie go podaje w
      zastrzyku po tym jak ktoś Sekielskiemu przez sluchawki powiedzial jak sie nazywa
      tak naprawde ten lek do czego służy i jak sie go podaje. Po tym jak wspomnial że
      w zastrzyku to tak pani sie zmieszala a on dalej nie drążyl tematu. Czyż to nie
      dziwne?!
    • misiogogoo Biedna kobieta -trzymaj sie dziewczyno, masz rację 06.12.06, 08:27
      mam nadzieję, że organizacje kobiece dadzą jej fachową pomoc.
    • orinus Uważaj "Gazeto" 06.12.06, 08:30
      Uważajcie, aby przy tej całej historii zbyt mocno się nie ubrudzić. W naszej
      najnowszej historii było kilka kobiet, które opowiadały niestworzone historie o
      politykach - Anastazja P, Jarucka. I co? Ta akurat sprawa mocno
      pachnie "Pamiętnikiem Anastazji P". Polecam. Strona 64 "Chłopi w Sejmie...".
      Wprawdzie o innej partii, ale dziwnie znajome.
    • nudna_ale_smieszna Nie w tym rzecz ze ona dala ale ze tam trzeba dac 06.12.06, 08:31
      zeby dostac prace. Tak naprawde to ze mogla isc gdzie indziej nie ma AZ takiego
      znaczenia. Wazne jest to, ze aby dostac prace do ktorej masz odpowiednie
      kompetencje musisz dac tylka.
      • marta.uparta ale ona nie miała zadnych kompetencji... 06.12.06, 08:50
        ... oprócz tego tyłka. Wyborcza w DF podała ze to krawcowa.
      • zgodnik1 mamy odnowe moralną wg.Kaczyńskich !!! 06.12.06, 08:51
        z taką bandą zboczeńców, kryminalistów, Kaczyńscy rozpoczeli "odnowe" moralną
        narodu!..
    • gorzowskiszlachcic [...] 06.12.06, 08:47
      • kanabi Ojejku! 06.12.06, 08:53
        Czy ta cała sprawa to kłótnia kochanków? - dopytywali dziennikarze TVN. - Nie
        było w tym na pewno uczucia miłości - odpowiada Krawczyk.

Ojejku! nie było w tym miłości? jak to mozliwe??? jestem totalnie zaskoczony...
        moj system wartosci wlasnie rozsypal sie w drobny mak.
    • ogro Członki Samoobrony 06.12.06, 08:48
      Partię Leppera tworzą członkowie czy tylko członki?
      A może "szczegóły anatomiczne" decydują o hierarchii partyjnej?
    • marta.uparta Aneta K idealnie pasuje do tego układu... 06.12.06, 08:49
      ... taka sama miernota jak Łyzwiński i cała reszta. Była krawcowa prowadzi
      biuro pana posła - absolwenta zawodówki. Jedno drugiego warte.
    • tupam Mały problem... 06.12.06, 08:52
      Ok. Bez większych oporów jestem gotów uwierzyć że Łyżwiński i Lepper zmusili
      (ekonomicznymi środkami) do stosunków. Rozumiem, że był to dla Pani K. wielki
      koszmar. Ale za nic w świecie nie potrafię zrozumieć jak kobieta w 6 miesiącu
      ciąży może pozwolić na wstrzyknięcie sobie weterynaryjnych preparatów poronnych.
      To już brzmi przerażająco, co więc musiała myśleć gdy asystent Łyżwińskiego
      powiedział jej o takich planach. Każdy normalny człowiek broniłby się przed tym
      wszystkimi siłami. Związali ją ? Odurzyli ? A jeśli dała sobie wstrzyknąć krowie
      leki to chyba nie za dobrze o niej i jej ówczesnych intencjach świadczy..
      • jagna1606 Re: Mały problem... 06.12.06, 09:10
        Jak latwo wszystkim jest osadzac innych.
        Ja uwazam ze zycie potrafi nas stawiac w bardzo roxnych sytuacjach, i jak cos
        sie zapetli, to naprawde czasem nie wiadomo dlaczego zrobilo sie to czy
        tamto.Refleksja przychodzi po czasie, imoze to lepiej niz gdyby w ogole nie
        przyszla.
        Pracuje w waznej i renomowanej firmie, szefowa jest okrutna, choleryczna, poniza
        i szantazuje.Gdyby byla facetem, moze bylyby jakies propozycje..
        Nie wiem jak bym sie zachowala, nie wiem jak zachowaliby sie inni-juz teraz
        widze ze robimy z siebie szmaty z podniesionymi glowami.
        I caly czas jest strach, wyleje mnie a moze sama mam odejsc, bo juz nie moge
        dluzej.Sprzataczka tez nie chce byc, dlatego to znosze, praca w tej firmie budzi
        powszechny szacunek.
        Gdyby wszystko bylo takie proste na tym swiecie...
        A poza tym- czy wiele kobiet nie pelni rol prostytutek we wlasnym malzenstwie?!
        Kupcza cialem, by miec godne zycie.
        A w powszechnej opinii wszystko jest ok.
        Bo np po czasie okazalo sie ze maz czy facet jest po prostu sk...rwielem.
        Godnosc czasem jest jak guma.
        Wierze ze Aneta mowi prawde.

• marta.uparta Re: Mały problem... 06.12.06, 09:20
          > Godnosc czasem jest jak guma.
          Godnosc to godnośc. Inaczej to moralnosc Kalego. Ja jestem w stanie zrozumiec,
          że kobieta robiła to nie dla przyjemności, ale przede wszystkim dla dzieci. Że
          gdyby była samotna, może by takiej pracy nie przyjęła. Tylko w takich własnie
          sytuacjach okazazuje się jakim jestem człowiekiem. Własnie trudne sytuacje
          życiowe sprawdzają nasza moralność. Gdyby była czyjąś żoną, w Polsce nie było
          oszałamiajacego bezrobocia lub państwo zapewniało jakąś godziwą pomoc socjalną
          pewnie nie musialaby się sprzedać, aby utrzymać siebie i dzieci. W tej sytuacji
          pękła, wybrała rozwiązanie prostsze ale NIEGODNE kobiety. Kobiety pękały w
          radzieckich łagrach i w sytuacjach bardziej ekstremalnych, ale Aneta K. miała
          wyjście - mogła zostac chocby sprzatazką czy pracownicą Biedronki.
          Dlatego dla mnie ona nie może mówić o swojej godności.
          • scoutek Re: Mały problem... 06.12.06, 09:22
            marta.uparta napisała:
            > Dlatego dla mnie ona nie może mówić o swojej godności.

moze
            tak jak zlodziej i morderca
            kazdy jest czlowiekiem
            • marta.uparta Re: Mały problem... 06.12.06, 09:26
              ale nie kazy człowiek ma godność. Bo jezeli moja godnośc uczciwego człowieka,
              ktory nie ukradł, nie zabił, nie zdradził jest taka sama jak godność tych,
              którzy wtedy utopili tego 4letniego Michałka, to sory, ale nie wiem, po co się
              starac byc uczciwym człowiekiem.
              Człowiek przestaje byc godnym, jezeli sobie sam te godnosc odbierze.
              • scoutek Re: Mały problem... 06.12.06, 09:29
                najpierw poczytaj sobie co to godnosc, martuniu:
                sjp.pwn.pl/lista.php?co=godno%B6%E6
                i to nie ona sobie te godnosc odebrala
                tylko ten facet, ktory ja wykorzystal
                • marta.uparta Re: Mały problem... 06.12.06, 09:43
                  no, jeżeli godnośc to sprawa subiektywna.... to jasne. Moja godnośc swiadczy o
                  mnie - a godność Anety K. - o niej.
                  przeczytałam dokładnie wywiad z nią i wynika z tego ze piersze zblizenie miało
                  miejsce - przed podjęciem pracy, ze dostała warunek: albo praca, albo seks. I
                  ona poszła do łózka z Lepperem - bo taki był JEJ wybór - tylko i wyłącznie jej.
                  Mogła wyjśc z tej łazienki i trzasnąc drzwiami. Jezli mówiła sobie" tysiące
                  kobiet tak robi, zrobię i ja" - to tez o niej swiadczy, bo mi do głowy by to
                  nie przyszło, zwłaszcza, że miała WYBÓR. Ale ona wybrała wygodę i dostatek - to
                  był jej WYBÓR. Brneła w to, bo nie potrafiła zrezygnowac z profitów.
                  Oczywiście nie umiejszam winy posła - jest chamem i burakiem, który uzaleznił
                  otrzymanie pracy od usług seksualych - to świadczy o nim, bo facet z godnością
                  tego nie robi. Ale to jego własna godnośc. On w swoich oczach był jurny chłop z
                  jajami.
                  Ona w swoich oczach była udręczoną matką poświęcająca sie dla dzieci - ale ja,
                  skoro moge ja oceniać (a mogę skoro ona zdecydowała się o tym mówic) postrzegam
                  ja jako prostytutkę.
    • karatakus W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:01
      Wierzycie jej? Mnie cięzko wyobrazic sobie nawet, że ktoś by chciał przelecieć
      takiego paszteta. Chociaż z drugiej strony "każdy rolnik postępowy... itd"
      • todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:07
        Prostytucja istniala i istniec bedzie, a GW lansuje raczej rozwjazlosc a nie
        wstrzemiezliwosc, zachwycala sie np. jurnym Wilusiem Clintonem a Monisia
        Levinski byla wzorem kobiety wyzwolonej dla roznych p.Szenyszynow, Szczuk.
        Pytanie jest inne, o co tak naprawde chce osiagnac "wybiorcza"?
        • marta.uparta Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:13
          ... wydaje mi się, że tutaj nie chodzi tak o sprawę Anety K. (dla mnie ona
          moralnie tez jest obciazona), ale generalnie o syf, jaki zrobi sie przy tej
          okazji wokół całej Samoobrony. Z całej tej sprawy pozytywny skutek jest taki,
          ze kobiety zaczynają mówic o tym, że Samoobronie było normą molestowanie
          działaczek, że było normą zatrudnianie za seks i składanie niedwuznacznych
          propozycji. Zaczynaja mówic kobiety, które w przeciwieństwie do Anety odrzuciły
          te oferty i wychodzi jakie moralne bagno z SO. Wydaje mi się, że przez sprawę
          tej kobiety dotra do innych afer, bardziej bulwersujących.
          • scoutek Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:20
            marta.uparta napisała:

> ... wydaje mi się, że tutaj nie chodzi tak o sprawę Anety K. (dla mnie ona
            > moralnie tez jest obciazona), ale generalnie o syf, jaki zrobi sie przy tej
            > okazji wokół całej Samoobrony.

w cala ta partie wpisane jest prostactwo, chamstwo i oszustwo
            wszyscy przyzwoici ludzie to widzieli od zawsze
            niektorym sie wydawalo, ze da sie chamow ucywilizowac
            ale nigdy nie w ten sposob, ze daje sie im profity, wladze, publiczne pieniadze
            i prestiz
            w ten sposob sie ludzi demoralizuje
            co widac slychac i czuc...
            obrzydliwe
          • todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:25
            Bez przyzwolenia kobiet nie istnialo by zepsucie erotyczne, "to samica ma klucz
            do loznicy". Ta sama pani, w wywiadzie radiowym powiedziala ze za odpowiednia
            sume pieniedzy wycofa swoje oskarzenie. To zwykle uprawianie nierzadu w celach
            zarobkowych.
            • iluminacja256 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:35
              Ale czemu tak delikatnie? Dodaj jeszcze , ze bez przyzwolenia kobiet nei
              istniałyby gwałty, bo samica ma klucz. Jakby sama kazdemu dała, to nei
              dostawałaby w łeb i nei byłoby sprawy.
              • todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:43
                Oczywiscie ze kobieta dysponuje kluczem, tzn. zawsze konieczna jest zgoda
                niewiasty, procz gwaltu ktory we wszystkich epokach karany byl bardzo surowo.
                Ale ta pani nic nie mowi ze zostala zgwalcona.
                • iluminacja256 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 10:39
                  Dramatycznie sie myslisz - gwałt zaczął być w jakikolweik sposób karany i stał
                  sie przestepstwem dopiero w XIX wieku. Wcześniej to nei było nawet
                  przestepstwo, ale po prostu ulzenie sobie. To wszystko.
                  • todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 10:53
                    Bez przesady od razu "dramatycznie", po prostu mamy rozna wiedze na temat
                    gwaltu. Ja wiem ze we wszystkich epokach - procz epoki jskiniowej i strefy
                    niewomiczej badz wojennej - przestepstwo gwaltu bylo przykladnie karane.
    • adamdark01 próba wywołania poronienia Wyżyńskiego? 06.12.06, 09:02
      wiele pisano i wiele mówiono na temat podkładania się niektórych kobiet,po to,
      a żeby została przyjęta do pracy,została przy tej pracy,i w ogóle,dla i przez
      warunki materialne,obie strony w tym momencie są zgodne,bo jedna i druga
      strona tego chce,z swoich egoistycznych przyczyn,potem,po roku,dwóch,czy więcej
      lat ,zemsta,ja mu pokażę,co on sobie myśli, a niech płaci i gnije w pierdlu.
      Racja,bo jest idiotą,kretynem,egoistą,sex maniakiem,udającego aniołka,
      a właściwie to szuka po cichu ofiary,jest on,taki persona-elegant,bardziej
      niebezpieczny od zwykłego maniaka,bo go łatwiej złapać i wykryć.
      trzymanie kobiety w szachach bo się jest panem sytuacji i jej losu,jest kary
      godne,bardziej i podwójnie,jest to wymuszanie zgody na dobrowolny sex,za
      opłatą.Jest jako władca i pan,prywatny sutener swojej niewolnicy.
    • janul1 Obrzydkiwa manipulatorka 06.12.06, 09:03
      swiadczyla usługi seksualne za korzysci jak zwyczajna ku.., a teraz oplacana
      przez Wyborczą udaję Matkę Boską, obrzydliwosc.
    • mcgoo Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:08
      Jak ktos ma taki sposob na zycie ... to ma takie zycie jakie sobie zaplanowal :)
      Jakos wcale mi nie szkoda osoby ktora odwlokiem zalatwia sobie prace.
      Kochankowie istnieli zawsze i wszedzie - jedni sa bardziej naladowani
      erotycznie inni mniej. Wszystko to wyglada na odegranie sie urazonej pani
      lekkich obyczajow.
    • ryszard461 W "Teraz MY" dzisiaj to fatalny program na jutro 06.12.06, 09:12
      Jak mozna po takim programie pokazujacym skrzywdzona kobiete pozwolic na nie
      konczace sie oklaski. Nigdy nie slyszalem gromkich braw na smutnych imprezach a
      w programie byla mowa o probie zabicia plodu ludzkiego w 6 miesiacu. Inna
      sprawa ze ta pani probuje zrobic na tym kariere bo uslyszalem ze pragnie w
      przyszlosci czynnie pomagac kobietom molestowanym czyli ma plan wstapienia lub
      zalozenia takiej organizacji. To wszystko jest dla mnie zbyt naciagane aby
      nadawalo sie do dalszych dywagacji.
    • pyosalpinx [...] 06.12.06, 09:14
    • waheka W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:16
      Wstyd mi za taki rzad, koalicję zawiązaną z ludżmi z maeginesu
      społecznego .Gdzie jest Premier, Prezydent? Za utrzymanie koalicji ,czyli
      maszynki do głosowania wszyscy zeszli do rynsztoku. Kurduple pręzą się jak mogą
      a zgraja przestępców gra im na nosie.
    • czarli64 Teraz te knury i kanalie z Samoobrony 06.12.06, 09:18
      wylądują, tam gdzie ich miejsce. Czyli w pie*dlu.
      • panilu Re: Teraz te knury i kanalie z Samoobrony 06.12.06, 09:23
        marne nadzieje na te odsiadki jakoś wszystkie szwindle bankowe przeszły
    • panpatafian by dostać stanowisko...musiało dojść do zbliżenia 06.12.06, 09:22
      To zdanie w jakim języku? Nie macie tam w GW korekty?
    • silesius.monachijski22 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:27
      A ja na to - cytujac za pierwsza "gwiazda" polskich mediow (bardzo mi
      przypomina "pierwsza dame" z poprzedniej kadencji), czyli:

"Dlaczego zgadza³a siê na seksualne propozycje Leppera i £y¿wiñskiego? "Nie
      chcia³am skoñczyæ jako sprz¹taczka w szkole podstawowej" - twierdzi. I dodaje,
      ¿e mia³a za to pracê w Samoobronie za 1600 z³ miesiêcznie."
      .
      uwazam, ze lepiej by bylo, gdyby z tymi wszystkimi 3 facetami, z ktorymi te
      dzieci plodzila, lepiej sie zabezpieczala; naprawde szkoda dzieci dla
      takiej "matki"; ja jednak pozostane konserwatysta: bardziej cenie prace
      sprzataczki w szkole podstawowej niz prace prostytutki; juz tak mam; dzieciom
      pani Krawczyk Anety wDniu Swietego Mikolaja z serca wspolczuje takiej "matki"
      • yeellow Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:29
        ale tatusia, tej najmlodszej, zazdroscisz? Przyznaj sie ;-)
      • drzejms-buond Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:30
        lepiej być dziwką niż sprzątaczką????

żenuła!
        że!
        nu!
        ła!
      • maria333 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 10:35
        silesius.monachijski22 napisał:
        > uwazam, ze lepiej by bylo, gdyby z tymi wszystkimi 3 facetami, z ktorymi te
        > dzieci plodzila, lepiej sie zabezpieczala; naprawde szkoda dzieci dla
        > takiej "matki"; ja jednak pozostane konserwatysta: bardziej cenie prace
        > sprzataczki w szkole podstawowej niz prace prostytutki; juz tak mam; dzieciom
        > pani Krawczyk Anety wDniu Swietego Mikolaja z serca wspolczuje takiej "matki"

Ale jak zabezpieczała?
        Kalendarzyk - nomen omen 'małżeński'? - bo przecież taka jest teraz oficjalna
        państwowa antykoncepcja, której w szkołach mają nauczać...
        A prezerwatywa to grzech, hormony to wręcz morderstwo!

Ja ją podziwiam, że dziecko takiego paszteta chciała urodzić, obrzydlistwo..
        Powinna dostać medal od wszystkich dewot, bo się nie zgodziła na aborcję!
        A tu Huzia na Józia - przecież urodziła, życie poczęte, itd...
        Acha - póki nie urodziła to bohaterka, prawda.... bo po urodzeniu nieważne juz
        to życie poczęte...
    • iluminacja256 Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:34
      {Przeczytaalm w postach setki wypowiedzi w stylu - to ku.., to dzxiwka,
      zgodziła się przeciez na seks za pieniądze, zadna porządna kobieta by się nie
      zgodziła itp...

I to pokazuje jaką buraczaną , zakłamaną moralność mają Polacy...

Bonikt, albo prawie nikt, nie napisał jakim k.u.r.e.w.s.t.w.e.m jest w ogóel
      proponowanie przez polityka pracy za seks i ze jest to przestepstwo. Ciekawe
      panowie, czy jakby wam kiedyś szef proponował pracę za zrobienie loda, to też
      uwazalibyście, ze to WY jesteście winni i to wasza wina, ze szef proponuje....
      • silesius.monachijski22 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:39
        dobrze napisales: kazdy czlowiek (czlowiek powtarzam) posiada rozum i wolna
        wole, i wybiera, czy zachowac sie godnie, czy tez nie; stosuajc twoja filozofie
        usprawiedliwiania tej "pani", musielibysmy powiedziec, ze szmalcownicy w
        czasiewojny (ktorzy m.in. wydali kuzyna mojego dziadka gestapo) tez byli do
        tego zmuszeni, bo z czegos musieli przeciez zyc; nie obronisz Anety Krawczyk:
        samo to stwierdzenie, ze dawala d..., bo nie chciala pracowac jako sprzataczka
        w szkole (czyli mogla inaczej zarabic pieniadze; a jakie ma kwalifikacje -
        oprocz wystawiania tylka - do tego, by pracowac w urzedzie? i jakie
        wyksztalcenie?), dyskwalifikuje ja dokumentnie

iluminacja256 napisał:

> {Przeczytaalm w postach setki wypowiedzi w stylu - to ku.., to dzxiwka,
        > zgodziła się przeciez na seks za pieniądze, zadna porządna kobieta by się nie
        > zgodziła itp...
        >
        > I to pokazuje jaką buraczaną , zakłamaną moralność mają Polacy...
        >
        > Bonikt, albo prawie nikt, nie napisał jakim k.u.r.e.w.s.t.w.e.m jest w ogóel
        > proponowanie przez polityka pracy za seks i ze jest to przestepstwo. Ciekawe
        > panowie, czy jakby wam kiedyś szef proponował pracę za zrobienie loda, to też
        > uwazalibyście, ze to WY jesteście winni i to wasza wina, ze szef proponuje....
        • yeellow Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:40
          a jak nazwiesz tego, co od niej bral i wymagal? A od posla mozna nalezy troche
          wiecej wymagac, zwlaszcza jak placi dziewczynom naszymi (no, Twoimi nie)
          pieniedzmi.
          • marta.uparta dla mnie oboje sa siebie warci... 06.12.06, 09:45
            ... i tyle. Trafił swój na swego.
            • yeellow Re: dla mnie oboje sa siebie warci... 06.12.06, 09:46
              ale jeden jest poslem, koalicjantem "samego dobra".
              • marta.uparta a to juz wzgledy polityczne.. 06.12.06, 09:50
                ... jasne, że gdyby był kierownikiem Biedronki to oceniałabym go inaczej. On
                jako przedstawiciel narodu powinien być nieskalany moralnie. Ale wybrał go
                określony elektorat - pokroju pani Anety.
            • silesius.monachijski22 Re: dla mnie oboje sa siebie warci...100 % racji 06.12.06, 09:50
              marta.uparta napisała:

> ... i tyle. Trafił swój na swego.
              • yeellow Re: dla mnie oboje sa siebie warci...100 % racji 06.12.06, 10:56
                dobrze, ze wreszcie mozemy sie zgodzic w ocenie rzadzacej koalicji ;-)
            • janek_pi Re: dla mnie oboje sa siebie warci... 06.12.06, 09:51
              marta.uparta napisała:

> ... i tyle. Trafił swój na swego.

Podpisuję się pod tym obiema rękami.
              Moralnie to reprezentują ten sam poziom, baardzo niski, trzeba to jasno powiedzieć;)
          • silesius.monachijski22 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:50
            racje ma marta.uparta w poscie ponizej: oboje sa siebie warci; natomiast
            robienie z tego "afery panstwowej" uwazam za smieszne; dlaczego GW chce sie tak
            osmieszac? nie wiem; to juz chyba jakas desperacja

yeellow napisał:

> a jak nazwiesz tego, co od niej bral i wymagal? A od posla mozna nalezy
            troche
            > wiecej wymagac, zwlaszcza jak placi dziewczynom naszymi (no, Twoimi nie)
            > pieniedzmi.
            • marta.uparta to niewazne... 06.12.06, 09:52
              ... wazne że jest szum medialny a ludzie to kupują. A przy okazji jak przyjrzą
              się prokuratorzy sprawkom Samoobrony - to przecież nic w tym złego:))))
            • prezertation1 [...] 06.12.06, 10:08
        • iluminacja256 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:57
          Js, ku twemu zdziwnieu nei bronię zadnej Anety Krawczyk, tylko pokazuję od kogo
          wyszła inicjatywa zaproponowania, jak to ładnie nazywasz, dawania dupy za
          seks. Ona nie przyjechała do Warszawy z napisem na czole - dam dupy za pracę i
          nei chodziła od biura poselskiego do biura poselskiego , pytając- czy jak dam
          dupy, to dostanę pracę?

Ktoś jej to zaproponował w własnej inicjatywy, a tym kimś był poseł RP z
          Samoobrony, mający zonę i dzieci. Widze, ze Tobie jak większości Polaków , nei
          przeszkadzałoby wcale , gdyby waszej zonei, czy córce zaproponowano przyjecie
          do parcy, jak da dupy , a co więcej - jakby wam o tym powiedziala, to
          nazwalibyście ją kurwą , szef- tak tylko pytał....
        • jasiek.pl Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 10:38
          silesius.monachijski22 napisał:
          > nie obronisz Anety Krawczyk: samo to stwierdzenie, ze dawala d..., bo nie
          > chciala pracowac jako sprzataczka w szkole..............

a Twoje wypowiedzi pokazują jacy są Polacy. Jeżeli jesteś kolejnym
          klonem „silesiusa monachijskiego” to widać że jabłko nie pada daleko od
          jabłoni. Tamten skrajny w temacie tzw. polityki a Ty w sprawach seksu,
          znawca „antykoncepcji”, kobiet, prostytucji i dobry Święty
          Mikołaj „współczujący” dzieciom! Widać, że częste noszenie skórzanych spodni
          żle wpływa na Twoje krocze a tym samym Twoje myślenie. Dobrze nosić
          zabezpieczenie, żeby nie płodzić głupich pomysłów!
        • perro69 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 11:15
          co ty bredzisz? co to za bełkot z tym kuzynem wuja dziadka baci brata? problem
          jest nie w anecie krawczyk i jej skłonnościach do lekkiego życia tylko w
          menażerii, która jest u władzy! problemem są ludzie, którzy pozbawieni są
          moralności i dla których proponowanie świadzcenia usług seksualnych w zamian za
          obietnicę otrzymania pracy jest nic nie znaczącym epizodem - mało tego, oni
          uważają że wszystko jest ok a cała ta afera to niezrozumiałe dla nich
          szaleństwo! twoej oceny pracy sprzątaczki czy prostytutki gównmo mnie obchodzą.
          ja niżej od prostytki cenię sobie pracę adwokatów i lekarzy-łapowników - ale to
          jest ocena subiektywna i nie na temat więc po co pisaś takie rzeczy?
    • amanasunta53 Weterynarz ,,leczył'' Krawczyk dała się ,,leczyć'' 06.12.06, 09:36
      Asystent posła dawał Krawczyk ,,leki poronne''dla krów,a Krawczyk grzecznie je
      brała.I nie chciała usunąć ciąży?A może nie chciała w gabinecie tylko metodami
      tzw.,,domowymi''z pomocą posłą Krawczyka?A może bez posła Krawczyka,sama skakała
      z taboretu? Wskazuje to na tzw mentalność,,dur(ną)katolicką''pod hasłem ,,tylko
      żeby sie ludzie nie dowiedzieli!''.Sex też ,,po bozemu''bez gumy i tabletki bo
      oboje(Łyżwiński i Krawczyk)chodzą co niedzielę do kościółka.
      Coraz to wszystko coraz bardziej mętne.A GW i TVN sie cieszą bo oglądalność i
      srzedaż rosną.
      Całą Polska ma się zająć ,,romansem''starego satyra(-ów) i głupiej gęsi?
      • prezertation1 [...] 06.12.06, 10:04
    • gregory701 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:42
      Jestem zdania ,że obaj panowie Redaktorzy "Teraz My " przekroczyli jednak pewną
      nieprzekraczalną , dla wielu ludzi , Polakow zwlaszcza , granicę. Ta młoda ,
      zmaltretowana kobieta , wystawiona ze swym dramatycznym problemem na widok
      publiczny , także na spodziewane potępiające opinie
      małomasteczkowych "moherów " - to straszliwe doświadczenie .
      Komentarze pani Beger wyjęte z dna szamba . I cała SAMOOBRONa stojąca jak jeden
      mąż za swymi szefami ,którzy oczywiście nadużywają imienia Boskiego nadaremno ,
      wyznają naukę Kościoła , zapewne powołuja się na nauki moralne Jana Pawła II-
      ego,którego pamięć mają we wdzięcznej pamięci itd . itd .IV Rzeczpospolita
      =niestety - stoczyła się do błota , jak tych dwoje biednych policjantow ,
      którzy przypłacili zgonem wykonanie rozkazu pijanego pana Dyrektora . Smutne to
      wszystko , to mało powiedzieć . Podłe !!!!
      • czyzyk33 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:54
        Zgadam się z Twoją opinią!
        Nie powino się wzywać BOGA za świadka, skoro Bóg na tej ziemi nie
        osądzi "grzesznych ludzi".
        Jeżeli wicepremier RZECZPOSOLITEJ zachowuje się nagannie, to winien ponieś
        wszelkie konsekwencje swojego czynu!
        Niech nie przysięga na BOGA, niech nie dalej się nie "szmaci"!!!
    • jurwal Samoobrona to partia bezprawia 06.12.06, 09:53
      Do czego jeszcze musi dopuscić się Samoobrona (ładnie brzmi nazwa w kotekście
      ujawnianych faktow) i co musi zrobić Lepper, żeby zajęła się nimi prokuratura ?
      Inni działacze, innych partii dawno byli by poza burtą. A Samoobrona nie.
      Czy to nie jest zadziwające ?
      Wierzę w całą aferę i mam nadzieję, że Lepper oraz Samoobrona będą zlikwidowane
      a dobra cwaniaków tej partii zdobyte przez nich dzieki partii zostaną
      przeznaczone na zwrot pieniędzy zabranych nam na działaność Samoobrony.
      Obawiam się, że to co zostało ujawnione znów gdzieś się rozpłynie w nicość.
      Najważniejsze dla kaczyńskich bedzie utrzymanie koalicji a nie jakieś przyziemne
      sprawy w rodzju zmuszanie kogoś do seksu.
      • czyzyk33 Samoobrona to partia z PIC-em 06.12.06, 10:01
        Tego własnie oczekiwałem ..prawdziwego oblicza PICU i jego zaplecza
        intelektualnego!
        Dornizacji życia spolecznego (lekarze do więzienia za strajki, pycha i
        sobiepaństwo w resorcie. Wide śmierć niewinych policjantów wykonujących rozkaz
        dyr. departamentu bezpieczeństwa mswia...)
        Wasermania służ specjalnych (wrogowie są tylko na wschodzie, a zachód to
        cacy...)
        Ziobromania prawa (trzymanie w więzieniach tz. oskarżonych bez procesu, ciągła
        inwigilacja, posłuchy..)
        Jakie to rządy Prawa i Sprawiedliwości???
        To typowy PIC dla głupkowatego narodu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka