hummer 11.01.07, 16:26 Wielu zadaje pytania o tego Pana forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=54945946 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Będzie dobrze, do czasu... 11.01.07, 16:36 hummer napisał: Re: Co dalej z Jackiewiczem > Wielu zadaje pytania o tego Pana forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=54945946 Dzisiejsza spisiała prokuratura może mu umorzy, ale przyjdzie czas a będzie rada i na morderców z PiS i na prokuratorów, którzy nie wywiązują się ze swoich obowiązków... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer O obecnej nie ma co gadać nawet 11.01.07, 16:40 Ziobro serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3841701.html Wiceminister spraw wewnętrznych nie złamał prawa, kiedy poprosił policjantów o przyniesienie jedzenia koleżance z rządu - uznała warszawska prokuratura. Sprawę ujawnił "Dziennik". Wiceminister Marek Surmacz nadzoruje w MSWiA policję. 30 listopada rozmawiał przez telefon z jadącą pociągiem wiceminister pracy Elżbietą Rafalską, która powiedziała mu, że jest bardzo głodna i nie ma przy sobie nic do jedzenia. Pociąg miał zatrzymać się na wrocławskim Dworcu Głównym. Surmacz zadzwonił więc do Komisariatu Kolejowego Policji i poprosił, żeby policjanci kupili wiceminister coś do jedzenia. Ci przynieśli jej dwa wieśmaki i sałatkę. Wzburzona opozycja zażądała dymisji ministra, sprawę wyjaśniała prokuratura. - Po dokładnym przeanalizowaniu publikacji prasowych uznaliśmy, że nie ma podstaw do rozpoczęcia śledztwa - mówi rzecznik prasowy Warszawskiej Prokuratury Okręgowej Maciej Kujawski. Prokuratorzy uznali, że minister, prosząc o kanapki, nie nadużył swoich uprawnień. Tak samo przestępstwa nie popełnili policjanci, kanapki kupując. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Nadużycie uprawnień nie jest być przestępstwem 11.01.07, 17:31 w rozumieniu kk. A wiec prokuratura nie ma tu nic do roboty. Bez względu na to, jak medialnie to wypada. Ma natomiast Dorn i Kaczor, którzy jako przełożeni powinni od Surmacza wyciągnąć konsekwencje służbowe. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie żebym się czepiał, ale... 11.01.07, 17:43 asienka32 napisała: Re: Nadużycie uprawnień nie jest być przestępstwem > w rozumieniu kk. > A wiec prokuratura nie ma tu nic do roboty. Bez względu na to, jak medialnie > to wypada. > Ma natomiast Dorn i Kaczor, którzy jako przełożeni powinni od Surmacza > wyciągnąć konsekwencje służbowe. Konsekwencji nie wyciąga się od kogoś, lecz w stosunku do kogoś... Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Co dalej z ...puszczane bąki panie h...r 11.01.07, 18:11 skończ Waćpan wstydu sobie oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jackiewicz? Wiedziałem :) 11.01.07, 21:05 kahlil napisał: > skończ Waćpan wstydu sobie oszczędź! W koncuś Pan Pisowiec z Wrocławia. :) Kiedy złożenie immunitetu? Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: Jackiewicz? Wiedziałem :) 11.01.07, 21:17 to,że mieszkałem we Wrocławiu czegoś dowodzi?po drugie skąd Waść wiesz żem PiSowiec....legitymacyj nie upubliczniałem. Pozatym już kiedyś PiSałem Waćpanu że nie przystoi w towarzystwie bąków puszczać bąbelki po szampanie i owszem.Nagadawszy się kończę z ukłonami z mokrego zawianego Mazowsza. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 On próbuje dorównać jednemu takiemu w puszczaniu 11.01.07, 21:24 bąbelków, ale pomimo starań i ambicji ... daleko w tyle jest :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=55358383&a=55359206 Odpowiedz Link Zgłoś
kahlil Re: On próbuje a ja się dziwię bo od czasu do czas 12.01.07, 09:36 jakiś wątek ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś