Dodaj do ulubionych

Miller bije rekord Fidela Castro

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.03, 10:08
Na razie Premier przemawia 1 godzinę. Do pobicia rekordu Costro pozostało mu
tylko 7 godzin przemowy.
A tak poważnie: jeśli jest to przesłuchanie, to polegać ono powinno na
zadawaniu pytań i udzielaniu odpowiedzi. Dlaczego więc Miller wygłasza jakieś
oświadczenia? Dlaczego nikt mu nie przerywa tej tyrady?
Znalazł sobie za frajer dostęp do opinii publicznej i wyłoży teraz swoje
wszystkie żale?
Tak nisko już upadł. WSTYD!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Toulouse~Lautrec Entre' Millera IP: *.idea.pl 26.04.03, 12:44
      Tak to zostało ustalone , iz kazda z przesłuchiwanych osób ma prawo do tzw.
      własnego sprawozdania.Widze,ze jestes nowicjuszem jesli chodzi o sledzenie prac
      tej komisji, ale bardzo dobrze ,że coraz więcej osób absorbuje ta historia,
      moze wreszcie Polacy zrozumieja jak ważny oraz istotny jest ich demokratyczny
      mandat w wyborze swoich przedstawicieli.
    • kataryna.kataryna Prosze do Leszka pretensji nie miec 26.04.03, 12:53
      Prosze do premiera pretensji nie miec. Slowo wstepne napisal mu niejaki Jerzy
      Słabicki, b. wiceprezes Radiokomitetu, doradca zajmujący się pisaniem
      premierowskich przemówień, zas odpowiedzi na pytania przygotowal specjalny
      sztab doradcow, pan premier najwyrazniej jest tam tylko w roli odtwarzacza.

Wiecej:

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030426/kraj/kraj_a_3.html
      • Gość: Toulouse~Lautrec Oniryczny L.Miller IP: *.idea.pl 26.04.03, 15:03
        Nikt do Millera pretensji o jego entre nie ma.Wiadomo ,bowiem tak jak
        sarkastycznie napisałem to w wątku o tym samym tytule, ze on sam - absolwent
        uczelni kierowanej przez Norberta Michtę - nie podoła samemu spłodzić cos
        takiego jak swoje wstępne sprawozdanie.W dalszym ciagu tytuł mojego watku jest
        adekwatny bowiem do wymienionych tam słów, których z upodobaniem uzywa premier
        Leszek dochodzą nastepne takie jak aberracja, absurd itp. a więc cała sprawa
        sprowadzona zostaje do granic absurdu - ciekawa linia obrony - ciekawe jak to
        przyjmie opinia publiczna, która jak mawiał s.p. Kiesiel "a publika jak łyka
        tak łyka".Ponadto zauważyłem ciekawą innowacje w Twoich post'ach - zamiast
        widocznych tekstów , które były wyrazem apologii linii GW , ostatnio kilka
        linków do "Rzepy".Ja "Rzepe" juz od dość dawna uważałem za bardzo dobry i
        niezależny dziennik.Stanowił on dla mnie inny punkt odniesienia do otaczajacej
        mnie rzeczywistości.Zatem na koniec krótkie pytanie czy to Twoja wolta czy po
        prostu starasz sie być bardziej obiektywna w osadach swojego "guru" ?
        Pozdrawiam
        • kataryna.kataryna Re: Oniryczny L.Miller 26.04.03, 15:32
          Gość portalu: Toulouse~Lautrec napisał(a):

> Nikt do Millera pretensji o jego entre nie ma.Wiadomo ,bowiem tak jak
          > sarkastycznie napisałem to w wątku o tym samym tytule, ze on sam - absolwent
          > uczelni kierowanej przez Norberta Michtę - nie podoła samemu spłodzić cos
          > takiego jak swoje wstępne sprawozdanie.W dalszym ciagu tytuł mojego watku
          jest
          > adekwatny bowiem do wymienionych tam słów, których z upodobaniem uzywa
          premier
          > Leszek dochodzą nastepne takie jak aberracja, absurd itp. a więc cała sprawa
          > sprowadzona zostaje do granic absurdu - ciekawa linia obrony - ciekawe jak to
          > przyjmie opinia publiczna, która jak mawiał s.p. Kiesiel "a publika jak łyka
          > tak łyka".Ponadto zauważyłem ciekawą innowacje w Twoich post'ach - zamiast
          > widocznych tekstów , które były wyrazem apologii linii GW , ostatnio kilka
          > linków do "Rzepy".Ja "Rzepe" juz od dość dawna uważałem za bardzo dobry i
          > niezależny dziennik.Stanowił on dla mnie inny punkt odniesienia do
          otaczajacej
          > mnie rzeczywistości.Zatem na koniec krótkie pytanie czy to Twoja wolta czy po
          > prostu starasz sie być bardziej obiektywna w osadach swojego "guru" ?
          > Pozdrawiam

Chetnie Ci odpowiem ale troche pozniej bo musze wyjsc a nie chce jednym
          zdaniem. Chociaz wlasciwie za tego guru powinnam sie obrazic :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka