a.adas 16.02.07, 14:51 (przy skonstruowaniu odpowiedzi poprosiłbym o wzięcie pod uwagę mojej sygnaturki. Mile widziane nicki tzw. prawicowe) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.adas Re: dziennikarzy z mediami ? 16.02.07, 14:53 wtopa... moze tak: dziennikarzy-agentów;) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor4 drobny ten błąd. W tym stanie emocjonalnym... 16.02.07, 14:54 zrozumiały. Łuachacha.................. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: drobny ten błąd. W tym stanie emocjonalnym... 16.02.07, 14:58 a wydawanie zgody przez premiera na wspólpracę z określonym dziennikarzem? Rzoszyfrowałeś mnie! w 39 byłem mniejszoscią niemiecka witajacą w Katowicach niemieckie czołgi w 44 rozstrzeliwałem Akowców pod Lwowem w 46 dałem się zamordować w Kielcach w 53 opłakiwałem Stalina opowiedzieć Ci coś jeszcze o moich, jakże polskich, losach? PS też mi smutno, ze położyłem ten, jakze interesujący wątek Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczowy.kozak Re: drobny ten błąd. W tym stanie emocjonalnym... 16.02.07, 15:10 I ty Adamie, jesteś moim wybrańcem Twój Pan Odpowiedz Link Zgłoś
nurni zapytaj w TVN 24 16.02.07, 14:56 Czemu wyslali Milanka na zielona trawke ? Czyzby nie wiedzieli ze jak piszesz w owej wspolpracy nie ma nic zlego ? Chcesz adres emailowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: zapytaj w TVN 24 16.02.07, 14:57 walczą o klienta. a telewidzowie już dawno wiedzą że WSI jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: zapytaj w TVN 24 16.02.07, 15:00 to nie ja, a Wasserman werbuje dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Jako nick prawicowy odpowiadam. Dziennikarze 16.02.07, 15:01 z regułu współpracują z mediami, bo niby z kim mieliby współpracować? Z piekarniami, stacjami benzynowaymi a może kopalniami wegla kamiennego? Domyślam się wszelako że przeklawoaturzyłeś się i pytanie winno brzmieć "Czy dziennikarze powinni wspópracować ze służbami?" Odpowiadam. Nie powinni poza wyjatkowymi sytuacjami. Te wyjątkowe sytuacje to takie gdy dziennikarz dowiaduje się o powaznym zagrożeniu dla bezpieczeństwa państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Jako nick prawicowy odpowiadam. Dziennikarze 16.02.07, 15:27 tak, masz rację... w pierwszej sprawie na pewno (przeklawia...), w drugiej chyba też tylko jak w takim razie traktować słowa z mojej sygnaturki? Nie wydaje mi się by akurat ci dziennikarze mieli (li tylko) wiedzę o szczególnym zagrozeniu dla bezpieczeństwa państwa Odpowiedz Link Zgłoś