plmlp Oprócz obrzydzenia czuję w tym akcję PiSu przed 06.12.06, 07:49 wyborami. LPR i Samoobrona na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez [...] 06.12.06, 08:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Myślę, że próbowała potraktować tego wieprza jako 06.12.06, 08:16 polisę ale polisa okazała sie jeszcze marniejsza niż pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Co nie zmienia faktu, że wieprz jest wieprzem.... 06.12.06, 08:47 ...gnój jest gnojem, a tzw."posłowie" to zwykłe chamskie ryje. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Fajnych kumpli (koalicjantów) mają J i L Kacz 06.12.06, 09:15 IV RP, duma mnie rozpiera z takiej ojczyzny, tak rozpiera, ze zaraz pekne. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 No i potwierdzilo sie ze to prostytutka 06.12.06, 09:36 No to program potwierdzil diagnoze - prostytutka ktorej przestal placic klient. Zenada. Tylko do Tok Szolów klasy Teraz My sie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 [...] 06.12.06, 10:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 No i potwierdzilo sie - poslowie koalicji... 06.12.06, 10:30 wydaja pieniadze podatnikow na prostytutki, robia im dzieci i namawiaja do aborcji, a nawet probuja u nich wywolac poronienie. To jest ta druga strona medalu, ktorej garalt9 za wszelka cene stara sie nie zauwazyc..... Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: No i potwierdzilo sie - poslowie koalicji... 06.12.06, 10:55 r306 napisał: > wydaja pieniadze podatnikow na prostytutki, robia im dzieci i namawiaja do > aborcji, a nawet probuja u nich wywolac poronienie. > > To jest ta druga strona medalu, ktorej garalt9 za wszelka cene stara sie nie > zauwazyc..... Alez ja to widze ze łyzwinski i Lepper to dziwkarze i pisze o tym od poczatku ze najwieksza afera w tym calym zamieszaniu jest to ze placono dziwce za uslugi pieniedzmi podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Re: Oprócz obrzydzenia czuję w tym akcję PiSu prz 06.12.06, 10:21 Coś w tym jest. PiS wielokrotnie organizował różne akcje, które obrzydzić mają konkurencję (vide bilbordy Kurskiego). Mam nadzieję, że na śmietniku znajdą się także Kaczyńscy wraz ze swoimi klakierami. Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 w koncu to oni politycznie kopulowali z knurami! 06.12.06, 10:25 eunuchy z knurami! haa haha!- jak rezonowalo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
signal majtki Leppera 06.12.06, 08:01 teraz będzie musiał pokazać prokuraturze swoje "znaki szczególne" Odpowiedz Link Zgłoś
kryb1 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 08:18 Tu musiało dojść do przemocy fizyczne (nie tylko psychicznej), bo jak wyjaśnić że komuś jest robiony zastrzyk z oksytocyny bez jego wiedzy. Albo tak kobieta kłamie albo rzeczywiście ją niemal torturowano. Wydaje mi sie że to pierwsze ponieważ nie wiedział a jak dokladnie nazywa się ten lek (początkowo powiedziala ze to oksytacyna). Chyba dopiero w programie dowiedziala sie ze sie go podaje w zastrzyku po tym jak ktoś Sekielskiemu przez sluchawki powiedzial jak sie nazywa tak naprawde ten lek do czego służy i jak sie go podaje. Po tym jak wspomnial że w zastrzyku to tak pani sie zmieszala a on dalej nie drążyl tematu. Czyż to nie dziwne?! Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Biedna kobieta -trzymaj sie dziewczyno, masz rację 06.12.06, 08:27 mam nadzieję, że organizacje kobiece dadzą jej fachową pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Uważaj "Gazeto" 06.12.06, 08:30 Uważajcie, aby przy tej całej historii zbyt mocno się nie ubrudzić. W naszej najnowszej historii było kilka kobiet, które opowiadały niestworzone historie o politykach - Anastazja P, Jarucka. I co? Ta akurat sprawa mocno pachnie "Pamiętnikiem Anastazji P". Polecam. Strona 64 "Chłopi w Sejmie...". Wprawdzie o innej partii, ale dziwnie znajome. Odpowiedz Link Zgłoś
nudna_ale_smieszna Nie w tym rzecz ze ona dala ale ze tam trzeba dac 06.12.06, 08:31 zeby dostac prace. Tak naprawde to ze mogla isc gdzie indziej nie ma AZ takiego znaczenia. Wazne jest to, ze aby dostac prace do ktorej masz odpowiednie kompetencje musisz dac tylka. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta ale ona nie miała zadnych kompetencji... 06.12.06, 08:50 ... oprócz tego tyłka. Wyborcza w DF podała ze to krawcowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 mamy odnowe moralną wg.Kaczyńskich !!! 06.12.06, 08:51 z taką bandą zboczeńców, kryminalistów, Kaczyńscy rozpoczeli "odnowe" moralną narodu!.. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowskiszlachcic [...] 06.12.06, 08:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kanabi Ojejku! 06.12.06, 08:53 Czy ta cała sprawa to kłótnia kochanków? - dopytywali dziennikarze TVN. - Nie było w tym na pewno uczucia miłości - odpowiada Krawczyk. Ojejku! nie było w tym miłości? jak to mozliwe??? jestem totalnie zaskoczony... moj system wartosci wlasnie rozsypal sie w drobny mak. Odpowiedz Link Zgłoś
ogro Członki Samoobrony 06.12.06, 08:48 Partię Leppera tworzą członkowie czy tylko członki? A może "szczegóły anatomiczne" decydują o hierarchii partyjnej? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Aneta K idealnie pasuje do tego układu... 06.12.06, 08:49 ... taka sama miernota jak Łyzwiński i cała reszta. Była krawcowa prowadzi biuro pana posła - absolwenta zawodówki. Jedno drugiego warte. Odpowiedz Link Zgłoś
tupam Mały problem... 06.12.06, 08:52 Ok. Bez większych oporów jestem gotów uwierzyć że Łyżwiński i Lepper zmusili (ekonomicznymi środkami) do stosunków. Rozumiem, że był to dla Pani K. wielki koszmar. Ale za nic w świecie nie potrafię zrozumieć jak kobieta w 6 miesiącu ciąży może pozwolić na wstrzyknięcie sobie weterynaryjnych preparatów poronnych. To już brzmi przerażająco, co więc musiała myśleć gdy asystent Łyżwińskiego powiedział jej o takich planach. Każdy normalny człowiek broniłby się przed tym wszystkimi siłami. Związali ją ? Odurzyli ? A jeśli dała sobie wstrzyknąć krowie leki to chyba nie za dobrze o niej i jej ówczesnych intencjach świadczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna1606 Re: Mały problem... 06.12.06, 09:10 Jak latwo wszystkim jest osadzac innych. Ja uwazam ze zycie potrafi nas stawiac w bardzo roxnych sytuacjach, i jak cos sie zapetli, to naprawde czasem nie wiadomo dlaczego zrobilo sie to czy tamto.Refleksja przychodzi po czasie, imoze to lepiej niz gdyby w ogole nie przyszla. Pracuje w waznej i renomowanej firmie, szefowa jest okrutna, choleryczna, poniza i szantazuje.Gdyby byla facetem, moze bylyby jakies propozycje.. Nie wiem jak bym sie zachowala, nie wiem jak zachowaliby sie inni-juz teraz widze ze robimy z siebie szmaty z podniesionymi glowami. I caly czas jest strach, wyleje mnie a moze sama mam odejsc, bo juz nie moge dluzej.Sprzataczka tez nie chce byc, dlatego to znosze, praca w tej firmie budzi powszechny szacunek. Gdyby wszystko bylo takie proste na tym swiecie... A poza tym- czy wiele kobiet nie pelni rol prostytutek we wlasnym malzenstwie?! Kupcza cialem, by miec godne zycie. A w powszechnej opinii wszystko jest ok. Bo np po czasie okazalo sie ze maz czy facet jest po prostu sk...rwielem. Godnosc czasem jest jak guma. Wierze ze Aneta mowi prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Mały problem... 06.12.06, 09:20 > Godnosc czasem jest jak guma. Godnosc to godnośc. Inaczej to moralnosc Kalego. Ja jestem w stanie zrozumiec, że kobieta robiła to nie dla przyjemności, ale przede wszystkim dla dzieci. Że gdyby była samotna, może by takiej pracy nie przyjęła. Tylko w takich własnie sytuacjach okazazuje się jakim jestem człowiekiem. Własnie trudne sytuacje życiowe sprawdzają nasza moralność. Gdyby była czyjąś żoną, w Polsce nie było oszałamiajacego bezrobocia lub państwo zapewniało jakąś godziwą pomoc socjalną pewnie nie musialaby się sprzedać, aby utrzymać siebie i dzieci. W tej sytuacji pękła, wybrała rozwiązanie prostsze ale NIEGODNE kobiety. Kobiety pękały w radzieckich łagrach i w sytuacjach bardziej ekstremalnych, ale Aneta K. miała wyjście - mogła zostac chocby sprzatazką czy pracownicą Biedronki. Dlatego dla mnie ona nie może mówić o swojej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Mały problem... 06.12.06, 09:22 marta.uparta napisała: > Dlatego dla mnie ona nie może mówić o swojej godności. moze tak jak zlodziej i morderca kazdy jest czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Mały problem... 06.12.06, 09:26 ale nie kazy człowiek ma godność. Bo jezeli moja godnośc uczciwego człowieka, ktory nie ukradł, nie zabił, nie zdradził jest taka sama jak godność tych, którzy wtedy utopili tego 4letniego Michałka, to sory, ale nie wiem, po co się starac byc uczciwym człowiekiem. Człowiek przestaje byc godnym, jezeli sobie sam te godnosc odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Mały problem... 06.12.06, 09:29 najpierw poczytaj sobie co to godnosc, martuniu: sjp.pwn.pl/lista.php?co=godno%B6%E6 i to nie ona sobie te godnosc odebrala tylko ten facet, ktory ja wykorzystal Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Mały problem... 06.12.06, 09:43 no, jeżeli godnośc to sprawa subiektywna.... to jasne. Moja godnośc swiadczy o mnie - a godność Anety K. - o niej. przeczytałam dokładnie wywiad z nią i wynika z tego ze piersze zblizenie miało miejsce - przed podjęciem pracy, ze dostała warunek: albo praca, albo seks. I ona poszła do łózka z Lepperem - bo taki był JEJ wybór - tylko i wyłącznie jej. Mogła wyjśc z tej łazienki i trzasnąc drzwiami. Jezli mówiła sobie" tysiące kobiet tak robi, zrobię i ja" - to tez o niej swiadczy, bo mi do głowy by to nie przyszło, zwłaszcza, że miała WYBÓR. Ale ona wybrała wygodę i dostatek - to był jej WYBÓR. Brneła w to, bo nie potrafiła zrezygnowac z profitów. Oczywiście nie umiejszam winy posła - jest chamem i burakiem, który uzaleznił otrzymanie pracy od usług seksualych - to świadczy o nim, bo facet z godnością tego nie robi. Ale to jego własna godnośc. On w swoich oczach był jurny chłop z jajami. Ona w swoich oczach była udręczoną matką poświęcająca sie dla dzieci - ale ja, skoro moge ja oceniać (a mogę skoro ona zdecydowała się o tym mówic) postrzegam ja jako prostytutkę. Odpowiedz Link Zgłoś
karatakus W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:01 Wierzycie jej? Mnie cięzko wyobrazic sobie nawet, że ktoś by chciał przelecieć takiego paszteta. Chociaż z drugiej strony "każdy rolnik postępowy... itd" Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:07 Prostytucja istniala i istniec bedzie, a GW lansuje raczej rozwjazlosc a nie wstrzemiezliwosc, zachwycala sie np. jurnym Wilusiem Clintonem a Monisia Levinski byla wzorem kobiety wyzwolonej dla roznych p.Szenyszynow, Szczuk. Pytanie jest inne, o co tak naprawde chce osiagnac "wybiorcza"? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:13 ... wydaje mi się, że tutaj nie chodzi tak o sprawę Anety K. (dla mnie ona moralnie tez jest obciazona), ale generalnie o syf, jaki zrobi sie przy tej okazji wokół całej Samoobrony. Z całej tej sprawy pozytywny skutek jest taki, ze kobiety zaczynają mówic o tym, że Samoobronie było normą molestowanie działaczek, że było normą zatrudnianie za seks i składanie niedwuznacznych propozycji. Zaczynaja mówic kobiety, które w przeciwieństwie do Anety odrzuciły te oferty i wychodzi jakie moralne bagno z SO. Wydaje mi się, że przez sprawę tej kobiety dotra do innych afer, bardziej bulwersujących. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:20 marta.uparta napisała: > ... wydaje mi się, że tutaj nie chodzi tak o sprawę Anety K. (dla mnie ona > moralnie tez jest obciazona), ale generalnie o syf, jaki zrobi sie przy tej > okazji wokół całej Samoobrony. w cala ta partie wpisane jest prostactwo, chamstwo i oszustwo wszyscy przyzwoici ludzie to widzieli od zawsze niektorym sie wydawalo, ze da sie chamow ucywilizowac ale nigdy nie w ten sposob, ze daje sie im profity, wladze, publiczne pieniadze i prestiz w ten sposob sie ludzi demoralizuje co widac slychac i czuc... obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:25 Bez przyzwolenia kobiet nie istnialo by zepsucie erotyczne, "to samica ma klucz do loznicy". Ta sama pani, w wywiadzie radiowym powiedziala ze za odpowiednia sume pieniedzy wycofa swoje oskarzenie. To zwykle uprawianie nierzadu w celach zarobkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:35 Ale czemu tak delikatnie? Dodaj jeszcze , ze bez przyzwolenia kobiet nei istniałyby gwałty, bo samica ma klucz. Jakby sama kazdemu dała, to nei dostawałaby w łeb i nei byłoby sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:43 Oczywiscie ze kobieta dysponuje kluczem, tzn. zawsze konieczna jest zgoda niewiasty, procz gwaltu ktory we wszystkich epokach karany byl bardzo surowo. Ale ta pani nic nie mowi ze zostala zgwalcona. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 10:39 Dramatycznie sie myslisz - gwałt zaczął być w jakikolweik sposób karany i stał sie przestepstwem dopiero w XIX wieku. Wcześniej to nei było nawet przestepstwo, ale po prostu ulzenie sobie. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 10:53 Bez przesady od razu "dramatycznie", po prostu mamy rozna wiedze na temat gwaltu. Ja wiem ze we wszystkich epokach - procz epoki jskiniowej i strefy niewomiczej badz wojennej - przestepstwo gwaltu bylo przykladnie karane. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 próba wywołania poronienia Wyżyńskiego? 06.12.06, 09:02 wiele pisano i wiele mówiono na temat podkładania się niektórych kobiet,po to, a żeby została przyjęta do pracy,została przy tej pracy,i w ogóle,dla i przez warunki materialne,obie strony w tym momencie są zgodne,bo jedna i druga strona tego chce,z swoich egoistycznych przyczyn,potem,po roku,dwóch,czy więcej lat ,zemsta,ja mu pokażę,co on sobie myśli, a niech płaci i gnije w pierdlu. Racja,bo jest idiotą,kretynem,egoistą,sex maniakiem,udającego aniołka, a właściwie to szuka po cichu ofiary,jest on,taki persona-elegant,bardziej niebezpieczny od zwykłego maniaka,bo go łatwiej złapać i wykryć. trzymanie kobiety w szachach bo się jest panem sytuacji i jej losu,jest kary godne,bardziej i podwójnie,jest to wymuszanie zgody na dobrowolny sex,za opłatą.Jest jako władca i pan,prywatny sutener swojej niewolnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
janul1 Obrzydkiwa manipulatorka 06.12.06, 09:03 swiadczyla usługi seksualne za korzysci jak zwyczajna ku.., a teraz oplacana przez Wyborczą udaję Matkę Boską, obrzydliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:08 Jak ktos ma taki sposob na zycie ... to ma takie zycie jakie sobie zaplanowal :) Jakos wcale mi nie szkoda osoby ktora odwlokiem zalatwia sobie prace. Kochankowie istnieli zawsze i wszedzie - jedni sa bardziej naladowani erotycznie inni mniej. Wszystko to wyglada na odegranie sie urazonej pani lekkich obyczajow. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 W "Teraz MY" dzisiaj to fatalny program na jutro 06.12.06, 09:12 Jak mozna po takim programie pokazujacym skrzywdzona kobiete pozwolic na nie konczace sie oklaski. Nigdy nie slyszalem gromkich braw na smutnych imprezach a w programie byla mowa o probie zabicia plodu ludzkiego w 6 miesiacu. Inna sprawa ze ta pani probuje zrobic na tym kariere bo uslyszalem ze pragnie w przyszlosci czynnie pomagac kobietom molestowanym czyli ma plan wstapienia lub zalozenia takiej organizacji. To wszystko jest dla mnie zbyt naciagane aby nadawalo sie do dalszych dywagacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx [...] 06.12.06, 09:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waheka W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:16 Wstyd mi za taki rzad, koalicję zawiązaną z ludżmi z maeginesu społecznego .Gdzie jest Premier, Prezydent? Za utrzymanie koalicji ,czyli maszynki do głosowania wszyscy zeszli do rynsztoku. Kurduple pręzą się jak mogą a zgraja przestępców gra im na nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarli64 Teraz te knury i kanalie z Samoobrony 06.12.06, 09:18 wylądują, tam gdzie ich miejsce. Czyli w pie*dlu. Odpowiedz Link Zgłoś
panilu Re: Teraz te knury i kanalie z Samoobrony 06.12.06, 09:23 marne nadzieje na te odsiadki jakoś wszystkie szwindle bankowe przeszły Odpowiedz Link Zgłoś
panpatafian by dostać stanowisko...musiało dojść do zbliżenia 06.12.06, 09:22 To zdanie w jakim języku? Nie macie tam w GW korekty? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:27 A ja na to - cytujac za pierwsza "gwiazda" polskich mediow (bardzo mi przypomina "pierwsza dame" z poprzedniej kadencji), czyli: "Dlaczego zgadza³a siê na seksualne propozycje Leppera i £y¿wiñskiego? "Nie chcia³am skoñczyæ jako sprz¹taczka w szkole podstawowej" - twierdzi. I dodaje, ¿e mia³a za to pracê w Samoobronie za 1600 z³ miesiêcznie." . uwazam, ze lepiej by bylo, gdyby z tymi wszystkimi 3 facetami, z ktorymi te dzieci plodzila, lepiej sie zabezpieczala; naprawde szkoda dzieci dla takiej "matki"; ja jednak pozostane konserwatysta: bardziej cenie prace sprzataczki w szkole podstawowej niz prace prostytutki; juz tak mam; dzieciom pani Krawczyk Anety wDniu Swietego Mikolaja z serca wspolczuje takiej "matki" Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:29 ale tatusia, tej najmlodszej, zazdroscisz? Przyznaj sie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:30 lepiej być dziwką niż sprzątaczką???? żenuła! że! nu! ła! Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 10:35 silesius.monachijski22 napisał: > uwazam, ze lepiej by bylo, gdyby z tymi wszystkimi 3 facetami, z ktorymi te > dzieci plodzila, lepiej sie zabezpieczala; naprawde szkoda dzieci dla > takiej "matki"; ja jednak pozostane konserwatysta: bardziej cenie prace > sprzataczki w szkole podstawowej niz prace prostytutki; juz tak mam; dzieciom > pani Krawczyk Anety wDniu Swietego Mikolaja z serca wspolczuje takiej "matki" Ale jak zabezpieczała? Kalendarzyk - nomen omen 'małżeński'? - bo przecież taka jest teraz oficjalna państwowa antykoncepcja, której w szkołach mają nauczać... A prezerwatywa to grzech, hormony to wręcz morderstwo! Ja ją podziwiam, że dziecko takiego paszteta chciała urodzić, obrzydlistwo.. Powinna dostać medal od wszystkich dewot, bo się nie zgodziła na aborcję! A tu Huzia na Józia - przecież urodziła, życie poczęte, itd... Acha - póki nie urodziła to bohaterka, prawda.... bo po urodzeniu nieważne juz to życie poczęte... Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:34 {Przeczytaalm w postach setki wypowiedzi w stylu - to ku.., to dzxiwka, zgodziła się przeciez na seks za pieniądze, zadna porządna kobieta by się nie zgodziła itp... I to pokazuje jaką buraczaną , zakłamaną moralność mają Polacy... Bonikt, albo prawie nikt, nie napisał jakim k.u.r.e.w.s.t.w.e.m jest w ogóel proponowanie przez polityka pracy za seks i ze jest to przestepstwo. Ciekawe panowie, czy jakby wam kiedyś szef proponował pracę za zrobienie loda, to też uwazalibyście, ze to WY jesteście winni i to wasza wina, ze szef proponuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:39 dobrze napisales: kazdy czlowiek (czlowiek powtarzam) posiada rozum i wolna wole, i wybiera, czy zachowac sie godnie, czy tez nie; stosuajc twoja filozofie usprawiedliwiania tej "pani", musielibysmy powiedziec, ze szmalcownicy w czasiewojny (ktorzy m.in. wydali kuzyna mojego dziadka gestapo) tez byli do tego zmuszeni, bo z czegos musieli przeciez zyc; nie obronisz Anety Krawczyk: samo to stwierdzenie, ze dawala d..., bo nie chciala pracowac jako sprzataczka w szkole (czyli mogla inaczej zarabic pieniadze; a jakie ma kwalifikacje - oprocz wystawiania tylka - do tego, by pracowac w urzedzie? i jakie wyksztalcenie?), dyskwalifikuje ja dokumentnie iluminacja256 napisał: > {Przeczytaalm w postach setki wypowiedzi w stylu - to ku.., to dzxiwka, > zgodziła się przeciez na seks za pieniądze, zadna porządna kobieta by się nie > zgodziła itp... > > I to pokazuje jaką buraczaną , zakłamaną moralność mają Polacy... > > Bonikt, albo prawie nikt, nie napisał jakim k.u.r.e.w.s.t.w.e.m jest w ogóel > proponowanie przez polityka pracy za seks i ze jest to przestepstwo. Ciekawe > panowie, czy jakby wam kiedyś szef proponował pracę za zrobienie loda, to też > uwazalibyście, ze to WY jesteście winni i to wasza wina, ze szef proponuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:40 a jak nazwiesz tego, co od niej bral i wymagal? A od posla mozna nalezy troche wiecej wymagac, zwlaszcza jak placi dziewczynom naszymi (no, Twoimi nie) pieniedzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta dla mnie oboje sa siebie warci... 06.12.06, 09:45 ... i tyle. Trafił swój na swego. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: dla mnie oboje sa siebie warci... 06.12.06, 09:46 ale jeden jest poslem, koalicjantem "samego dobra". Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta a to juz wzgledy polityczne.. 06.12.06, 09:50 ... jasne, że gdyby był kierownikiem Biedronki to oceniałabym go inaczej. On jako przedstawiciel narodu powinien być nieskalany moralnie. Ale wybrał go określony elektorat - pokroju pani Anety. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: dla mnie oboje sa siebie warci...100 % racji 06.12.06, 09:50 marta.uparta napisała: > ... i tyle. Trafił swój na swego. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: dla mnie oboje sa siebie warci...100 % racji 06.12.06, 10:56 dobrze, ze wreszcie mozemy sie zgodzic w ocenie rzadzacej koalicji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janek_pi Re: dla mnie oboje sa siebie warci... 06.12.06, 09:51 marta.uparta napisała: > ... i tyle. Trafił swój na swego. Podpisuję się pod tym obiema rękami. Moralnie to reprezentują ten sam poziom, baardzo niski, trzeba to jasno powiedzieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:50 racje ma marta.uparta w poscie ponizej: oboje sa siebie warci; natomiast robienie z tego "afery panstwowej" uwazam za smieszne; dlaczego GW chce sie tak osmieszac? nie wiem; to juz chyba jakas desperacja yeellow napisał: > a jak nazwiesz tego, co od niej bral i wymagal? A od posla mozna nalezy troche > wiecej wymagac, zwlaszcza jak placi dziewczynom naszymi (no, Twoimi nie) > pieniedzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta to niewazne... 06.12.06, 09:52 ... wazne że jest szum medialny a ludzie to kupują. A przy okazji jak przyjrzą się prokuratorzy sprawkom Samoobrony - to przecież nic w tym złego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 [...] 06.12.06, 10:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 09:57 Js, ku twemu zdziwnieu nei bronię zadnej Anety Krawczyk, tylko pokazuję od kogo wyszła inicjatywa zaproponowania, jak to ładnie nazywasz, dawania dupy za seks. Ona nie przyjechała do Warszawy z napisem na czole - dam dupy za pracę i nei chodziła od biura poselskiego do biura poselskiego , pytając- czy jak dam dupy, to dostanę pracę? Ktoś jej to zaproponował w własnej inicjatywy, a tym kimś był poseł RP z Samoobrony, mający zonę i dzieci. Widze, ze Tobie jak większości Polaków , nei przeszkadzałoby wcale , gdyby waszej zonei, czy córce zaproponowano przyjecie do parcy, jak da dupy , a co więcej - jakby wam o tym powiedziala, to nazwalibyście ją kurwą , szef- tak tylko pytał.... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 10:38 silesius.monachijski22 napisał: > nie obronisz Anety Krawczyk: samo to stwierdzenie, ze dawala d..., bo nie > chciala pracowac jako sprzataczka w szkole.............. a Twoje wypowiedzi pokazują jacy są Polacy. Jeżeli jesteś kolejnym klonem „silesiusa monachijskiego” to widać że jabłko nie pada daleko od jabłoni. Tamten skrajny w temacie tzw. polityki a Ty w sprawach seksu, znawca „antykoncepcji”, kobiet, prostytucji i dobry Święty Mikołaj „współczujący” dzieciom! Widać, że częste noszenie skórzanych spodni żle wpływa na Twoje krocze a tym samym Twoje myślenie. Dobrze nosić zabezpieczenie, żeby nie płodzić głupich pomysłów! Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Re: Cały ten temat pokazuje jaka jest Polska 06.12.06, 11:15 co ty bredzisz? co to za bełkot z tym kuzynem wuja dziadka baci brata? problem jest nie w anecie krawczyk i jej skłonnościach do lekkiego życia tylko w menażerii, która jest u władzy! problemem są ludzie, którzy pozbawieni są moralności i dla których proponowanie świadzcenia usług seksualnych w zamian za obietnicę otrzymania pracy jest nic nie znaczącym epizodem - mało tego, oni uważają że wszystko jest ok a cała ta afera to niezrozumiałe dla nich szaleństwo! twoej oceny pracy sprzątaczki czy prostytutki gównmo mnie obchodzą. ja niżej od prostytki cenię sobie pracę adwokatów i lekarzy-łapowników - ale to jest ocena subiektywna i nie na temat więc po co pisaś takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Weterynarz ,,leczył'' Krawczyk dała się ,,leczyć'' 06.12.06, 09:36 Asystent posła dawał Krawczyk ,,leki poronne''dla krów,a Krawczyk grzecznie je brała.I nie chciała usunąć ciąży?A może nie chciała w gabinecie tylko metodami tzw.,,domowymi''z pomocą posłą Krawczyka?A może bez posła Krawczyka,sama skakała z taboretu? Wskazuje to na tzw mentalność,,dur(ną)katolicką''pod hasłem ,,tylko żeby sie ludzie nie dowiedzieli!''.Sex też ,,po bozemu''bez gumy i tabletki bo oboje(Łyżwiński i Krawczyk)chodzą co niedzielę do kościółka. Coraz to wszystko coraz bardziej mętne.A GW i TVN sie cieszą bo oglądalność i srzedaż rosną. Całą Polska ma się zająć ,,romansem''starego satyra(-ów) i głupiej gęsi? Odpowiedz Link Zgłoś
prezertation1 [...] 06.12.06, 10:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:42 Jestem zdania ,że obaj panowie Redaktorzy "Teraz My " przekroczyli jednak pewną nieprzekraczalną , dla wielu ludzi , Polakow zwlaszcza , granicę. Ta młoda , zmaltretowana kobieta , wystawiona ze swym dramatycznym problemem na widok publiczny , także na spodziewane potępiające opinie małomasteczkowych "moherów " - to straszliwe doświadczenie . Komentarze pani Beger wyjęte z dna szamba . I cała SAMOOBRONa stojąca jak jeden mąż za swymi szefami ,którzy oczywiście nadużywają imienia Boskiego nadaremno , wyznają naukę Kościoła , zapewne powołuja się na nauki moralne Jana Pawła II- ego,którego pamięć mają we wdzięcznej pamięci itd . itd .IV Rzeczpospolita =niestety - stoczyła się do błota , jak tych dwoje biednych policjantow , którzy przypłacili zgonem wykonanie rozkazu pijanego pana Dyrektora . Smutne to wszystko , to mało powiedzieć . Podłe !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Re: W "Teraz MY" dzisiaj 06.12.06, 09:54 Zgadam się z Twoją opinią! Nie powino się wzywać BOGA za świadka, skoro Bóg na tej ziemi nie osądzi "grzesznych ludzi". Jeżeli wicepremier RZECZPOSOLITEJ zachowuje się nagannie, to winien ponieś wszelkie konsekwencje swojego czynu! Niech nie przysięga na BOGA, niech nie dalej się nie "szmaci"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Samoobrona to partia bezprawia 06.12.06, 09:53 Do czego jeszcze musi dopuscić się Samoobrona (ładnie brzmi nazwa w kotekście ujawnianych faktow) i co musi zrobić Lepper, żeby zajęła się nimi prokuratura ? Inni działacze, innych partii dawno byli by poza burtą. A Samoobrona nie. Czy to nie jest zadziwające ? Wierzę w całą aferę i mam nadzieję, że Lepper oraz Samoobrona będą zlikwidowane a dobra cwaniaków tej partii zdobyte przez nich dzieki partii zostaną przeznaczone na zwrot pieniędzy zabranych nam na działaność Samoobrony. Obawiam się, że to co zostało ujawnione znów gdzieś się rozpłynie w nicość. Najważniejsze dla kaczyńskich bedzie utrzymanie koalicji a nie jakieś przyziemne sprawy w rodzju zmuszanie kogoś do seksu. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Samoobrona to partia z PIC-em 06.12.06, 10:01 Tego własnie oczekiwałem ..prawdziwego oblicza PICU i jego zaplecza intelektualnego! Dornizacji życia spolecznego (lekarze do więzienia za strajki, pycha i sobiepaństwo w resorcie. Wide śmierć niewinych policjantów wykonujących rozkaz dyr. departamentu bezpieczeństwa mswia...) Wasermania służ specjalnych (wrogowie są tylko na wschodzie, a zachód to cacy...) Ziobromania prawa (trzymanie w więzieniach tz. oskarżonych bez procesu, ciągła inwigilacja, posłuchy..) Jakie to rządy Prawa i Sprawiedliwości??? To typowy PIC dla głupkowatego narodu! Odpowiedz Link Zgłoś